How to make a movie on your computerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    339,332 how to make a movie on your computer tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database ( setiap hari perlu siapkan 5 listing lengkap - Membuat Copywriting dan mengemaskini database ke dalam Group Telegram dan whats app Group - Mengiklankan database di website , , - menyediakan draft tenancy agrement bagi transaksi yang telah berjaya - Update semula database secara bulanan dengan sms & whats app kepada

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database ( setiap hari perlu siapkan 5 listing lengkap - Membuat Copywriting dan mengemaskini database ke dalam Group Telegram dan whats app Group - Mengiklankan database di website , , - menyediakan draft tenancy agrement bagi transaksi yang telah berjaya - Update semula database secara bulanan dengan sms & whats app kepada database - menurunkan iklan yang telah expired pada website iproperty, , -

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida

    Saya Novin Triantonius , Jurusan Computer Science Universitas Bina Nusantara. Sedang menambah portofolio agar menjadi lulusan yang siap.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida
    Make a Video Tamat left

    Saya ingin mengapload video dan berita terbaru

    $250 - $750
    Tempatan
    $250 - $750
    0 bida
    Movie reviews Tamat left

    Menulis sejumlah artikel Artikel tentang film

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    14 bida

    computer vision matlab

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    4 bida

    ...for Managers & Executives Sekolah Penulis Pembelajar (SPP Jakarta)2006 Diklat Jurnalisme Sadar Konflik Aliansi Jurnalis Independen (AJI Jakarta)1997 Diklat Jurnalistik Tingkat Dasar Fak. Sastra Indonesia Unair - Jawa PosKUALIFIKASIMampu mengoperasikan sejumlah software seperti: Adobe Photoshop, Cool Edit Pro, Adobe Audition, Microsoft Word, Microsoft Frontpage, Macromedia Dream Weaver, Windows Movie Maker, Ulead Video Studio dan Internet....

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida
    CPA network Tamat left

    sepam film full movie secara berbayar

    $1 - $6
    $1 - $6
    0 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    1 bida

    saya membutuhkan jasa pembuatan halaman arahan seperti ini : kalo ada yang bisa tolong lakukan penawaran kepada saya. thx.

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    2 bida
    Refigh to make Tamat left

    aaababad dfsds,l kll; m;smd; smd;l; sld;'a ;s,;paklkdlhsd lkhsdkhdj k;aepjdlkdhklshdl sdlkhslkhdskhdlskd

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    6 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $617 - $1234
    $617 - $1234
    0 bida

    saya ingin membuat sebuah theme wordpress untuk streaming movie.

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    1 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    2 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    Mampu menjadi translator untuk menerjemahkan dokumen ringan, movie subtitle, email translation. Mampu mengerjakan legal research, membuat kontrak/perjanjian khususnya perjanjian kredit dan jual beli

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    3 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar menghasilkan satu project yang adalah satu faktor utama kerana saya seorang pelajar sepenuh masa dalam komputer berikan kerjasama supaya dapat berikan perkhidmatan yang baik.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak nya gak masalah yah, karna memang ini bukan karya tulisan ilmiah,..

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    8 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida

    Toko online yang menyediakan produk make up, perawatan kulit, wewangian Dan toiletries untuk wanita, pria Dan anak-anak.

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    See this website saya ingin punya website seperti itu.. Bantu saya.

    $1800 (Avg Bid)
    $1800 Avg Bida
    4 bida

    Hello, We have a POS software built with codeigniter, purchased from themeforest, it is made to manage Computer and phones repairs. The Repairs table list a table of repairs, like model number, client name, phone number, etc.. but we have 1 field (Type of job) it is listing the job ID instead of job title. Screenshot attached of the table and PHP code.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    2 bida

    I have a template . Which i installed in my website i just want half home page setup. You go to preview in my link On the upper slider i want to show my latest post On the second where is grid showing ok that i want 10 post grid to show my latest post Header and footer is in template should be same And last the opening of post page should be setup

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    5 bida

    I need a graphic designer to make a trifold menu for a restaurant. We will provide all the menu items and prices and you will just have to make it.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    49 bida
    Computer Vision Engineer 6 hari left
    DISAHKAN

    We are looking for someone to help our team solve some of the AI Computer Vision use cases in the healthcare by running AI vision on the edge on our HELLO devices.

