How to retire as a freelance graphic designerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    317,487 how to retire as a freelance graphic designer tugasan ditemui, harga dalam USD

    ================================================ STAFF DATA ENTRYUNTUK LULUSAN SMA/K[Bisa Sambil Kuliah/FREELANCE] Tugas Dan Tanggung Jawab: -Control Data/Penyeleksian Data -Input Data Pegawai (Baik Komputer/Manual Book) Kualifikasi: -Pria & Wanita -Usia 18 S.D 40 Tahun -Pendidikan Minimal Sma/Smk Sederajat (Semua Jurusan) hub:[log masuk untuk melihat URL] 08568445148 ...

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Selamat sore, semoga bpk/ibu berkenan untuk memperkerjakan saya freelance terimakasih Best Regards Yudhi guntara SHI

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    4 bida
    DATA ENTRY Tamat left

    Selamat sore, semoga bpk/ibu berkenan untuk memperkerjakan saya freelance terimakasih Best Regards Yudhi guntara SHI

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    perkenalkan saya awal. saya pengelola Wahana Logistik agen jatibunder tanah abang. saat ini saya sedang membutuhkan sales freelance untuk membantu saya menjualkan produk pengiriman paket dan dokumen ke seluruh Indonesia melalui keagenan saya dengan sistem komisi

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida
    $16 Avg Bida
    6 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    8 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin mencari freelance untuk mendesign gambar T-shirt yang baru akan dibuat dan dimulai sebagai bisnis on line baru.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    6 bida

    Mengerjakan design untuk Kupon undian, Flyer dan banner

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    as discussedhhgreiuherpiuhgiufhgiuhgriuhgiruhgh

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    1 bida

    Pekerjaan Freelance yang bisa dijalankan disela kesibukan kampus.

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    16 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menjadi penulis freelance. lebih ke menceritakan kehidupan seseorang. semacam biografi tetapi dalam bentuk novel.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    13 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    membuat gambar untuk pengurusan ijin.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    8 bida

    Tutorial tentang Photoshop, membahas hal - hal yang paling penting dalam menguasai Photoshop

    $610 (Avg Bid)
    $610 Avg Bida
    4 bida

    Dibutuhkan segera untuk marketing freelance perusahaan untuk pengiriman (kurir) undangan, dokumen, surat, billing dsb yang bisa dibawa menggunakan kendaraan beroda 2. Sistematika pembayaran: Sistematika pembayaran akan ditawarkan kepada peminat (kami berikan 2 opsi) - Mengambil berdasarkan markup harga dari kami - Berdasarkan persentase nilai closing yang telah dihasilkan. Untuk tambahan ...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    - designer perlu menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku. - design bagi isi buku juga mestilah kreatif da...

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    saya bisa menggambar AutoCad 2D dengan mahir dan 3D, bila ada yg butuh tukang gambar secara freelance saya bersedia untuk menggambarkan dengan baik. terimakasih sebelumnya.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya akan bekerja dengan target yang telah ditetapkan. Ini adalah pekerjaan pertama saya sebagai seorang freelance dan saya tidak akan mengecewakan anda apabila anda mempercayai saya dengan memperkerjakan saya.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Bila Anda Seorang Pembicara, Trainer, Guru, atau Seorang Penulis lepas (Freelance), Namun di dalam project ini Anda akan mencadi seorang Tutor, Membawakan materipresentasi atau tulisan Anda ke dalam CD Tutorial secara LIfe, Lebih cepat daripada membuat Buku. Dan Ramah Lingkungn karena tidak menggunakan kertas, melainkan menggunakan media kepingan CD. Profile Anda baik Foto dan Nama Anda akan te...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida
    Freelance model 6 hari left

    I need a model to shoot product photos for 30 styles of clothing

    $24 - $304
    $24 - $304
    0 bida

    Hello everyone, We are looking for a graphics designer who can help us quickly achieve the milestones for the game that we are building. The graphics designer that we require should be comfortable with 2D Animations and 2D Graphics, and must have some experience with character designing. The graphics and the animations that we require is for a game, which we are building to teach kids how to cod...

    $711 (Avg Bid)
    $711 Avg Bida
    6 bida

    Need a logo for the the word “Reign” and letter “R” Think elegance but bold.

    $295 (Avg Bid)
    $295 Avg Bida
    43 bida

    I want 1. A logo for my business 2. Posters 3. Template cover pictures and profile pictures for social media

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    10 bida
    Photo designer 6 hari left

    Hi, Amish here from Nirankar exhibition Pvt LTD. I need to edit an invitation for an award function organized by us. We have made a rough invitation but we need the perfect professional/catchy one which attracts the eye. The award function is with rimi sen.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    4 bida
    Graphic Design 6 hari left
    DISAHKAN

    Require a graphic design for a cut die I already have. Must be prepared to have me work with you in central DC.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    26 bida

    Hi Kirti, We are looking for freelance designers to design UI for the web, logo Designs, T-shirt designs, animation videos We need a trustworthy person to work on our projects. Please let me know your interest. Regards, Andrew For sparklerpro

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    A friend of mine made a logo for my project a while back, looking to remake it with additional details and an overhaul of some features. I want it to scream virtue, virtuous. I'm looking to keep the main design features intact, with the most major change being a change in the design of the wings. Doesn't have to use the same artstyle.

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    56 bida

    Create a 8x8 ft background banner to exhibit at a 10x10' trade booth

    $73 (Avg Bid)
    $73 Avg Bida
    60 bida

    Per la mia azienda sto cercando uno sviluppatore freelance in grado di sviluppare su HubSpot template di pagine web.

    $444 (Avg Bid)
    $444 Avg Bida
    2 bida

    Candidates must have experience developing in Golang!! The candidate must be able to work with the latest technology and tools like AWS, devops, nosql databases, monogodb, etc. The candidate should be able to understand the business requirements and any technical limitations, and document, design, develop and deliver high quality Product Features. He/she should be able to provide Technical Leader...

    $524 - $1048
    $524 - $1048
    0 bida

    Cabling company looking for part-time AutoCad

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    12 bida
    Graphic design 6 hari left

    no special requirements, just need an excellent resume INTERESTED IN CANDIDATE FROM US/CANADA

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    17 bida

    Must read before place bid Must read before place bid Must read before place bid... Must read before place bid. Male must not place a bid on this project A Female Business Partner Required for helping in my work at Lahore Cant. I am looking for a Skilled Female Workers as a business partner in providing Freelancering work at Software House. I want to establish a Software House at Lahore Cant. ...

    $170 (Avg Bid)
    $170 Avg Bida
    23 bida

    need a graphic designer to work along side my webdesigner to produce modern, contemporary design. eg behance standard work of graphics please. please show examples. top quality only or don't bother long term cost effective, fast turnaround

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    22 bida

    I am looking for some quick help in installing https Certificate on my site which running as single instance in AWS Elastic Beanstalk. Requirement - 1. Install Certificate on EC2 instance. 2. Able to access site via https://

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    11 bida

    I am running a beauty and wellness business and I want to create sales collaterals that will feature each and every service that I offer. Of course, I will provide the content and the data but I need to have my services explained in a manner that will entice the readers to avail the service. I will also provide some pictures. This should be easy since the only services I offer are 5 different faci...

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    36 bida

    Hi We've just opened a SASS company and we are looking to build a SASS platform for our company. We are looking for graphic designers who can have a long-term relationship with our company. You will be in charge of design or some other stuff like Virtual Assistant. If you are from North America or Europe, please bid on.

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    26 bida