How to fix a tablet screen that is cracked on the insidepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    927,030 how to fix a tablet screen that is cracked on the inside tugasan ditemui, harga dalam USD
    $23 Avg Bida
    1 bida

    sandeep sil ugampur nagar, singapura village. jalahali east, 560014

    $9 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $9 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi Gb Titus E., kami dari Visicom brand, ingin membuat video animasi untuk iklan. Produk kami adalah elektronik, fokus nya di lampu. Untuk budget dan deadline, belum fix. Jika tertarik, boleh send previous works untuk kami bertimbangkan? Thank you.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hi Melitabud, kami dari Visicom brand, ingin membuat video animasi untuk iklan. Produk kami adalah elektronik, fokus nya di lampu. Untuk budget dan deadline, belum fix. Jika tertarik, boleh send previous works untuk kami bertimbangkan? Thank you.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    saya butuh sekitar 16ribu gambar dengan 4 jenis mobil ( sedan, suv, mpv, dan bus ). masing" kurang lebih 4000 tiap jenisnya. ukuran gambar harus fix 448 x 448. objek mobil tidak boleh terpotong, objek mobil minimal 50% dari keseluruhan gambar. setelah gambar buatkan annotationnya yang merupakan bounding box keberadaan object. format annotation mengikuti pasval voc. berbentuk xml. boleh menggunakan tools sendiri. atau menggunakan tools yg saya sediakan. cttn: jika tidak sanggup 16rb data bs nego, mungkin 4000 data saja per org yg mana berarti sy butuh 4 org. trims

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join! Free coaching dkt area McD Kuala Terengganu! Student mmg dialu-alukan sangat2. ini mungkin boleh mengubah hidup anda.

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    ...ini mirip sekali dengan aplikasi video player. Tidak perlu diupload ke Appstore. Lagu-lagu sudah ada susunan nama file nya : Judul lagu#artis#kategori# Contoh : Listen#Beyonce#Barat#Left Virus#slank#indo# Format file yg sudah ada, ada bermacam-macam seperti MP4, MKV, Mpg komputer menggunakan Mini Mac.. Terdapat 2 layar. Pertama Layar touch screen 21.5L, rasio wide screen 16:9.. 21.5" Ini digunakan untuk melakukan kontrol (play, pause, dsb), mencari lagu, dan membuat playlist. Kedua Layar besar nya, 58" full HD ini hanya digunakan untuk menampilkan video yang sedang diputar. Jadi terdapat 2 window. Desain jika bisa menggunakan UI Material Design. Kalau tidak pun tidak masalah. jika hasil memuaskan saya akan membuatkan beberapa pr...

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    ...anda Apa yang membezakan perniagaan kami dengan perniagaan lain? Model perniagaan revolusi internet paling hebat dan paling sesuai untuk era ekonomi masa kini. Pendapatan dijanakan apabila anda menyertai jaringan kami. Modal anda hanyalah RM6060 seumur hidup. Berapakah nilai wang ini jika anda melabur di: - ASB @ 7% dividen = RM416 setahun - investment link @ 10% dividen = RM600 setahun - Fix Deposit @ 4% dividen = RM242 setahun Melalui #Projek100k pendapatan anda dijanakan setiap hari dan boleh dikeluarkan pada bila-bila masa. Ianya bukan di bayar pada bulan ke-8. Untuk pertanyaan lanjut sila whatsapp saya di +60166004697...

    $249 - $24934
    $249 - $24934
    0 bida

    ...kumpulan kertas atau bahan lainnya yang dijilid menjadi satu pada salah satu ujungnya dan berisi tulisan atau gambar. Setiap sisi dari sebuah lembaran kertas pada buku disebut sebuah halaman. Seiring dengan perkembangan dalam bidang dunia informatika, kini dikenal pula istilah e-book atau buku-e (buku elektronik), yang mengandalkan perangkat seperti komputer meja, komputer jinjing, komputer tablet, telepon seluler dan lainnya, serta menggunakan perangkat lunak tertentu untuk membacanya. Dalam bahasa Indonesia terdapat kata kitab yang diserap dari bahasa Arab , yang memiliki arti buku. Kemudian pada penggunaan kata tersebut, kata kitab ditujukan hanya kepada sebuah teks atau tulisan yang dijilid menjadi satu. Biasanya kitab merujuk kepada jenis tulisan kuno yang mempunyai ...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $617 - $1234
    $617 - $1234
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    fix

    CSS
    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    EduTainment - Interactive Learning metode belajar yang menggabungkan antara materi pelajaran dan teknologi. Materi pelajaran dibuat dengan kemasan menarik (3D interactive) ditampilkan lewat media komputer, tablet atau interactive board.

