I have drawn the logo i just need someone to design itpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    364,852 i have drawn the logo i just need someone to design it tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1776 Avg Bida
    21 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    $24 / hr Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    A kolam drawn for a college event in Bukit Jalil,Malaysia

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Kami dari PT Teknologi Bahana Mega (TBM), bergerak di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (...

    $2600 (Avg Bid)
    $2600 Avg Bida
    1 bida

    Artikel ini berkisar tentang sebuah analisa yg berati kita tidak akan melakukan hal yang semena-mena..

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hi The Web Crew- Php Expert,I noticed your profile and I think you are best for our project; the Project is related to the Software architecture and development, the detail of this project is given in the link below. https://www.freelancer.com/projects/software-architecture/Developer-for-Procurement-System/details If you think you can do this job, kindly contact us. Thank You

    $550 (Avg Bid)
    $550 Avg Bida
    1 bida

    I have the RF430FRL152H EVM that has built-in FRAM and NFC. I want to connect it to a bluetooth and send the data that I am reading in the controller (RF430FRL152H) via the added Bluetooth to another device that will be connected to through the added Bluetooth. For development I am using; [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I need the design of the circuit to c...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Candidate must fulfill the given requirements : 1. Should be interested in typing work 2. Must have good typing speed 3. Need to type the data in notepad only from jpg file provided. 4. Need to complete the projects on time with accuracy in work.

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    35 bida

    PERFOM BINARRY CLASSIFICATION ON THE DATA USING ANN

    $1 / hr (Avg Bid)
    $1 / hr Avg Bida
    2 bida

    The web app is built using PHP. A small face recognition model is already integrated but we need aws face recognition to be integrated for high accuracy

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    2 bida

    logo for crypto coin. name Akoya Doge the logo needs to incorporate the doge logo in some form. thr doge logo is the dog in cartoon format.

    $27 / hr (Avg Bid)
    $27 / hr Avg Bida
    24 bida

    class c # to read the positions from Binance. must read all the operations from an account and replicate them on the client, I need a C # class that can read with one function and write with another, obviously passing the Apis keys for each account

    $181 (Avg Bid)
    $181 Avg Bida
    11 bida

    Please build my website like that one Please go and view all the website properly Link [log masuk untuk melihat URL]

    $10342 (Avg Bid)
    $10342 Avg Bida
    3 bida

    My application is live on playstore with 250k downloads which is build on xamarin forms. I am looking for a developer who can integrate Google ads like native, interstital and banner into it.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    1 bida

    Please help me to set up the jitsi server and build SDK out of it. SDK which will be used to create communication from Android app

    $40 - $67
    $40 - $67
    0 bida

    I'm looking for someone to make a intro for my YouTube channel

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    5 bida

    t is required to modify the ready-made Android applications and integrate them. Required modifications: - Add logo - Change some pictures - change colors - Integration of applications

    $32 / hr (Avg Bid)
    $32 / hr Avg Bida
    27 bida

    I have a PDF that needs to be type in order to replace/edit some text. I will need 2 files edited.

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    23 bida

    We at Turnkey Family Offie are: 1/ Connecting Global Capital with the best Deals and Opportunities 2/ Advisory on best deals to invest in etc.. And I would like to specifically insist of the below 3 deals: 3/ The Marque : The Marque is the front runner in digital asset management for leaders in their field. the top 8 tech start-ups in PR & Communications according to investors. As you can ...

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    2 bida
    The Book - Mmory loss 6 hari left
    DISAHKAN

    I'm writing an Autobioghrapghy book about myself I'm looking for a Book editor who has a PHD or 10 years or more experience. in editing. I'm looking for a person who is native language is English Someone from the US, UK, Canada, Australia - what I mean English is his first language. Someone who is free to work on a daily/weekly basis (calls, emails, texting) to put all his ef...

    $272 (Avg Bid)
    $272 Avg Bida
    24 bida

    Hello i am looking for someone who can make a shopify website. A copy of another website using premium theme which u have use and provide. I will provide u website the which i want.

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    8 bida

    I need people to know the basics about the Rules and Regulations in the UAE to conduct business : 1. UBO regulation 2. AML and CTF 3. ESR (Economic Substance Regulations) 4. Accounting, Auditing requirements most precisely when it comes to VAT 5. Governance

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    22 bida

    This is a 29 second cartoon drawn in the style of The Bible Project (visit [log masuk untuk melihat URL] to see an example). The voice over and script will be provided.

    $1800 (Avg Bid)
    $1800 Avg Bida
    16 bida

    I want someone to build a website for me, which is basically a movies website, as other websites I don't want my website to be full of ads, I found everywhere and at last I found a best design for my site Here's the link [log masuk untuk melihat URL] I want my website to be same as that above mentioned, so carefully analyse it and then place a bid, the only thing I want to change is t...

    $3372 - $6745
    $3372 - $6745
    0 bida

    want someone to build me a complete movies website, here's the website which design I wanna copy P [log masuk untuk melihat URL] This website design is good and I want my website like this, place a bid after analysing this website carefully, because I don't want careless people to build me wrong thing

    $5897 (Avg Bid)
    $5897 Avg Bida
    4 bida

    A robot control system which contains whole body impulse controller and model predictive controller for quadruped robot.

    $1115 (Avg Bid)
    $1115 Avg Bida
    11 bida

    When the user visits the website through Google search, get the user's search keywords on Google

    $391 (Avg Bid)
    $391 Avg Bida
    5 bida

    For a greeting card [log masuk untuk melihat URL] in HTML/CSS. Turn around time is 48 Hours. Will provide function details for the entire process of greeting card creation. Deliverables in HTML/CSS. The user experience and number of screens is up to you as long as the end result is easy to use and itis modern and dazzling

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    40 bida

    Stop dreaming about tomorrow, start making a difference today. Join our team and be the hero you’ve always known yourself to be! Our band of superheroes are looking for a highly-motivated, ambitious individual who will join the team in creating and improving our most exciting products. Location, that is unimportant, as long as you are available, enthusiastic, committed, passionate, and kno...

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    18 bida
    $75 / hr Avg Bida
    1 bida