I have around 1000 1100 product images that i need edited to show a pure white background the products are mainly jewelry supplipekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    538,693 i have around 1000 1100 product images that i need edited to show a pure white background the products are mainly jewelry suppli tugasan ditemui, harga dalam USD
    Background Tamat left

    Graphic designer make background

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    10 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] http://king18yat.c...com/00/malaysia/About%[log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Fabricación de incubadoras neonatal

    $618 (Avg Bid)
    $618 Avg Bida
    3 bida

    ...saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan 5 artikel untuk di translate dan akan membayar IDR 100,000

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    35 bida

    fdkjhkshdkhkdfhkhfjjdjlkjldfsjlsdjfljfoiejorewjofljjlkkjlkjlaljljflkkfsldkjoijre oijroewj jamalamar jonno toalm

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon Video Animation white board Tamat left

    Sebuah video untuk paparkan di FB, tujuan ialah mencari orang datang ke courses kami yang disediakan. kami menyediakan course mengenai new online shopping concept. Masa video ni hanya 30 saat. dua soalan kena buat di video ini, 1. Masih membeli di online platform tanpa untung apa apapun lagi? [log masuk untuk melihat URL] tak tahu apa itu database internet? Lepas itu, memberi kaedahnya iaitu join...

    $41 (Avg Bid)
    Dijamin
    $41
    1 penyertaan

    Membuat website dengan pengunjung harian 500 - 1000 orang

    $428 (Avg Bid)
    $428 Avg Bida
    5 bida

    Saya ada sample. Nak cipta replika yang sama.

    $448 (Avg Bid)
    $448 Avg Bida
    1 bida
    Design product Tamat left

    Design packaging product, mampu melakukan design kreatif untuk product beauty

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    4 bida

    ...KV – 30 KV SKTM ( SALURAN KABEL TEGANGAN MENENGAH ) 6 KV – 20 KV (Kabel ditanam dalam Tanah) SUTR ( SALURAN UDARA TEGANGAN RENDAH ) 40 VOLT – 1000 VOLT SKTR ( SALURAN KABEL TEGANGAN RENDAH ) 40 VOLT – 1000 VOLT GARDU INDUK PEMERIKSAAN UNTUK PENERBITAN SLO ( SERTIFIKAT LAIK OPERASI ) Khusus untuk TR 450 va - 197 Kva wilayah Jakarta & Tangerang

    $7 - $700000
    $7 - $700000
    0 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi Estiwikan, saya mengharapkan engkau untuk turut serta dalam penulisan artikel di blog kami.... saya...Estiwikan, saya mengharapkan engkau untuk turut serta dalam penulisan artikel di blog kami.... saya membutuhkan 100 artikel (min. 1000 huruf / artikel) dalam waktu 2 minggu..... bila anda berkenan, mohon write message to me..... open nego.... thk u

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    1 bida

    if the mind and imagination are not combined in one direction , it is difficult we express what we feel in a paper that has been etched in black ink . when the trembling hands holding art shows , then the word - word when it will not be easy for the expressed... ================================================================== (jika pikiran dan

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Menulis 5 (lima) artikel minimum 1000 kata per artikel seputar ibu hamil, perkembangan janin dan bayi. Kata kunci (keyword akan disediakan lebih lanjut)

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    4 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    Aplikasi ...[log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at the username's account & can be edited 3. Gold membership can create up to 10 url Platinum--20 url Titanium--30 url 4. Admin can manage all usernames membership, terminate or extend. if the membership is terminated automatically the url will be deleted/offline.

    $473 (Avg Bid)
    $473 Avg Bida
    1 bida

    Dicari re-seller product cemilan makaroni pedas MANGADE. Silahkan hubungi phone : 08113349466 atau PIN BB : 2BA9916E

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    2000 likes for [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] 2000 likes for [log masuk untuk melihat URL] 1000 likes for [log masuk untuk melihat URL] 1000 likes for [log masuk untuk melihat URL] 1000 likes for [log masuk untuk melihat URL]

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    saya memiliki kolamikan nila sebanyak 2 buah,,,,dengan masing berisi 1000 ekor,,,kendala saya masalah modal untuk memperbesar usaha saya

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    3 bida

    ...bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya mencapai 500-1000 product, krg pasti jg brp jumlahnya. setiap product terdapat 1-5 foto permodel, ckp memasukan 3 foto permodel product tersebut terbagi dalam beberapa cate...

