Html web projects computer shoppekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    361,189 html web projects computer shop tugasan ditemui, harga dalam USD

    Akan membantu perihal pengerjaan online shop. Akan membantu mencari bahan, admin dan operational sehari2

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Menyalin informasi dari beberapa website memposting artikel / produk online shop

    $499 (Avg Bid)
    $499 Avg Bida
    2 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    mempromosikan suatu Online shop untuk supaya ramai pengunjung

    $7 - $21
    Segera
    $7 - $21
    0 bida

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida
    image to html Tamat left

    Saya punya mockup image dan perlu dirubah untuk menjadi html dan berfungsi, dengan jquery, css, javascript.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    16 bida
    Design a Logo Tamat left

    membantu anda untuk mengerjakan yang berkaitan dengan CorelDraw, Photo shop, [log masuk untuk melihat URL] dan editing

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    ...kerjakan adalah membuat iPhone case. Project ini adalah project kolabirasi antara Zanana Chips sebagai brand snack, dan salah satu brand custom case terkemuka di dunia online shop Indonesia. Design yang kami perlukan harus berhubungan dengan pisang, warna boleh bebas. Design tersebut harus SESUAI dengan selera target market kami: 1. Perempuan

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    ingin membuat logo untuk online shop saya

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    5 bida

    Dapat membantu menjualkan barang online shop agar lebih banyak pembelinya, dan bisa memasarkannya dengan baik

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida
    online shop Tamat left

    Web yang lebih sederhama seperti [log masuk untuk melihat URL] untuk kalangan UKM

    $233 (Avg Bid)
    $233 Avg Bida
    5 bida

    Menjual berbagai macam slime

    $424 (Avg Bid)
    $424 Avg Bida
    3 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    membuat wesite onlinne shop,dengan design simple tapi menarik.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida
    Design a Logo Tamat left

    kopi shop simpel logo ini mudah dingingat oleh orang yang melihatnya

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat sebuah halaman html yang berisi data dari mysql. Cuma 6 box dengan 1 grafik.

    $7 - $14
    $7 - $14
    0 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    Saya butuh plugin login facebook presta shop 16.014

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Halo, Saya lagi ada project untuk convert HTML site ke wordpress theme. HTML-nya bisa diliat dsini [log masuk untuk melihat URL]

    $2500 (Avg Bid)
    $2500 Avg Bida
    1 bida

    Saya ada contoh untuk Logo saya, temanya adalah retro. gambar yang saya upload adalah contoh saja. saya mau gambar lelaki dibelakang merupakan ga...jambul tinggi. dan juga saya ingin di dalam lingkaran ada warna merah putih dengan gaya retro sebagai simbol bendera Indonesia tetapi tidak mencolok. Temanya adalah Retro, Pomade Shop, Gentlemen accesories

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    1 bida

    ...nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar menghasilkan

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya mempunyai account ol shop di twitter yang ingin menempati PR 1 google

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    4 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida
    online shop Tamat left

    kira2 seperti ini. cuma akan ada modifikasi Refer: [log masuk untuk melihat URL]

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    ... maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak nya gak masalah yah, karna memang ini bukan karya tulisan ilmiah,.....

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    saya akan bekerja di perusahaan anda dengan syarat-syarat tertentu apabila saya melangkar sayarat dan ketentuan yang berlaku saya berhak untuk di pecat

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    saya akan bekerja di perusahaan anda dengan syarat-syarat tertentu apabila saya melangkar sayarat dan ketentuan yang berlaku saya berhak untuk di pecat

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    beli paket ini untuk keperluan website anda

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    SAya Menjual barang" kosmetik dan Barang" elektronik. Sapa yang ingin membeli bsa menghubungi saya . di 26c68d16

    min $3500
    min $3500
    0 bida

    saya ingin membuat proyek tentang pemasaran jarak jauh atau sering disebut dengan OL SHOP, saya berharap mendapat suntikan dana demi kelancaran kerja saya .TERIMAKASIH

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    Saya ingin mempunyai website seperti punya orang ini seperti di link ini Turbo Paypal [log masuk untuk melihat URL] Namun saya minta untuk dibuatkan ada member areanya.

