I have around 10001100 product images that i need edited to show a pure white background the products are mainly jewelry suppliepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    742,098 i have around 10001100 product images that i need edited to show a pure white background the products are mainly jewelry supplie tugasan ditemui, harga dalam USD

    I want a web page to present products, all the information on this website visit the site and send me a message thank you [log masuk untuk melihat URL]

    $2229 (Avg Bid)
    $2229 Avg Bida
    22 bida
    Background Tamat left

    Graphic designer make background

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    9 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Fabricación de incubadoras neonatal

    $618 (Avg Bid)
    $618 Avg Bida
    3 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida
    Trophy icon Video Animation white board Tamat left

    Sebuah video untuk paparkan di FB, tujuan ialah mencari orang datang ke courses kami yang disediakan. kami menyediakan course mengenai new online shopping concept. Masa video ni hanya 30 saat. dua soalan kena buat di video ini, 1. Masih membeli di online platform tanpa untung apa apapun lagi? [log masuk untuk melihat URL] tak tahu apa itu database internet? Lepas itu, memberi kaedahnya iaitu join...

    $41 (Avg Bid)
    Dijamin
    $41
    1 penyertaan

    Saya ada sample. Nak cipta replika yang sama.

    $448 (Avg Bid)
    $448 Avg Bida
    1 bida
    Design product Tamat left

    Design packaging product, mampu melakukan design kreatif untuk product beauty

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    4 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    if the mind and imagination are not combined in one direction , it is difficult we express what we feel in a paper that has been etched in black ink . when the trembling hands holding art shows , then the word - word when it will not be easy for the expressed... ================================================================== (jika pikiran dan imajinasi tidak berpadu dalam satu arah, sulitlah...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $473 (Avg Bid)
    $473 Avg Bida
    1 bida

    Dicari re-seller product cemilan makaroni pedas MANGADE. Silahkan hubungi phone : 08113349466 atau PIN BB : 2BA9916E

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    hai friends naku desings ante pranam kotaga cheyali anukuntanu adhi anthavarakuno telidhu nakantu o gurtimpu ravali anikorukuntuna thnku friends

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    2 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Design t-shirt Tamat left

    Salam sejahtera semua, saya adalah pemilik sebuah syarikat dalam bidang tshirt printing. Saya ingin memulakan project membuat tshir branding saya sendiri, Saya mencari designer yg boleh buat design yang unique pada baju tshirt especially tshirt white or black color. I need design yang unique such as 3D look, funny design yg boleh diterima kalangan org malaysia especially islam

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    2 bida

    as part as a refresh to our website [log masuk untuk melihat URL], we need help for creating illustrations and white paper please provide an example of white paper you designed, an example of illustrations you created

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    11 bida
    ESPECIALISTA DISEÑADOR WEB 6 hari left
    DISAHKAN

    Necesito un experto de habla hispana en diseño de wordpress en diseño de ux/ui, pero trabajos de diseño y programación altamente cualificado para una plataforma de formación virtual y debe ser RESPONSIVE. Algunos ejemplos de plataformas buenas son: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat...

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    7 bida
    $15
    0 penyertaan

    I am a manufacturer and hiring some people to market our product and the salary will be on commission [log masuk untuk melihat URL] the person sells,more you will earn.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    2 bida

    TASK #1. I want to change the eCommerce marketplace website's template at [log masuk untuk melihat URL] using the eCommerce marketplace template that I will provide. You are required to change all the pages, forms, tables, widgets, elements, etc. of the current website using the template that I will provide. However, you will retain the products and services currently listed on the existing s...

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    14 bida

    Dear All, I have a website selling watches online. I need 2 freelancers to fill in for adding products (watches) into my shopify online store. It is a basic job, a lot of copy pasting and data entry. However I have thousand of products waiting to be added up. If you have any questions please do not hesitate to chat me up. Cheers, Rizal

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    97 bida

    I need people with strong statistics background and preferably into sports, or even better if they took part in a sports trading project before. I have a project on predicting the likely outcomes of sports events during the match. I want to implement a Bayesian method but I can not proceed. Some parts are not clear enough for me even after making lots of research + I do not have the chance t...

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    5 bida

    All information / content is attached in the word doc. Company Colours are mostly purple/black/white- We can add some green into the flyer also.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    40 bida

    1. Android app for student to start & stop recording cctv Module : Create small database (sql server) for save id student and teacher Create API communication between android and database Login for student Start and stop recording cctv / mobile camera(android) / tablet camera(android) After stop recording save as mp4 to server cloud All file name save...

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    2 bida

    Need get 2 english text fields from database and translate them to multiple languages using Yandex API, them update database updating the rows with the new translated texts. Urgent.

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    4 bida

    I need wp amazon shop pro plugin, [log masuk untuk melihat URL] or WooZone [log masuk untuk melihat URL]

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    5 bida

    Hi, I'm looking for some adjustments and additions to my current theme. My approximate budget for this project is £1,000. I need the project starting as soon as possible, ideally in the next day or two. Cheers. 1/ Floating add to cart on product pages. 2/ Wishlist implementation: Prompt to create account if not logged in, can't access without. Add to menu on mobile, and header o...

    $1337 (Avg Bid)
    $1337 Avg Bida
    30 bida

    PLEASE SEE THE ATTACHMENTS FIRST ! ALL ISSUES MUST BE FIXED. THERE IS ALREADY AUTOPTIMIZE PLUG IN INTALLED AND WORKING, HOWEVER THE SPEED IS STILL SLOW. READ BEFORE MESSAGING !!!!!

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    4 bida

    Looking out for Copywriters for working on copy writing for couple of projects for our clients. Includes Tagline creation, product names, Quotes for social media promotion.

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    10 bida

    We are currently looking for a product photographer/ content creator for our first collection which is being released in the next few months. We are starting off the brand with a lingerie collection. We want flat lays close-ups etc

    $25 - $316
    $25 - $316
    0 bida