I have a company selling organic handmade turkish towels the name is yknot as of a knotted ropepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    394,526 i have a company selling organic handmade turkish towels the name is yknot as of a knotted rope tugasan ditemui, harga dalam USD

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] http://king18yat.c...com/00/malaysia/About%[log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Kami dari Maxis Dealer yang menjual talian telco bulanan.

    $202 - $607
    $202 - $607
    0 bida

    I need some help with selling something. Menawarkan sebuah produk yang akan di tawarkan ke lapisan masyarakat

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida
    $231 Avg Bida
    16 bida

    TM Unifi sales Selling Unifi services in Malaysia

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Melakukan direct selling atau mengantar barang, melakukan sesuatu

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    ...dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusai hampir separuh benua eropa hingga ketengah tengah asia dalam penaklukannya..yang diproyekan

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $635 (Avg Bid)
    $635 Avg Bida
    3 bida

    ...sebanyak RM100,000 dalam tempoh 9 bulan. - Modal RM6060 sekali seumur hidup - Bukan skim piramid - Tidak perlu melakukan kerja-kerja MLM. - Tidak perlu melakukan direct selling jual barang - Perniagaan sah berlesen (dipantau di bawah KPDNKK. AJL no 932039) - Anda hanya perlu berdaftar, dan agensi kami akan menguruskan perniagaan anda Apa yang

    $245 - $24489
    $245 - $24489
    0 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerja...memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $913 (Avg Bid)
    $913 Avg Bida
    7 bida

    es - Spanish nl - Dutch pt - Portuguese cs - Czech de - German fr - French it - Italian hu - Hungarian no - Norwegian - pl - Polish - sv - Swedish - tr - Turkish - el - Greek ar - Arabic hi - Hindi vi - Vietnamese sr - Serbian iw - Hebrew ko - Korean zh - Chinese

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    17 bida
    Translation Tamat left

    We are going to do a large translation project, which will require translators in many languages. I NEED THREE TRANSLATORS PER EACH LANGUAGE (Translation will be mostly English to "language"). If you see the language that you speak on the list, please email me a short message with your rates and your name, like this: Albanian -- John Doe -- ....

    $437 (Avg Bid)
    $437 Avg Bida
    4 bida

    saya ingin anda membuat logo untuk saya ,saya ingin logo dengan gaya flat and clean dan tanpa text pada logo ,apa anda dapat melakukan nya ,saya harap anda dapat melakukan nya untuk saya

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    as discussedhhgreiuherpiuhgiufhgiuhgriuhgiruhgh

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log mas...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log mas...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    halo saya ada produk software yang siap dilaunching. kisaran harga software diatas 60 juta. saya tawarkan fee 10% dari harga product. kalo anda bersedia silahkan hubungi saya lewat ym: w1ed1e2 atau email : w1ed1e2@[log masuk untuk melihat URL]

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Membantu untuk mencarikan agen pemasaran langsung (direct-selling) produk kecantikan yang handal dan terpercaya, agen pemasaran harus yang bonafide dan menguasai bidang pemasaran langsung (direct-selling) dengan baik

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    3 bida

    I am looking for Wordpress expert to built on or recreate a referral program ,that I can use on other websites as well. We will like a couple of pages added for professionals also We will also like our pages to be moved from ipage to a more functional service provider

    $74 (Avg Bid)
    $74
    0 penyertaan

    Should have experience in working with Laravel framework • Excellent working knowledge of Web application development • Advance coding Skills in PHP, HTML, CSS, JavaScript, and scripting languages desirable • Excellent working knowledge of MySQL database • Good understanding of database performance tuning and sql queries • Experience working wit...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    7 bida

    We already have a logo and we want to create a company letterhead on word.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    51 bida

    Automatic attendance system usign LBp algorithm face recognition matlab code needed in matlab if any one already have i can buy

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    I need a new website. I need you to design and build a landing page.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida

    We have an amazing opportunity for you we are looking for a PHP developer who is dedicated to the craft, writes code that they are proud of and can hit the ground running. What does a PHP Developer do? A PHP Developer writes beautiful, fast PHP to a high standard, in a timely and scalable way that improves the code-base...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    6 bida

    Strong knowledge of PHP web frameworks such as Codegniter Laravel etc Good knowledge of core PHP Expertize in CRM platform Web Services API and Extensions Strong understanding of SDLC Good Understanding of frontend technologies such as JavaScript Jquery HTML Ajax CSS Knowledge of object oriented PHP programming Understanding accessibility and sec...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    2 bida

    Please design a logo for a gift shop name: "Say Gift Shop" or "Saygiftshop". Main product of this shop are handmade gift, custom printing apparel, coffee mug.... *Requirements: - Logo should be square (1:1 ratio) - I need it to be unique so please draw it, dont use a default font.

