I find tennis courts in the manufacture of acrylic paint from where cekbapekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    163,352 i find tennis courts in the manufacture of acrylic paint from where cekba tugasan ditemui, harga dalam USD

    Fabricación de incubadoras neonatal

    $618 (Avg Bid)
    $618 Avg Bida
    3 bida
    Find seller Tamat left

    Mencari seorang pembeli barang- barang kerajinan

    $499 (Avg Bid)
    $499 Avg Bida
    2 bida

    PETRONAS OIL AND GAS JOB MALAYSIA

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    Find geocoordinates (Latitude and Longitude) of places and villages in Brunei. For example Belait Kampong Labi Lakang Belait Kampong Laong Arut Belait Kampong Lorong Tiga Selatan Belait Kampong Mala'as Belait Kampong Malayan Belait Kampong Masjid Belait Kampong Melilas Belait Kampong Mendaram Besar Belait Kampong Mendaram Kecil

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    1 bida

    saya mencari akauntan peribadi untuk menguruskan kewangan harian saya. saya lebih utama pekerja dari Malaysia.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Membutuhkan anggota tim lepas (jadi tidak mengerjakan sendiri) untuk membuat aplikasi perhitungan efisiensi untuk sebuah perusahaaan manufacture. Aplikasi sebelumnya sudah ada, tinggal remake ulang menggunakan PHP Codeigniter

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    2 bida

    mencari maklumat yang penting , membawa kemanfaatan kepada setiap individu yang memerlukan maklumat yang tepat,munasabah serta benar. Serta memastikan maklumat yang didapati boleh di terima pakai serta tidak mempunyai sebarang kesahihan.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Mencari 20 orang rakyat Malaysia dan singapore yang ada 1 jam sehari 7 pagi-7 malam dan suka mencari 10 USD sehari. Kerja sangat senang. Beli ads. Kami akan bayar pendahuluan Tak ada pengalaman kami akan ajar. Hanya perlu komitmen dan kejujuran

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Pekerja keras, mau belajar, mampu bekerja dibawah tekanan.

    $2722 (Avg Bid)
    $2722 Avg Bida
    1 bida

    aboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodv

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    saya akn melakukan pekerjaan apa yang di perintahkan kepada saya. Mencari inforasi di website dan banyak lagi. Apapun itu saya akan bekerja sebaik yang saya bisa.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    finance staff pencairan dana pinjaman dari nasabah

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    untuk mencari gaji [log masuk untuk melihat URL] boleh buat kerja tambahan

    $1008 (Avg Bid)
    $1008 Avg Bida
    1 bida

    saya akan mencari setiap informasi melalui web

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    12 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya bergerak dibidang Acrylic Sheet. Acrylic yang dapat dipesan dengan kami bisa secara "custom" jadi kami tidak perlu contoh, hanya deskripsi saja lalu akan kita buatkan sesuai dengan keinginan. harga yang kami patok, adalah: 1. tebalnya acrylic 2. panjang/ lebarnya acrylic 3. tingkat kesulitan pembuatan sebagai contoh kami akan lampirkan beberapa

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    bergerak dibidang salon perawatan mobil yg menggunakan technology Nano ceramic yg bisa melindungin dan mempertahankan keaslian warna cat mobil dgn standart internasional

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    hi, We have created a small social network for affiliates and publishers, need your help in recruiting more affiliates and publishers. we pay $15 for every 10 publishers you refer to the program! more info inside! cheers, eran

    $589 (Avg Bid)
    $589 Avg Bida
    5 bida

    Correct the error and compile the solution without any errors

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    7 bida

    Please help me find images similar to those in the following link: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    12 bida

    Create a GUI which plots the extracted data

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    11 bida

    ...project that is a little disorganized with numerous sets of short VBA code. I would like to keep it simple and have you teach me what all the coding does while making it better, how to debug, properly write the code, where I can find VBA code to use and why one set of code would optimize the performance better and how to test it. --...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    7 bida

    ...entering data from various sources into the company computer system for processing and management. As a candidate working in data entry will need to efficiently manage a large amount of information that is often sensitive or confidential. The integrity of the company is based on the data we produce which validates the importance ...

    $32 / hr (Avg Bid)
    $32 / hr Avg Bida
    3 bida

    I need you to write a report of designing and Estimation of a structure and what is the most profitable structure Would be made on that?

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    5 bida

    I need a logo and app icon with splash page to be designed for my dating app called The Varsity Date

    $892 (Avg Bid)
    $892 Avg Bida
    49 bida

    ...will be a “Facebook for smart devices”. The solution will be used to create and maintain profiles (IDs/passports and even wallets) and social media feeds for smart devices automatically. The platform will allow devices tracking from the moment of their development through recycling: manufacturer, date of manufacture; seller, selling t...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    21 bida

    I need a blank vector of this goalkeeper glove in order design a template for different colour. Can you help me?

    $6 (Avg Bid)
    $6
    6 penyertaan

    Hi Satya - I have 7.2 years of experience in web and mobile development, have completed many projects. Let me know your requirement, I can complete your work within stipulated time and money. Although you wont find much info about me over here since I was inactive in freelancer for quite a while because of low budget projects, but I ca...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    1 bida

    I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed for Windows.

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    5 bida
    Trophy icon The Stadium Swap Logo 15 jam left

    I am looking for a logo for a new book that I am writing Tittle: The Stadium Swap Tag line: More than a game changer I have three final images from that I like but i dont love any of them. The idea of the Stadium Swap come from a sports term where the game is changed by a single play. “That...

    $190 (Avg Bid)
    Segera Dijamin
    $190
    551 penyertaan

    I am looking for industrial design engineer to design ABS plastic enclosure (about 60x40x15mm) for a hand held electronic device. You need to have a proven track record of delivering results – and be able to fit electronic components into the design in a user-friendly way which makes it easy to manufacture by injection molding, and easy to handle.

    $305 (Avg Bid)
    $305 Avg Bida
    39 bida

    1 example of how to reindex in elastic, node.js app + the app to domain

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    2 bida

    ...perspex/clear acrylic cake table. Circle table on top and a hollow 3D rectangle stand that can be filled with flowers. I have attached a photo to give you an idea. Here are the dimensions required; Circle top: Width - 90cm (Approx 35"), Depth/thickness of panel - 3cm (1.18") Hollow rectangle Stand: Height - 100cm (39.3"), width of each pan...

    $30 - $250
    Tempatan
    $30 - $250
    0 bida

    Hello! I am seeking an easy going local artist who will be able to run a 2 hour workshop with my team. We would love to learn to paint the Sydney opera house or surrounds with your guidance (and enjoy a wine!)

    $172 - $515
    Tempatan
    $172 - $515
    0 bida

    ..."Financial Crime Task Force" is misused for the opposite what it claims - instead of prosecuting, punishing and collecting criminal proceeds from the perpetrators of financial crimes it is targeting, torturing, racketeering and murdering the vulnerable, innocent, unsuspecting American families, elderlies, disabled. The hard-made assets ...

    $312 (Avg Bid)
    $312 Avg Bida
    12 bida

    I need multiple-choice questions to be written in Excel format for Biology for the Indian examination boards. Approximately 300 questions are required per main 2 Boards (600 questions in total) - I have a lot of these questions already done. I need someone to add any extra questions that might be needed for the Indian Boards.

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    29 bida

    I need a sport drill drawing web application like this: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] Same functionalities as the link Design according the mockup (the graphical elements provided by me) Functionality: Undo, Redo functions The objects must be resizable, rotatable

    $541 (Avg Bid)
    $541 Avg Bida
    11 bida