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    3 bida

    Looking for a developer to make an app like . Please provide quote for ios and Android

    $708 (Avg Bid)
    $708 Avg Bida
    20 bida

    There are two deliverables for this project 1. Project presentation. 2. Final report describing the project design and implementation. the delivery date must be Dec 7 more information in attachment

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    25 bida

    Hi, I would like to make a http or sock5 proxy from a 4g sim dongle connected to my raspberry. I have the raspberry, sd cards, the dongle , the sim card, i just need some help to make it work. If you have any knowledge regarding this topic please contact me. Maxime

    $240 (Avg Bid)
    $240 Avg Bida
    4 bida

    ...thoroughly. This is a short time line and a long relationship could be formed. PLEASE THEN read the google doc linked at the bottom for a little extra rambling context :) Concept art. More work to come for the retail / marketing materials if we enjoy your work. We have developed hardware and software for a digital in home pistol training platform. We need artwork to demonstrate a concept of the product to investors before we begin prototyping. Concept art package 1. The pistol itself. (Sleek concept pistol with sensors. Info below) Concept art package 2. The Computing Hardware / Safe. A modern looking computer box with a projector that doubles as a gun safe) Depending on which way you t...

    $200 (Avg Bid)
    Ditampilkan
    $200
    0 penyertaan

    I need a ghost writer to write my book Book is about python of computer science till class 12 th (cbse board) , 11tg also covered I need everything to be done which is needed for a perfect book ? I will provide the main content Language- english

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    1 bida

    Hello, Logo editing - make white version of logo( all black to be white all white to be black) - Remove back grounds on both logos re size logos to 75 mm wide save as png. - Make logo sheet 12" x 16" (as per attached untitled document example). 1 for each colour with no back ground. save as png.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    41 bida

    I am looking for a 10 second perfect loop movie in .mp4 format suitable for a YouTube holding movie before main content comes online. The movie is to contain gently moving lights on a dark background. The lights are in festive season colours and should be bokeh-filtered. Static examples include: (but less intense) The lighting should be suitable to contrast white colour text with a welcome message. The welcome message center-aligned: Welcome to Reading Minster Our service will start shortly

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    10 bida
    Illustrations for book 6 hari left
    DISAHKAN

    I have a series of computer images based on powerpoint presentations that I need to turn into drawings or illustrations.

    $342 (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $342 Avg Bida
    50 bida

    A linear regression code is given which is executable on jupyter notebook. We need to execute the same using Hadoop cluster and show the results.

    $8 - $20
    $8 - $20
    0 bida

    I need an expert programmer (specialised in PHP) to make changes to a website currently built on PHP.

    $274 (Avg Bid)
    $274 Avg Bida
    20 bida

    I am looking for someone who make a website about omicron variant virus

    $438 (Avg Bid)
    $438 Avg Bida
    36 bida

    I'm looking for a developer to make updates my app. The code base is dated, so It may need to be updated as time goes on. The live apps can be found here: and Please be well verse in earlier versions of React Native and Firebase. At the top of your bid, please put "I know old and new" so I can filter out auto bids.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    23 bida

    I want to make a logo for a bag and write the specifications on the bag Logo name: ‏Palline Di Lana (باليني دي لانا / Palline Di Lana) المواصفات بالغه العربية 6كور في الكيس سهل الاستخدام استخدام متكرر صديق البيئة رئحة جميلة سرعة التجفيف خلف الكيس* معلومات مهمه طريقة استخدام الكور نضع قليل من الزيت انت تحبة ومن ثم نضعها مع الملابس عند الغسيل تساعد على التجفيف السريع تزيل الكهرباء الساكنة من الملابس المجففة يمكنك اعادة استخدامه اكثر من 1000 مره خالية من المواد الكيميائية

    $20 (Avg Bid)
    Dijamin
    $20
    16 penyertaan

    Hi, I'm looking for a writer to research and write a 7,000 words eBook on various "how-to" topics. Budget: $70 USD Payment conditions: Full payment upon completion (No upfront fees) Deadline: 14 days upon project acceptance. The eBook must: * Contain original content (pass copyscape) * Be written in a positive, conversational tone * Be free from grammar/spelling errors And upon project completion, you agree to me having the full rights to the eBook and its content. To apply, please send me your work samples. Additional details of this project will be sent to you when you're hired. LEGAL NOTE: By applying for this project, you accept and agree to our terms and conditions as s...

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    15 bida

    I have a simple HTML website and I need a professional Freelancer to implement a BNB or other cryptocurrency payment gateway: 1. User enters dynamic form (currently static HTML) 2. User needs to pay in cryptocurrency to fixed address (any cryptocurrency is fine) 3. If payment complete, automatically show download URL/or allow user to manually validate and re-try We will provide all current HTML/CSS files

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    7 bida