    $14 (Avg Bid)
    $14
    4 penyertaan

    hi i want some one to setup my android app properly , i have the complete code and server i can give you access of my server over teamviewer or any desk only to setup properly

    $9 - $9
    Sulit
    $9 - $9
    10 bida

    Should have good experience in backend technology such as PHP (CodeIgniter/Laravel) framework - Maintain quality and ensure responsiveness of applications - Good understanding of Git, AWS - Thorough Knowledge of SQL and Database system design - Good Experience in creating REST apis on CodeIgniter REST Server - Strong Object-Oriented Programming

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    5 bida

    hi I need to integrate rich text editor in my website.. u can visit my website as [log masuk untuk melihat URL]

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    11 bida
    Trophy icon Build a Logo/ Brand 5 hari left

    I am starting a drop-shipping business that will be selling home decor. "Decorate&Motivate. My business will sell all things home decor but it was also be a brand that motivates people to take risk and think outside the box. I still however, want the logo to represent "home" "class" "design" "but trendy&qu...

    $50 (Avg Bid)
    $50
    29 penyertaan

    MY VITA NEEDS TO BE HACKED.. THEN DOWNLOAD A PATCH TO UPDATE THE ROSTERS FOR MADDEN FOOTBALL GAME. I HAVE ALL THE INSTRUCTIONS

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    4 bida

    Translator from Polish into ENG with a law degree is required. The document is an Agreement, the volume is 1930 words (12600 characters). Please provide your rate. Thank you.

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    7 bida

    We are looking for a writer that is very creative . We need to craft 50 SMS messages, that must all talk about the same but must all be different. Each message cannot be more than 160 characters. The message should ask if a homeowner is considering selling his house. Instructions Include these four items in your message, and arrange in any order

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    10 bida

    About us: {Description of your company and target audience} We're currently on the lookout for a world-class copywriter to help us write {About us and services for a new company}. The copy will highlight {Highlight all our services that we offer }. Deliverables: - Copy for {assets needed for the campaign} - Website writing to enhan...

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    18 bida

    I have a 300 line VB 6 project consisting of several classes and methods. This is essentially a data library using ADO to return recordsets, execute stored procedures and data. I need it rewritten in VB 6, and exportable via COM+ interop, such that any consumer of the refactored object will work with no difference. We must preserve <...

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    9 bida
    company logo 6 hari left

    I am in real estate investing. The name of my company is Brookville Solutions. I would like a company logo designed. Mostly lettering and fancy fonts. I want it to look professional and distinct and I want people to remember my logo. Maybe some type of logo having to do with real estate but that is not <...

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    43 bida

    This is a unique leaf in Indonesia. There are still many good [log masuk untuk melihat URL] is beutifullllll and real for camera phone salam jowo

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    We are in need of a product designer to work with us to design watersports tow ropes. We have samples of existing products in hand and would like to create our own version from these, someone with experience working with manufacturers in Asia and their requirements for production would be very helpful. We need the designs to be very detailed and specific

    $1018 (Avg Bid)
    $1018 Avg Bida
    13 bida

    The name of my company is Precision Technology Innovations, PTI for short. We are Heathcare Business Strategy Consultants with an emphasis in Information Technology and business process management. We are looking for a logo using our short name as a logo, PTI, and the name spelled out. This logo will be used on our Webs...

    $51 (Avg Bid)
    $51 Avg Bida
    47 bida

    I own a dental practice and I am working on new photos for my office's website. I have a photo of my entire staff sitting at a table and I would like the background removed from the image so I can take just us and the foreround and use it on the webpage or other images without having the ...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    22 bida