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    Want to sell Not for swap Samsung Note 3 Original by SME warna black untuk dijual dgn harga RM1500. Warranty ada lagi 9 bulan .Fullset ( charger, earphone, casing, screen protector, box ORIGINAL ) call, msg, whatsapp :0133262021.. COD: Area Johor Bahru

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    selamat malam.. ini adalah aplikasi payroll dengan tampilan dekstop yang saya tawarkan.. jika bapak berminat silahkan hubungi saya. via email: @ di bawah ini saya sertakan screen shoot gambarnya... saya minta waktu 3 hari untuk menambahkan logo dan nama perusahaan bapak.. semoga bapak berminat.. terima kasih..

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    selamat malam.. ini adalah aplikasi payroll dengan tampilan dekstop yang saya tawarkan.. jika bapak berminat silahkan hubungi saya. via email: @ di bawah ini saya sertakan screen shoot gambarnya... saya minta waktu 3 hari untuk menambahkan logo dan nama perusahaan bapak.. semoga bapak berminat.. terima kasih..

    $360 (Avg Bid)
    $360 Avg Bida
    1 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Kami butuh segera web developer untuk membuat website company profile dengan design parallax, responsive design, HTML5 (untuk video) dengan beberapa animasi sudah ada, yang dibutuhkan adalah membuat design tersebut menjadi website. Referensi untuk website: Jadi ketika klik suatu link, muncul page berikutny...animasi sudah ada, yang dibutuhkan adalah membuat design tersebut menjadi website. Referensi untuk website: Jadi ketika klik suatu link, muncul page berikutnya di sebelah kanan/kiri. Referensi untuk page portfolio (terdiri dari beberapa video): Ketika 1 video di klik, video tersebut akan pop out dan bisa full screen. Waktu penyelesaian : 30 hari

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    3 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP CASE ORI, 2600MH POWERBANK FREE, FREE Postage IN MALAYSIA ONLY!! RM870 FULL SET. Read maximize: √ Android 4.2.2 (Jelly Bean) √ Air Gesture √ Air Browser √ Air Launcher-accept √ Air call-accept √ Motion settings √ S-Voice √ HD SUPER AMOLED Screen Size √ Speed ​​Internet 4G (HSPA +) √ Video Call √ & Pers...

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida

    Looking for an experienced freelance developer who can build a fintech platform that allows users to trade crypto currency and do remittance payments.

    $1801 (Avg Bid)
    $1801 Avg Bida
    9 bida

    Re-type an bundle of English PAGES...MICROSOFT SM WORD-- 88779Hello we need an aggregator can scour Se and web and find results for query and put into spreadhseet See full info inside the file Budget $419-$427

    $516 (Avg Bid)
    $516 Avg Bida
    18 bida

    Joomla 4- Remove from URL I am willing to pay $10.00 for this quick easy fix

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    3 bida

    This position requires the person to work exclusively on these duties (not trying to do other jobs at the same time) for between 6-8 hours every weekday during AEDT - Australian Eastern Daylight Savings Time business hours (about 8am - 6pm) where you will be holding discussions with Australian based candidates via our internet telephone system, and attending meetings with our team members and our customers. This is not a role that someone can fit in around another job or around full time study. We will engage a freelancer, however this job is not strictly what many people call "freelancing". It is like a permanent / full time job, performed by someone who works for themself as a freelanc...

