Html order formspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    548,903 html order forms tugasan ditemui, harga dalam USD

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction m...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    saya nak anda buat interface login dan linkkan ke interface menu(interface nih biar ada pilihan makanan dan minuman). Selepas itu interface pengiraan order makanan dan minuman yang [log masuk untuk melihat URL] skali interface viewuser(iaitu nama,alamat,masa(jam) user buat pembelian).Dan yang viewuser ini,saya ingin anda linkkan ia ke database phymyAdmin..

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Membantu untuk memasarkan secara online, dibeberapa marketplace dan juga dimedsos. menangani order dan merekap orderan untuk diteruskan ke EDP

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    1 bida

    Salam Sejahtera, Peluang kerja dari rumah dan masa yang fleksibel. Buat 4 panggilan kepada rakan dan seisi keluarga, setiapnya berlangsung selama 15 minit bila-bila masa atas kemudahan anda. Anda akan dan dibayar USD 10 (≅ RM 40) untuk setiap panggilan dibuat dan diluluskan, tetapi jika anda melengkapkan kesemua 4 panggilan, anda akan menerima lebih USD10, yang bermakna anda layak untuk mend...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    2 bida

    Salam Sejahtera, Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelan...

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    7 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Menulis sejumlah artikel Menerima order pembuatan artikel dan berita

    $360 (Avg Bid)
    $360 Avg Bida
    4 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org...

    $14 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Saya suka order barang

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Mencari order jahitan baju wanita Dan seragam sekolah wanita

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    11 bida

    membuat form pencatatan order, merekap order yg perlu di kerjakan, mencatat pengeluaran dan pemasukan, membuat nota

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    12 bida

    Aplikasi android untuk kegunaan kakitangan Perkhidmatan Logistik dan Movers bagi urusan pengendalian pesanan (order) pesanan masuk dan keluar. Aplikasi haruslah mempunyai maklumat seperti: * Info lengkap pelanggan, * Lokasi kerja pindah * Harga pakej * Tarikh dan masa kerja pemindahan * Jenis kenderaan Diperlukan * No pendaftaran lori * Preview order (dalam bentuk Kalender) * Pengesa...

    $417 (Avg Bid)
    $417 Avg Bida
    9 bida
    image to html Tamat left

    Saya punya mockup image dan perlu dirubah untuk menjadi html dan berfungsi, dengan jquery, css, javascript.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    15 bida

    proyek yang saya terima ialah mendesain logo/pakaian/spanduk dll dengan menggunakan aplikasi photoshop sesuai order berikut contoh-contoh yang saya pernah kerjakan dengan photoshop

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    3 bida

    Hello, Saya sedang membutuhkan artikel mengenai "Drone" untuk blog. Artikel bahasa inggris dengan jumlah kata minimal 550, dan berikut detailnya: - Minimum 550 kata -Artikel dalam bahasa inggris -Artikel tidak copy paste -Proof reading -Tidak duplikasi artikel Apabila pekerjaan anda bagus, maka saya akan terus order kepada anda.

    $7 - $72
    $7 - $72
    0 bida

    Membuat newsletter tentang produk kami dan mempromosikan via online. pre order produk yang kami buat dulu dalam jangka waktu tertentu

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    saya membutuhkan asisten virtual pribadi yang siap mengurusi -sebuah blog portofolio kecil, berbasis wordpress -pengurusan pesanan (order) dari blog tersebut - kebutuhan personal saya sendiri seperti : pembelian online mencari informasi di internet pemesanan barang/taxi/hotel/transport dll. Saya mencari asisten yang mengerti dasar2 Wordpress, excel, word, dan terbiasa mengu...

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    4 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Halo, Saya lagi ada project untuk convert HTML site ke wordpress theme. HTML-nya bisa diliat dsini [log masuk untuk melihat URL]

    $2500 (Avg Bid)
    $2500 Avg Bida
    1 bida

    Pengembangan ERP yang mencakup : Contract Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Receipt Target to finish: 3 weeks after contract sign-off

    $1729 (Avg Bid)
    $1729 Avg Bida
    19 bida

    saya akan bekerja di perusahaan anda dengan syarat-syarat tertentu apabila saya melangkar sayarat dan ketentuan yang berlaku saya berhak untuk di pecat

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    saya akan bekerja di perusahaan anda dengan syarat-syarat tertentu apabila saya melangkar sayarat dan ketentuan yang berlaku saya berhak untuk di pecat

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    bayar hutang Tamat left

    woi cuk balikin duit ku klo emg ga jadi order barang...masa main kabur wae. aku butuh duit bneran cuk... regards. Hage Kizu

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    beli paket ini untuk keperluan website anda

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin mempunyai website seperti punya orang ini seperti di link ini Turbo Paypal [log masuk untuk melihat URL] Namun saya minta untuk dibuatkan ada member areanya.

    $931 (Avg Bid)
    $931 Avg Bida
    3 bida

    deliver that implement the two-body problem with atmospheric drag and Je effects in a model predictive control framework. Looking for someone with some knowledge in control to help implement the dynamics of a satellite in a model predictive control framework. I have a code working in MATLAB using a first-order linear system but I am trying to change the current equations to a second-order set of d...

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    6 bida
    DIY Probate 6 hari left
    DISAHKAN

    Probate Specialist Ltd Are looking for a web developer to build a DIY probate portal. Very similar to what is on the following video [log masuk untuk melihat URL] The system must be able to populate letters to banks, finance houses, utility companies, The system must be able to complete inheritance tax forms whether that is an IHT205 or an IHT400 with all other associated forms. It must also...