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    1 bida

    hai friends naku desings ante pranam kotaga cheyali anukuntanu adhi anthavarakuno telidhu nakantu o gurtimpu ravali anikorukuntuna thnku friends

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    1 bida

    ...bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya mencapai 500-1000 product, krg pasti jg brp jumlahnya. setiap product terdapat 1-5 foto permodel, ckp memasukan 3 foto permodel product tersebut terbagi dalam beberapa cate...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    11 bida

    ...mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya mencapai 500-1000 product, krg pasti jg brp jumlahnya. setiap product terdapat 1-5 foto permodel, ckp memasukan 3 foto permodel product tersebut terbagi dalam beberapa...

    $727 (Avg Bid)
    $727 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untu...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untu...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    2 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    ...mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya mencapai 500-1000 product, krg pasti jg brp jumlahnya. setiap product terdapat 1-5 foto permodel, ckp memasukan 3 foto permodel product tersebut terbagi dalam beberapa...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot ...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Dicari freelancer yang bisa menjual FRUTABLEND sebanyak 50 - 100 botol/hari atau minimal 1000 botol/bulan FRUTABLEND terbuat dari 22 jenis buah dan sayuran alami yang diekstraksi dengan teknologi modern dan memiliki nilai ORAC tinggi yang bermanfaat untuk membantu memelihara daya tahan tubuh dan menjaga kesehatan jantung. Khasiat dan Manfaat Frutablend

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    "MESI...Fungsi : - Mesin ini berfungsi untuk mencacah berbagai bahan (non food) untuk pembuatan pupuk kompos, dll. Spesifikasi : - Kapasitas : 500kg/jam - Dimensi (pxlxt) : 1000 x 600 x 1000 mm - Material Rangka : Mild Steel UNP 100 - Material Body : Plate SPHD 3 mm - Penggerak : Diesel 16 PK Dong Feng - Bahan Bakar : Solar - Finishing : Cat"

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    ...mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya mencapai 500-1000 product, krg pasti jg brp jumlahnya. setiap product terdapat 1-5 foto permodel, ckp memasukan 3 foto permodel product tersebut terbagi dalam beberapa...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    I need some help with selling my product which is denim jeans.

    $1500 - $3000
    $1500 - $3000
    0 bida

    I am looking for a Project Coordinator to take care of the web development projects. The project coordinator should: 1) Be able to work remotely. 2) Be accessible by phone and email in the working hours (US east coast) during the course of the project. 3) Be able to speak and write in English fluently. 4) Have excellent ...

    $34 / hr (Avg Bid)
    $34 / hr Avg Bida
    21 bida

    search in the site has entered the articles for 10 min the time will be traced and followed with possibility of clici on an advertisement no more, and send me a proof in images [log masuk untuk melihat URL]

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    6 bida

    We are looking for talented writers who enjoy writing about home improvement, garden & DIY topics. You will be writing informational articles: the writer needs to do research and provide a fun entertaining informational, how´s to or step by step guides with tips and tricks for our readers to follow. We´ll provide detailed instructions and...

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    15 bida

    I would like to add a small milk bottle of a well known company & animate it with the cat that is dancing. The cat dancing is a cartoon video of garfield dancing, & i want him to hold a milk bottle and dance with it.

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    9 bida

    I have a disruptive full idea for a new type of app. I am looking for a full stack developer as the CTO/ co-founder of the app with at least 10% equity. NDA to be signed before starting. Attention : Don’t regret when this idea becomes a million dollar one. I have investors waiting to fund the id...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    3 bida

    I am needing a logo for my new website and Amazon Products. The Brand Name is Comfort Cozy. The products will be mainly orthopedic memory foam pillows and blankets. This will be printed on product packaging as well. This will be what I use for everything that needs a logo. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk unt...

    $20 (Avg Bid)
    $20
    2 penyertaan

    I'm looking for a couple of small example projects to accomplish these goas for my small professional services company: 1. Begin building a relationship with one or more freelancers for future work; to that end, this is an entry-level getting-to-know-you project. 2. Illustrate to my potential clients that we have team members ...

    $149 (Avg Bid)
    $149 Avg Bida
    11 bida

    i am renovating my bedroom and need tips where to place speaker and the bed for getting the most out of the room

    $152 (Avg Bid)
    $152 Avg Bida
    7 bida

    I bought the projection alarm clock here [log masuk untuk melihat URL] but the projected time is too small. I want it to be 4 times bigger.

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    1 bida

    i have a recipe book the design is ready i need someone to fill the data same design all pages, i need someone available now to provide 30 pages for 30$ we are using illustrator

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    16 bida