How to offer my services of virtual secretary in the statespekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    276,945 how to offer my services of virtual secretary in the states tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Syarikat yang menjalankan khidmat pemasaean secara online untuk client business.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    4 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $605 - $1210
    $605 - $1210
    0 bida

    saya membutuhkan asisten virtual pribadi yang siap mengurusi -sebuah blog portofolio kecil, berbasis wordpress -pengurusan pesanan (order) dari blog tersebut - kebutuhan personal saya sendiri seperti : pembelian online mencari informasi di internet pemesanan barang/taxi/hotel/transport dll. Saya mencari asisten yang mengerti dasar2 Wordpress, excel, word, dan terbiasa mengu...

    $86 (Avg Bid)
    $86 Avg Bida
    4 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    facebook likes Tamat left

    as discussed on skype and by email 8-visas Website: [log masuk untuk melihat URL] Facebook page: [log masuk untuk melihat URL] Target Countries: Cambodia, China, Hongkong, Indonesia, Israel, Japan, Korea South, Malaysia, Qatar, Russia, Saudi Arabia, Singapore, Taiwan, United Arab Emirates, Vietnam, Antigua & Barbuda, Bahamas, Barbados, Belize, Canada, Dominican Republic, El Salvador, Mexic...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Anyone who have basic understanding of IT can help me.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    8 bida

    I have a level 2 fiverr account i want someone who can provide me some backlink services so that i can sell them on fiverr

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    2 bida
    $310 Avg Bida
    5 bida

    plugin development as we agreed

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    I am a computer and automation engineer, I am doing an experimental thesis in a company, the topic is "Implementation robotic and automation technologies in the production area", I need some hep to write my thesis.

    $176 (Avg Bid)
    $176 Avg Bida
    20 bida

    We need help to make content writing and translation for our business. We are [log masuk untuk melihat URL] a wood trading company based in Denmark. Need a company to work inside wordpress with SEO optiozed content writing and translation services for following countries: China, Vietnam, India, Germany and France). We need 5 landing pages, one for each language. 3 focused on sale (China, Vie...

    $405 (Avg Bid)
    $405 Avg Bida
    9 bida

    Hi there, my name is Bryan Mijling. I'm 25 and from origin Dutch. Since English isn't my first language, I would never be able to share my vision of life the way I really want to. That's why I need your help. I've created a text, which will be put in an Ebook. But it's poor English and at best an attempt to visualize what I was thinking in Dutch. The pages needs to be rewr...

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    10 bida

    Around 50+ infographics video to be made one by one. All audio, video, pics for making the video in Adobe after effects will be provided to you. All you need is to design them following the audio and give good fonts effect for text. Turnaround time for each video must be 1 day (24hour). Only take this project if you are capable of handling such a task and have done professional Adobe after effects...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    * mention the word "HOUSE" in your bid or I will deny your bid as I know that you have not read the job description* i'm looking for a hard working, honest Virtual Assistant for my day to day projects. I mainly need someone who can put ads up for my campaigns daily. this person needs to have the following qualifications: -needs to be available to work during USA business hours -...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    51 bida
    article writing services 6 hari left
    DISAHKAN

    we need article for medical and health website/blog

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    14 bida

    * mention the word "HOUSE" in your bid or I will deny your bid as I know that you have not read the job description* i'm looking for a hard working, honest Virtual Assistant for my day to day projects. I mainly need someone who can put ads up for my campaigns daily. this person needs to have the following qualifications: -needs to be available to work during USA business hours -...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    20 bida

    I trained a ResNet50 model on 34 animal classes and on my Desktop PC and i got overall test accuracy 92.5%. after that i implemented a python code that takes this model and detects in real-time the animals classes, either from videos of trough a webcam. all i working well ok PC now i want to put this files on my PYNQ Z1 Fpga and to see it running there i installed tensorflow and keras on the pynq ...

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    2 bida

    SEO project 2019 1. Pay per actual working hours and are tracked by freelancer tracker kickidler 2. all external website user registration must use "info@[log masuk untuk melihat URL]" and password "SEOseoSEO123". If not, must inform me your password 3. Must be white-hat technique, onsite and offsite optimisation, article writing, quality link building 4. Fully compliant with ...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Unity application for real estate. I need to connect to database and load the properties and show on the special page more things and also load the virtual tour.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    6 bida

    need a female chat support who is capable of making erotic chats.I also need a virtual assist who can make me to do the [log masuk untuk melihat URL] can actually see me and then decide to work or [log masuk untuk melihat URL] should be proficient and English and i am ready to pay you as per your bid

    $311 (Avg Bid)
    $311 Avg Bida
    5 bida

    need 4-5 articles regarding msps , it Services and it auditing with 150-200 words.

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    6 bida

    Configure IPTV Smarters on my FireStick, and teach me how to do it

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    2 bida

    Article title: How to block websites on safari mac without parental controls It should have around 1000 words and contain original screenshots. Please, provide your examples as well.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    39 bida

    Japan Mexico China Australia France South Korea Israel (It is required to be located in one of the above locations) If you are interesting in freelancing testing i can send you more details. Send me a message about which country you are interested and i will send you some links

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    32 bida

    I need a developer who can make a Mikrotik work hard. The requirements are as follows : Assume we have two internet sources connected to ports 1 & 2: - “S1" is the primary internet source (for example fibre) and - “S2" is the secondary internet source (for example 3G) Assume we have three internet consumers connected to ports 3, 4 and 5: - “C1” connected...

    $86 (Avg Bid)
    $86 Avg Bida
    4 bida

    It is a wallet website to send and receive the blockchain token. Website link -- [log masuk untuk melihat URL]

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    6 bida

    I need to make a video where a fire cracker is placed on my belly button and lit to be burst.

    $9 - $22
    Tempatan
    $9 - $22
    0 bida

    Als Executive Assistant unterstützt du unseren Geschäftsführer in ihrem Daily Struggle und bist mittendrin, statt nur dabei. Deine Fähigkeiten: Du bringst praktische Erfahrungen in den relevanten Tätigkeiten bspw. im Sekretariats- oder Assistenzbereich mit, oder suchst einen Einstieg ins Berufsleben. Du verfügst über umfassende MS-Office Kenntnisse (insbesond...

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    2 bida

    I would like an EA that trades from the CSI indicator. When price closes above or below the CSI then enter trades. And also a timeframe to trade within only. So trade only from 07:00 til 19:00 for instance

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    I have a bronze statue collection that we produce from Australia. Some of the statues are of US Presidents and I want to be able to promote these statues in the USA. They will be classed as "Political Adverts" on Facebook so I need to work with someone that is a resident of the USA.

    $287 (Avg Bid)
    $287 Avg Bida
    6 bida
    virtual PA for one month 6 hari left
    DISAHKAN

    virtual personal assistant professional im looking for full time 8 hour a day 5 days a week , one month VPA you need to bid for 30 days if you well phrased in English, good writing skills, with expertise in social media, marketing , power points and designs and other things that he or she can do to bring our service better please share your CV and lets start , please bid one month service

    $268 (Avg Bid)
    $268 Avg Bida
    27 bida

    need a female chat support who is capable of making erotic chats.I also need a virtual assist who can make me to do the [log masuk untuk melihat URL] can actually see me and then decide to work or [log masuk untuk melihat URL] should be proficient and English and i am ready to pay you as per your bid

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    8 bida