    $918 (Avg Bid)
    $918 Avg Bida
    3 bida

    Saya ingin Terjun ke bidang product and services, dgn hal ini saya sudah memulai untuk menjual product saya yaitu luxury bedding set. Berhubung baru buka dan ti...market saya adalah: ibu rumah tangga. Target to market: school, salon, massage palor etc Strength product: high quality fabric, affortable price. Weakness: no one knows my shop exist.

    $268 (Avg Bid)
    $268 Avg Bida
    1 bida

    ...copyrights are included in the contest prize 4) Any Adobe format 5) It does not have to be very high-resolution because the invoice will be a PDF file, viewable on a desktop computer screen and printed using an office printer. It still needs to look professional! Creative requirements: 1) Our logo included 2) Our yellow colour used (#FFCF01; 255-205-1)

    $100 (Avg Bid)
    Dijamin
    $100
    0 penyertaan

    1. We need to detect and count the object 2. get cubic volume got bounding 3d rectangles 3. The actual volume of the ir-regular object 4. Intel realsense D435 camera needs to interfaced The code needs to be in python note one thing we need to have object localization and object segmentation(semantic segment) so that while giving demo user see that we get both bounding rectangles for cubic volume...

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    3 bida

    I am looking for html and css develoer. To customize some html and css. Thanks

    $383 (Avg Bid)
    $383 Avg Bida
    41 bida

    Java, Python, C Academic Writers required to work on simple programming tasks. Task durations are Simple 4-5 hours Each. Adequate Pay Rates. Cannot Afford Extremely High Budget Developers. Rapid clearance.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    2 bida

    ...Content management system, Document management system - Users (admin, subadmin, publisher, subscriber, ) - Advertising management - google ads, banners ... - Interlink with E-shop and Payment gate - Manage and add any number of categories and articles - Fully-featured Content Management for articles - Sorted and / or filtered by any field - Automatically

    $724 (Avg Bid)
    $724 Avg Bida
    25 bida

    i have a computer store and i need banner for it

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    21 bida

    The ide...also have to go into client CRMs and perform specific actions based on the data they're importing to excel. We'll be providing some basic training but you must have basic computer skills and proficiency in [login to view URL] ideal candidate will be responsible for pulling data from various portals and entering that data into rows in excel.

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    10 bida

    The ide...also have to go into client CRMs and perform specific actions based on the data they're importing to excel. We'll be providing some basic training but you must have basic computer skills and proficiency in [login to view URL] ideal candidate will be responsible for pulling data from various portals and entering that data into rows in excel.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    13 bida

    The ide...also have to go into client CRMs and perform specific actions based on the data they're importing to excel. We'll be providing some basic training but you must have basic computer skills and proficiency in [login to view URL] ideal candidate will be responsible for pulling data from various portals and entering that data into rows in excel.

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    5 bida

    The ide...also have to go into client CRMs and perform specific actions based on the data they're importing to excel. We'll be providing some basic training but you must have basic computer skills and proficiency in [login to view URL] ideal candidate will be responsible for pulling data from various portals and entering that data into rows in excel.

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    15 bida

    CREATE 3 APPS FOOD DELIVERY APP , USE GPS AND MAPS , REAL TIME ,...great performance for better user experience. Restaurants can make use of location-based services, using geo-location notifications to connect with customers. 1. REGISTRATION SHOP OWNER APP [log masuk untuk melihat URL] APP [log masuk untuk melihat URL] PARTNER USE APP 4. ADMIN PANEL ITS WILL BE COMPLETE WITH IN 10 DAYS

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Necesito a alguien que sepa de HTML, hay cosas que no me deja modificar shopify en mi theme y necesito que me alguien me lo haga

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    4 bida
    HTML survey. under $50 6 hari left
    DISAHKAN

    I already have a design, I just need you to build it.

    $51 (Avg Bid)
    $51 Avg Bida
    26 bida