I go to the colledge to study and i write a letter that i need a home to livepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    888,159 i go to the colledge to study and i write a letter that i need a home to live tugasan ditemui, harga dalam USD

    Tempat mencari jawapan mcm stackoverflow, Reddit dan github tapi untuk students university dan sekolah. Dia tempt untuk bertanya soalan dan beri jawapan dan pandangn jika tak dapat faham apa yang diajar oleh lecture or rakan sekelas..dan tempar berkongsi idea dan pandangan.. bukan tempat meniru assignment atau home work. Dan ad lecture dan student dari tempt lain.. lecture akan menjawab soalan yan...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    website yang saya buat bertema pahlawan. didalamnya terdapat halaman home, about dan contact

    $209 (Avg Bid)
    $209 Avg Bida
    12 bida
    $1776 Avg Bida
    21 bida

    Bahasa Malaysia letter writing

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    12 bida

    Lalush home + Zemel livingroom

    $450 (Avg Bid)
    $450 Avg Bida
    1 bida

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1930 (Avg Bid)
    $1930 Avg Bida
    10 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    Analisa data Tamat left

    Menganalisa sejumlah data Mengumpulkan data valid, mengambil hipotesis dan study data, menarik kesimpulan dan peluang.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida
    Clean Home Tamat left

    Bantu saya membersihkan rumah (Full Time)

    $750 - $1500
    Tempatan
    $750 - $1500
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Buat kerja dari rumah

    $446 (Avg Bid)
    Tempatan
    $446 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    install premium themes utk wordpress/woocommerce, sampai live seperti versi demo + training cara pengoperasian nya

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    2 bida

    Halo semua, Saya dan partner saya lagi mencari programmer untuk membuat project live streaming social media yang rencananya akan di buat dalam 3 platform (web, android & iOS). Sebenernya kita ingin mencari programmer untuk join kita sebagai co-founder, tapi tidak menutup kemungkinan untuk di outsource saja (bayaran per project). Sejauh ini kita sudah membuat business plan, budgeting, feature ...

    $5223 (Avg Bid)
    $5223 Avg Bida
    2 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    ADD THEME THEN CONFIGURE FOR WEB LIVE, REFERENCE SITE ( [log masuk untuk melihat URL] ) BUDGET 100USD - 150USD

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    13 bida
    go-jeck clone Tamat left

    saya ingin membuat aplikasi seperti go-jek/grabbike/uber, untuk diimplementasikan di kota saya. namun pilihan armadanya tidak hanya sepeda motor. mohon disediakan form untuk input jenis armada. kemungkinan : - innova - avanza - becak bermotor - sepeda - sepeda motor pilihan service / layanan sama dengan go-jek, yakni : - mengantar /jemput barang/makanan/belanjaan - mengantar /jemput or...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    Membangun sebuah webiste adalah pekerjaan saya selama study, saya juga senang mempelajari hal-hal yang baru

    $657 (Avg Bid)
    $657 Avg Bida
    4 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Paket Pulau Tidung HARGA PAKET Pulau Tidung ” jalan-jalan “ PAKET Pulau Tidung jalan-jalan 2 HARI 1 MALAM fasilitas yang di dapat Welcome Drink Transportasi Muara Angke – [log masuk untuk melihat URL] (PP) Home Stay (Penginapan) Full AC Makan 3x Sepeda 1 Hari Penuh Harga Paket 2 hari 1 malam 3 orangutan Rp 3570.000 4 orangutan Rp 330.000 5 orangutan Rp 300.0...

