How to make a portal to the endpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    275,128 how to make a portal to the end tugasan ditemui, harga dalam USD

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida
    Make a Video Tamat left

    Saya ingin mengapload video dan berita terbaru

    $250 - $750
    Tempatan
    $250 - $750
    0 bida

    Menaik Taraf Portal Jabatan menggunakan Joomla. Menukar template sediaada kepada template yang responsive.

    $2049 (Avg Bid)
    $2049 Avg Bida
    7 bida

    membuat portal berita ringan

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    7 bida

    Website kami bergerak di bidang portal berita, dimana kami memerlukan content writer untuk menulis article-article berita terkini di beberapa kategory seperti berita nasional & internasional, sports, technology, lifestyle, dll. Per article min 350 kata - 500 kata, dilengkapi dengan foto-foto berkualitas dan harus lewat copyscape(bukan copy paste dari article berita existing).

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Kami mencari penulis artikel berita seputar dunia entertainment dan hiburan untuk kategori topik seputar film/drama korea terbaru, gosip artis yang sedang trend, film box office terbaru, serta berita terbaru seputar serial drama turki dan india yang tayang di ANTV seperti uttaran, veera, efsun dan bahar, serta kaali dan gauri. Penulisan artikel bisa menggunakan sumber referensi portal berita lu...

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    8 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Portal lifestyle remaja umur 15 - 25 tahun

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    1 bida

    Lihat saja [log masuk untuk melihat URL] seperti itu

    $1934 (Avg Bid)
    $1934 Avg Bida
    5 bida
    Refigh to make Tamat left

    aaababad dfsds,l kll; m;smd; smd;l; sld;'a ;s,;paklkdlhsd lkhsdkhdj k;aepjdlkdhklshdl sdlkhslkhdskhdlskd

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $605 - $1210
    $605 - $1210
    0 bida

    Sebuah website sudah jalan, perlu di FACELIFT supaya menarik dan up to date.

    $391 (Avg Bid)
    $391 Avg Bida
    4 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    2 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Halo, saya sudah memiliki design html nya dan saya memerlukan fungsi (PHP).. [log masuk untuk melihat URL]

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    3 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Butuh Pekerjaan Sebagai Penulis Lepas Untuk Website Sepak Bola atau Portal Pengalaman sempat menulis untuk [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL] Untuk Mengisi Waktu Luang , Bisa Bekerja Dalam Dead Line,

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida

    Toko online yang menyediakan produk make up, perawatan kulit, wewangian Dan toiletries untuk wanita, pria Dan anak-anak.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    See this website [log masuk untuk melihat URL] saya ingin punya website seperti itu.. Bantu saya.

    $1775 (Avg Bid)
    $1775 Avg Bida
    4 bida
    Edit the background of images 6 hari left
    DISAHKAN

    I need the backdrop that is in the pictures to cover the whole background in each picture.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    38 bida

    I would like to make a page, in any code .. as long as it has title and a body .. in fact it would be a simple home page that I will use to advertise sales I will use my text links and etc ...

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    9 bida

    I have a system that works but needs to be modified to create additional part numbers. Currently it finds all the -core products and converts them will all there columns to bright-pvd and black-pvd , it needs to add all the data to black-pvd (h) , black-pvd (ps), black-pvd (w) products if they existed in the imported file in a new csv file. The way it works now it only updates wheels that conta...

    $148 (Avg Bid)
    $148 Avg Bida
    13 bida

    Design and Build a UI for our Zoho Portal. Need to see examples of your work. We are an insurance broking firm.

    $113 (Avg Bid)
    $113 Avg Bida
    7 bida

    PLEASE READ CAREFULLY BEFORE BIDS If you are not capable to deliver this task, then please DO NOT BID! I appreciate YOUR BIDS IF YOU PROVIDE PROJECT ONE PART REQUEST FOR BIDS FIRST TIME You must research keywords and provide me. I will buy the domain name according to niche and keywords used and arrange hosting once the parameters are agreed. All sites files are to be uploaded to my server upon...

    $167 (Avg Bid)
    $167 Avg Bida
    1 bida
    The Post logo 6 hari left

    I am looking for vectored images suitable for screen printing. One in single color and one in 3 color. Logo should be similar to image of tattoo (see files) but with enough changes to be original. I am open to interpretations and artistic license. The colored image should have the tops of the weights 1 blue and 1 red as in attached image. I would like the words similar to other pictures with left ...

    $69 (Avg Bid)
    $69 Avg Bida
    73 bida

    We currently have a website that is needing some update. We are currently opening a new facility and need to expand our interface and add a parent portal that will allow the to send direct messages to the director and admins in regards to enrollment and other items. Our current was created on wordpress with GoDaddy as the domain host.

    $1133 (Avg Bid)
    $1133 Avg Bida
    31 bida

    Hi I need someone to get on a Video chat with me, so I can share my screen and they can walk me through some basic things via Active Campaign and how to set up certain automations.

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    3 bida

    Looking for a Magento developer with great graphic design skills, that can provide a responsive Magento Theme for an ecommerce furniture store, must have -MGS Front End Builder -Ajax Fly cart -Daily Deals -Sales Pop (notification to visitors of recent sales) -Blog for Magento 2 -Mobile Optimized -Theme has to be delivered installed with custom sticky header (basic logo must be made, favicon, what...

    $190 (Avg Bid)
    $190
    0 penyertaan

    I need a form for my wordpress site just same as I attached in the praposal

    $9 - $22
    $9 - $22
    0 bida
    Trophy icon Make me a nice logo for "dimenxion" 21 hari left

    Dear participant, I want a simple and elegant logo for Hologram / 3d display rental service. The logo should be the word "dimenxion" written with an elegant font but you still need to apply a trick so you get the 3d message out of the logo. BE CREATIVE. 1- Simple, Elegant, Premium and creative. 2-The logo should go well on white as well as on dark backgrounds. 3-Variantions of the same...

    $112 (Avg Bid)
    Dijamin Sulit
    $112
    12 penyertaan

    - Implement front end features using React, Javascript, HTML, and CSS. - Help design and implement our product by taking a technical specification and translating it to the front end. - Contribute to the backend services written in Python / Django / Celery, and on the JVM. - Deploy features to QA and production using a GitOps workflow. - Participate in daily scrum meetings. About you: - Has exper...

    $509 (Avg Bid)
    $509 Avg Bida
    27 bida
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi, we need a UI app designer who is able to design the front-end of our app (a social fitness app) using Figma. It is an iOS and Android/Google Play app. We already have a coder who is doing the back end. The freelancer we need to do the UI/ front-end must use Figma, be experienced in Figma and be available to start work immediately. We need the freelancer to produce navigation flows and ...

    $1309 (Avg Bid)
    $1309 Avg Bida
    23 bida

    Hello, we're searching for a guy or a girl who can help us with our digital marketing work, we firstly need the SEO for our own business and it's website, if you will be able to provide us satisfactory results, we would like to have you in our team.

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    3 bida

    It is a video sharing platform, so I need a video of 15-20sconds to explain the audience like how it works, it's key feature etc.

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    10 bida

    Portal website for individuals and real-estate agencies to publish properties through API, or manual in backend. Very important that the platform has to work quickly and stable. Other portals have around 100.000 properties on their website. The front-end has to be extremely user-friendly like fe: airbnb, booking,… with a map and filters to look for properties. There are 4 type of users: ...

    $41 / hr (Avg Bid)
    $41 / hr Avg Bida
    133 bida