How to design a website with the company namepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    321,531 how to design a website with the company name tugasan ditemui, harga dalam USD
    Trophy icon Design Name Card Tamat left

    Design a creative name card for my MM2H company Comp Name : AG INFINITY MALAYSIA (MM2H) SDN. BHD. Comp no : MM2H0616(5) name : NUR SYAUQI ZHAFRAN tel : +6014.633.1777 designation : MM2H Consultant address : 44-01 , Jalan Kempas Indah 1/1 , Taman Kempas Indah 81300, Johor Bahru , Johor , malaysia office no : +607.556.8288 email : syauqi@[log masuk untuk melihat URL] web : [log masuk untuk ...

    $20 (Avg Bid)
    $20
    30 penyertaan

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $863 (Avg Bid)
    $863 Avg Bida
    25 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $635 (Avg Bid)
    $635 Avg Bida
    3 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $605 - $1210
    $605 - $1210
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $952 (Avg Bid)
    $952 Avg Bida
    6 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    saya ingin anda membuat logo untuk saya ,saya ingin logo dengan gaya flat and clean dan tanpa text pada logo ,apa anda dapat melakukan nya ,saya harap anda dapat melakukan nya untuk saya

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb per halaman. apakah anda berminat? kalau sekira...

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    writing the audio recording 6 hari left
    DISAHKAN

    Approximately 2 hours of voice recording will be written. Those who do not write a price offer will not be returned.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    9 bida

    Need someone who can create the user requirement document, detailed version. We need someone who worked or think in detail about the various issues in Registration and Bidding software system.

    $148 (Avg Bid)
    $148 Avg Bida
    9 bida

    Hello, -No need SEO -No need optimization -Read before offering We are looking to make this new website viral. We need influencer to talk and promote about this new fun website. This is a fast live auction website. There are products live for auction for 4 minutes. We offer worldwide shipping but main customers are USA, Canada, UK & Australia. We need to make this website viral with registe...

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    2 bida

    Hi, freelancers! We have current app, but need to fix bug and update some function, add some additional features. Only needed individual Mobile developer, not needed agency or team.. look forward to having good interviews.. Thank you.

    $448 (Avg Bid)
    $448 Avg Bida
    15 bida

    Looking for a brand name for a new agency focusing on modern UI/ UX design, game and web development and creating cutting edge virtual reality experiences. The name should be: - Short - The .com domain for it should be available (Alternatively .io is fine too) - Futuristic/ cyberpunk oriented (think about a fictional mega corporation from those sci fi movies)

    $40 (Avg Bid)
    Dijamin
    $40
    1 penyertaan

    Hey , I want to have a logo and content on my brand name. any Logo designers and content writers majorly the content has to be on handloom products of Varanasi and how our company/ brand has been delivering it since past 100 years and over generations

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    13 bida

    I have a few images I need altering to allow for an updated logo putting in the correct perspective

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    33 bida

    Dear respected, I am looking for a PhD expert in Marketing (Customer Lifetime Value CLV in the car insurance market for the Cohort of Generation Z in the UK is the topic of my thesis). As I have a complete work, but it needs some more work to be adjusted or to be applied. I need a writer for a 5000 words report. I will provide the structure and all the guidelines needed. Please get in touch

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    6 bida

    Hello, everyone. I have a magento website needs to integration Google and Apple pay integration. This is just simple job, and I will provide you all access able to work. Regards.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Hello, this is a logo design contest for our company. We are called "Better Bike" and we do bicycle repair. For the logo, you are welcome to use whatever colors look good to you. I would like the logo to have the words "Better Bike" include an image of a bike (even if it is a little abstract). You may experiment with including "BB" or including any tools, gears/spro...

    $100 (Avg Bid)
    Dijamin
    $100
    9 penyertaan

    Over a 4 - 6 weeks period, by browsing through 190 ASX and TSX listed gold mining/developing/exploring companies' websites, list out their 'qualified' certain operation/project's: * Location * Resources and Reserve size * Production profile (only for Producers) or intended production profile I have included an Excel template already with the companies listed, they'...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    18 bida
    Fulfillment Company website 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for a pro designer to create a 5 page HTML design website that is mobile optimized for our start up fulfillment company. We're an ecommerce fulfillment company. We need a home page, how it works, services, pricing, integrations, and standard policy, terms and contact us pages. I do not want wordpress, it has to be html and compatible on all mobile phones, devices and ipads. Your ima...

    $452 (Avg Bid)
    $452 Avg Bida
    69 bida

    I am looking for a content writer to rewrite (reword) the contents copied from various websites. --Please Please Only Native English Speakers -- Topics will be in Medical Field -- There will be many work for different fields. Willing to pay for each topic

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    44 bida

    Hi there, My client needs a logo created for an online store offering high grade and luxurious cannabis products. Name of the store: Releaf Republic Colours liked: Black and Gold for luxury, but open to all suggestions. Given the RR, maybe you can use the Rolls Royce Logo as a concept, or maybe design something with back to back R's. These are just suggestions for ideas and are not requ...

    $22 (Avg Bid)
    Dijamin
    $22
    7 penyertaan

    Hello, everyone. I have a magento website needs to integration Google and Apple pay integration. This is just simple job, and I will provide you all access able to work. Regards.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    2 bida

    I need new company logo and brands and I hope to make them American style. New freelancers are preferred!

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    63 bida
    The Candy Stop 6 hari left

    We are looking at starting up a small social media based business which will be selling candy and chocolates via postage delivery. The company will be selling American types of confectionery. The companies name is proposed to be The Candy Stop. A logo working around this with a few novelty’s e.g. traffic lights or a stop sign or something that infuses British with American sweets. Not fixed ...

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    23 bida

    My name is Eoghan Collins, I'm an actor/writer/musician living in Dublin. I'm starting a musical comedy act along the same vein of Flight of the Conchords/Tenacious D/The Rubberbandits called 'Uncle Greg and the Super Doos'. The act is primarily a duo with supporting session musicians and I'm looking for someone to design an image for the social media pages and promotion...

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    7 bida

    I need a new creative Logo for a new IT solutions company: Company Name: Challenge IT Solutions Preferred colour: Shades of blue Logo sits above company name. or / Logo sits left of company name.

    $10 (Avg Bid)
    $10
    4 penyertaan

    Working for a leading recruitment company in the UK. We require a steady influx of articles written each week based on the career and recruitment / employment industry in the UK.

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    28 bida

    I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed for Windows using .NET.

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    3 bida

    i have an ecommerce wordpress website with woocommerce. it has approx 35k products on it. I want to reduce the database and optimise the website.

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    26 bida