How to find the perfect color for company logopekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    334,369 how to find the perfect color for company logo tugasan ditemui, harga dalam USD
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida
    Find seller Tamat left

    Mencari seorang pembeli barang- barang kerajinan

    $499 (Avg Bid)
    $499 Avg Bida
    2 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client)

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    PETRONAS OIL AND GAS JOB MALAYSIA

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    CA memo menggunakan penerbit aset liferay 6.2. Untuk memudahkan webmaster mengemaskini CA memo ke aset publisher fungsi-fungsi dan kemaskini ckeditor diperlukan

    $2020 (Avg Bid)
    $2020 Avg Bida
    1 bida

    Find geocoordinates (Latitude and Longitude) of places and villages in Brunei. For example Belait Kampong Labi Lakang Belait Kampong Laong Arut Belait Kampong Lorong Tiga Selatan Belait Kampong Mala'as Belait Kampong Malayan Belait Kampong Masjid Belait Kampong Melilas Belait Kampong Mendaram Besar Belait Kampong Mendaram Kecil

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    saya mencari akauntan peribadi untuk menguruskan kewangan harian saya. saya lebih utama pekerja dari Malaysia.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    mencari maklumat yang penting , membawa kemanfaatan kepada setiap individu yang memerlukan maklumat yang tepat,munasabah serta benar. Serta memastikan maklumat yang didapati boleh di terima pakai serta tidak mempunyai sebarang kesahihan.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $635 (Avg Bid)
    $635 Avg Bida
    3 bida

    Mencari 20 orang rakyat Malaysia dan singapore yang ada 1 jam sehari 7 pagi-7 malam dan suka mencari 10 USD sehari. Kerja sangat senang. Beli ads. Kami akan bayar pendahuluan Tak ada pengalaman kami akan ajar. Hanya perlu komitmen dan kejujuran

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Pekerja keras, mau belajar, mampu bekerja dibawah tekanan.

    $2722 (Avg Bid)
    $2722 Avg Bida
    1 bida

    aboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodv

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    saya akn melakukan pekerjaan apa yang di perintahkan kepada saya. Mencari inforasi di website dan banyak lagi. Apapun itu saya akan bekerja sebaik yang saya bisa.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    finance staff pencairan dana pinjaman dari nasabah

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    untuk mencari gaji [log masuk untuk melihat URL] boleh buat kerja tambahan

    $1008 (Avg Bid)
    $1008 Avg Bida
    1 bida

    saya akan mencari setiap informasi melalui web

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $605 - $1210
    $605 - $1210
    0 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan ...mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $913 (Avg Bid)
    $913 Avg Bida
    7 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya ingin anda membuat logo untuk saya ,saya ingin logo dengan gaya flat and clean dan tanpa text pada logo ,apa anda dapat melakukan nya ,saya harap anda dapat melakukan nya untuk saya

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    12 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    English to Dutch 120k words 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for a native Dutch translator for this big project. We need a perfect translator who can handle big project like this. The deadline is 25 days. Translation quality is very much important. We need 100% accurate and meaningful translation. Google or tools translation are not allowed. Please submit you bid if you are interested. (Only For Dutch

    $1550 (Avg Bid)
    $1550 Avg Bida
    2 bida

    Hi there! We need English-Russian translators. You must know English/American and be perfect in Russian. The work will be a combination of proofreading and content creation for educational products. It’s a few hours of work per time. The first time, I need you for 2-3 hours. You must have Skype and be comfortable working with Google Docs. Are you

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    4 bida

    Developer needed to finish up an Android mobile money transfer solution. Some API integration is needed A lot of work is to be done on the UX/UI side. I am looking to build the perfect user experience. IOS will come if happy with the work done

    $533 (Avg Bid)
    $533 Avg Bida
    13 bida
    logo design 6 hari left

    I have already settled the design, I need a technical designer in photoshop or illustrator to make the perfectly aligned final logo. the design : B + Double B, a few variations of both of them. ( but very simple, I have already personally broken down the process. I just need someone with perfect technical skills to actualize.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    25 bida

    The Perfect Web Designer/Developer: Searching for a new contracted member of my team that can help me design + execute designs that converts and connects with my audience on an ongoing basis. Pieces of design + development that will be most needed each month are: - website + landing pages - email/online funnels - lead magnets and/or downloadables

    $478 (Avg Bid)
    $478 Avg Bida
    18 bida

    Propose text for the back of a tshirt. It will have to be 'comic' style (not font comic-sans). The image I attach is not owned by me. The style has to be like Superman and the main color red (and/or also blue..), it will be printed on a white tshirt. The two texts (one is The Superhero, the second is The ...

    $10 (Avg Bid)
    Dijamin
    $10
    6 penyertaan

    I need code developed for a video player to run on the Raspberry Pi that will read files from the Raspi SD card that are saved as raw RGB binary files (one frame for each file) and play those images in sequence as multiple videos on multiple connected TFT LCD screens. We can discuss specifics about the screens (model, type, size, driver, etc.) but

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    We welcome submissions that include; 1. the text *** wisdoms of health *** at the top of your reply – so that we know you are a real human. We will not look at automated submissions without this. 2. a portfolio of previous sites you have designed in the last ‘12 months’ that involve word press, php, flash, shopping carts/e-commerce etc 3. your approximate

    $470 (Avg Bid)
    $470 Avg Bida
    15 bida

    Hi we are Hiring Talent people for our entertainment site they should live stream and make sales and play our card game with clients all countries are accepted it is an entertainment site which client can use to play and meet talent on cam and win prize we als accept Arab Belly dancer

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    I need to take the serial number product into exel and check the serial inside the catalog of product that is in PDF and found the number of the, FIG and Item and take them and copy into serial number product spreadsheet

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    17 bida

    ...are a company ( Like Meals on Wheels ) which supplies customers with meals 6 times a week. We want to create an application that automates the ordering process. Order types: 1. Website Online Directly from customers 2. telephone orders. (we need a user interface to complete the telephone orders. 3. Orders on paper (see attached menu plan) The customer...

    $926 (Avg Bid)
    $926 Avg Bida
    56 bida

    Need a "typographic" "minimalistic" "conceptual" vector logo for the Name : "Rangesh Dasrhy and associates" Concept : Human Resource Manager single color or max 2 colors to be used, "ex: 80% black, or black or blue" logo samples attached. have a look

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    8 bida

    Hi, I have my domain but not hosting space yet. Required guidance on best hosting space to buy and set up an email with the domain as of now. Its 30-60 min job to be done right now.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    15 bida

    I need a logo designed. It’s an agriculture company. Coyote Coulee Farms or Coyote Coulee Co. Thinking to outline logo with a hexagon. Thanks

    $50 (Avg Bid)
    $50
    38 penyertaan

    hio i need a new project related to like a c++ so plz bid only those guy which r perfect in this filed project disclose on pm so new freelancer r also welcome show me demo also

    $240 (Avg Bid)
    $240 Avg Bida
    5 bida