    $1595 (Avg Bid)
    $1595 Avg Bida
    10 bida

    E-ticaret-Katalog-Profil vs sitelerinizin tasarımı yapılır

    $1910 (Avg Bid)
    $1910 Avg Bida
    5 bida

    we need an html css expert for sort project Need to design slider using html and css

    $113 (Avg Bid)
    $113 Avg Bida
    46 bida

    Project name = Data insert Company = The Frnds We have form filling project In that project you have to fill forms in provided software, we'll provide you data in excel sheet You have to complete 300 forms in every 15 days as 1 project We'll pay you per form You have to maintain accuracy of 95% Every form have 3 pages Work is offline You must have PC or Laptop Basic English

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    1 bida

    В итоге должны получиться два документа: [log masuk untuk melihat URL] и style.css. Макет и материалы есть

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    5 bida

    In order to calculate some biological variables in patients or animal experiments we need to design a small program in any language with a graphic interface to run under any version of Windows 64bits. The program has to have a disclaimer and a small menu to select among 3 options. We already have an exe file that was coded in Pascal years ago. Each option will ask for 3-4 input vars that the use...

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    14 bida

    Hi I am looking for a talented cartoonist / illustrator to partner with, in order to set up a company to create online courses. I want to impact people's life and give them the opportunity to learn how to draw I already run a company, and have skills in digial marketing, therefore I need a talented designer with a strong entrepreneurship mentality ready for this new project. If you could be ...

    $15066 (Avg Bid)
    $15066 Avg Bida
    9 bida

    I would like to buy a perfume which is sold only in Saudi Arabia I want to buy it on the internet and I am looking for a person who could receive my order and send it to me in France [log masuk untuk melihat URL] i will bear the shipping cost and your service charge and i make the order to send it to your address

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    hi, I'd like your help to develop a referral system and integrate with billplz (local Malaysia Payment Gateway) for me to pay sellers online. This platform allow seller to post their documents (winword or pdf) and name of the prospect, contact details, commencement date, budget expectation, the current cost per month, any other costs, buyer (myself) will verify the document, and then I will m...

    $398 (Avg Bid)
    $398 Avg Bida
    8 bida

    Project name = Data insert Company = The Frnds We have form filling project In that project you have to fill forms in provided software, we'll provide you data in excel sheet You have to complete 300 forms in every 15 days as 1 project We'll pay you per form You have to maintain accuracy of 95% Every form have 3 pages Work is offline You must have PC or Laptop Basic English

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Project name = Data insert Company = The Frnds We have form filling project In that project you have to fill forms in provided software, we'll provide you data in excel sheet You have to complete 300 forms in every 15 days as 1 project We'll pay you per form You have to maintain accuracy of 95% Every form have 3 pages Work is offline You must have PC or Laptop Basic English

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon Rebranding A Group of Schools 3 hari left

    **** Please download the attached file and read it**** A top branding talent is required to work on a rebranding project for 4 schools. In order to be considered for this lucrative project, please follow these steps: 1- Read the attached file and do not hesitate to ask questions before starting. 2- Choose one of the 4 schools mentioned in the file. 3- Submit for your chosen school 3 logo option...

    $500 (Avg Bid)
    $500
    45 penyertaan

    Hello I need someone to build a python based telegram bot which is connected to the asterisk api in order to make outgoing calls. The calls will be an IVR and be made through a SIP server voip

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    I have a series of forms working off a single excel data base. The forms are vba - set in excel and I would like it turned into a program for ease of use and for multiple individuals to be able to use the program

    $24 / hr (Avg Bid)
    $24 / hr Avg Bida
    8 bida

    webpage has numerous errors Need a specialist who checks page form page and corrects errors, 2 new links have to be included, pictures and texts are provided if needed. only apply if you have experience and provide one fix price. no time wasters please, s k ype a benefit

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    28 bida

    I have a website with contact form and on submit, page is redirecting you another URL. I need to show success message in same page. also the data(name, email, etc) submitted by form need to be saved in text file on server Simple, easy, quick work

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    11 bida
    pixel install 6 hari left
    DISAHKAN

    i am having issue on my snapchat pixel,its double firing on each order i hired a developer but he could not solve it

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    We are looking for a Blockchain Developer with experience on C# Nethereum web3 to implement a crawl mechanism that extracts and mirrors all data from a blockchain to a local Database. You will not have to build it from scratch. The projects are already available and opensource on Github. You will only need to integrate them and produce one final Application. The project will be built with C# usi...

    $608 (Avg Bid)
    $608 Avg Bida
    1 bida

    I would like to create a front running Program based on Binance Smart Chain blockchains connected to private binance smart chain full node. it should be as fast possible. List of features/functions - Scan the blockchain and find transactions based on certain criteria (pending on the block aka mempool). - Front-run (specific trade volumes, slippage and gas price) transactions by placing a buy o...

    $250 - $750
    Dimeterai
    $250 - $750
    1 bida

    Hello everyone I have a jewellery business i need a online reseller or online marketing for my products in facebook, Instagram, all social media you have to promote my products and if the promoted product gets orders. for each order you will be paid 80/- if anyone interested grab this opportunity to earn

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    metal artware, home Decor , builder hardware , planter, tableware, cutlery and other handicrafts items. my bid depend on order

    $909 (Avg Bid)
    $909 Avg Bida
    1 bida

    It is a website that is running with an old version of PHP. What we did was pass all development to Laravel. The project is well advanced. You already have a CRM for customer modules, categories, products and other functionalities. It is necessary to make an order cart (without online payment), save the queries that arrive from the forms and a statistics panel, among other requirements that I atta...

    $312 (Avg Bid)
    $312 Avg Bida
    16 bida