I need a agent for writingpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    374,886 i need a agent for writing tugasan ditemui, harga dalam USD

    Sempena PKP 3.0, kita sedang cari partner agent untuk tolong sebarkan pakej *“All Day Unlimited Entry Pass”* yang berharga RM130 sahaja untuk 2 orang! Murah gila ? (Harga biasa : ~RM1,800~) Agent boleh mendapatkan komisen sebanyak RM20 dengan setiap pembelian tiket. Kegunaan tiket ni valid selama 6 bulan selepas theme park kami buka. Jadi jangan lepaskan peluang menarik ini! ? Bermi...

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    4 bida

    -completely customize and manage an entire marketing strategy that works -set up Facebook Pixel correctly and track all visitors -find the right audience for the business -create and test different ads for FB/IG (graphic design and copy-writing) -optimize website conversion with A/B split testing -create consistency between FB/IG Ads and landing pages -build a sales funnel for a webinar/ca...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    15 bida

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction m...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida
    copy writing Tamat left

    Copy writing untuk iklan fb dan berkenaan makanan kesihatan dan diet

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    30 bida
    writing Tamat left

    paraphrasing

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    31 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida
    Agent top up Tamat left

    AQ nk kerja sebab AQ mls nk meyusahkan mak ayah aq

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida
    Writing -- 5 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    3 bida
    Writing -- 4 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    2 bida
    Writing -- 3 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis laporan untuk sesuatu.

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    4 bida
    Writing -- 2 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $763 (Avg Bid)
    $763 Avg Bida
    6 bida
    Writing Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $750 (Avg Bid)
    $750 Avg Bida
    2 bida

    menulis artikel

    $377 (Avg Bid)
    $377 Avg Bida
    9 bida

    writing some malay posting. story something in malay language

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    saya mencari penulis berbahasa melayu, yang tahu & mampu menulis untuk 5 konten berunsur kesihatan (ada background medical field lg bgus), yang juga wajib tahu pasal search engine optimization (SEO). konten anda akan saya periksa utk mengelak plagiarism menggunakan copyscape & yg seumpama dgnnya. Saya mempunyai byk job tergendala atas urusan masa & khidmat professional anda amat ...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    2 bida

    Perlu membina tulisan untuk laman baru.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    5 bida

    Content Writing in bangala for UnlockliveRetail

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    5 bida
    Story Writing Tamat left

    Looking for a writing partner to create story for short film/graphic novel projects. Must be a team-worker and is open to suggestion, references and active in brainstorming sessions. Having already written before is a plus. Better if proficient in script-writing.

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    1 bida
    writing paper Tamat left

    writing paperwriting paperwriting paperwriting paperwriting paperwriting paperwriting paperwriting paper

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    2 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    Write a trade copier for MT4, able to copy trade from demo to real, same broker, runs on VPS

    $385 (Avg Bid)
    $385 Avg Bida
    3 bida

    ki mod aa kam karan da?? jay mary kol kam hoya tay m dassan ga, tairy kol away tay menu dassi, ral k koi jugaar laa lawan gay

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ki mod aa kam karan da?? jay mary kol kam hoya tay m dassan ga, tairy kol away tay menu dassi, ral k koi jugaar laa lawan gay

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Ingin membuat satu website online travel agent seperti [log masuk untuk melihat URL] atau [log masuk untuk melihat URL]

    $2226 (Avg Bid)
    $2226 Avg Bida
    1 bida

    Find me some journals or articles regarding on education and Good Services Tax (GST) or Value Added Tax (VAT) either in Malaysia or overseas. Require to find in English or Malay. Malaysian are encourage to bid my job, others will be in my consideration. Mencari beberapa jurnal atau artikel untuk saya mengenai pendidikan dan Cukai Barangan dan Perkhidmatan (GST) atau Cukai Nilai Tambah (VAT) sam...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    3 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1597 (Avg Bid)
    $1597 Avg Bida
    3 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Membuuat acara tahlil an yang baik

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    buat website online travel agent link ke maskapai international dan hotel GDS

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    saya biasa mengerjakan tentang ilmu pengetahuan, novel, dan puisi

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida
    Aricle Writing Tamat left

    Aricle Writing bhai....................Aricle Writing bhai....................Aricle Writing bhai....................Aricle Writing bhai....................Aricle Writing bhai....................Aricle Writing bhai....................

