Html css work from home jobspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    346,771 html css work from home jobs tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya lagi ada task buat semacam animasi 3D untuk di embed ke tools lain menggunakan HTML5. Durasi pengerjaan 3 minggu. Perlu onsite dengan saya minimal 2 kali seminggu sehabis jam kerja atau sabtu minggu di Jakarta. Location in Jakarta, Indonesia is MUST.

    $1250 (Avg Bid)
    $1250 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida
    Clean Home Tamat left

    Bantu saya membersihkan rumah (Full Time)

    $750 - $1500
    Tempatan
    $750 - $1500
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Buat kerja dari rumah

    $446 (Avg Bid)
    Tempatan
    $446 Avg Bida
    2 bida
    image to html Tamat left

    Saya punya mockup image dan perlu dirubah untuk menjadi html dan berfungsi, dengan jquery, css, javascript.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    16 bida

    website design projectVill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali. 05. Permanent Address : Vill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    5 bida

    mengisi data-data dari dokumen, kertas kerja, budget, kewangan, akaunting, dan lain-lain ke dalam excel. tak tau nk tulis ape lagi, dah dy minx keterangan paling kurang 30 patah perkataan, tulis je lah sampai cukup

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida

    data entry for company businness or report

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    4 bida

    saya ingin menjalankan kerja dalam system excel

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    10 bida

    Saya ingin membuat sebuah halaman html yang berisi data dari mysql. Cuma 6 box dengan 1 grafik.

    $7 - $14
    $7 - $14
    0 bida

    Mengetik data di ms word/excel ,mengarsip data di word, menjalakan powerpoint,word,excel

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    Abdullah's work ! Abdullah's work ! Abdullah's work !

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    1 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    Halo, Saya lagi ada project untuk convert HTML site ke wordpress theme. HTML-nya bisa diliat dsini [log masuk untuk melihat URL]

    $2500 (Avg Bid)
    $2500 Avg Bida
    1 bida

    Saya akan mengerjakan semua pekerjaan online ini . dan menyelesakain semua jobs yang di berikan , dan bila melampaui deadline saya sanggup tidak di bayar . saya akan laku kan demi pekerjaan ini

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin buat 1 rangkaian elektronik, terhubung dengan network wireless yang berfungsi seperti switch

    $100 - $100
    $100 - $100
    0 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    Membuat atau membangun suatu situs dengan CSS design. Saya membuatnya berdasarkan Skill atau kemampuan saya. Saya sendiri adalah anak pelajar SMK di wilayah Jawa Tengah. Dan walaupun saya tidak semahir yang anda kira, paling tidak saya mempunyai keinginan yang kuat dan kediplinan yang cukup untuk belajar.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    30 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    saya akan bekerja di perusahaan anda dengan syarat-syarat tertentu apabila saya melangkar sayarat dan ketentuan yang berlaku saya berhak untuk di pecat

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    saya akan bekerja di perusahaan anda dengan syarat-syarat tertentu apabila saya melangkar sayarat dan ketentuan yang berlaku saya berhak untuk di pecat

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I need data entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well inter...weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review . place a bid here if u interested to know full work details . Thanks

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida

    beli paket ini untuk keperluan website anda

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin mempunyai website seperti punya orang ini seperti di link ini Turbo Paypal [log masuk untuk melihat URL] Namun saya minta untuk dibuatkan ada member areanya.

    $918 (Avg Bid)
    $918 Avg Bida
    3 bida

    I have some work, in an Excel spreadsheet.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    4 bida

    I need someone to take phone calls and book clients in jobs

    $1 / hr (Avg Bid)
    $1 / hr Avg Bida
    1 bida

    ...articles. You will have to write 2000 words per day... and work 5-7 days in a week. You must be a dedicated and trustworthy writer. And able to start right now. New writers are welcome. Basically I need you to write discussions and replies ... 200 words or 100 words each. Must have good quality work, be reliable, and plagiarism is not allowed. Our fixed

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    15 bida

    Hi I need an expert who is very good at website design (pixel format design). I think if you are expertise in PSD to HTML, you can finish very quickly. Thanks.

