I closed my freelance online writing account now i want open again it what i can do for itpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    989,792 i closed my freelance online writing account now i want open again it what i can do for it tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct ow...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia [log masuk untuk melihat URL] Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    21 bida

    I want a web page to present products, all the information on this website visit the site and send me a message thank you [log masuk untuk melihat URL]

    $2229 (Avg Bid)
    $2229 Avg Bida
    22 bida

    Setup Instagram

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    17 bida

    Akan membantu perihal pengerjaan online shop. Akan membantu mencari bahan, admin dan operational sehari2

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida
    $26 / hr Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Post any info berkaitan kanak-kanak & aktiviti d Tadika. Saya juga akn berikan gambar aktiviti kanak-kanak terkini. Post 1 hari minimum 4 kali.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    6 bida

    Post any info berkaitan kanak-kanak & aktiviti d Tadika. Saya juga akn berikan gambar aktiviti kanak-kanak terkini. Post 1 hari minimum 4 kali.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    8 bida

    Saya memerlukan beberapa keping gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar pada [log masuk untuk melihat URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida
    writing Tamat left

    paraphrasing

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    32 bida

    Real Estate CRM Part 1 - multiple users (Staff 1, Staff 2, Closer 1, Closer 2 and etc) - Manually key in leads generated by staff (user) {Leads will contain multiple screenshots upload} - Submit the leads Part 2 - Closer 1 can login - Will have column like pending, completed, follow up - The pending column item will be reviewed and update the status and action accordingly. If require fur...

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    5 bida

    Ingin mencari tukang cat freelance ikut bayaran harian / jam untuk 1 hari sahaja. Cat akan disediakan. Hanya perlu bawa barangan untuk cat.

    $135 (Avg Bid)
    Tempatan
    $135 Avg Bida
    3 bida

    membuat 5 artikel tentang Pelatihan Ahli K3 Umum, dalam rangka menaikkan SEO website kami

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    4 bida

    Mengisi spreadsheet dengan data Input data harian/minguan/bulanan dlm excel, merekap data yg tercetak di kertas ke dalam excel/word

    $458 (Avg Bid)
    $458 Avg Bida
    27 bida

    Mengisi spreadsheet dengan data Input data harian/minguan/bulanan dlm excel, merekap data yg tercetak di kertas ke dalam excel/word

    $52 (Avg Bid)
    $52 Avg Bida
    18 bida

    Menganalisa sejumlah data Kesekretarisan

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    6 bida

    Melakukan sejumlah pekerjaan Excel Monitoring harian penjualan Merekap data Membuat analisis Membuat diagram Membuat laporan penjualan

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    13 bida

    Melakukan sejumlah pekerjaan Excel menyalin dan memastikan data sesuai bahan

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    36 bida

    Melakukan sejumlah pekerjaan Excel Memasukkan data stock barang masuk dan keluar Membuat laporan barang terjual Mencatat sisa barang dan earimasi oderbarang

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    21 bida

    Mengisi spreadsheet dengan data memasukkan data2 yg telah disediakan ke dlm spreadsheet

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    12 bida

    Melakukan sejumlah pekerjaan Excel Membuat laporan harian, mingguan, bulanan di excel.

    $1079 (Avg Bid)
    $1079 Avg Bida
    14 bida

    projek design interior dan eksterior

    $319 (Avg Bid)
    $319 Avg Bida
    13 bida

    Melakukan sejumlah pekerjaan Excel Mampu mengolah data di dalam program excel

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    13 bida

    Melakukan sejumlah pekerjaan Excel Membuat laporan stock barang mengecek ketersedian barang dan lain lain

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    7 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    9 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    5 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $198 (Avg Bid)
    $198 Avg Bida
    8 bida

    Isi spreadsheet dengan Data Memasukkan data ke dalam Microsoft excel

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    23 bida

    Menganalisa sejumlah data Seorang yg penuh rasa optimis

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Kirimkan beberapa artikel Saya suka membaca artikel - artikel lain dan menganalisa artikel ini benar atau tidak

    $128 (Avg Bid)
    $128 Avg Bida
    3 bida

    Menyalin informasi dari beberapa website Menyalin artikel dan mengetik

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Isi spreadsheet dengan Data Input data penjualan stock barang

    $339 (Avg Bid)
    $339 Avg Bida
    23 bida

    Isi spreadsheet dengan Data Memasukkan data mentah ke excel

    $781 (Avg Bid)
    $781 Avg Bida
    23 bida

    Isi spreadsheet dengan Data Memadukan data sesuai dengan sistem

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    Isi spreadsheet dengan Data Memasukkan d ata dengan format excel . Mengisi data dan laporan.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    6 bida

    Isi spreadsheet dengan Data Memasukkan data dengan format excel . Mengisi data dan laporan.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    7 bida

    Isi spreadsheet dengan Data Memasukkan data dengan format excel . Mengisi data dan laporan.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    10 bida

    jhilmil si hai ye duniya, bus ek khwab si jara muskurana bhi thoda jurm ho gaya!

    $340 (Avg Bid)
    $340 Avg Bida
    2 bida

    Membuat kerja Excel Saya akan berusaha untuk menghuraikan sehingga mendapat jawapan yang lebih mendalam.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    8 bida

    Menyalin informasi dari beberapa website Mencari informasi pada beberapa artikel kemudian disalin

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    4 bida

    Menyalin informasi dari beberapa website Mencari informasi pada beberapa artikel kemudian disalin

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    3 bida

    Isi spreadsheet dengan Data mengisi spreedsheet adalah memasukkan sejumlah data kedalam form yang telah disediakan dalam waktu tertentu

    $201 (Avg Bid)
    $201 Avg Bida
    13 bida

    I have some work, in an Excel spreadsheet. Mempunyai sedikit pengalaman di dalam pengurusan stor dan penggunaan microsoft exel

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    11 bida

    PIMPKE

    $700 (Avg Bid)
    $700 Avg Bida
    11 bida

    Menyalin informasi dari beberapa website Pencaraian data dan referensi

    $699 (Avg Bid)
    $699 Avg Bida
    1 bida

    Kami memerlukan penulis sambilan untuk menulis artikel sukan setiap minggu untuk suratkhabar WARTA. Anda mestilah mempunyai minat yang mendalam mengenai sukan dan mempunyai inisiatif untuk mencari berita sukan atau interviu dengan selebriti sukan di dalam dan luar negeri.

    $33 / hr (Avg Bid)
    $33 / hr Avg Bida
    1 bida

    Menyalin informasi dari beberapa website Mengerjakan artikel dari beberapa sumber

    $113 (Avg Bid)
    $113 Avg Bida
    5 bida