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    membuat kerja -kerja kemasukan data berdasarkan bahan yg dibekalkan hingga menjadi sesuatu kerja yang dikehendaki..menyalin semula perkataan juga dari bahan yang bibekalkan.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    PT. PHOENIX JAYA MANDIRI Jakarta, bergerak di bidang Jasa Pengurusan barang Export dan Import di Pelabuhan Tg Priok Maupun Di Bandara Soekarno Hatta, Juga kami melayani jasa Domestics Pendistribusian barang ke seluruh Indonesia Khususnya ke Seluruh wilayah Sumatera, Aceh NAD, Jawa dan Bali Lintas Darat, Laut dan Udara . Melayani International Sea & Air Freight Forwarding, Customs Clearance, ...

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    1 bida

    This project does not require actual code, but just general methodologies of how to handle aspects of Zoe's kit. This job has nothing to do with writing a script, only coming up with a design for a zoe script. Explanations are required for when to use kill combos. Most important part is a systematic approach towards coordinating target selection and user movement. Must have experience with s...

    Lua
    $30 - $50
    $30 - $50
    0 bida
    Write Essay Art Paper 6 hari left
    DISAHKAN

    Paper guidelines: 4 FULL PAGES (not including images or bibliography) 1. Cover page per Chicago Manuel of Style 2. Double-spaced 3. 12-point font in Times New Roman 4. 1" margins 5. Include images of the works you are comparing and any other supporting visuals at the END of the paper 6. Cite using Chicago Manuel of Style, which is different than MLA 7. Completed in a MS Word document format (...

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    42 bida
    Book writing 6 hari left

    I need you to write a content for my Book

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    6 bida

    Sila Dafter atau Log masuk untuk melihat butiran.

    Dimeterai Perjanjian Kerahsiaan

    Hi Writing V., My project is Research paper thesis. I have a draft but it is copied from internet articles. I would like you to do is paraphrase my draft to research-paper-style professionally so professors think it's not copied. The content should be same as my draft. It requires minimum 2,000 words. Please let me know if you could work for me. Regards,

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    1 bida
    Content writing 6 hari left

    You should do the project according to the description (essay) and if you have the knowledge on essay drop a message

    $433 (Avg Bid)
    $433 Avg Bida
    53 bida

    I have paragraphs with notes inside the word file i want follow them please read the point below carefully and focuses on number 7. 1- some of them needs to re paraphrase agene some of them need to re do the structure and re paraphrase also depending on the note requirements . 2- paraphrase and re structure them from the original articles because my paraphrase and structure not good that'...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    25 bida
    Spark Scla 6 hari left

    Expertise in designing and deployment of Hadoop Cluster and different analytical tools including Pig, Hive, HBase, Sqoop, Kafka Spark with Cloudera distribution. Working on a live 20 nodes Hadoop cluster running on CDH4.4. Working with highly unstructured and semi structured data of 40 TB in size (120 TB with replication factor of 3) Managing external tables in Hive for optimized performance. Very...

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    2 bida

    [log masuk untuk melihat URL] I'm launching a crypto coin website. Part of the website will include a blog about each of the coins. I need 1 article for each coin to start with (8 total). Then 1 weekly article about the market. Each article must include my affiliate links to various sites where you can buy crypto.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    40 bida

    Hello, Looking for a marketing company to supply social media posts, social media ads, and blog content for our medical healthcare company that includes Physiotherapy, Chiropractor, Massage, and Acupuncture. Also interested in advice about SEO optimization (SEO Audit) and google ads optimization (PPC Management). We already have a website and google ads set up, just looking for someone to manage/o...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    38 bida
    Recruiter -- Healthcare 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for a skilled recruiter to help me find candidates for the following positions: 1) Medical Coders (certified only) 2) Medical Writers specialized in oncology with CSR writing experience and regulatory writing experience add the line "RECRUITER" to your message.

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    1 bida
    Blog writing -- 7 6 hari left
    DISAHKAN

    I need you to write some articles. The payment is $1 per 1000 words. If you agree with the budget, put it on your bid. Thanks.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    20 bida

    Hi. I am looking for a script & content writer for youtube Ads & Blog. We have 3 iptv services and 90% of targeted area is USA. You will have to write contents like... - Why our service is the BEST? - TOP 3 IPTV Services in the world. - How to fix buffering issue... We will make weekly based payment. # required skills - content writing - youtube marketing - marketing strategy (plus) - ...

    $372 (Avg Bid)
    $372 Avg Bida
    25 bida

    I need a business plan for my new start up. I need someone experienced with writing good business plans for investors. I also need an experienced business planner to provide guidance and support for me to build out the market analysis and financials in particular.

    $35 / hr (Avg Bid)
    $35 / hr Avg Bida
    12 bida

    Immediately required a personal trainer for HR interview preparation. Trainer need to help in preparation for basic HR round questions and answers. Trainer should be able to complete assign task. Person must have good soft skills and English writing.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    7 bida