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    95 bida

    Hi we are looking for the php developer. Must have Laravel knowledge. Must have PHP, JS, Bootstrap, Jquery knowledge. so kindly sincere freelance bid for this project. Thanks

    $170 (Avg Bid)
    $170 Avg Bida
    47 bida

    I need someone to alter some images.

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    3 bida
    Home work help 6 hari left

    I need solution of fluid mechanics (mechanical engineering) questions on MATLAB.

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    4 bida

    I need to convert the attached PDF into HTML (UTF8) that can be printed on A4 paper or to PDF that looks as close as possible. Think of it as the attached PDF is an output of the webpage you need to design that will Chrome print to A4 PDF. The pictures can be saved from the PDF.

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    49 bida
    Build HTML from template 6 hari left
    DISAHKAN

    We have a project to build html from a template. Please find details

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    56 bida
    Web dev work 6 hari left

    Extra for additional time on previous project.

    $311 (Avg Bid)
    $311 Avg Bida
    31 bida
    excel jobs 6 hari left

    I have some work, in an Excel spreadsheet.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    18 bida

    I need a graphic designer to work with my programmer for my exisitng website. The website is ready, but it needs to be improved graphically. The tool which we are using is: Bootstrap 4.3.1 You need to work and report to my programmer step by step so we can save time from making mistakes.

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    75 bida

    ...review video with subtitle, 10-16 mins HD video takes with camera. - >10K subscribers on YouTube channel (United States based), experienced in products review video making. - Home product related catagory for YouTube channel is preferred. 3 samples youtub videos: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] https://www

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    4 bida
    I need an HTML form building 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello I am in need of someone to build an HTML form or Ipad app (whichever is easier) It's very simple - only 2 pages Page 1 is the disclaimer (pg 1) - they will simply read this then go to the next page Page 2 on the next page they will enter their name, sign with their finger and then enter the date Once they press submit all this information

    $395 (Avg Bid)
    $395 Avg Bida
    98 bida

    I have UI design ready. just need to convert it on HTML, CSS, Java Script/JQuery and Design should be mobile responsive. I need to design about 100 pages. More discussion on chat. Please don't bid If you're not expert on UX design.

    $248 (Avg Bid)
    $248 Avg Bida
    47 bida

    Hello, I have a small (but growing) agency and need a talented designer to join my team. For the right designer, this could be a long-term position with consistent, ongoing work. - Bid only if you're talented. - Have to be able to draw. - Have to speak good english. - Have to be available on Instant Messenger. - Have to be fast

    $392 (Avg Bid)
    $392 Avg Bida
    85 bida

    Necesitamos ayuda en un proyecto hecho en wordpress pero con mucha programación en HTML y Javascript ya que lleva animaciones e infografías que sólo se pueden hacer así.

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    59 bida

    Need home automation device software (C/Arduino Code) for the NodeMCU and ATMEGA328 (code for both, but hardware will be one or the other). Device is basically a home automation switch compatible with Apple HomeKit, Google Assistant, and Amazon Alexa. Has two Relays to be controlled. It can be controlled also by IR remote and two physical switches.

    $321 (Avg Bid)
    $321 Avg Bida
    12 bida

    ...it’s profitable. So I need an accountant or such to help me figure it out. They should be basic questions such as how much tax do I pay per product etc. Possibly additional jobs after this also....

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    7 bida

    ...have solid experience writing research articles. You will have to write 2000 words per day... and work 5-7 days in a week. You must be a dedicated and trustworthy writer. And able to start right now. New writers are welcome. Must have good quality work, be reliable, and plagiarism is not allowed. Our fixed rate $8 per 1000 words. So, please apply if

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    12 bida