I am an artist circus and i want to fame in the sitepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    715,601 i am an artist circus and i want to fame in the site tugasan ditemui, harga dalam USD
    $31 Avg Bida
    24 bida

    Membuat dan mengedit video anda menjadi lebih istimewa.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    8 bida
    $23 Avg Bida
    1 bida

    I want a web page to present products, all the information on this website visit the site and send me a message thank you

    $2229 (Avg Bid)
    $2229 Avg Bida
    22 bida

    Migrate Site to WordPress

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    4 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida
    Logo Bubble am Tamat left

    untuk clan masyarakat

    $426 (Avg Bid)
    $426 Avg Bida
    3 bida

    Tolong bersihkan website saya dari Cracker, saya rasa website2 saya di masuki Trojan.

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join! Free coaching dkt area McD Kuala Terengganu! Student mmg dialu-alukan sangat2. ini mungkin boleh mengubah hidup anda.

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Translate Belarusian 1250 word stucture site

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    2 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Salam kenal, Saya Adam dari Madfal Studio, ini list game Madfal Studio sebelumnya : saya ingin mengajak collab 2D Artist untuk membuat game dengan tema ramadhan yang sebentar lagi.. :) jadi kita Share revenue 50:50 untuk jenis art nya yg flat unyu2 :3 semacam ini : jika berkanan bisa langsung contact saya di : super terima kasih

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Halo, saya sudah memiliki design html nya dan saya memerlukan fungsi (PHP)..

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    3 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya ingin mempunyai website seperti punya orang ini seperti di link ini Turbo Paypal Namun saya minta untuk dibuatkan ada member areanya.

    $931 (Avg Bid)
    $931 Avg Bida
    3 bida
    3D Avatar artist needed 6 hari left
    DISAHKAN

    we have students to select Avatar which will grow when they get points by completing courses, quizzes, task, etc.. I need help to create few avatars for both the gender. Check the docx. file first before bid. Thanks !

    $23 - $194
    Dimeterai
    $23 - $194
    7 bida

    I have a social media site where members may message each other. The initial message method is to click the button entitled "message" on another member's profile. This results in a pop-up window where the user can begin writing a message and then send it. I don't particularly like this method: it's cheap feeling and poorly designed. I would instead like to simply have the button create a new message ID, bringing the user to a full message page within the already created private message system. See image attached for more detail. This project requires someone very experienced with Wordpress, PHP, and CSS. _ _ _ _ _ _ _ _ _ Please also note that...

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    13 bida

    ...ecommence site running at present facing Germany markting, website language is german, built based on shopify. And we want to expand our business to USA, UK, France, Spain, Netherlands, and need to update our present site to a multi-language site, make it more internaltional. I hope you have rich experience in multi-language ecommence site development, and could give me an optimal solution. For example, shall we do multiplanguage by Independent Domain Name, sub-domain, sub-categories. Independent Domain: , , xxx.com. sub-domain:, sub-categories: , except language and its site frame, 5 more questions: 1 Which way do you think is better based on shopify, and...

    $662 (Avg Bid)
    $662 Avg Bida
    18 bida

    Please made the button working , search button ,back and foward button . please made this button work on same chapter : when user click a link on chapter 1 its can go back and foward url that been stored in the chapter 1 also made search button working can search all the word in chapter 1 So all the chapter in app can go and foward the url link store in webview

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    7 bida

    ...CAREFULLY AND DONT SEND ME BOT OFFERS" -------- im here to talk about my next coming project in my YouTube channel the channel goals is for Community Awareness and Development, I will be taking about topics like: -Episode titles: 1- desertification phenomenon 2- Groundwater: its discussion and solutions, both radical and superficial 3- public sector solutions 4- private sector solutions 5- community sector solutions 6- Volunteer Sector Solutions 7- The phenomenon of geographical distance and tribal discrimination 8- The phenomenon of the security situation: 9- The effect of rumors and strife 10- The role of the missing technology 11- The role awareness in t...

    $435 (Avg Bid)
    $435 Avg Bida
    18 bida

    I want USA Crpyto users database with just basic details like name, phone, email and which platform they are using to trade on cryptos

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    12 bida

    1. Design and implement a flow in Node-RED that fetches the 7-day Adelaide city weather forecast every 4 hours via the metrological department link (link provided in the attached notepad) 2. Add a node to the above flow that displays the 7-day Adelaide weather forecast in the browser, formatted in a table or similar. 3. Modify your flow to display an appropriate error in the browser in the event that could not be reached (for example if the internet connection is lost) Submit your completed work as a file via attachment to an email. *NOTE - DONT ASK ME MY BUDGET, THIS IS A SMALL TASK, JUST BID AND I WILL AWARED THE BEST ...

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    4 bida

    Start to bid with "I don't like selenium". I have some profile of my customers. Scrap all profile of them and save to text document file. Read my attachment. And I don't like Selenium and should be written C# . By using api or HttpClient will be OK. I need full source code, and you have to set your application to my server .

    $212 (Avg Bid)
    $212 Avg Bida
    8 bida

    I want 10 million bulk USA Verified Residential Email Data with age filter if possible

    $318 (Avg Bid)
    $318 Avg Bida
    9 bida

    help to generation more leads for b2b customerin wordpress site by ways like google ads /linkedin ads, email etc

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    19 bida

    wordpress site: use optinmonster plugin/ tidio etc to increase conversion/leads for b2b customer

    $192 (Avg Bid)
    $192 Avg Bida
    31 bida
    Wedding present 6 hari left

    I'm looking to commission a painting for my best friend for a wedding present. I want to have her pick a wide photo from her wedding and then have a painting made of it, either watercolor or acrylic. Her wedding is 8/13, so probably wont get the photos back for 6 weeks after. I also migbt have a very sensitive project available for the right artist from my wedding that involes someone who passed. It will be dependent on the results from first project.

    $260 (Avg Bid)
    $260 Avg Bida
    5 bida