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    3 bida

    Saya ingin buat 1 rangkaian elektronik, terhubung dengan network wireless yang berfungsi seperti switch

    $100 - $100
    $100 - $100
    0 bida

    im like football jadi saya akan membuat logo spectakuler utuk premier languange im like football jadi saya akan membuat logo spectakuler utuk premier languangeim like football jadi saya akan membuat logo spectakuler utuk premier languangeim like football jadi saya akan membuat logo spectakuler utuk premier languangeim like football jadi saya akan membuat logo spectakuler utuk premier languangeim l...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Simple project for reading data from the weigh bridge and save it to text file.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    I will pay you a $3,000.00 BONUS when my full app (not the 'mini-app' project) is approved and published by Apple and Google. *To qualify for this 3 to 5 month project, you must give me at least '6' live iOS apps now available on the Apple App Store. And... you must give me at least '6' live Android apps now available on Google Play. Be certain that you send these a...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    5 bida
    Customer Service 6 hari left

    Know how to speak India The position you hired for me is online conversion customer service. Usually need to log in to our official whatsapp for user behavior conversion And make 20-30 calls to customers every day to inquire and track customer progress This company is doing dropshipping, which is simply an integrated supplier that provides a large number of domestic products The task of online ...

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    7 bida
    Home addition and updates 6 hari left
    DISAHKAN

    Adding master bathroom and pass-thru closets (including relocating laundry) on first floor, bathroom and closet upstairs, redesigning stairs to accommodate safer rise and run, expanding kitchen to absord existing laundry and one boiler room currently below grade.

    $1829 (Avg Bid)
    $1829 Avg Bida
    12 bida

    Work From Home!!!! Please Don't Bid If You Are Not Bilingual English/Spanish. We are a Virtual Call Center Looking for English/Spanish Bilingual Sales Reps. We Sell Internet, Cable, Phone/CellPhone for customers in the USA. Debe Ser Bilingue Ingles (Fluido)/ Espanol, (Nativo). Able to work on a 48 Hours Schedule Mush have good Work Ethics, Sales Experience is a Plus, Call Center Experience is...

    $590 (Avg Bid)
    $590 Avg Bida
    3 bida

    JOB OFFER - Operator in call center for POLISH MARKET A successful Slovenian company HS PLUS d.o.o. is looking for new operators for its Polish online store. - FULL TIME work from home 5 days / week ALSO WEEKENDS, shift 8:00-16:00h or 12:00-20:00h - customer care and sales on different channels - required good computer skills - required knowledge of POLISH LANGUAGE (spoken and written) - required ...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    I need to develop react native app. This task have to develop 3page(login, signup, home). front end is react native. backend is CI or PHP or Nodejs. Need it urgently within 24 hours

    $375 (Avg Bid)
    $375 Avg Bida
    4 bida
    need app in react native -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    I need to develop react native app. This task have to develop 3page(login, signup, home). front end is react native. backend is CI or PHP or Nodejs. Need it urgently within 24 hours.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    We need to develop a live interactive video streaming app which is similar to Instagram live app. I require below features. 1. Host will have option to add few members. 2. Specific audience should be able to stream the incoming video.

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    2 bida

    Im searching for someone to design me a simple logo including one letter and some text

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    100 bida

    I want to study English. Who can help me? I can pay with high hourly budget for good tutoring.

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    7 bida

    Need to create a wordpress instance similar to the the existing one

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    26 bida

    Hi Freelancers, PFA (See detailed sheet) Looking for a Website developer to be working on TOP prog. language for front end and back end work. Its complete Skratch to One work, from designing to Deployment, QA, etc. Reasonable/low quotations are welcomed only. Pages would be 50+, content is available. Interested in Demo too. Domain Hosting, SSL is my responsibility. Reference sites are given as sc...

    $443 (Avg Bid)
    $443 Avg Bida
    1 bida
    need app in react native 6 hari left
    DISAHKAN

    I need to develop react native app. This task have to develop 3page(login, signup, home). front end is react native. backend is CI or PHP or Nodejs. Need it urgently within 24 hours.

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    3 bida

    [log masuk untuk melihat URL] Current solution was built In House. It is a static website with no CMS We are looking for a contractor to rebuild an angular site securely with a CMS component which can be passed to Metric, so as to be able to update important sections of the site In House. We would like the site hosted, with access to site maintenance as required. Current hosting set up: (...

    $21311 (Avg Bid)
    $21311 Avg Bida
    59 bida