How to translate english to tamil in whatsapppekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    266,353 how to translate english to tamil in whatsapp tugasan ditemui, harga dalam USD
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Tulis artikel dalam bahasa melayu dan English, untuk permainan telefon online

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    13 bida

    malayalam to tamil , kanada, telegu , hindi.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    23 bida

    translate video orang seminar yang durasinya 2 jam lebih

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    4 bida

    Hi, Saya akan membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    35 bida

    Assalamualaikum En. Azmi. Nama saya Taufik. Saya dan kawan saya di Jakarta tengah dalam planning untuk membuat project seperti MYEG. Front end development and design saya boleh buat. The back end yang saya lemah. Boleh kita berjumpa untuk discuss? Saya boleh datang Bangi. No telfon saya 0133410131 boleh whatsapp. Thanks En. Azmi

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    $209 Avg Bida
    1 bida

    Hi awak, u keje sbgi freelancer je ye? Ley x translate file subtitle english ke bhs melayu? If ley nanti sy confirmkan balik....nak tanye je dl

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    Saya hendak menterjemah bahasa lain

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    6 bida

    I need a translation. Translate secara tertulis atau dengarkan suatu percakapan.

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    2 bida

    We need help translating a press release from English to Bahasa Malaysia. The tone and style is similar to this - [log masuk untuk melihat URL]

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    9 bida

    Halo bu ositangga. apakah ada contoh portfolio article yang telah ibu tulis? kalau boleh minta no whatsapp nya

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Kami mencari penulis artikel berita seputar dunia entertainment dan hiburan untuk kategori topik seputar film/drama korea terbaru, gosip artis yang sedang trend, film box office terbaru, serta berita terbaru seputar serial drama turki dan india yang tayang di ANTV seperti uttaran, veera, efsun dan bahar, serta kaali dan gauri. Penulisan artikel bisa menggunakan sumber referensi portal berita lu...

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    8 bida

    menterjemahkan sesuatu text berupa tugas

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    4 bida

    Translate Belarusian 1250 word stucture site

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    2 bida

    PhytoTech88 menjemput pihak yang berminat untuk menyertai revolusi perniagaan internet paling hebat masa kini ‪#‎Projek100k‬. Inilah peluang anda untuk bebas hutang dan bebanan kewangan. Terbuka kepada sesiapa yang ingin menjana pendapatan sampingan melalui platform perniagaan online. Bermodalkan sebanyak RM6060 anda mampu menjana pendapatan sebanyak RM100,000 dalam tempoh 9 bulan. - ...

    $245 - $24489
    $245 - $24489
    0 bida

    Saya ingin dibantu untuk menterjemahkan makalah saintifik (jurnal)

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    2 bida

    Looking for translators for below languages Rajastani / Devanagari Marathi Telugu Gujrati Bengali Malayalam Oriya Kannada Kurdish-Kurmanji Kurdish- Sorani Kazakh Azerbaijani

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    8 bida

    Menurut Abd Rasid Ismail, (2012) motif menjadi unsur visual yang utama dalam karya seni dan ia juga merupakan imej yang dihasilkan bagi mengindahkan sesuatu hasil seni termasuk tekstil. Pereka tekstil dalam penghasilan sesuatu reka corak batik biasanya mendapat ilham daripada alam persekitarannya. Seni tekstil tanpa corak dan motif akan dilihat lesu ataupun hambar. Terdapat pelbagai motif yang bi...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $605 - $1210
    $605 - $1210
    0 bida

    Macam mana nak jadi bisnes partner wak? Saya carikan client ataupun customer untuk wak dengan bayaran yang wak letak. Lepastu saya ambil upah sikit, saya nak jadi orang tengah wak. Boleh chat saya nombor telefon WhatsApp wak tak? Terima kasih.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Transilate a malayalam novel to english.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    4 bida
    translater Tamat left

    bisa translate dari bahasa english ke myanmar , thailand , cambodia , vietnam , china , malaysia , philiphina , india dengan kosakata yang baik dan benar

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida
    translater Tamat left

    bisa translate dari bahasa english ke myanmar , thailand , cambodia , vietnam , china , malaysia , philiphina , india dengan kosakata yang baik dan benar

    $369 (Avg Bid)
    $369 Avg Bida
    2 bida
    Translation Tamat left

    We are going to do a large translation project, which will require translators in many languages. I NEED THREE TRANSLATORS PER EACH LANGUAGE (Translation will be mostly English to "language"). If you see the language that you speak on the list, please email me a short message with your rates and your name, like this: Albanian -- John Doe -- .05 per word SEND TO: Helena@quicktransla...

    $437 (Avg Bid)
    $437 Avg Bida
    4 bida

    I can translate English, Indonesia, Bahasa Malaysia. I can type fast

    $236 (Avg Bid)
    $236 Avg Bida
    1 bida

    yang butuh jasa translate atau mengetik boleh info ya

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    translate from english into Mandari, cantonese or bahasa malaysia.

