I ned a design of a blue train including its image slogan its logo names of the group of touristspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    606,121 i ned a design of a blue train including its image slogan its logo names of the group of tourists tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1863 Avg Bida
    43 bida

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct ow...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida
    Mastahku Group Tamat left

    Bergerak Pada Bidang Digital Marketing

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    4 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Sesuatu yang menarik minat orang lain sama ada di luar negara atau di dalam negara.

    $412 (Avg Bid)
    $412 Avg Bida
    7 bida

    Sesuatu yang menarik minat orang lain sama ada di luar negara atau di dalam negara.

    $351 (Avg Bid)
    $351 Avg Bida
    6 bida

    CA memo menggunakan penerbit aset liferay 6.2. Untuk memudahkan webmaster mengemaskini CA memo ke aset publisher fungsi-fungsi dan kemaskini ckeditor diperlukan

    $2020 (Avg Bid)
    $2020 Avg Bida
    1 bida
    image to html Tamat left

    Saya punya mockup image dan perlu dirubah untuk menjadi html dan berfungsi, dengan jquery, css, javascript.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    15 bida

    Mengubah sejumlah gambar I ned anime naruto

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    2 bida

    Sya membutuhkan jasa membuat design grafis 3d sebuah wedding outdoor garden dengan tema "Alice in Wonderland" -warna tema white and royal blue -design juga meja vip untuk keluarga dengan tema royal wedding white and blue -jangan lupa menyertakan lampu gantung bohlam -tidak perlu menyertakan tenda

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Here is a link [log masuk untuk melihat URL] I need the all the company names and websites . dont need the company which doesnt have its own website. NO DUPLICATE RECORDS Prepare sample, your quote (flat rate not hourly) and time duration to complete this link. before bidding. I guess it is very small work for the expert scrapper. Thank you Thank you.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    2 bida

    saya senang dengan kata dan kalimat yang inspiratif

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    membuat slogan agar seseorang berhati - hati dengan perbuatannya

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    2 bida

    saya adalah expert di bidang branding slogan.. insya allah bisnis anda akan semakin bersinar dengan slogan yang simple, mudah di ingat dan tak terlupakan

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Membuat slpgan sebagai jargon identitas produk

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    Edit Something Tamat left

    Athre ne shounk,athri mundeeran de bn gye ne jatt zind jaan heeran de Aven Jhuthi Muthi att Niyo Krde/Aven Jhuthi Jehi Att niyo Krde Sherni Choo k Sonde Marn Mron wali glan krde fokke fair jattan nu krne ni onde Yaaran Nall Mera Sansaar preya "TAALIBAAN" group sadda nall khrreya Sadke javan yaaran to/Main Sadke Javan Avde Yaaran To Jehde sara din rehande chit prchonde Marn Mr...

    $9 - $22
    $9 - $22
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Project saya ini berkaitan dengan Usaha

    $374 (Avg Bid)
    $374 Avg Bida
    2 bida

    Slogan ini berisi tentang pendidikan, untuk generasi-generasi penerus bangsa

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Family Media Group adalah sebuah nama yang ingin sekali saya kembangkan untuk memberikan informasi kepada semua orang. Agar semua masyarakat khususnya anak remaja bisa mengeluarkan ide kreatif mereka dan bisa memberikan dorongan masa depannya.

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    2 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Bila Anda Seorang Pembicara, Trainer, Guru, atau Seorang Penulis lepas (Freelance), Namun di dalam project ini Anda akan mencadi seorang Tutor, Membawakan materipresentasi atau tulisan Anda ke dalam CD Tutorial secara LIfe, Lebih cepat daripada membuat Buku. Dan Ramah Lingkungn karena tidak menggunakan kertas, melainkan menggunakan media kepingan CD. Profile Anda baik Foto dan Nama Anda akan te...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    I have the SDK for this camera but I need to modify it for our application. What I need is a software package that also needs to have a way to work with the stepper motor. More details will be shared to an expert. I need a freelancer who has experience in the project like this one.

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    4 bida

    65 Instagram comments per day + likes If you’re applying for this job your English skills must be exceptional. If you doubt your English skills please do not apply. I require someone open to conversation training to assist me in growing my organic reach using Instagram. - Each day you will be required to search hashtags relevant to the business. I will provide you with this set of hashta...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    10 bida

    I look for a creative logo design for A multi-tasking company specialized in the field of dentistry . Its name IS "AplusDentista" AND its slogan is "All your services in one place " i need the logo in high resolution and and the source files of the final work unlimited revision deliever on time

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    19 bida

    Hey Guys! I need an American cheese sauce label design for a cheddar cheese sauce. Brand: The Sauceman Product: „American Cheese Sauce“ I want the product to pop into ones eye as American product! It should include something very typical American (something like the Statue of Liberty). I would surely like the colors white, red, blue and yellow to be most likely included. Also the ...

