How to make websites think your computer is a phonepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    384,053 how to make websites think your computer is a phone tugasan ditemui, harga dalam USD

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    WORK SCOPE: To extract business data from Google Map (*Please zoom map up to 20m for larger data extraction) FORMAT TO SAVE LIST: CSV or EXCEL LIST OF DATA FIELDS REQUIRED: Business Name Address City State Zip Phone Fax (if available) Email id (if available) Website URL (if available) COUNTRY: Malaysia KEYWORDS/TARGET LOCATION: (The list below shows the industrial area name. Please extract th...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    20 bida
    Make a Video Tamat left

    Saya ingin mengapload video dan berita terbaru

    $250 - $750
    Tempatan
    $250 - $750
    0 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL ONG BEE HONG HURUL HUDA ENTERPRISE KEDA...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around t...

    $693 (Avg Bid)
    $693 Avg Bida
    5 bida

    mencari maklumat yang penting , membawa kemanfaatan kepada setiap individu yang memerlukan maklumat yang tepat,munasabah serta benar. Serta memastikan maklumat yang didapati boleh di terima pakai serta tidak mempunyai sebarang kesahihan.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    6 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    saya akn melakukan pekerjaan apa yang di perintahkan kepada saya. Mencari inforasi di website dan banyak lagi. Apapun itu saya akan bekerja sebaik yang saya bisa.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    saya akan mencari setiap informasi melalui web

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida
    Refigh to make Tamat left

    aaababad dfsds,l kll; m;smd; smd;l; sld;'a ;s,;paklkdlhsd lkhsdkhdj k;aepjdlkdhklshdl sdlkhslkhdskhdlskd

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $605 - $1210
    $605 - $1210
    0 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    2 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    12 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida

    Toko online yang menyediakan produk make up, perawatan kulit, wewangian Dan toiletries untuk wanita, pria Dan anak-anak.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    mau income 2 - 15 juta /bulan untuk pemula modal BB / I phone dan waktu flexibel info lebih lanjut hubungi : shandy arshadi [log masuk untuk melihat URL] BB1: 2B03E40D | BB2: 31102579

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    See this website [log masuk untuk melihat URL] saya ingin punya website seperti itu.. Bantu saya.

    $1775 (Avg Bid)
    $1775 Avg Bida
    4 bida

    disini saya akan memberikan dan mengembangkan hal-hal / trick baru tentang android phone. dan juga untuk mempermudahkan menyelesaikan semua masalah tentang android phone. terima kasih dan semoga bermanfaat

    $5916 (Avg Bid)
    $5916 Avg Bida
    1 bida

    We need proficient hands to maintain database by entering new and updated customers and account information. Prepares source data for computer entry by compiling and sorting information. Also Processe customer and account source documents by reviewing data for deficiencies.

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    10 bida

    Example: Site A: [log masuk untuk melihat URL] to be compared and matching product category to be given from SITE:B

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    3 bida

    I need someone familiar with the ICD-10 and someone that can write computer software for a screening tool idea I have. The biggest reward will be to revolutionize healthcare.

    $138232 (Avg Bid)
    $138232 Avg Bida
    11 bida

    We designed a mounting system for Solar PV panels flat roof system. We will supply the drawings of the 12 different aluminium parts in .dwg For our general parts catalogue we need: ° 12 realistic renderings from these parts (two views each) ° the design of wind back plate for 10° South install, based on pictures and sketches. For our catalogues "10 ° South" we need: ...

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    11 bida

    Applicants to this position should have passion and enthusiasm for all things Unity and game design. We are looking for an experienced Unity game developer with project management and team building experience. Someone with a keen eye for detail, a positive enthusiasm and great communication. The following skills and/or requirements are preferred: - At least 5 years in a working production enviro...

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    9 bida

    I’ve created a management reporting financials pack which I would like some sheets branded up and formatted so they look more like a report when printed rather than excel sheets. Can anyone help?

    $469 (Avg Bid)
    $469 Avg Bida
    21 bida

    name for a phone case that will restrict photos and videos at weddings . The name should be no more than two words and in Arabic. I’d like the name to express the feeling of privacy and sound feminine.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    17 bida
    Make custom shirts 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for someone who can help with final design of shirts, print/sew, and ship. Quote for sample shirt and per 100pcs.

    $948 (Avg Bid)
    $948 Avg Bida
    28 bida

    I need a report done and my computer is down and I need to use ms word

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    23 bida

    i want a flow work management application (for example: slack commercial application) to provide a good interactivity at work and detect at each moment the activity of each member in the team work (reading, posting, sending, forwarding, replying..) "work flow analytics" services: - sending text, pdf, doc, videos, sounds - chating - classifying members in ...

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    7 bida

    hello, Julita, i need you help. i think you can help me my personal project. i need polish wooman. please message me here. thanks

    $7165 (Avg Bid)
    $7165 Avg Bida
    5 bida

    I'm looking for somebody that can make me similar Funny Graphic without background. 4 images 1. Holding Computer ( For Repair ) 2. Holding Smartphone ( For Repair ) 3. Holding Rear view Camera ( Presenting ) 4. Holding Monitor ( Presenting ) See picture and let me know if you can make this as cheap as possible for me

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    44 bida

    Hello. I need a E commerce portal using Shopify. I already have the design. You need to built a Fully functional Shopify website . It should have all features like User accounts, Online shopping , Chat , Order Tracking etc. Home page template : [log masuk untuk melihat URL] Product page : [log masuk untuk melihat URL] Please ignore the Project price ( 600-1500) and mention your best Offer in Bid...

    $580 (Avg Bid)
    $580 Avg Bida
    11 bida

    I'm in the process of rebranding my smarthome installation company and need a new design for my van. my current website will be moved to a new url but can be viewed for now @ www.evtintegration.uk. the new web URL will be [log masuk untuk melihat URL] and the contact email address will be info@[log masuk untuk melihat URL] and phone number is 0333 772 1101. I want the design centred around th...

    $128 (Avg Bid)
    Dijamin
    $128
    0 penyertaan

    Hello i very simple but working app to get stream from UDP broadcating get ONLY AUDIO from stream and save to C:/test/[log masuk untuk melihat URL] 1 , add button start / stop 2, save direct to file DONE udp://@[log masuk untuk melihat URL] you can hardcode everything ..... you can test by teamviewer direct on my computer... dont waste time with making own udp etc.. please apply this to c...

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    18 bida