How to write the proposal of a projectpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    320,825 how to write the proposal of a project tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1772 Avg Bida
    25 bida

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran juga dibuat menerusi online transfer-Bank Islam,myBSN dan lain-lain (bukan Paypal) sekiranya anda berjaya melakukan task yang diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak R...

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    4 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Kami mencari penulis artikel berita seputar dunia entertainment dan hiburan untuk kategori topik seputar film/drama korea terbaru, gosip artis yang sedang trend, film box office terbaru, serta berita terbaru seputar serial drama turki dan india yang tayang di ANTV seperti uttaran, veera, efsun dan bahar, serta kaali dan gauri. Penulisan artikel bisa menggunakan sumber referensi portal berita lu...

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    8 bida

    Membuat bahan presentasi proposal bisnis yang elegan dan menarik dengan berbagai macam tampilan sesuai maksud dan tujuan yang diharapkan klien. Dapat memahami yang diinginkan klien serta dapat mengembangkannya dengan baik. Menggunakan bahasa Inggris.

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    2 bida

    Halo, saya mencari freelancer dari Indonesia yang dapat menulis artikel dalam bahasa Inggris (terbuka bagi pemula selama punya dedikasi dan keinginan untuk belajar). Penulisan Bahasa Inggris bukan yang formal / menggunakan vocabulary tingkat tinggi. Tolong sebutkan di proposal apabila anda - Pernah / Sedang bekerja sebagai karyawan kantoran - Pernah menulis tentang ulasan suatu produk/jasa -...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    13 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    terima kasih saya ucapkan kepada saudara yang telah mempercayakan pekerjaan saudara kepada freelancer. disini kami akan melakukan pekerjaan yang anda berikan dengan teliti, jujur dan tepat waktu. seandainya saudara berkenan memberikan pekerjaan ini kepada saya, maka saudara sudah tidak salah dalam memilih, suatu kehormatan bagi saya kalau saudara memberikan pekerjaan ini, saya tidak menyia-nyiakan...

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $617 - $1234
    $617 - $1234
    0 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $828 (Avg Bid)
    $828 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Hi semua, Memerlukan penulis untuk ebook berkenaan dengan pengurusan kewangan untuk penjawat awam di Malaysia. Ini bermakna, semua maklumat perlulah berasaskan kepada keperluan penjawat awam di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keutamaan kepada pengurusan kewangan yang berkaitan dengan teknik/t...

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida

    menerima berbagai macam penulisan dari edit, penulisan ulang, awal,dan lain-lain dari berbagai macam jenis. novel, cerpen, proposal, artikeldan lain-lain.

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Jasa Pembuatan Business Plans (Proposal Usaha) Jasa Pembuatan Kontrak Jasa Pembuatan Project Management Jasa Pengurusan Ijin Usaha (UD, CV, PT dan lainnya) Jasa Pengurusan Ijin Kontruksi Reklame/ Billboard Jasa Pengurusan Pajak Reklame ke PEMDA Jasa Pengurusan PPN, PPH dan SPT Tahunan Jasa Pengurusan Ijin Banjar/ Ijin Lingkungan Jasa Penyewaan Konstruksi Reklame Jasa Pengurusan Saluran Li...

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Trophy icon Logo for "The Pip Squad" 9 hari left

    I am opening a Teachers Pay Teachers store, and am using the name "The Pip Squad" for the store and my blog. I'd like a versatile logo that I can use for both the blog and store, as well as all of my products. There should be a square version for profiles, and a banner version for the website, etc. The banner version should say "Pip Squad Montessori" with the word Montess...

    $75 (Avg Bid)
    Dijamin
    $75
    17 penyertaan

    Have to know the Topics: Supply and Demand on Competitive Markets Demand and Supply Analysis Monopoly Markets Pricing with Market Power Oligopoly and Monopolistic Competition Oligopoly: Cournot, Bertrand Monopolistic Competition: Characteristics, results Game Theory and Business Strategy Strategies over time Markets with Asymmetric Information

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    6 bida

    I need a long-term writer with excellent writing skills able to write easy articles. The rate is $0.5/500 words. Great for beginners that need experience! Don't apply if you're not fluent in English!!! *READ PROJECT DESCRIPTION BEFORE BIDDING! *DON'T BID IF YOU DON'T KNOW HOW TO WRITE 100% ORIGINAL ARTICLE *DON'T BID IF YOU DON'T LIKE THE RATE!!! *DON'T BID I...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    9 bida

    Need a presentable report of Sri Lanka's macroeconomic analysis for fourth quarter of 2020. Send Proposal with outline of the report including sub topics to be included.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    6 bida
    Built the file 6 hari left

    I have been done this first time please tell how to do this work help to do this i am interested to do this work

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    10 bida

    Hi Maharsh, So, this project includes the 4th book design. Hopefully, this won't be our last project that we work on together.