    $380 (Avg Bid)
    $380 Avg Bida
    7 bida

    pekerjaan apa saja yang penting halal

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    Want to sell Not for swap Samsung Note 3 Original by SME warna black untuk dijual dgn harga RM1500. Warranty ada lagi 9 bulan .Fullset ( charger, earphone, casing, screen protector, box ORIGINAL ) call, msg, whatsapp :0133262021.. COD: Area Johor Bahru

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    saya ingin menerjemahkan beberapa musik favorit saya. Musik - musik ini bisa membuat kita tenang dimanapun kita berada atau pada situasi apapun yang berupa situasi negatif atau buruk. Ketika kita senang pun bisa berlanjut dengan suasana yg lebih nyaman dan lembut karna kita sedang tidak mengalami situasi yang tegang dan kesal.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    4 bida

    saya ingin menerjemahkan beberapa musik favorit saya. Musik - musik ini bisa membuat kita tenang dimanapun kita berada atau pada situasi apapun yang berupa situasi negatif atau buruk. Ketika kita senang pun bisa berlanjut dengan suasana yg lebih nyaman dan lembut karna kita sedang tidak mengalami situasi yang tegang dan kesal.

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    saya ingin menerjemahkan beberapa musik favorit saya. Musik - musik ini bisa membuat kita tenang dimanapun kita berada atau pada situasi apapun yang berupa situasi negatif atau buruk. Ketika kita senang pun bisa berlanjut dengan suasana yg lebih nyaman dan lembut karna kita sedang tidak mengalami situasi yang tegang dan kesal.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    7 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    I need you to write a report for something.

    $11 - $18 / hr
    $11 - $18 / hr
    0 bida

    Hi We need a native translator who translate our document from Arabic to Turkish. Please bid only native bidders. Not allowed any google or machine translation. Budget: $2/page Thanks

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    2 bida

    I need to build a QR code generator and scanner website (website should be mobile-friendly) The website should have only two users. 1 Admin (me) & 1 Team member. Here is how it works: Simply I login into my website (admin)>Create a number of QR codes>Send them using whatsapp to my guests>when guests arrives, (team member) scan their codes and let them in. *When a guest has a fake QR ...

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    39 bida

    Hello, Sorry to DM you now because it would be impolite to you. I have got one offer that you would get paid $200 monthly for over one year. If you are interested in it, please contact me via WhatsApp (+79510197408) Thanks

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    We need to hire a writer to complete 5 blogs totally. Actually, we do not have specific requirements on the blogs. The most important thing is to make it clear, and easy to understand. We have 5 key words which must be mentioned regularly in each blog: 1. Medical Translation Services 2. Video Game Localization 3. Certified Document Translation Services 4. Professional Translation Company 5. Trans...

    $10 - $60
    $10 - $60
    0 bida

    Looking for a strong, meticulous, highly professional English to Russian translator, a native Russian speaker, to translate a number of projects starting with a beautiful business book. The English version is beautifully and skillfully written and I am looking for someone who can achieve the same effect in the Russian version of the book. Have ongoing projects. If you have an outstanding knowledg...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    17 bida

    Need to have features end to end chat, group chat, calling functions, feed, location...

    $283 (Avg Bid)
    $283 Avg Bida
    3 bida

    Looking for a native Canadian French translator for this work. Need high quality human translation. Google translation are not allowed. Need to be done within 2 days.

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    5 bida

    twillow whatsapp opt in and massaging *****************************with all due respect **************************************************** *************** time waster stay away ***************** **************** not for candidate from . PAKISTAN INDIA BANGLADESH NIGERIA CHINA******************** **************************ONLY FOR INDIVIDUAL CODER **********************

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    1 bida

    Integrated accounting system - sales and accounts and warehouses and personnel HR and Arabic and English. With source code file without encryption. Or errors are proven system proven stable development and modification. With the registration system Serel Number. The registry key can be modified

    $1078 (Avg Bid)
    $1078 Avg Bida
    9 bida

    Hi This is Sam from Russia. Have a suggestion to cooperate. I wonder if you can provide me an upwork account and a remote access to your pc for the monthly payment of 150$. With the payment,the initial amount is $150 and will reach to 200$ within few months. In case you do not know about the upwork, never worry! If you have any friends who want to earn money without any work except providing their...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    1 bida

    I have a file to translate for 300 words. Looking for a native translator. Please inform about your rate per word with in your proposal. The cheap and fast translator will be awarded. I am not Looking for any agency. So Bangladesh, India, Pakistani agents do not bid please.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    5 bida

    Looking for a translator to translate a 1 hour veterinary webinar from English to Spanish just subtitles no voice over required.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    20 bida

    I would like to be taught how to build all of the features of the DSM TOOL website and chrome extension .Managment dropshipping tool. Front and Backend. Reference link [log masuk untuk melihat URL]

    $187 (Avg Bid)
    $187 Avg Bida
    10 bida

    I'm Kurdish and am a translator. Ping me if you want to translate Arabic and English to Kurdish.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida