I am looking for a clone of the searchfilter front end of this sitepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    601,051 i am looking for a clone of the searchfilter front end of this site tugasan ditemui, harga dalam USD

    gojek clone

    $264 (Avg Bid)
    $264 Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon Design Name Card Tamat left

    Design a creative name card for my MM2H company Comp Name : AG INFINITY MALAYSIA (MM2H) SDN. BHD. Comp no : MM2H0616(5) name : NUR SYAUQI ZHAFRAN tel : +6014.633.1777 designation : MM2H Consultant address : 44-01 , Jalan Kempas Indah 1/1 , Taman Kempas Indah 81300, Johor Bahru , Johor , malaysia office no : +607.556.8288 email : syauqi@[log masuk untuk melihat URL] web : [log masuk untuk ...

    $20 (Avg Bid)
    $20
    30 penyertaan

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Salam Sejahtera, Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelan...

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    7 bida

    Assalamualaikum En. Azmi. Nama saya Taufik. Saya dan kawan saya di Jakarta tengah dalam planning untuk membuat project seperti MYEG. Front end development and design saya boleh buat. The back end yang saya lemah. Boleh kita berjumpa untuk discuss? Saya boleh datang Bangi. No telfon saya 0133410131 boleh whatsapp. Thanks En. Azmi

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida
    Logo Bubble am Tamat left

    untuk clan masyarakat

    $414 (Avg Bid)
    $414 Avg Bida
    3 bida

    Projek sedia ada cuma perlu selesaikan beberapa bugs untuk front end.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    6 bida

    Windows Lain atau tidak pasti Mengunakan quantity,quality,dynamic,design dan kekuatan dalam bentuk atau pun kawasan(place)

    $598 (Avg Bid)
    $598 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Bagi yang jagoan di front-end dan termasuk koder kekinian, ada kesempatan kerja nih: Speksifikasi Umum Git Test-Driven Development Server stack bersistem-operasi Linux/*BSD RESTful API Bisa bekerja secara remote ----------- Spesifikasi Khusus Javascript per ES5 HTML5 dan API terkaitnya CSS3 AngularJS >= 1.4 (is a MUST) jQuery ------------ Juga bisa Freelance untuk jangka waktu ...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    go-jeck clone Tamat left

    saya ingin membuat aplikasi seperti go-jek/grabbike/uber, untuk diimplementasikan di kota saya. namun pilihan armadanya tidak hanya sepeda motor. mohon disediakan form untuk input jenis armada. kemungkinan : - innova - avanza - becak bermotor - sepeda - sepeda motor pilihan service / layanan sama dengan go-jek, yakni : - mengantar /jemput barang/makanan/belanjaan - mengantar /jemput or...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    Sebuah website sudah jalan, perlu di FACELIFT supaya menarik dan up to date.

    $391 (Avg Bid)
    $391 Avg Bida
    4 bida

    Halo, saya sudah memiliki design html nya dan saya memerlukan fungsi (PHP).. [log masuk untuk melihat URL]

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    3 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Ada yang punya script atau clone website seperti addmefast atau like4like?? PM me for harga.. Jangan lebih dari 1juta ya gan.. Thanks

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Looking for wordpress expertise who has hands-on experience on wordpress customisation & Video API integration for video call. 1. I have a custom booking system for a specific profession, want to enable video calling/consultant for their customer. some third party API is there for video, need to integrate 2. You integrate this video with existence APPs also ( react native)

    $150 - $200
    $150 - $200
    0 bida

    There is set of documents which is many and there are few tag numbers which is given in excel, need to find out which document contain those tag number, and address.

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    7 bida

    I do have $100000 to invest. I would like to invest in a proven business model such as eCommerce, online course, online software etc.. just a proven model with good ROI. I am not trying to experiment a new idea. we can either partner up or you can just assist me for a fee. your help would be appreciated

    $421 (Avg Bid)
    $421 Avg Bida
    5 bida

    We are conducting a survey and your input would be appreciated! The objectives of this survey include the following: To identify the biggest challenges of online marketers. To understand people’s awareness and interest in starting an online digital business. To understand some of the bottlenecks of digital business owners and entrepreneurs of leads generation and conversion strategies. ...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida
    Looking for DB Expert 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for DB Expert . NoSQL(Postgress, MongoDB), SQL If you know well about TIBCO ComputeDB, Then very good. I will share all tutorial and guide. Thanks.

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    5 bida

    I am looking for a 3D artist to apply textures to my 3D models of houses in Vectary.com. Please show me your work. I have about 25 models total that need textures and renderings.

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    22 bida

    We are looking for an expert in creating sites with the Wordpress CMS. We also require: - Knowledge of the DIVI builder - Ability to manage the staging environment - Ability to independently manage the migration of the site to the client's obstinacy - Good creative skills to propose an attractive and innovative site design - Good problem solving skills on any problems or customer requests - G...

    $1151 (Avg Bid)
    Ditampilkan
    $1151 Avg Bida
    79 bida

    I have 5 .psd pages which need to be converted into html, css, and JS. No bootstrap pls, we need things to be lightweight. css/html hs already been written for half of one page. files will be provided before the job commences

    $173 (Avg Bid)
    $173 Avg Bida
    45 bida

    i am unable to get the form data into the sql table. its a view that users enter information into. def booking_view(request): form = BookingForm() if [log masuk untuk melihat URL] == "POST": form = BookingForm([log masuk untuk melihat URL] or None) if form.is_valid(): [log masuk untuk melihat URL]() return render(request, 'booking/[log...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    21 bida

    I am looking for a virtual assistant who can work for the long term.

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    44 bida

    We are planning on removing the back wall of the house downstairs only and building a single storey extension on rear of property, we have an existing large timber beam that we want to remove and replace with steel and then place new steel in a t shape across whole back of house and centre as support.

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    7 bida

    The topic is to investigate the FRP I-section infilled by masonry wall under compressive/axial load (see the images attached to this file for modelling using abaqus). Methodology part: Require to provided validation or verification that model that is carried are correct either by comparing with theoretically, analytically or other researchers work that they did experimentally etc. So the require ...

    $608 (Avg Bid)
    $608 Avg Bida
    4 bida

    I need a responsive website. I already have a design for it, I just need it to be built.

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    4 bida

    I'm looking for a video editor who is really professional in his work. He should give his 100% dedication towards editing and should be creative. I am building a team of professional video editors who will edit videos for my clients. Starting pay will be less but as time increases your pay will also increase. At the start I'll give you RS 200-500 per video and then after some months it ...

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    7 bida

    What do I need? 1. I need an android app which should have virtual chroma screen (Green & Black) in it. 2. Using this app, anybody should be able to shoot his video (front/back/selfie) with any background. But this app should shoot video in good HD quality green and Black chroma screen. How to proceed? 3. Please share any such existing android app which is doing exactly the same thing what I ...

    $8 - $20
    $8 - $20
    0 bida

    Looking for freelancers for a long-term project. Only direct freelancers can apply. Companies excuse.

    $2755 (Avg Bid)
    $2755 Avg Bida
    11 bida