I am waiting for the day when i am able to say i made it meaning in hindipekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    408,020 i am waiting for the day when i am able to say i made it meaning in hindi tugasan ditemui, harga dalam USD

    malayalam to tamil , kanada, telegu , hindi.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    23 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    $26 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Mengirimkan sejumlah Artikel Say menulis cerita tentang seorang wanita senggama baya yang mencari pembenaran, untuk hari-hari yang lebih bahagia dan sempurna untuk nya.

    $311 (Avg Bid)
    $311 Avg Bida
    2 bida
    Logo Bubble am Tamat left

    untuk clan masyarakat

    $414 (Avg Bid)
    $414 Avg Bida
    3 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    saya membuka website say ,saya kana mengenal orang membuat berita pendapat opinisaya

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    4 bida

    saya membuka website say ,saya kana mengenal orang membuat berita pendapat opinisaya

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Kami dari PT Teknologi Bahana Mega (TBM), bergerak di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (...

    $2563 (Avg Bid)
    $2563 Avg Bida
    1 bida

    es - Spanish nl - Dutch pt - Portuguese cs - Czech de - German fr - French it - Italian hu - Hungarian no - Norwegian - pl - Polish - sv - Swedish - tr - Turkish - el - Greek ar - Arabic hi - Hindi vi - Vietnamese sr - Serbian iw - Hebrew ko - Korean zh - Chinese

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    17 bida

    Artikel ini berkisar tentang sebuah analisa yg berati kita tidak akan melakukan hal yang semena-mena..

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Pengembangan ERP yang mencakup : Contract Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Receipt Target to finish: 3 weeks after contract sign-off

    $1645 (Avg Bid)
    $1645 Avg Bida
    20 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    Translation Tamat left

    We are going to do a large translation project, which will require translators in many languages. I NEED THREE TRANSLATORS PER EACH LANGUAGE (Translation will be mostly English to "language"). If you see the language that you speak on the list, please email me a short message with your rates and your name, like this: Albanian -- John Doe -- .05 per word SEND TO: Helena@quicktransla...

    $437 (Avg Bid)
    $437 Avg Bida
    4 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya harap kamu dapt memberikan say pekerjaan dalam bidang apapun, tetapi bidang yang saya fokuskan adalah dalam penulisan ulang artikel, saya juga akan menerima semua perkerjaan yang berhubungan dengan menulis, termasuk menulis artikel atau yang lainnya.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya harap kamu dapt memberikan say pekerjaan dalam bidang apapun, tetapi bidang yang saya fokuskan adalah dalam penulisan ulang artikel, saya juga akan menerima semua perkerjaan yang berhubungan dengan menulis, termasuk menulis artikel atau yang lainnya.

    $1 - $1 / hr
    $1 - $1 / hr
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    naskah yang akan saya buat akan berbeda dan bukan yang seperti yang ada difikiran anda say akan bekerja seoptimal mungkin

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    proyek sukses Tamat left

    say ingin berkerja secara jujur dan menghasilkan penghasilan yang jujur dan memuaskan

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida
    $7 Avg Bida
    1 bida

    I need a one page Wordpress template for a product I MUST be made with Elementor The product is a bike and I will only have one page with the description of the bike and the company. I have made a small demo but it has to be a lot better design - se [log masuk untuk melihat URL] 1

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    44 bida

    Hi , Can you provide me some good authority DA High news site for Posting SEO related content? Or I provide a list for you. I want SEO keyword optimaze content wil be good. Min 500 words. How many you can post a month? If we provide you title headline.S

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    6 bida

    Hello, I am looking for someone to search products on Aliexpress based on keyword on a specific niche. I will give the keyword and the niche, your job consist to: 1) Open the excel file 2) Use the keywords (column B) to find the perfect product which perfectly match with the trend: go on Aliexpress search by using the keyword and find the right product (choose the best suppliers) 3) Copy past th...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    22 bida

    Hello Friends, Need to Write Knowledge base and Software Training Content. 1. Step by Step Software Use Knowledge base 2. Content for Demo 3. FAQs in Hindi and English

    $8 - $21
    $8 - $21
    0 bida
    $138 Avg Bida
    41 bida
    I need an artist 6 hari left

    My daughters always say to there mum "I love you like bunny's and chickens" soo would like a fun and colourful picture to capture this saying

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    27 bida

    Need to create an e-book that has 21 days of Habits mentioned in detail along with the motivational quotation, picture and a story and this I can distribute among my internal circle for free

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Good evening bidders, I am looking for native arabic, english writers to review and edit IT document following specific points. The document is written in English but there are some comments in Arabic. The document will be shared by PM. Good Luck

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    13 bida
    Social Media Promoter 6 hari left
    DISAHKAN

    About Dream Marvel Startups Private Limited: Our Vision is to help decrease unemployment. We help people to start their own business with our unique skill development and training program which helps to create new startups by providing them knowledge, training, counselling, marketing, and financial support. In order to achieve this Vision, we currently Operating in three Programs 1: Startup Busine...

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    4 bida

    I need a logo designed for the “Industry 4.0 District”, for UAE University. The district consists of four labs: 1) Learning Factory 2) AI & Robotics Lab, 3) FabLab and 4) MobileApplications Lab

    $100 (Avg Bid)
    $100
    3 penyertaan

    Hi All, I want someone to draw the attached pictures in a vector format in a 2 dimensional way for Tattooing purpose. regards

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    51 bida

    I have a sample picture attached which I need with my details recreated in High Resolution which will also be framed. Same pattern and colours 382 days Together Milaan & Dala 16 November 2019

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    23 bida

    My page: [log masuk untuk melihat URL] I have some floating action buttons, I tried to attach them to the right side of the div but they only work for the first few divs then it fails, it also doesn't properly stay sticky in the viewport when the selected div is scrolled out of the screen. Please adjust the source code so the following occurs: 1. Floating action buttons stay properly conn...

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    15 bida

    We need to create and curate content for blogs in English and Hindi. The blogs will be for healthcare focused financial products.

    $206 (Avg Bid)
    $206 Avg Bida
    4 bida

    Now I have WP site. [log masuk untuk melihat URL] As you can see, it's a very old design. Now I am going to update many pages like this site. [log masuk untuk melihat URL] pages are needed for updating. Only bid WP expert. First of all, I need to test you first. I require Wordpress expert only. I should find a new WP expert right now. Are you available to start right now for test project? ...

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    18 bida

    We need good IT team or house for our SEO campaign Its US b2b . Only who have thr website or can built. Thanks Ping us for more info

    $498 (Avg Bid)
    $498 Avg Bida
    7 bida