How to write an article to an editor of one of your national newspapers discussing the factors responsible for the level of perfpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    471,409 how to write an article to an editor of one of your national newspapers discussing the factors responsible for the level of perf tugasan ditemui, harga dalam USD

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    I need editor who edit a video, video ini saya buat dalam rangka perpisahan,menggunakan adobe premiere dan menggunakan effect transisi pada setiap perpindahan gambar, ddengan durasi 1 menit

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    18 bida

    Menulis artikel tentang kebaikan yang dilakukan untuk diri sendiri

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    6 bida
    Egi Permana Tamat left

    Berpengalaman mengerjakan tv series drama,sitkom,dan dokumenter di stasiun tv swasta. Pernah menjadi asisten editor sebuah film layar lebar, dan mengerjakan sampingan video wedding, promnight sekolah, dan lain-lain. Mempunyai pengalaman memberi workshop seputaran editing.

    $1050 - $2100
    $1050 - $2100
    0 bida
    Editor Tamat left

    Penganalisa gambar visual

    $378 (Avg Bid)
    $378 Avg Bida
    6 bida

    Menulis sejumlah artikel Editor novel

    $900 (Avg Bid)
    $900 Avg Bida
    4 bida
    Design project Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Editor

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    23 bida
    Auto cad Tamat left

    Daring editor

    $255 (Avg Bid)
    $255 Avg Bida
    9 bida

    Mengubah sejumlah gambar Saya ingin menjual karya saya berupa editor gambar

    $1050 - $2100
    $1050 - $2100
    0 bida

    Penulis artikel dan editor di salah satu majalah Pesantren.

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    Membantu Anda dalam mengedit karya tulis Anda. Baik berupa novel dan sejenisnya.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    CA memo menggunakan penerbit aset liferay 6.2. Untuk memudahkan webmaster mengemaskini CA memo ke aset publisher fungsi-fungsi dan kemaskini ckeditor diperlukan

    $2020 (Avg Bid)
    $2020 Avg Bida
    1 bida

    artikel bebas tentang realita kehidupan.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    7 bida

    Research & Write Blog Articles 7 Blog Articles * 500 words on below keywords(titles): khasiat jus kurma khasiat buah tin jus kurma cara membuat jus kurma kurma dalam al quran pati kurma habbatusauda

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    7 bida
    @GALAXY EDITOR Tamat left

    Logo bertuliskan @GALAXY EDITOR

    $1474 (Avg Bid)
    $1474 Avg Bida
    3 bida

    Hanya Sekedar Edit Design Website

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    Editing video termasuk soundeffects, grafik, theme musik, dsb software yg saya gunakan final cut pro, mac

    $355 (Avg Bid)
    Tempatan
    $355 Avg Bida
    7 bida

    Menulis artikel untuk media online, baik itu artikel umum, berita, atau tentang review tempat - tempat kuliner. Jasa mengedit foto baik itu foto produk, wedding magazine, dan sejenisnya.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    menjiwai cerita komik dan anda menselesaikan tugas dari saya, ini adalah "tasking" semata tiba harus sering bertanya bagaimana untuk menselesaikan halaman ini akan saya persentasikan, agar mengerti dari situs baraspektrum.com. ADEGAN KOMPOSISI ini adalah kesempatan anda memahami level karakterisasi desain yang saya berikan. pekerjaan anda bila kurang memuaskan akan di rubah oleh edito...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida
    photo editor Tamat left

    mengambil gambar pemandangan dan sebuah objek yang berupa wajah gambar bungan dan yang lainnya

    $38 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $38 / hr Avg Bida
    1 bida

    mengintegrasikan seluruh kegiatan SMK mulai dari kurikulum, sarana prasarana, kesiswaan sampai dengan keuangan.

    $466 (Avg Bid)
    $466 Avg Bida
    2 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $605 - $1210
    $605 - $1210
    0 bida

    Harus login berdasarkan level user Harus ada master bus, master jurusan, master harga Harus ada pembuatan invoice dan bisa diprint Harus ada laporan berdasarkan tanggal

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    2 bida

    Di cari jasa seo one page untuk banyak keyword yang datang dari mesin pencari ke website saya

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    5 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    8 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Mengoreksi tulisan seperti biasa yang dilakukan para editor. Tapi dalam konteks yang lebih sederhana.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya seorang photo editor profesional, dan sudah 5 tahun bekerja dibidang ini, khususnya diperiklanan, saya dapat memanipulasi foto sebaik mungkin. berikut saya lampirkan beberapa portofolio saya

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    2 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Salam.. Perkenalkan nama saya batsa nadria saya adalah penulis blog dari 3-4 tahun yang lalu. saya sudah menerbitkan banyak artikel di blog saya. terimakasih semoga bisa bekerja sama

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    I need sell on my website

    $191 - $572
    $191 - $572
    0 bida
    One Page Website 6 hari left

    I need a one page website for a photography blog and scheduling. I already have the domain name and a template with wordperss

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    20 bida
    How to be happy at work 6 hari left
    DISAHKAN

    Corporate employee onsite training presentation

    $279 (Avg Bid)
    $279 Avg Bida
    17 bida

    Hello, More positions for native English writers looking for a constant flow of work have now opened! Read the project before bidding. Requirements: -Be able to write at least 1000 words per day. -Be able to meet deadlines. -Reply within minutes when I contact you (Out of sleeping hours ofc) -Native English writer -Willing to complete (proofreading, rewriting, article writing, editing) projects ...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    5 bida
    DATA ENTRY II 6 hari left

    Seeking a self-motivated individual who can provide a high-level of assistance. Candidate must possess cognitive thinking skills and ability to retain process and information Job tasks include but are not limited to: Data entry Research Excel reporting

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    21 bida

    We are looking for some fashion models that are responsible in taking beauty photos of different wears like formal dressing, tees or swimsuits. If you are confident, pretty, sunny and cute enough, please contact us. Interested parties please send your profile pics or job reference to me - Successful candidates will get 1st casting chance - Milestones will be given to the right candidates - It ca...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    2 bida

    Needs highly qualified C++ programmer the project should be done only by C++ Ultimate++ and CEF. To improve my rich text editor so it should be able to create files containing links to db records . Saving or opening these files , the saved file or the file opened in the editor should be able to query the database and retrieve the data pointed to by the link. BE CAREFUL THE file created by the edit...

    $71 (Avg Bid)
    $71 Avg Bida
    4 bida
    Vintage Travel Posters 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for an illustrator/artist to produce some vintage travel posters, similar in style to the attached. Samples of work would be greatly appreciated. Price is negotiable dependent on level of work. Picture references will be provided.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    13 bida

    I need to get help with article writing from North American. The pay will be top price for the right candidate. I only prefer people from North America, so please don't apply if you are from some other countries. Thank you.

    $402 (Avg Bid)
    $402 Avg Bida
    2 bida

    My project is about defining a cost function and choosing the best algorithm to find the best path from one source to one destination. There are a lot of algorithms and i should choose at least two of them and compare them on fictional data. Here are some papers attached and the needed sub-titles.

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    6 bida

    Please explain me the below JavaScript code, What does it do? I will pay $50 for it. { const open = [log masuk untuk melihat URL]; [log masuk untuk melihat URL] = function (method, url) { [log masuk untuk melihat URL](this, arguments); [log masuk untuk melihat URL]('readystatechange', function _() { if([log masuk untuk melihat URL] == this.HEADERS_RECEIVED...

    $51 / hr (Avg Bid)
    Ditampilkan Segera
    $51 / hr Avg Bida
    15 bida