How to show black screen on remote computer using anydeskpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    661,238 how to show black screen on remote computer using anydesk tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1897 Avg Bida
    33 bida

    Data processing dan visualization using python and matlab

    $450 (Avg Bid)
    $450 Avg Bida
    10 bida

    Moodle learning management system

    $33 / hr (Avg Bid)
    $33 / hr Avg Bida
    6 bida

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct ow...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida

    Saya Novin Triantonius , Jurusan Computer Science Universitas Bina Nusantara. Sedang menambah portofolio agar menjadi lulusan yang siap.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Linkedin papper click specialist

    $22 - $179
    $22 - $179
    0 bida

    computer vision matlab

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    4 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    Bagi yang jagoan di front-end dan termasuk koder kekinian, ada kesempatan kerja nih: Speksifikasi Umum Git Test-Driven Development Server stack bersistem-operasi Linux/*BSD RESTful API Bisa bekerja secara remote ----------- Spesifikasi Khusus Javascript per ES5 HTML5 dan API terkaitnya CSS3 AngularJS >= 1.4 (is a MUST) jQuery ------------ Juga bisa Freelance untuk jangka waktu ...

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Saya membutuhkan pembuatan aplikasi karaoke. Sebenernya ini mirip sekali dengan aplikasi video player. Tidak perlu diupload ke Appstore. Lagu-lagu sudah ada susunan nama file nya : Judul lagu#artis#kategori#[log masuk untuk melihat URL] Contoh : Listen#Beyonce#Barat#Left Virus#slank#indo#[log masuk untuk melihat URL] Format file yg sudah ada, ada bermacam-macam seperti MP4, MKV, Mpg ...

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida
    Build Website Tamat left

    Membutuhkan programmer PHP + CI remote online dan bekerja pada waktu sebagai berikut Senin s/d Rabu 20:00 s/d 24:00 Sabtu 12:00 s/d18:00 Minggu 00:00 s/d 06:00

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    4 bida

    Membutuhkan programmer PHP + CI remote online dan bekerja pada waktu sebagai berikut Senin s/d Rabu 20:00 s/d 24:00 Sabtu 12:00 s/d18:00 Minggu 00:00 s/d 06:00

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    3 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $267 (Avg Bid)
    $267 Avg Bida
    1 bida

    if the mind and imagination are not combined in one direction , it is difficult we express what we feel in a paper that has been etched in black ink . when the trembling hands holding art shows , then the word - word when it will not be easy for the expressed... ================================================================== (jika pikiran dan imajinasi tidak berpadu dalam satu arah, sulitlah...

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    6 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $596 - $1191
    $596 - $1191
    0 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Want to sell Not for swap Samsung Note 3 Original by SME warna black untuk dijual dgn harga RM1500. Warranty ada lagi 9 bulan .Fullset ( charger, earphone, casing, screen protector, box ORIGINAL ) call, msg, whatsapp :0133262021.. COD: Area Johor Bahru

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    selamat malam.. ini adalah aplikasi payroll dengan tampilan dekstop yang saya tawarkan.. jika bapak berminat silahkan hubungi saya. via email: [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL] di bawah ini saya sertakan screen shoot gambarnya... saya minta waktu 3 hari untuk menambahkan logo dan nama perusahaan bapak.. semoga bapak berminat.. terima kasih..

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    selamat malam.. ini adalah aplikasi payroll dengan tampilan dekstop yang saya tawarkan.. jika bapak berminat silahkan hubungi saya. via email: [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL] di bawah ini saya sertakan screen shoot gambarnya... saya minta waktu 3 hari untuk menambahkan logo dan nama perusahaan bapak.. semoga bapak berminat.. terima kasih..

    $335 (Avg Bid)
    $335 Avg Bida
    1 bida

    Apakah saudara Herman dapat stay di Bandung selama 2 bulan? Atau bisa datang ke Bandung untuk membicarakan sistem remote office? bisa hubungi di 08 11 14 61 911 Thanks

    $335 (Avg Bid)
    $335 Avg Bida
    1 bida

    Requirement / Feature: - bisa memproses data satellite dan GPRS data - merubah data input tersebut ke beberapa format output antara lain: * database ( inject data ke database lokal atau remote ) * HTTP POST ( json format ) * CSV via FTP upload * Telnet

    $223 (Avg Bid)
    $223 Avg Bida
    1 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    Kami butuh segera web developer untuk membuat website company profile dengan design parallax, responsive design, HTML5 (untuk video) dengan beberapa animasi [log masuk untuk melihat URL] sudah ada, yang dibutuhkan adalah membuat design tersebut menjadi website. Referensi untuk website: [log masuk untuk melihat URL] Jadi ketika klik suatu link, muncul page berikutnya di sebelah kanan/kiri. ...

    $141 (Avg Bid)
    $141 Avg Bida
    3 bida
    Design t-shirt Tamat left

    Salam sejahtera semua, saya adalah pemilik sebuah syarikat dalam bidang tshirt printing. Saya ingin memulakan project membuat tshir branding saya sendiri, Saya mencari designer yg boleh buat design yang unique pada baju tshirt especially tshirt white or black color. I need design yang unique such as 3D look, funny design yg boleh diterima kalangan org malaysia especially islam

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    2 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> [log masuk untuk melihat URL] if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP ...

