How to write a freelance business proposal for marketing formatpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    575,438 how to write a freelance business proposal for marketing format tugasan ditemui, harga dalam USD

    Assalamualaikum Tuan Shamsul, Saya Faiz, Pelajar Research UiTM. Saya sedang menjalankan kajian tentang Malaysian Freelance Software Developer. Saya telah buat bacaan tentang ini dari artikel. Cuma saya perlukan pengetahuan yang lebih iaitu melalui interview selama 15-20 minit bersama expert. Kalau Tuan berminat, saya sanggup membayar Tuan, Tuan hanya perlu bagitahu berapa yang saya perlu bayar. Te...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Hallo mas Ramdani. Saya sedang mencari freelance untuk mengerjakan ide saya tentang AI. Lebih spesifiknya seperti gpt 3 text generation. Sekiranya mas Ramdani berkenan saya ingin berdiskusi dulu mengenai tawaran saya.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    - Tertarik dengan dunia fashion beauty - 2 Topik artikel akan kami sediakan - Artikel original tidak plagiarism - Minimal 2000 karakter (tanpa spasi) - Bersedia melakukan revisi untuk artikel yang kurang sesuai dengan orderan kami - Deadline Senin 29 Juni - Fee $10 untuk 2 artikel

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    11 bida

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran juga dibuat menerusi online transfer-Bank Islam,myBSN dan lain-lain (bukan Paypal) sekiranya anda berjaya melakukan task yang diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak R...

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    4 bida

    Saya Slamet priyadi atau biasa di panggil Shella Priyadi, berpengalaman di bidang product minuman sebagai Head Bartender membuat saya banyak menulis artikel tentang gaya hidup, dan dunia marketing pariwisata, sesuai passion saya dan selalu memberikan edukasi marketing lewat artikel-artikel saya ini

    $750 - $1500
    $750 - $1500
    0 bida

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct ow...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia [log masuk untuk melihat URL] Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    21 bida
    $14 Avg Bida
    8 bida

    ■ Tentang kami - Kami mengurus platform crowdfunding global, Airtripp Funding [log masuk untuk melihat URL] - Untuk tahun ini (2019) kami telah menetapkan Malaysia sebagai sasaran market yang penting untuk syarikat kami ■ Premis - Kami difahamkan bahawa di Malaysia, idea [Crowdfunding] masih asing dan hanya diketahui oleh orang yang fasih tentang bisnes online sahaja. Jika dilihat dari sudut bisn...

    $1230 (Avg Bid)
    $1230 Avg Bida
    5 bida

    WORK SCOPE: To extract business data from Google Map (*Please zoom map up to 20m for larger data extraction) FORMAT TO SAVE LIST: CSV or EXCEL LIST OF DATA FIELDS REQUIRED: Business Name Address City State Zip Phone Fax (if available) Email id (if available) Website URL (if available) COUNTRY: Malaysia KEYWORDS/TARGET LOCATION: (The list below shows the industrial area name. Please extract th...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    18 bida

    Hai ! Saya sedang mencari seorang Part Timer untuk membantu saya dalam bidang "Social Media Marketing" . Satu post saya bayar RM15. Hanya perlu menghasilkan strategi pemasaran yang hebat dan berkesan. Pemohon mesti lah mempunyai 2 - 3 tahun pengalaman dalam bidang berkaitan. Sila hubungi saya (Removed by Freelancer.com Admin)

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    7 bida

    Ingin mencari tukang cat freelance ikut bayaran harian / jam untuk 1 hari sahaja. Cat akan disediakan. Hanya perlu bawa barangan untuk cat.

    $132 (Avg Bid)
    Tempatan
    $132 Avg Bida
    3 bida

    hgvhsdbhjqasmbdejhd jhefvvdjehbdjehqbvdjewhbdjewqd ehgdvbjewhmbdujkqhbadj eqwhjdnbjehwmad ejhwrdjhewbdjebqjbdehjq

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Menjual menawarkan handling probing ilustrasi closing/sales

    $750 - $1500
    $750 - $1500
    0 bida

    I need some help with selling something. Menawarkan sebuah produk yang akan di tawarkan ke lapisan masyarakat

    $372 (Avg Bid)
    $372 Avg Bida
    1 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Mempromosikan dagangan orangtua saya kepada orang-orang ke media sosial agar di lihat oleh masyarakat

    $376 (Avg Bid)
    $376 Avg Bida
    2 bida

    Segala macam bahan baku pokok sehari hari

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Menulis kontrak Menerima pembuatan surat perjanjian yang sah

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    2 bida

    Menulis kontrak Membuat kontrak kerjasama antara dua parties.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    3 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Kami dapat membantu anda dalam pemasaran

    $340 (Avg Bid)
    $340 Avg Bida
    3 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Marketing produk via online dan ke lapangan

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    5 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Menawarkan produk produk

    $351 (Avg Bid)
    $351 Avg Bida
    3 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Saya seorang sales executive di property

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Mencarikan saya petunjuk Memasarkan barang

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Menjualkan sesuatu untuk orang lain Saya ingin menjualkan produck orang lain

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $187 (Avg Bid)
    $187 Avg Bida
    9 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    5 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    8 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Menjual sarung tenun khas Timor

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    3 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Memasarkan barang-barang

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    6 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Membantu memasarka produk yg di tawarkan melaui internet

    $7 - $20
    $7 - $20
    0 bida

    Menulis kontrak Membuat kontrak

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Saya dapat menawarkan pekerjaan anda atau barang anda keorang orang

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    1 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Memperekenalkan dan menawarkan produk melalui internet

    $170 (Avg Bid)
    $170 Avg Bida
    4 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Anda akan menhadi dropshipper(tidak mengeluarkan modal). Anda akan mendapatkan bayaran tiap mendapatkan pembeli. Kita akan menjual produk musik yang berlaku lifetime LEGAL.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    1 bida

    Mencari seorang akuntan Help my company

    $3350 - $6700
    $3350 - $6700
    0 bida

    membantu memasarkan barang atau menjual barang

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Menjual barang dagangan

    $167 (Avg Bid)
    $167 Avg Bida
    1 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Saya tidak mengerti cara memasarkan barang di internet

    $750 (Avg Bid)
    $750 Avg Bida
    2 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet 8jam bebas internet

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    4 bida

    Mencari seorang akuntan

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    3 bida

    Mencarikan saya petunjuk Mencari barang

    $7 - $20
    $7 - $20
    0 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Saya akan membantu anda dalam mempromosikan barang milik anda

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    2 bida

    Saya suka order barang

    $7 - $20
    $7 - $20
    0 bida

    Menulis kontrak Menulis sebuah kontrak dan mengerjakan lebih cepat

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Mencari seorang akuntan

    $213 (Avg Bid)
    $213 Avg Bida
    3 bida