    $65 (Avg Bid)
    $65
    0 penyertaan

    IMPORTANT!!! Must be created in Illustrator. Original artwork. NO CLIP ART!! Understanding of brand identity and inner-city/urban culture (African American) is a must. Organization Name: Dreams Achieved Type of Organization: Non-Profit About: Dreams Achieved has created a series of mentoring programs that pair the young person with a trained mentor who will assist him or her in developing the ...

    $130 (Avg Bid)
    Segera Dijamin
    $130
    0 penyertaan
    Hourly Video Editing 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for a full time video editor. We have many months of work lined up. Here is an example of an initial video that needs developing: You'll pull clips from these two folders of videos: 1 - [log masuk untuk melihat URL] 2 - [log masuk untuk melihat URL] You'll select video segments according to the attached image below. For example the first clip will come from: Folder #2, Video #5...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    12 bida
    Trophy icon American Cheese Sauce Label 6 hari left

    Hey Guys! I need a label design for the following product: - Brand: The Sauceman -Product: American style cheese sauce (cheddar) Description: It should look very American (items like the Statue of Liberty or anything typical American should tell the customer: ”This product is American!“ The American flag should definitely be included. Colors: Red, white, blue, yellow Y...

    $59 (Avg Bid)
    $59
    0 penyertaan

    Hi Gurdeep S., I noticed your profile and would like to talk to you about a previous project that we are interested in. https://www.freelancer.com/contest/Design-a-Logo-for-NB-mounts-388783-byentry-8748806?w=f&ngsw-bypass= We would like to get this logo for our group. Please reach out so we can talk about this further.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida
    Video Editing -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    You'll pull clips from these two folders of videos: 1 - [log masuk untuk melihat URL] 2 - [log masuk untuk melihat URL] You'll select video segments according to the attached image below. For example the first clip will come from: Folder #2, Video #5, starting at the 6:26 minute mark and end at the 6:32 mark. General Guidelines: - Use a mix of shots the front and side cameras - The be...

    $105 (Avg Bid)
    $105 Avg Bida
    14 bida

    I have written a non-fiction novel "Dancing Along the Needle's Thread" and am working with my publisher, Friesen Press in Canada. I need to have a couple of photos edited; the faces I would like blurred have not been dead for 50 years. Also, the photo of me for the back book cover needs to be cropped and have the background images removed. For the front book cover, I have a scan of...

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    27 bida

    am trying to parse a specific nested object from the results of a webhook. The Zapier Webhook is from "Insightly" (CRM) and the Custom Fields from Insightly seem to come through as a Sub-Element of the "Customfield" and Zapiers stings all the custom fields together. I need to parse a couple of the many custom fields and tried using code by Zapier in JS but I'm not a code...

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    5 bida
    Intranet Education 6 hari left
    DISAHKAN

    Peruvian Consultant dedicated to hiring and training need an Intranet to teach our courses and train people. This site will be host in a subdomain, named [log masuk untuk melihat URL], we will give you it and the CPanel or Plesk. It must contain: Sessions for Students, Teachers and Administrators. General details: --The main front must contain an original design with a course calendar an...

    $194 (Avg Bid)
    $194 Avg Bida
    5 bida

    Looking for a registry file and/or script/exe for the following: - Remove default Start Menu Group - Remove a few icons on tool bar - Remove a few default desktop icons - Set tablet performance to best when power plugged in - Add 2 software to start menu group - Option: automatically uninstall Offic 365, Teams, and one drive - Set Power & Sleep to never turn off screen or go to sleep - Set whe...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    2 bida

    I want a custom application developed in react js and nodejs as backend, it will allow me to manage content and upload images, which will be then displayed on the froentend the user's can browse the images and select some of those images for further discussion, it can have chat functionality also and few other basic requirements, the designs should be fully modern and responsive and beautiful...

    $429 (Avg Bid)
    $429 Avg Bida
    3 bida
    Spartan helmet 6 hari left

    Looking for a spartan helmet design with a inverted Union Jack in the colours of black and metal in the Internal part of the helmet along with a thin blue line running from the top of the helmet down to the bottom of the nose piece. Would like this battle scarred and distressed. Will be for a t-shirt design Attached are a couple of examples of something similar done in the USA.

    $115 (Avg Bid)
    $115 Avg Bida
    45 bida

    Hi, I am developing a tool, where in i am generating the line and bar graphs from the csv files that's being generated from the backend. The issue I'm facing is that i am not able to get those graphs dynamically from the frontend with a single click/button from the frontend html page. Can someone please help me to resolve this?

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    8 bida