    $24 - $199
    $24 - $199
    0 bida

    - upload tulisan di web - membuat tulisan - mencari tulisan - mencari berita bukan copy paste (original) - meningkatkan hit rate - kerja online 24h (waktu kerja hanya 5-8 jam ) - sudah punya koneksi internet - tertarik jurnalisme - siap online di ym/gtalk/others

    $199 (Avg Bid)
    $199 Avg Bida
    3 bida

    We are a small research consultancy. We have a Wordpress website already build but would like alternations to the menus (a new side menu for navigation) and changes to the pages and some new pages. We have been advised that starting a new site is probably best. We have our logo, colour and site style already planned precisely we just need someone to build the site in Wordpress using Gutenberg prob...

    $715 (Avg Bid)
    $715 Avg Bida
    29 bida

    Draw inspiration from this screen capture. A pro crypto trader, who guarantees profit to his investors on daily and weekly basis. Icons of various crypto should be use round shapes or so. Gold mine kind of financial freedom imagery Crypto currency signals. If you are trading crypto currency or wants to trade crypto currency or wants to invest with a pro crypto trader to get monthly profits, effic...

    $10 (Avg Bid)
    $10
    0 penyertaan

    Comic book with unusual (still human) characters. We are looking for an artist that wants an active role in the project and able to express creative suggestions. The comic is still in story mode, however we are looking for and single artist to produce both concept art to assist the story creators and later actual comic page illustration. The concept art is expected to be full color while the comic...

    $38 / hr (Avg Bid)
    $38 / hr Avg Bida
    10 bida

    I am building a job readiness course for young people and need help with the design of the workbook. I currently have 9 A4 pages of words that need to be brought to life with a workbook theme, infographics and some creative flair. The workbooks are for young adults so they need to feel modern, engaging and fun. There are more pages to come as I am still finalising most of them. Will be at leas...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    15 bida

    I'm trying to figure out how to edit / mod this old PC Game (Family Feud II) so I can add new updated questions and delete some of the original ones in the game. I assume the software gathers and randomly selects the game's questions from one of program files. So I would like to somehow access it so I can edit it. I need help with this. If this is possible, I hope to have someone also sh...

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    2 bida

    I'm 64 years of age not so sure how to maneuver the complexity of the computer.. My idea is easy but. Very unique..?? It's called " Danche Personalized Wallpaper" this. A collection of family and friends pictures. Put on choice of wallpaper that are doable to use for this project..it would entail using pictures stored in your computer..picking your wallpaper design. Then sp...

    $3635 (Avg Bid)
    $3635 Avg Bida
    13 bida

    Title: Front-End JavaScript Engineer Location: Remote Where You’ll Work Andela is a network of technology leaders dedicated to advancing human potential. We help companies build high-performing distributed engineering teams by investing in Africa’s most talented software engineers. Based globally and operating remotely, Andela is catalyzing the growth of tech ecosystems across the A...

    $33 / hr (Avg Bid)
    $33 / hr Avg Bida
    24 bida

    I am a returning student with background on front-ends and basic skills on the above mentioned discipline of my course requirements. I've been in a car accident and missed some classes and trying hard at catching up with my course loads on 5G Drone AI and Self-flying Programming. I think I've mentioned important skill sets above. Database: mariadb, postgresql and mongodb, local and rem...

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    2 bida

    Your task is to show your selenium automation skills on google search with a given google search term and to fetch the results into model classes. Focus will be on ads and organic results You need to implement for: - chrome desktop - firefox desktop tasks: - run a search - navigate through the search result pages - fetch the data into a model for ads - fetch organic results into a model - ensur...

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    16 bida
    Update Product Stickers 6 hari left
    DISAHKAN

    I need to update my product’s artwork .ai file. I have attached the latest file used by my print shop in Bangkok. Please quote changing the .ai file objects black backgrounds to white for: 1. #2 Top Side Box. 2. #4 Top Cap. 3. #5 Cap. Also, the following lettering will need to change from white to black to be visible: #4 Top Cap - Change “Personal Water Tester” to black #2 T...

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    15 bida

    1 - Perform communication between Arduinos using the RS-485 physical medium, read an analog and digital variable as an example. 2 - Make the communication code between the master and slave and comment on parts of the code that are important. 3 - Make the connection diagram, you can use the proteus ISIS to make the communication if you want!

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    4 bida

    We are recruiting full time Amazon remote manager, monthly basesalaryOver3K+Bonus.‪ the onlywayToApply: txtUremaail2US#SixZero1-four3six5Sixzero6 to apply. is your avg monthly income over $2000? can you provide previous income proof? How many years work experience do you have on Amazon? Managing over 30 accounts and 250 online workers on Amazon for small & mid-size corporate clients. FULL ...

    min $50 / hr
    min $50 / hr
    0 bida

    I am looking for someone that is an expert on google ads. I run an E-commerce website and have not touched google ads at all yet. The catcher is that google does not allow us to run ads for the product that we sell. Must know about cloaking the campaigns on Google Adwords. Basically black hat SEO.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    3 bida

    I am looking for someone that is an expert on google ads. I run an E-commerce website and have not touched google ads at all yet. The catcher is that google does not allow us to run ads for the product that we sell. Must know about cloaking the campaigns on Google Adwords. Basically black hat SEO.

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    7 bida

    Law Enforcement, Security, Military, Executive and Dignitary Protection company. Interested in Badge type logo to also produce Patches, badges etc. under the same logo. Logo has to look Militarian, Industrial with a concrete or steel look. Utilizing Blue and Black, also Incorporating the thin blue line flag or a symbol of respected law enforcement.

    $297 (Avg Bid)
    $297 Avg Bida
    17 bida