    $230 (Avg Bid)
    $230 Avg Bida
    1 bida

    For some reason, the website's theme is stuck at the loading page. if you scroll down you can see the content but can't move past the loading page. tried backup from the WordPress hosting on my GoDaddy account and still the same. Change language to Arabic and WhatsApp plugins still visible

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    6 bida

    I need a function to Return a SINGLE line (two points) that will complete a shape from a newly added line segment.

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    17 bida

    MUST BE FAMILIAR WITH FACEBOOK, INSTAGRAM AND EMAIL AUTO for scrapping! Please do not message me until you go to [log masuk untuk melihat URL] and watch this extension that I have ;) already. I am wanting a chrome extension or wordpress membership page just like Profilemate with all the features and including pulling all public/private info off of every hashtag and analyze them to pull them into ...

    $1292 (Avg Bid)
    $1292 Avg Bida
    6 bida

    want to add banner on my website. Like the advertisment banner of google.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    16 bida

    My brother and I are creating an app to help people learn about bitcoin. the name of the app is 'the bitcoin app'. I want anyone wishing to submit a logo to be creative! I don't want to detail what I think the logo should look like, rather, I will simply outline the mission of the app and let you create what you think it should look like! the bitcoin app is being created to infor...

    $118 (Avg Bid)
    Dijamin
    $118
    44 penyertaan

    We need (various) graphic designs for a crowdfunding project page. Please familiarize yourself with the concept of what a crowdfunding page is, by visiting some random successful projects: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] Should you feel comfortable with this concept and confide...

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    4 bida
    Wordpress UI Designer 6 hari left
    DISAHKAN

    Hey, We need a wordpress UI developer. We have the site functionality done. Now we need to make sure it's visually appealing and have modern design. Here is the site link: [log masuk untuk melihat URL] In your proposal please mention the budget and time. Thanks for your time. Regards, Evan

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    37 bida

    We are Sweden's leading provider of construction permits and deliver over 1000 projects every year. We are looking for new colleagues to join the team! Here is what we are looking for in our next colleague: - Experience of calculation on foundations - Experience of calculation in Eurocode - Revit skills to draft structural drawings We get a lot of timber projects and concrete/steel proj...

    $1053 (Avg Bid)
    $1053 Avg Bida
    10 bida

    I need an php project that will have: - facebook integration - leaflet or other open streets maps integration and will display in facebook page all friends lacations for the logged in user based on the declared town that live currently -should store friends location name email avatar and update database table each time page is loaded front could be react.js This will be used as a [log masuk unt...

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    1 bida

    create the best Pinterest 24 pins every day

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    10 bida

    It is necessary to change the way of uploading photos in admin panel of the site vivcelnekretnine.com. So far, Adobe Flash player has been used and is no longer supported.

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    8 bida

    Ethereum ERC-20 smart contract development required. The smart contract is required to have a referral function Full details will be discussed via private messages. In your proposal please mention past smart contracts you have developed before.

    $528 (Avg Bid)
    $528 Avg Bida
    4 bida

    I have the daily price of stocks for 5 years (1300 days) for each of the sharia-compliant and sharia non-compliant companies in the Malaysian Stock Exchange, and I want to make a comparison between the Option Based portfolio insurance OBPI and Constant Proportion Portfolio Insurance CPPI methods on a daily and monthly basis.

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    3 bida

    Project scope includes this, please create pricing & timeline based on this. Project requirements 1. Image explore section. 2. Client profile. 3. Vendor profile 4. Client / Project (one n same thing) dashboard 5. Vendor dashboard 6. Calendar & to do list 7. Super Admin Panel to monitor activity, interactions, provide login access and update pricing and subscription 8. Invoice 9. File ...

    $1762 (Avg Bid)
    $1762 Avg Bida
    12 bida
    Map On The Seoul 6 hari left

    I have a lot of experience, diligence, effort, and ambition. So if you wanna help, come on and join us !

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    I have html/css design done but after integration with backend I have got a few issues than need to be fixed. I will share the list of issues with a selected developer. In your response please share examples of CSS work you have done.

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    90 bida

    I need some changes to an existing website. I already have a design, I just need you to build my online store. Its a simple task. Max 60min job. I am getting some error while doing it. I have everything up and running. You just need to call the URL. [log masuk untuk melihat URL] My website - [log masuk untuk melihat URL]

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    4 bida
    Trophy icon Revision of Bob Amann The Eagle 20 jam left

    Please see the attached comp. I need to take the Eagle/Man artwork - knock out and set against a blue/sky background. Add the Eagle & Dove, Change the tag and sized to fit the t-shirt area. Are you interested? Bob passed away yesterday after 1 1/2 battle with ALS. Thanks

    $150 (Avg Bid)
    Segera Dijamin
    $150
    43 penyertaan