How to write an article on the effect of poor reading habit among nigerian youthspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    558,092 how to write an article on the effect of poor reading habit among nigerian youths tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1858 Avg Bida
    38 bida

    Dalam penjelasan ini saya menuliskan artikel rohani mengenai peranpenting Missi dikalangan orang - orang Kristen.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Artikel SEO dengan pembahasan tentang Teknologi, minimal 1000kata, rapi, dan optomasi SEO untuk blog saya - [log masuk untuk melihat URL]

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    8 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    Zona Berita Tamat left

    Article ini merupakan berita hangat dan viral mengandung unsur berita dan bermanfaat

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    4 bida

    I need editor who edit a video, video ini saya buat dalam rangka perpisahan,menggunakan adobe premiere dan menggunakan effect transisi pada setiap perpindahan gambar, ddengan durasi 1 menit

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    18 bida

    Menulis artikel tentang kebaikan yang dilakukan untuk diri sendiri

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    6 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    artikel bebas tentang realita kehidupan.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    6 bida

    Research & Write Blog Articles 7 Blog Articles * 500 words on below keywords(titles): khasiat jus kurma khasiat buah tin jus kurma cara membuat jus kurma kurma dalam al quran pati kurma habbatusauda

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    7 bida

    Halo bu ositangga. apakah ada contoh portfolio article yang telah ibu tulis? kalau boleh minta no whatsapp nya

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Website kami bergerak di bidang portal berita, dimana kami memerlukan content writer untuk menulis article-article berita terkini di beberapa kategory seperti berita nasional & internasional, sports, technology, lifestyle, dll. Per article min 350 kata - 500 kata, dilengkapi dengan foto-foto berkualitas dan harus lewat copyscape(bukan copy paste dari article berita existing).

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hello, Saya sedang membutuhkan artikel mengenai "Drone" untuk blog. Artikel bahasa inggris dengan jumlah kata minimal 550, dan berikut detailnya: - Minimum 550 kata -Artikel dalam bahasa inggris -Artikel tidak copy paste -Proof reading -Tidak duplikasi artikel Apabila pekerjaan anda bagus, maka saya akan terus order kepada anda.

    $7 - $70
    $7 - $70
    0 bida

    Mentranslate article dari english ke bahasa Jepang, tulisan (kanji-hiragana-katagana) + romanji

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    3 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $605 - $1210
    $605 - $1210
    0 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Membuat penggabungan 3D dengan latar belakang (video footage) Melakukan Storyboard Melakukan Narasi Melakukan Color Correction Melakukan Compositing 2D, Sound effect dan Visual effect Melakukan modeling 3D Melakukan penulisan naskah cerita Melakukan camera tracking

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Kami jasa kursus bahasa Inggris KAMPUNG INGGRIS SOLO menawarkan kerjasama pengadaan kursus bahasa Iinggris ke sekolah-sekolah, kampus, hotel,dan kantor untuk siswa, guru, karyawan, mahasiswa dengan program yang ditawarkan: Conversation, TOEFL, Bahasa Inggris utk liburan, Grammar, Writing,Reading, dan lain-lain. berikut adalah web kami [log masuk untuk melihat URL]

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Salam.. Perkenalkan nama saya batsa nadria saya adalah penulis blog dari 3-4 tahun yang lalu. saya sudah menerbitkan banyak artikel di blog saya. terimakasih semoga bisa bekerja sama

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    I need you to write some articles Copy and Paste data from PDF files to MS Excel Serious freelancers needed to Copy and Paste data from PDF files to MS Excel at rates of $15-$25 per Hour. Payments will be done on a daily basis. Happy Bidding.

    $404 (Avg Bid)
    $404 Avg Bida
    31 bida

    I need you to fill in a spreadsheet with data.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    17 bida

    Hi, We are looking for a blog article about "Customer acquisition strategy for construction companies". The article must be well segmented and not copied from anywhere except the statistics and bullets with reference. This article should also consider the effectiveness of Digital Marketing, Social Media, SEO, and analytics in regards to this article. Note: Article should be lengthy as...

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    22 bida

    If you cant articulate your bid in simple English, pls do not bid. If you cant provide the answers, pls do not bid. *Looking for someone with critical reading experience to form questions and answers to passages provided.* The questions can be formed along SAT Reading Comprehension style, or in the following way: 4-context based qn, 4-inference qn, 1-author tone, 1 figure of speech (if the passag...

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    35 bida

    We are starting a business website , for that , we want freelancers who can do it on wordpress .

    $1062 (Avg Bid)
    $1062 Avg Bida
    11 bida

    I would like Nominatim installed on one of my servers, I need a API to do the geocoding (get coordinates from an address ) , and a API for reverse geocoding for find Nearest Intersection, neighborhoods and city from a latitude and longitude, API for generate polyneas from one coordinate to another, show layers geofences of neighborhoods and cities. additional I need an installation manual to b...

    $475 (Avg Bid)
    $475 Avg Bida
    8 bida

    This is a children's mini-musical that has won awards, but is currently just a CD. We are looking for a children's illustrator for a mini-book to package with our CD, in order to send to Scholastic as a bundle to seek representation. As the child listens to the 21 minute show, he or she will turn the pages of the little book that highlight the most important events and songs in the sh...

    $976 (Avg Bid)
    $976 Avg Bida
    33 bida

    We look for an indutrial controller that position a servomotor in function of a sensor reading and a database register. Our aim is to use open source technology whenever possible. We look for an integration developper that can design a system as per our requirements, and will provide solutions for both the hardware and software + coding. Our knowledge in automation and IT is very limited so we wi...

    $437 (Avg Bid)
    $437 Avg Bida
    4 bida

    Hello! My name is Marco and I am an enthusiastic [log masuk untuk melihat URL] hobbyists. Since 10/2019 I could use the Azure Mobile Service (Backend and SDK) to fit my needs of backing up data and work with cloud driven and local synced tables in my app(s). When Microsoft decided to quit that service called “easytables”, things became very difficult for me and I needed a lot of time...

    $588 (Avg Bid)
    $588 Avg Bida
    5 bida

    I need an experienced internet marketer. My site is new and we are uploading lots of content. Your job will be to Do high DA link building High DA guest posting Social media marketing Dive high-quality traffic Our site is new and has no earnings now... You need to drive traffic and get sales. We have no earnings at the moment,,, so, we can pay at the moment,,, once we get...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    14 bida

    It has minimum feature pages (3) but it also includes AR and VR technologies. I already have a prototype I just need you to code it. Around 40-45 screens. There is a virtual dog that you can play with (3 simple games) and an AI chatbot to talk to him that uses Cognitive Behavior Therapy (A psychology technique) to talk to the users. On the next slide, there are videos and articles that the user c...

    $1732 (Avg Bid)
    $1732 Avg Bida
    8 bida
    $85 Avg Bida
    36 bida

    i write some paper i need some academic writer for help published paper according to ESI journal

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    5 bida

    We are using the fly cart plugin in woocommerce, we just need to simple display one of the field from the woocommerce product to the cart pop up . just a quick and small scripting project .please ping me for details. Need freelancer experienced in woocommerce.

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    17 bida