How to write an article on the effect of poor reading habit among nigerian youthspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    360,107 how to write an article on the effect of poor reading habit among nigerian youths tugasan ditemui, harga dalam USD

    I need editor who edit a video, video ini saya buat dalam rangka perpisahan,menggunakan adobe premiere dan menggunakan effect transisi pada setiap perpindahan gambar, ddengan durasi 1 menit

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    18 bida

    Menulis artikel tentang kebaikan yang dilakukan untuk diri sendiri

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    6 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    artikel bebas tentang realita kehidupan.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    7 bida

    Research & Write Blog Articles 7 Blog Articles * 500 words on below keywords(titles): khasiat jus kurma khasiat buah tin jus kurma cara membuat jus kurma kurma dalam al quran pati kurma habbatusauda

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    7 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hello, Saya sedang membutuhkan artikel mengenai "Drone" untuk blog. Artikel bahasa inggris dengan jumlah kata minimal 550, dan berikut detailnya: - Minimum 550 kata -Artikel dalam bahasa inggris -Artikel tidak copy paste -Proof reading -Tidak duplikasi artikel Apabila pekerjaan anda bagus, maka saya akan terus order kepada anda.

    $7 - $70
    $7 - $70
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $605 - $1210
    $605 - $1210
    0 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Membuat penggabungan 3D dengan latar belakang (video footage) Melakukan Storyboard Melakukan Narasi Melakukan Color Correction Melakukan Compositing 2D, Sound effect dan Visual effect Melakukan modeling 3D Melakukan penulisan naskah cerita Melakukan camera tracking

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Kami jasa kursus bahasa Inggris KAMPUNG INGGRIS SOLO menawarkan kerjasama pengadaan kursus bahasa Iinggris ke sekolah-sekolah, kampus, hotel,dan kantor untuk siswa, guru, karyawan, mahasiswa dengan program yang ditawarkan: Conversation, TOEFL, Bahasa Inggris utk liburan, Grammar, Writing,Reading, dan lain-lain. berikut adalah web kami [log masuk untuk melihat URL]

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Salam.. Perkenalkan nama saya batsa nadria saya adalah penulis blog dari 3-4 tahun yang lalu. saya sudah menerbitkan banyak artikel di blog saya. terimakasih semoga bisa bekerja sama

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Speed my wordpress site up on google scores 100 for mobile and desktop and Fix any issues on the way.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    4 bida

    I would like to have the design similar to [log masuk untuk melihat URL] and [log masuk untuk melihat URL] I need everything done and ready to be used I am also looking for a long term partner.

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    19 bida

    THIS WORK IS NOT A DEVELOPMENT PROJECT We need you to MANUALLY get text and images for Sunglasses items from the web so we can use it in our website. We need you to get this data in native English (no google translate): 1. Product name 2. Product shot description 3. Product long description 4. Product's dimensions (length+width+height and weight) 5. most of the items have UPC, but if it is...

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    90 bida

    Program for automatic running of code with different file names of the same folder one by one

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    11 bida

    I need someone to take my existing template and modify the UI and add some custom css and , HTML with my existing dashboard screen.

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    58 bida

    I need you to write a research article.

    $52 (Avg Bid)
    $52 Avg Bida
    6 bida

    Hi, UI/UX designers! Need an experienced Mobile app UI/UX designer who is able to update the current Simple Android app design with Luxury, Professional view. Do not hesitate to contact me for further discussion. I will share the details with the right candidate.

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    20 bida
    Write An small eBook 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I'm looking for a writer to research and write a 7,000 words eBook on various "how-to" topics. Budget: $70 USD Payment conditions: Full payment upon completion (No upfront fees) Deadline: 14 days upon project acceptance. The eBook must: * Contain original content (pass copyscape) * Be written in a positive, conversational tone * Be free from grammar/spelling errors * Be practi...

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    11 bida

    I want to discuss about similar concept as this: [log masuk untuk melihat URL] In my case, I want to make JavaCards for the each of the tables in a restaurant for the purpose of ordering via smartphones, so the whole concept would be the following: 1. Java Card will contain an applet which generates a token on the following way: base64(aes(counter++,key)) 2. After the token is generated, it gets ...

    $525 (Avg Bid)
    Ditampilkan
    $525 Avg Bida
    6 bida

    Progressive Web Application and AMP : Fast and provides an app like experience to users. Reliable & works on all browsers. Improves engagement with push notifications. Add to home screen option. Option to change themes (UI). Breaking news alerts and push notifications. Offline reading available. Supports all ad networks for improved monetisation. Improves website ad ranking, time on site and ...

    $1984 (Avg Bid)
    $1984 Avg Bida
    13 bida
    Trophy icon Little generator finds the numbers 2 hari left

    I need a small program for computer a table for example with encryption password. I enter numbers in a table and he looks for the 5 or 10 most out numbers in all the numbers that I enter the table.

    $16 (Avg Bid)
    $16
    0 penyertaan

    Hello in this task, i want to program this simple algorithm based on particle filter. you will find attached the scientific paper related to this algorithm + the data that will be used. I need only the algorithm described in the picture. Best.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    6 bida

    Must read before place bid Must read before place bid... Must read before place bid. Local Pakistani 10 Female Required for Office Work at Lahore only..... Must read before place bid. This [rpject is not for Male so male must not place a bid on this project Only Local Pakistani 10 Female Required for Office Work at Lahore for helping in my online work at from my offoce at Lahore Cant. NOTE:...

    $172 (Avg Bid)
    Tempatan
    $172 Avg Bida
    1 bida

    I wrote down a paper in english. English is not my mother tongue, so that I'm looking for some mother tongue people, with good writing background for University purpose, to check it and eventually correct in optimal English.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    16 bida
    Summary of an article 6 hari left
    DISAHKAN

    I need you to write a summary of research article on ‘’imapcts of socio economic conditions on maternal health of women of a backward village”

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    29 bida
    Skilled Female Workers Required 28 hari left
    DISAHKAN

    Must read before place bid. MALE MUST NOT PLACE BID. Must read before place bid. MALE MUST NOT PLACE BID Must read before place bid. MALE MUST NOT PLACE BID. Only Pakistani Female workers required only.... NOTE: MUST READ CAREFULLY BEFORE YOU PLACE BID. This is Local Project for female workers at my office locating at RA BAZAR, LAHORE CANTT, PAKISTAN. NOTE: You can join my office from any city...

    $159 (Avg Bid)
    Tempatan
    $159 Avg Bida
    25 bida

    I need a macro which edit the data of two columns I need a macro which edit the data of two columns I need a macro which edit the data of two columns I need a macro which edit the data of two columns

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    22 bida

    This is a long term job. We need an article writer who can write "automobile" niche article for our website. These articles will be 3500 words long. It must be 100% unique and Copyscape free.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    21 bida

    The article's Title, Topics, and Requirements: [log masuk untuk melihat URL]

    $25 (Avg Bid)
    Dijamin
    $25
    2 penyertaan

    The article title, topics, and requirements: [log masuk untuk melihat URL]

    $25 (Avg Bid)
    Dijamin
    $25
    2 penyertaan

    The details of making a vrey delicious Arabic pizza

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    13 bida