I am in leipyig and i need a translator for the job centerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    248,230 i am in leipyig and i need a translator for the job center tugasan ditemui, harga dalam USD

    translator untuk artikel artikel di perusahaan

    $374 (Avg Bid)
    $374 Avg Bida
    6 bida

    * Tugasan menukarkan semua bahan yang dalam bahasa melayu kepada bahasa English

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    16 bida
    Logo Bubble am Tamat left

    untuk clan masyarakat

    $414 (Avg Bid)
    $414 Avg Bida
    3 bida

    ...profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai dengan pelabelan barang 4. kami mempersiapkan pengiriman produk , langsung sampai tujuan customer. So, dengan potensi yang luar biasa

    $58333 (Avg Bid)
    $58333 Avg Bida
    1 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida
    Automotive Tamat left

    service center akan memberi yang terbaik untuk pelanggan dan jika pelanggan tidak puas kami akan bertangung jawab

    $1 / hr (Avg Bid)
    $1 / hr Avg Bida
    1 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Mampu menjadi translator untuk menerjemahkan dokumen ringan, movie subtitle, email translation. Mampu mengerjakan legal research, membuat kontrak/perjanjian khususnya perjanjian kredit dan jual beli

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    3 bida

    Ilmu Komunikasi Universitas Hasanuddin

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    2 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu...paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1553 (Avg Bid)
    $1553 Avg Bida
    3 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    13 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    speed data entry, data processing and audit report, financial report and taxation Melakukan data entry laporan harian dan bulanan, cash and bank report, export and import, inventory control report, data analysis and as a translator english to indonesia,

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    1 bida

    Looking for someone who can copy/paste the data in the attached document into an Excel spreadsheet. $50 award. Please let me know.

    $42 (Avg Bid)
    Dijamin
    $42
    1 penyertaan
    Iptable blocked the serveur 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, In virtualmin, I changed ip in FIREWALL and now all server is blocked. I restart the server in rescue mode for you. I need somebody to reset the firewall please. Thanks you.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    10 bida

    For a business purpose , I am interested of knowing Balkan Countries Better , thats why I am searching for a languages tutor and culture explaining , points that I want to better understand : - Basics about Languages and developing a basic vocabulary. - Basics about each country culture . ( I will ask qu...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    English to French Translation 6 hari left
    DISAHKAN

    Need an experienced English to French translator, specializing in poem/literary translations. Only individuals. STRICTLY NO AGENCIES.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    8 bida
    fix the api for iqoption 6 hari left
    DISAHKAN

    I need the api for an options trader fixed, the api is quite detailed and easy to understand

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    4 bida

    Looking for a Russian content writer that can also translate articles from English to Russian. The job will be to either write from scratch, or manually translate 4 articles per month ( around 1,000 words each ) The topics will be related to elderly care, senior citizens and similar and will be provided. Would rather pay a fixed rate per ...

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    12 bida

    Needed a native maithili speaker generally from Janakpur or from South Asia for writing or doing translation in it's native language.

    $71 (Avg Bid)
    $71 Avg Bida
    3 bida

    HI We are looking for experienced app developers to complete the development of a cricket scoring app. The Admin panel needs to be created. UI and Functionality are done JSON needs to be implemented Yo will have to develop Web Services + Admin

    $441 (Avg Bid)
    $441 Avg Bida
    36 bida

    Details will be shared with winning bidder.

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    20 bida

    Korean to English Translator required for Translation of around 8 pages/screenshots

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Japanese to English Translator required for Translation. This project is a regular monthly project. The text will be in handwritten japanese which needs translation.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Looking for a Team or Center with at least 10 agents Campaign: DIABETIC (Insulin) Campaign Provided: Data/Dialer/VoIP WebForm Payout: $5/Hour per agent | Bi-Weekly (Tuesday) Start: ASAP

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    We are into d...digital marketing helping other business to grow. I will need a work at home call center there. I would love to talk with you about finding others to work at the call center and you would be my supervisor of the call center. My name is Steve and you and contact at [Removed by Freelancer.com Admin]...

    $393 (Avg Bid)
    $393 Avg Bida
    6 bida

    What you need to do: 1. Write com ment for the products we provide.  2. post the com ment on 3 platforms

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    6 bida

    The goal is to create 2.5K users. We are ready to give 6 months unlimited access to the first 2.5K users and the milestone will be based on the user count basis. We have already tested the product with over 600 users and the product is very useful to the translator community. Check out the tool here: [log masuk untuk meli...

    $506 (Avg Bid)
    $506 Avg Bida
    2 bida

    HI, I just need my word-press website to be copied into 8 other domains. Before copy the domain small design changes may required in the original website - may not take more than 1 hour. Total 8 websites. Please quote with cost. Thanks,

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    15 bida

    I'm looking for a freelance Mandarin translator to translate English website content to Mandarin language. Based in Malaysia.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    27 bida

    We're looking for native Arabic translators to translate explicit erotica video text on a user friendly online platform. There are several workloads available. Fixed rates depending on workload.

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    19 bida