I go to the colledge to study and i write a letter that i need a home to livepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    568,425 i go to the colledge to study and i write a letter that i need a home to live tugasan ditemui, harga dalam USD

    Bahasa Malaysia letter writing

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    14 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    Analisa data Tamat left

    Menganalisa sejumlah data Mengumpulkan data valid, mengambil hipotesis dan study data, menarik kesimpulan dan peluang.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida
    Clean Home Tamat left

    Bantu saya membersihkan rumah (Full Time)

    $750 - $1500
    Tempatan
    $750 - $1500
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Buat kerja dari rumah

    $446 (Avg Bid)
    Tempatan
    $446 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    install premium themes utk wordpress/woocommerce, sampai live seperti versi demo + training cara pengoperasian nya

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Halo semua, Saya dan partner saya lagi mencari programmer untuk membuat project live streaming social media yang rencananya akan di buat dalam 3 platform (web, android & iOS). Sebenernya kita ingin mencari programmer untuk join kita sebagai co-founder, tapi tidak menutup kemungkinan untuk di outsource saja (bayaran per project). Sejauh ini kita sudah membuat business plan, budgeting, feature ...

    $5078 (Avg Bid)
    $5078 Avg Bida
    2 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    ADD THEME THEN CONFIGURE FOR WEB LIVE, REFERENCE SITE ( [log masuk untuk melihat URL] ) BUDGET 100USD - 150USD

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    13 bida
    go-jeck clone Tamat left

    saya ingin membuat aplikasi seperti go-jek/grabbike/uber, untuk diimplementasikan di kota saya. namun pilihan armadanya tidak hanya sepeda motor. mohon disediakan form untuk input jenis armada. kemungkinan : - innova - avanza - becak bermotor - sepeda - sepeda motor pilihan service / layanan sama dengan go-jek, yakni : - mengantar /jemput barang/makanan/belanjaan - mengantar /jemput or...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    Membangun sebuah webiste adalah pekerjaan saya selama study, saya juga senang mempelajari hal-hal yang baru

    $657 (Avg Bid)
    $657 Avg Bida
    4 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Saya ingin buat 1 rangkaian elektronik, terhubung dengan network wireless yang berfungsi seperti switch

    $100 - $100
    $100 - $100
    0 bida

    im like football jadi saya akan membuat logo spectakuler utuk premier languange im like football jadi saya akan membuat logo spectakuler utuk premier languangeim like football jadi saya akan membuat logo spectakuler utuk premier languangeim like football jadi saya akan membuat logo spectakuler utuk premier languangeim like football jadi saya akan membuat logo spectakuler utuk premier languangeim l...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    We are building a investment fundraising platform with networking & matchmaking features. (Think Jobstreet or [log masuk untuk melihat URL]) Our MVP is currently about 70-80% complete. We're looking for a tech team to polish the remainder code and bring the project to completion. The project focuses on the following: 1) Polishing & beautifying the platform's design & lay...

    $337 (Avg Bid)
    $337 Avg Bida
    5 bida

    Hi there I have a query that returns and empty set when I add an where condition. Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    5 bida

    English Teacher with fluency in Arabic for teaching students online live 3 hours per week

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    We have a 15-year old website - [log masuk untuk melihat URL] - which needs various upgrades

    $694 (Avg Bid)
    $694 Avg Bida
    12 bida

    Complete Application like Random video chat and make friends app like ZAKZAK LIVE/ Hi Now/ Meet U for cross platform along with working source code, UI and with installation on Android store.

    $661 (Avg Bid)
    $661 Avg Bida
    5 bida
    Build an app 6 hari left

    I basically need to build an app that mixes all the existing apps and gives one result. For example, Best of food app. There are several food delivery apps out there and I wish to put it under one app with all the filters like cheapest dish, nearest restaurant, etc. Do we need a live datafeed for my app or can we just use the apps on Playstore to feed data into our app?

    $590 (Avg Bid)
    $590 Avg Bida
    5 bida
    Trophy icon Create an advertising packet 2 hari left

    Create an advertising packet (including a intorductory letter, flyer, and brochure) for a company that provides anesthesiology services. Content writing is required. Logo will be provided.

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    0 penyertaan

    I already have my android app live also already have my website live . I am looking for someone to create my iOS app

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    9 bida

    I already have my website and mobile app on android live and running. I need to make a few small changes within the app and some minute bug fixes if needed be on the website. I need my mobile app categories to display better and match the website categories , which it is but I only want the main categories to show on the app like fashion, home ,business etc . my website name is [log masuk untuk...

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    2 bida

    Urgent work Searching a good developer who can build & integrate a feature live streaming in my existing video sharing app. App is like a tiktok.

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    2 bida

    We need a website for players can play games. learn and play tournaments Admin panel -Admin Management -Content Management -Tournaments Management -Player Management -Coach/Club Module -User Management -Live support Management User panel -Home page -Dashboard for both for users, admin -Inner pages with CMS control -search/advanced search option -Tournaments list -Tournaments page with live stream...

    $1126 (Avg Bid)
    $1126 Avg Bida
    8 bida

    I have a browser-based programme that was working fine but for some reason ONE function is no longer working properly. I think to is due to some upgrade in Chrome or Windows10.... Need you to go through code (REMOTELY - it must stay on my machines) and see why one step is no longer executing, recompile and make work. Explanation is on the video attached

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    6 bida

    the utilization of cognitive network using different fadding channel

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Our growing video production company has a fantastic job opportunity available for an in-house YouTube Video Editor that can meet certain criteria. We're really looking for that special person that could become a 'superstar' on our team. Someone who would love their job and love working with our team. We creates short viral YouTube videos (about 10 min. long) on a daily basis abou...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    3 bida

    Content Writer required who can write on different niches like health, food, tech content. I need 2 individual writers to help me. I will prefer Nigerian/Kenyan writers only. ---------------------- Maximum Pay Rate $2.5/500 words. I will go for a long-term contract with a good worker. ---------------------- NOTE:--- Must Read the Condition before placing the bid and write a confirmation senten...

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    71 bida

    First of all there should electricity connection in village and water resources should also build there like dams and reservoirs. If we want to develpe a village there should be pakka road and also some hospital should be there and collages and schools for students to provide them better than better study so, that the student from village should become doctor engineer and anything else and the...

    $430 (Avg Bid)
    $430 Avg Bida
    12 bida

    I am looking for a developer who can create html generators. reference url::[log masuk untuk melihat URL]

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    4 bida

    Want to build website live streaming cam chat like chaturbare , have buy the script from the company that do sell the Whitelabel of chaturbate want to used this and. Change some things on it

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    1 bida
    The wish list 6 hari left
    DISAHKAN

    I want to start a new investment based in an idea I have. I want to design an application help people to choose gifts for their friends and family.

    $455 (Avg Bid)
    $455 Avg Bida
    9 bida

    It does not work in Arabic .. It works only in English

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    11 bida

    Wordpress site With malware links on Title/Site/Meta tag on google

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    8 bida