How to design ad develop the website for the club home gallary first team hospitality contact uspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    440,090 how to design ad develop the website for the club home gallary first team hospitality contact us tugasan ditemui, harga dalam USD
    Design project Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Logo club

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    27 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Pereka kreatif dari Malaysia diperlukan segera untuk kerja-kerja ad-hoc.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    9 bida

    running a IT support company in Malaysia

    $183 (Avg Bid)
    $183 Avg Bida
    32 bida

    D AD ADNAN HABIB

    $40 / hr (Avg Bid)
    $40 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida
    Clean Home Tamat left

    Bantu saya membersihkan rumah (Full Time)

    $750 - $1500
    Tempatan
    $750 - $1500
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Buat kerja dari rumah

    $446 (Avg Bid)
    Tempatan
    $446 Avg Bida
    2 bida

    Menuliskan sebuah laporan Mudah 2 ad yg mw

    $1749 (Avg Bid)
    $1749 Avg Bida
    1 bida

    Jual dan Instalasi sound system untuk karaoke komersil, karaoke rumah, hotel, cafe, resto, club, diskotek, singing hall, meeting room, outdoor sound system.

    $131 (Avg Bid)
    Ditampilkan Segera
    $131 Avg Bida
    3 bida

    Hayat Shisha Club

    PHP
    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Hayat Shisha Club

    PHP
    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    zarif, aku ad project utk kau!

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    halo, saya mengundang Anda untuk berpartner dengan kami di UNIXON untuk : 1. Mobile App Developer 2. Website Designer 3. Wordpress Developer 4. 2D designer 5. 3D designer 6. Packaging 7. Video Animasi Flat Design add dan chat portofolio terbaik Anda ke LINE @unixon pakai "@" kami akan mencarikan client untuk Anda. terima kasih.

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    2 bida

    authors, writer, novelist, reporter, sekretaris, pengarsip, ahli bicara, pembicara, pemeriksa, Strong in : Romance.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    1 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $605 - $1210
    $605 - $1210
    0 bida

    bismillahirrahmanirrahim ayo kita mulai langkah baru, sesuatu yang baru supaya tercermin kehidupan yang baru

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    2 bida

    bismillahirrahmanirrahim ayo kita mulai langkah baru, sesuatu yang baru supaya tercermin kehidupan yang baru

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    4 bida

    bismillahirrahmanirrahim ayo kita mulai langkah baru, sesuatu yang baru supaya tercermin kehidupan yang baru

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    menyediakan Server elektrik dan mini server elektrik di area indonesia

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    biasa saya melakukan modeling rumah dengan menggunakan sketchup dan rendering dengan 3ds max, bangunan yang pernah saya rendering: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] Office [log masuk untuk melihat URL] House [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] dll

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Saya ingin buat 1 rangkaian elektronik, terhubung dengan network wireless yang berfungsi seperti switch

    $100 - $100
    $100 - $100
    0 bida

    Sistem informasi Akademik sebagai sarana informasi akademik untuk Perguruan Tinggi, dimana nilai perkuliahan bisa diakses oleh semua mahasiswa dengan ketentuan yang berlaku.

    $3748 (Avg Bid)
    $3748 Avg Bida
    4 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    itlog boto tae linti diputa tae linti puta 100 gid ka letra dapat daputa ya munay boysit linti mark ilove u mwuah tsup tsup oh baby baby baby oh baby baby baby daputa kulang pagid anu pagid ha daputa ya linti boysit dugay ma tapos..bwahahahaha.... nyahahaha... nyehehehe....hihihi...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    jfdvnv nv bd brd b dtb dt bd bd bdhkbk dhb d rb fdbk fdhkb drhkb rdhb khfd bhf bhf kv fbv fmh f df kfdh khdfhkhkgd hkfdhkfkhfdhkfhkfdhkdhkhgfhk jfdvnv nv bd brd b dtb dt bd bd bdhkbk dhb d rb fdbk fdhkb drhkb rdhb khfd bhf bhf kv fbv fmh f df kfdh khdfhkhkgd hkfdhkfkhfdhkfhkfdhkdhkhgfhk

    PHP
    $5000 (Avg Bid)
    $5000 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I need you to write a research article.

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    29 bida

    Hi Vikas, we worked one year ago on Facebook advertising campaign for WeSolveProblems - a maths club in London. We need to run the same campaign again. Can we hire you to repeat it?

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I am a Senior Web Developer i need someone who promote my service as a developer. Start promoting my service through my linkedin account. We need expert in all field of marketing .Our Requirement 1. Lead generation (50/week) 2. SEO (Keyword research ) 3. Google Adword Expert (30 conversions/week) 4. Social Media Marketing (need conversions) 5. Affiliate marketing also required ( we will pay p...

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    4 bida
    need the SMS lottery service 6 hari left
    DISAHKAN

    we are looking for lottery via sms service with technical integration. this service depend on VAS(value added services) services. send a query via sms to eligible for next step after eligible we will push 5 option to choose one pick up one option incase winner we will give 1 points and then push next 5 option incase wrong option we will also push the next sms requests bidders: please send the...

    $185 (Avg Bid)
    $185 Avg Bida
    13 bida

    We have developed a back-end dashboard developed in Php Laravel. We have user section and product section In User section, we create , define privilege as per role of users . In Product section, product management is developed where we upload bulk document. Manual insertion and delete option is also developed. Please apply only fulltime freelancers to complete the task in 3-4 days Once shortliste...

    $128 (Avg Bid)
    $128 Avg Bida
    10 bida
    $130 Avg Bida
    6 bida

    hi we're a language school ad we're hiring interns for a social media and managing the reception area . Freshers are more than welcome Good communication skills in English & hindi

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    2 bida

    We are a Digital Marketing Agency & our prospects are plumbers based in USA. We are pitching Google ad services. I'm looking to work with 3-4 people who are great with talking to people and setting appointments. I have a team of closers who will close your leads & make your commission. The payment is 20% per appointment closed. Our services range from $2500- $3000. 10 warm appointm...

    $527 (Avg Bid)
    $527 Avg Bida
    2 bida

    I'm a Thailand seafood seller, I need you to find me US seafood buyer, the seafood is frozen.

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    3 bida