How to crop someone out of a picture whos in the middlepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    506,988 how to crop someone out of a picture whos in the middle tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya tawarkan proyek pembuatan website bimbingan belajar dan try out dengan rujukan (seperti) masukkampus.com. Pembuatan sampai terinstall di hosting yang kami miliki (dengan contoh/sample isi saja pada tiap item), sedangkan proses entri isinya akan kami tangani sendiri

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya tawarkan proyek pembuatan website bimbingan belajar dan try out dengan rujukan (seperti) pahamify.com. Pembuatan sampai terinstall di hosting yang kami miliki (dengan contoh/sample isi saja pada tiap item), sedangkan proses entri isinya akan kami tangani sendiri

    $750 (Avg Bid)
    $750 Avg Bida
    1 bida
    $1776 Avg Bida
    21 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Tolong perbaiki lay out dan design dari content presentasi saya (kira-kira 9 halaman). Template background presentasi tidak boleh dirubah.

    $69 (Avg Bid)
    $69 Avg Bida
    10 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Mengubah sejumlah gambar Photoshop Edit Picture

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    3 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $617 - $1234
    $617 - $1234
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    2 bida

    Pohon Ghorqod (nitraria retusa) tampaknya sedang naik daun di Indonesia. Naik daun karena pohon ini konon merupakan satu-satunya pohon yang melindungi orang yahudi ketika akan terjadi kiamat manakala kaum muslimin memerangi kaum yahudi. Diceritakan dalam hadits Bukhari: “Tidak akan terjadi kiamat hingga kaum Muslimin memerangi kaum Yahudi, lalu membunuh mereka, sehingga seorang Yahudi ber...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida
    p13 PICTURE Tamat left

    saya bisa membuat bermacam2 logo, gambar atau sponsor. dengan kemampuan saya tersebut saya bisa membuat gambar yang menarik untuk sebuah logo atau iklan.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I am looking for a Instagram expert to take care of my Instagram handle until I gain upto 2K real followers. Mind you I already have 900+ followers. Do the following activities on my account. Optimize my Instagram account. Keep a consistent content posting. Schedule Instagram posts in advance. Strictly BIG NO to fake Instagram followers. Share my handle everywhere on internet. Post content r...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    24 bida

    Hello, looking to have an ad built about the size of a business card I wrote out what I want the ad to say but I also want our website on this ad Please add - [log masuk untuk melihat URL] on to the ad I have attached logo and a few pictures to be used as a background photo Thanks,

    $43 (Avg Bid)
    Dijamin
    $43
    0 penyertaan
    Image creation 6 hari left
    DISAHKAN

    I need to have designs make on the pictures that look like the attached picture.

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    17 bida

    Intro Page for The Reliables.

    $92 (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $92 Avg Bida
    1 bida

    This is to create images, choose colour to match branding of website and add text. There is no illustration involved at all. Expert with cropping images and designing banner Will provide details!

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    28 bida

    i need someone who is able to create nft art work from video and pictures

    $285 (Avg Bid)
    $285 Avg Bida
    8 bida

    Need someone good expert in Income Tax and all IRS forms as well please bid only USA income tax expert please

    $8 - $20
    $8 - $20
    0 bida

    Take a 10-second video of you or a friend telling a joke for a new website, Human.com. This site features people from around the world each telling a joke. If your joke is funny enough, it may be featured at [log masuk untuk melihat URL] Directions: Take a video of you or a friend telling a short joke. Once you are awarded, upload it here through the files tab.

    $10 (Avg Bid)
    Tempatan
    $10 Avg Bida
    3 bida

    Cava 51 is an online store for upper-middle-range alcoholic beverages that will be developed in the Peruvian market. The products to be sold will be mostly imported beverages. Within the type of drinks that will be mainly sold: Fermented Drinks (Wine,Champagne,Cava,Beer,Cider and Vermouth) , Distilled Beverages (Wisky,Vodka,Tequila, Rum,Gin,Pisco,Brandy and Cognac ), Fortified Drinks (Port and She...

    $20 (Avg Bid)
    $20
    0 penyertaan

    I’m looking for an assistant who knows how to use Perfmatters within WordPress to eliminate unused JavaScript and CSS page by page. Bauertech is growing and we need help completing some of the work! Looking for a loyal, English-speaking, detail-oriented individual to help on a project-by-project basis. Please apply and tell me one of the CSS elements that can almost always be disabled ...

    $163 (Avg Bid)
    $163 Avg Bida
    8 bida

    I need someone to convert my PDF to word quickly

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    21 bida
    Art Nouveau 6 hari left
    DISAHKAN

    I need an illustration of me that reminds Alphonse Mucha art nouveau illustrations style (normally he painted girls but I’m a boy). I’m giving you some examples of Alphonse Mucha style. One picture is me.

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    18 bida

    Hi The Lion Studios, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. I need a few wallpapers designed for my PCs at an orthodontic practice. Just involves inserting vectors onto a layout and making it look good and all match. Thank you Luqmaan

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Need someone excellent in JAVA

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    7 bida

    need someone excellent in python programming

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    10 bida

    Our footage (shot over a year in 1978-80) was hand held and recorded in black and white on an open-reel Sony Portapak. Later in the project, we used some color equipment. All material is now on discs. Lots of interviews and cutaways. Audio often poor and needs enhancement. Looking for a sophisticated 10-15 finished video with graphics

    $837 (Avg Bid)
    $837 Avg Bida
    8 bida

    I have quite a bit of web development experience so I know exactly what I'm looking for. The niche is Fashion. You don't need to worry about content, marketing, etc ... I just need someone to design the site as I just don't have the time. The look I'm going for: Something like ([log masuk untuk melihat URL] and [log masuk untuk melihat URL]).

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    46 bida
    eBook Cover Design 6 hari left
    DISAHKAN

    What we want for front cover is the black and white picture of the younger man as the background, with the title, "Credit Secrets of the 1%", at the top. The 1% should be on a separate line from the rest of the title, and should dominate a large portion of the space on the cover. Under that, in parenthesis, "They're gonna be pissed we're telling you" should be written...

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    33 bida

    Just want to make this picture to looks professional

    $105 (Avg Bid)
    $105 Avg Bida
    54 bida

    project about the book the "catcher in the rye"

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    5 bida

    Hi Muhammad , this is our second project

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida