How to write the proposal of a projectpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    232,670 how to write the proposal of a project tugasan ditemui, harga dalam USD

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Kami mencari penulis artikel berita seputar dunia entertainment dan hiburan untuk kategori topik seputar film/drama korea terbaru, gosip artis yang sedang trend, film box office terbaru, serta berita terbaru seputar serial drama turki dan india yang tayang di ANTV seperti uttaran, veera, efsun dan bahar, serta kaali dan gauri. Penulisan artikel bisa menggunakan sumber referensi portal berita lu...

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    8 bida

    Membuat bahan presentasi proposal bisnis yang elegan dan menarik dengan berbagai macam tampilan sesuai maksud dan tujuan yang diharapkan klien. Dapat memahami yang diinginkan klien serta dapat mengembangkannya dengan baik. Menggunakan bahasa Inggris.

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    2 bida

    Halo, saya mencari freelancer dari Indonesia yang dapat menulis artikel dalam bahasa Inggris (terbuka bagi pemula selama punya dedikasi dan keinginan untuk belajar). Penulisan Bahasa Inggris bukan yang formal / menggunakan vocabulary tingkat tinggi. Tolong sebutkan di proposal apabila anda - Pernah / Sedang bekerja sebagai karyawan kantoran - Pernah menulis tentang ulasan suatu produk/jasa -...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    13 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    terima kasih saya ucapkan kepada saudara yang telah mempercayakan pekerjaan saudara kepada freelancer. disini kami akan melakukan pekerjaan yang anda berikan dengan teliti, jujur dan tepat waktu. seandainya saudara berkenan memberikan pekerjaan ini kepada saya, maka saudara sudah tidak salah dalam memilih, suatu kehormatan bagi saya kalau saudara memberikan pekerjaan ini, saya tidak menyia-nyiakan...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $605 - $1210
    $605 - $1210
    0 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $817 (Avg Bid)
    $817 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Hi semua, Memerlukan penulis untuk ebook berkenaan dengan pengurusan kewangan untuk penjawat awam di Malaysia. Ini bermakna, semua maklumat perlulah berasaskan kepada keperluan penjawat awam di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keutamaan kepada pengurusan kewangan yang berkaitan dengan teknik/t...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    menerima berbagai macam penulisan dari edit, penulisan ulang, awal,dan lain-lain dari berbagai macam jenis. novel, cerpen, proposal, artikeldan lain-lain.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Jasa Pembuatan Business Plans (Proposal Usaha) Jasa Pembuatan Kontrak Jasa Pembuatan Project Management Jasa Pengurusan Ijin Usaha (UD, CV, PT dan lainnya) Jasa Pengurusan Ijin Kontruksi Reklame/ Billboard Jasa Pengurusan Pajak Reklame ke PEMDA Jasa Pengurusan PPN, PPH dan SPT Tahunan Jasa Pengurusan Ijin Banjar/ Ijin Lingkungan Jasa Penyewaan Konstruksi Reklame Jasa Pengurusan Saluran Li...

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    This is a Sample Project to help you understand the concept of the work. • You are required to type the exact text from the left box to the blank box at the right. • The size of the text should be 8-10 and theme should be ‘Arial’ or ‘Times New Roman’. • The accuracy level to be maintained is >90%. Payment per page depends on the plan chosen. • The...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    9 bida

    Hi Everyone, I am looking for a full-stack PHP developer who can work with Laravel and Bootstrap 4. There is an existing on-going project which has many front end issues as some of the layouts don't match with Figma and PSD design. So I am looking for someone who pays attention to the details to fix all the design-related issues. You can access the project on [log masuk untuk melihat UR...

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    12 bida

    I am looking for a developer to assist in getting our new website live. This will be an intital project with potential for on-going work as required. Wordpress and the theme are installed.

    $534 (Avg Bid)
    $534 Avg Bida
    27 bida

    Hello, I need AngularJS front end developer for my multiwallet cryptocurrency, I have done backend coding and due to busy work, I let this project other programmer to handle, please bid only expert, please see the doc attached. Please reply "I'm Legit" in your proposal otherwise I will ignore your bid, this will prevent autobid freelancers. Regards

    $830 (Avg Bid)
    $830 Avg Bida
    51 bida

    READ DESCRIPTION CAREFULLY OTHERWISE I will block you ! We are starting up a porn site. I need Open-minded females who can handle our client's Vi--deo calls. I will very happy if anyone interested to join us. I will pay for a very good hourly rate for this work. WHO IS INTERESTED JUST WRITE your proposal " I am open- Minded" No need to explain anything in proposal. Location prefer...

    $26 / hr (Avg Bid)
    $26 / hr Avg Bida
    4 bida

    Hi guys, Thanks for your interest in writing for us. What we offer: *We'd start you off on $13.00 per 1000 word article (or $1.30/100 words). We consider 3000 words/day full time and as such you can earn $800/month with us off the bat when writing that volume. If you can write more or want to write less (e.g. part time), that is fine as well. Quality always comes first and a gradual inc...

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    38 bida
    Hubspot CRM 6 hari left

    I need a developer who has experience in hubspot customization. Please give me some urls you've worked before. And, if you have hubspot template, please show me in bid proposal. Spam bidders will be retracted

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    29 bida

    I really want person who really is reliable, proper, respectful, serious and kind developers who can build my very last project in cheap price. (As described, the fixed rate and bid rate has to be matched or else, not going to be hired)

    $128 (Avg Bid)
    $128 Avg Bida
    32 bida
    blog page seo 6 hari left
    DISAHKAN

    i have 1 blog page i would like to rank for the keyword " best ever vegetarian chilli" this is to be ranked on google UK and bing yahoo etc it is just the price i am looking for to make this top 10. on google . that is all , not an on going price , a TOTAL PRICE to get this to top 10 please do not send false prices , then say ok so what's bet price . Just submit your price . ...

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    53 bida

    Hi Hisham A., I noticed your profile and would like to offer you a proposal. Is it possible for you that we work on projects combine. Or is it possible that you get a project and give it to some and i then give you some reward or stuff like that? Kind regards

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    1 bida

    Hello folks: I am looking to hire a native English person, primarily from these countries U.S, U.K, Australia, Canada, South Africa, or Jamaica to write a 25 page guide with the title "How to motivate yourself to take action and always keep yourself motivated". I need it done in a week. This is an example, for your reference. [log masuk untuk melihat URL] However, I am looking ONLY FOR ...

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    28 bida

    Hello, We are looking for an engineer / team to complete a project for us. This is a power electronics system, already developed, in its last stage of development before production. This project has a software and hardware. Both have to be worked on together. MCU is an 8 bit Microchip Attiny1616. Hardware: We need to add a new technical feature (vibration detection) and correct some issue...

    $1047 (Avg Bid)
    $1047 Avg Bida
    9 bida

    Basically what I need is a person who modifies the code of the alidropship plugin so that it is free and can install it in all the stores you want without limitation. Here you have the url of the plugin to see how it works: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] What I need is to remove the option request to enter a code license key that you provide when you make the purchas...

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    13 bida

    Korean Keywords classifying work. (900 Keywords manual classify -> 20$) Hello. Thank you for having interest in this topic. This is keyword classification project that need to be done manually, by human labor :) In this project, you will be given about 900 keywords list that is randomly collected. And what you need to do on these keyword = Very simple. just classifying keywords one by o...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    We had an open day. i made some shots. Can you make it in a nice 1 minute movie. Try to get as many different riders in as possible, so people will recognise themselves. Pay a bit attention to the last bit, with the jump competition on the trick jump. You will recognise it that a lot of people are watching and the rides tend to fall. You can add soundtrack in stead of voices. The source files a...

    $22 (Avg Bid)
    Dijamin
    $22
    1 penyertaan

    General requirements - The component to be created is only used in the backend of Joomla. - The projects between which data should be transferred are located on the same server, but use different databases and different webspace directories for the Joomla installations. No FTP is needed. - The component can be installed via the Joomla installer and should be provided as an install package. - Pref...

    $696 (Avg Bid)
    $696 Avg Bida
    28 bida

    !!! PLEASE! READ THOROUGHLY FIRST BEFORE SENDING PROPOSAL !!! Hello ! thank you for having interest in this topic ! I'm sorry for making you to do additional effort, But due to the type limit (4000 bytes) to describe what the project is about, I had to paste the project explanation in pastebin. :) [log masuk untuk melihat URL] This is pure text form so please don't be worried and ...

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    24 bida

    I need a website for " investment simulator" ref : investopedia stock simulator [log masuk untuk melihat URL] wall street survivor [log masuk untuk melihat URL] but my idea is much more comprehensive the idea is the user will have virtual money in his balance and this balance he can invest it in buying stocks - currencies - companies - apartments .. etc i want the project from scratch bu...

    $2193 (Avg Bid)
    $2193 Avg Bida
    71 bida

    I have a website that was redesigned about 5 years ago. However the map function is now not working and somehow has been replaced with the original place holder that we had at development stage for the clients viewing. I need the maps working again as soon as possible. You can view an example property at [log masuk untuk melihat URL] Please do not quote the website name in your proposal. The pro...

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    30 bida
    SEO Needed for website 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi All, Submit your proposal only If you can commit the SEO Rankings without any advance payment. SEO work will be done first to rank all our keywords on first page of Google. I need specific details of Backlinks You are going to create. You should share with me the website where you are going to create link and what content you are going to use? We are already on first page for many keywords ...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    86 bida

    I'm looking for a 25 pages report explaining the necessary steps as an introduction into Python programming for beginners.

    $175 (Avg Bid)
    $175 Avg Bida
    23 bida

    We need to translate few landing pages to Bulgarian the content is related to weight loss pill and we prefer someone that have experience on that. Thanks

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    8 bida

    I have inquries to find out ,which comapny or dropshippers supply the products to the mentioned website: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] this website works as dropshippers store and i want to know about the source of their product,what i need is a dropshippers name with link to their website: API BASE URL or anythings that can help me to find out the reall sellers inste...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida

    I want some one to make a website for me asap i have the domain rest of the parts help me [log masuk untuk melihat URL]

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    22 bida

    I need someone to submit some articles for me.

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    23 bida
    Promote brand 6 hari left

    I want my language meetup company to be promoted across brands for a targeted audience. Please send us some samples of your work and share some project successes. Also, send us some specific questions regarding the project, to gauge your expertise in the domain Any proposal without these 3 items will be ignored.

    $128 (Avg Bid)
    $128 Avg Bida
    24 bida

    I need skilled people to build simple auction websites. Please come here with your work's link. React developers are preferred.

    $466 (Avg Bid)
    $466 Avg Bida
    49 bida

    Need someone to have a look at my site and do the necessary updates. Having trouble editing from the backend. Wordpress

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    96 bida

    We are providing graphic design service and I need a marketing staffs selected freelancer has to know about marketing and bid/proposal writing you have to prepare a good proposal not copy paste for everyone this is the exact point to create spesific proposal for the clients if you understand about marketings and graphic design area and willing to work with us let me know

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    10 bida