I am looking for a clone of the searchfilter front end of this sitepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    824,172 i am looking for a clone of the searchfilter front end of this site tugasan ditemui, harga dalam USD

    projek cepat butuh Front End - Angular Js.

    $215 (Avg Bid)
    $215 Avg Bida
    4 bida
    $1776 Avg Bida
    21 bida
    $273 Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon Design Name Card Tamat left

    Design a creative name card for my MM2H company Comp Name : AG INFINITY MALAYSIA (MM2H) SDN. BHD. Comp no : MM2H0616(5) name : NUR SYAUQI ZHAFRAN tel : +6014.633.1777 designation : MM2H Consultant address : 44-01 , Jalan Kempas Indah 1/1 , Taman Kempas Indah 81300, Johor Bahru , Johor , malaysia office no : +607.556.8288 email : syauqi@[log masuk untuk melihat URL] web : [log masuk untuk ...

    $20 (Avg Bid)
    $20
    30 penyertaan

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Salam Sejahtera, Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelan...

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    7 bida

    Assalamualaikum En. Azmi. Nama saya Taufik. Saya dan kawan saya di Jakarta tengah dalam planning untuk membuat project seperti MYEG. Front end development and design saya boleh buat. The back end yang saya lemah. Boleh kita berjumpa untuk discuss? Saya boleh datang Bangi. No telfon saya 0133410131 boleh whatsapp. Thanks En. Azmi

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida
    Logo Bubble am Tamat left

    untuk clan masyarakat

    $426 (Avg Bid)
    $426 Avg Bida
    3 bida

    Projek sedia ada cuma perlu selesaikan beberapa bugs untuk front end.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    6 bida

    Windows Lain atau tidak pasti Mengunakan quantity,quality,dynamic,design dan kekuatan dalam bentuk atau pun kawasan(place)

    $609 (Avg Bid)
    $609 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Bagi yang jagoan di front-end dan termasuk koder kekinian, ada kesempatan kerja nih: Speksifikasi Umum Git Test-Driven Development Server stack bersistem-operasi Linux/*BSD RESTful API Bisa bekerja secara remote ----------- Spesifikasi Khusus Javascript per ES5 HTML5 dan API terkaitnya CSS3 AngularJS >= 1.4 (is a MUST) jQuery ------------ Juga bisa Freelance untuk jangka waktu ...

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Translate Belarusian 1250 word stucture site

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    2 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    go-jeck clone Tamat left

    saya ingin membuat aplikasi seperti go-jek/grabbike/uber, untuk diimplementasikan di kota saya. namun pilihan armadanya tidak hanya sepeda motor. mohon disediakan form untuk input jenis armada. kemungkinan : - innova - avanza - becak bermotor - sepeda - sepeda motor pilihan service / layanan sama dengan go-jek, yakni : - mengantar /jemput barang/makanan/belanjaan - mengantar /jemput or...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    Sebuah website sudah jalan, perlu di FACELIFT supaya menarik dan up to date.

    $391 (Avg Bid)
    $391 Avg Bida
    4 bida

    Halo, saya sudah memiliki design html nya dan saya memerlukan fungsi (PHP).. [log masuk untuk melihat URL]

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    3 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Ada yang punya script atau clone website seperti addmefast atau like4like?? PM me for harga.. Jangan lebih dari 1juta ya gan.. Thanks

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Looking for an intro for my YouTube channel: [log masuk untuk melihat URL], I mainly upload Call Of Duty but would not require the clip to be Call Of Duty related, just making it generic would be nice. Here is a PNG of my logo, if you can incorporate this in the intro please. Unsure if you can see past entries but if you can, you should be able to see the winner I selected from here: https://www...

    $20 (Avg Bid)
    Dijamin
    $20
    0 penyertaan

    IOS Android Web Flutter 2 + Dart 2 Frontend Dart 2 and MariaDB Backend Visual Studio Code Github Documentation for software development such as Product requirement / software requirement document. A working prototype in Dart 2 / Flutter 2 for android, ios and web to be able to test and see what is missing and what needs to be done. Also the backend setup and working with Dart 2 and MariaDB. Us...

    $587 (Avg Bid)
    $587 Avg Bida
    4 bida

    We want to launch a launchpad for Initial DEX Offering (IDO) that anyone- projects and developers can hold a presale round. We need it to work on Ethereum and BSC. So we need professionals with expertise in Solidity and with other related skills. The platform should work with a similar logic as Polkastarter, but with a different front-end.

    min $50 / hr
    min $50 / hr
    0 bida

    This is Mr Alex Michael am a privet owner of my properties am looking for a responsible and honest person who can work for me as my personal assistant and get paid monthly if interested apply ASAP

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    25 bida

    Looking to translate from English to Arabic File attached

    $365 (Avg Bid)
    $365 Avg Bida
    22 bida

    I need a wall logo with DC theme that fits my restaurants products and location. I want someone to sketch something similar to this, then give me print ready images. In general, the items will need to be cut a few different ways, like the largest height they can be is 48 inches and my wall is 8 feet, so cut in half and maybe another cut where the main images are in 3 to 4 different wall sticke...

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    34 bida

    Hey, I noticed you post on some crypto projects. I'm looking for a front running bot to work on the BSC. I need to specify a wallet and the bot will copy all the buy and sell tx with higher gas price, do you think you can do it? Thank you!

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    I need to make a website, Android app, iOS app, with perfect user friendly backend and frontend. The idea behind the project is similar to a website I will provide.

    $2739 (Avg Bid)
    $2739 Avg Bida
    38 bida

    Hola, Estamos construyendo una aplicación Ecommerce con algunas características especiales. Actualmente necesitamos ayuda con el desarrollo de: - Backoffice (Mantención de usuarios, pagos, categorías, ciudades, países entre otros) - Módulo de carro de compra y carro de cotización para Clientes. - Modulo de Inventario. - Modulo de CRM vista Kanban (...

    $465 (Avg Bid)
    $465 Avg Bida
    13 bida

    Hi The Web Crew- Php Expert, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I am looking for realistic 3d modelers to create realistic vehicles with interiors for unity 3d. The vehicles must be realistic, PBR and, low poly and game optimized, with unity HDRP texture sets. HDRP texture set contains, albedo, normal and mask map as the primary textures with additional ones for any body who needs more texture sets for a material. The texture sets must be 4K or more depen...

    $473 (Avg Bid)
    $473 Avg Bida
    8 bida

    Roger attempts to make Stan lose his job by running Pizza Overlord out of business, but Stan highly doubts of this, or so he thinks.

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    6 bida
    This weeks stuff 9 hari left

    I need your help for physics

    $235 (Avg Bid)
    $235 Avg Bida
    1 bida