    $6 - $11 / hr
    $6 - $11 / hr
    0 bida

    to duplicate the section in the link below and to edit add field in registration form section field: (password and id : admin) registration form: to add file in registration form which can be viewed from admin and client side) to add section in manage section field where by the section will appear later in the manage page area (password: admin and i.d: admin

    $71 (Avg Bid)
    $71 Avg Bida
    6 bida

    need someone who is good in digital marketing, we will discuss on chat

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    10 bida

    ...project is in consideration and is a low budget request The project consists of attempting an encryption attack on cipher text data. The data will be provided via .CSV and the task is to crack the text to plain text. This is for testing security of an application. This project will be staged by "Levels" in which the hiree will be provided more information at each level to promote a succesful attack. Level 1: Hiree will be given basic information on the subject of the ciphertext data. And be alloted 48 hours to attempt a crack. Level 2: Hiree will be provided information on the encryption alogrithm used to encryp...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    3 bida

    Hello I need somone to help me get the terminal working and get this starter kit working on my imac. I already hired another developer but he couldnt figure it out. 1) We uninstalled Node 2) installed Homebrew and reinstalled node 3) We installed Gulp Globally but couldnt get it to install locally. 4) And finally we couldnt get NPM install to work. Attached is screenshot of when we tried to do npm install. I am using a mac so if you have a mac also that be great especially if you are able to install this on your computer as well. I have zoom so i would like for someone to logon to my computer to fix this while i watch.

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida

    The project is a combination of a Mobile App and a web application. A brief description of the project is attached.

    $496 - $993
    Dimeterai
    $496 - $993
    6 bida

    We're looking for a landing page designer to help us develop a new version of our website (). Our website has a poor conversion rate. We believe this is because with the current design: Customers fail to easily understand what the product is, and what it does for them. The use-cases and benefits are not clear and relatable enough to customers. It's difficult to understand how the product works at first glance. We're looking for a landing page designer who can come on board, work with a copywriter to fix these issues, and redesign the website. Requirements You are a visual/web designer that specializes in landing page d...

    $3814 (Avg Bid)
    $3814 Avg Bida
    7 bida

    Re-type an bundle of English PAGES...MICROSOFT SM WORD-- 88779Hello we need an aggregator can scour Se and web and find results for query and put into spreadhseet See full info inside the file Budget $414-$422

    $446 (Avg Bid)
    $446 Avg Bida
    60 bida

    ...video+ camera app that prepared. We are a wild life Charity organisation ( Government Registered) already working on Crypto project not new! We need Crypto website + Official email address. We need something very similar to babyshibainu/ babydoge/ SafeMoon but We have 3 minutes video need to be on website + also some downloadable app. Website should have list of our 7 tokens and NFT details. Our maximum budget is the Bid amount only! We already have content + Logos+ Domains We need Official email/ website /Road map/ white paper/ also list of our tokens with contract addresses We have already deployed our crypto so only need very good and very unique website. Please read everything before bidding and don’t waste your...

    $146 (Avg Bid)
    $146 Avg Bida
    5 bida

    Looking for someone who is good at followings: Linear Regression: Simple & Multiple Linear Regression Classification: Logistic Regression & Linear Discriminate Analysis Resampling: Cross-validation & The Bootstrap Model Selection & Regularization Regression Trees, Bagging, and Random Forests Support Vector Machine Unsupervised Learning: Principle Component Analysis Unsupervised Learning: Clustering Method Survival Analysis

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    Looking for someone who is good at followings: Linear Regression: Simple & Multiple Linear Regression Classification: Logistic Regression & Linear Discriminate Analysis Resampling: Cross-validation & The Bootstrap Model Selection & Regularization Regression Trees, Bagging, and Random Forests Support Vector Machine Unsupervised Learning: Principle Component Analysis Unsupervised Learning: Clustering Method Survival Analysis

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    5 bida

    Hello we need an aggregator can scour Se and web and find results for query and put into spreadhseet See info inside zip Budget $40 - $98

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    2 bida

    ...I estimate that I will pay you 160 US dollars to 300 US dollars per month for 20 hours of work. I will pay you each day, for every hour you work with me. You will normally work 1 hour/day (20 days/month). ✻ HOW TO APPLY ✻ Please do *not* bid on this project the normal way. Instead, to apply for this project please paste... Python_1_hour_08_Dec_2021 into your Freelancer profile... https://www.freelancer.com/support/profile/how-to-edit-your-profile?w=f&ngsw-bypass= I will search for... Python_1_hour_08_Dec_2021 If your profile were to interest me then I would invite you to bid on this project thereby enabling you to bid on this project "for free" (without spending one...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida