I need a buyer so that i can rent the propertypekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    676,426 i need a buyer so that i can rent the property tugasan ditemui, harga dalam USD
    $23 Avg Bida
    1 bida

    Hi Nurkhalida M., Awak Boleh buat website macam propertyguru, starproperty etc? Saya nak buat satu webiste utk property. Awak guna medium apa utk buat website? Thank you.

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    1 bida

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran juga dibuat menerusi online transfer-Bank Islam,myBSN dan lain-lain (bukan Paypal) sekiranya anda berjaya melakukan task yang diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak RM800 atau 20 item untuk RM2000. 3) Task ini perlu dilakukan dalam masa 15 hari. 4) Berkemahiran menggunakan pelbagai jenis platform untuk tujuan promosi. 5) Menepati dan bersetuju dengan semua syarat yang dinyatakan diatas. Maklumat tambahan dan bahan-bahan bagi tujuan posting akan diberikan di whatsapp. Jika bersetuju sila hantar proposal dahulu untuk saya pilih. Maaf jika saya menggunakan bahas...

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    4 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database ( setiap hari perlu siapkan 5 listing lengkap - Membuat Copywriting dan mengemaskini database ke dalam Group Telegram dan whats app Group - Mengiklankan database di website , , - menyediakan draft tenancy agrement bagi transaksi yang telah berjaya - Update semula database secara bulanan dengan sms & whats app kepada database - menurunkan iklan yang telah expired pada website iproperty, , - setiap hari minimum kena dapatkan 5 listing baru dan iklan kepad...

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin mempunyai website property seperti website di bawah ini:

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida
    website lelang Tamat left

    saya ingin membuat website lelang property seperti

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    7 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Saya seorang sales executive di property

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pusat latihan masakan

    min $49869
    min $49869
    0 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    3 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya seorang marketing property, cita cita saya dari dulu adalah sebagai penulis

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya seorang marketing property, cita cita saya dari dulu adalah sebagai penulis

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ...iPhone case. Project ini adalah project kolabirasi antara Zanana Chips sebagai brand snack, dan salah satu brand custom case terkemuka di dunia online shop Indonesia. Design yang kami perlukan harus berhubungan dengan pisang, warna boleh bebas. Design tersebut harus SESUAI dengan selera target market kami: 1. Perempuan 80%, laki-laki 20% 2. Usia 15 sampai 30 tahun 3. Gaul, smart buyer, suka berbelanja online, classy, dan yang paling penting: "kekininan" Design seperti apa yang mereka harapkan? Itu tugas Anda sebagai designer handal. Anda mungkin akan meriset market kami terlebih dahulu, atau mencari ide dan inspirasi dari Pinterest. Apapun itu, saya percaya saya bisa mengandalkan Anda. Kami memerlukan 3 buah design bertemakan pisang yang sekaligus d...

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    9 bida

    dicari buyer untuk elektrik panel low voltage & medium voltage, trafo, pju solar cell

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join! Free coaching dkt area McD Kuala Terengganu! Student mmg dialu-alukan sangat2. ini mungkin boleh mengubah hidup anda.

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    saya ingin membuat sebuah website untuk property consulting dan refinancing

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    - Local Food Delivery App - In Bahasa Malaysia - Seller & Buyer page - Listings - Simple messaging tool

    $983 (Avg Bid)
    $983 Avg Bida
    2 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Seorang tokoh yang punya keahlian khusus di bidang property sengan segudang pengalaman yang bisa dijadikan guru untuk semua kalangan masarakatbyang ingin belajar berbisnis yang benar dan itu beliau juga adalah seorang penulis buku di gramedia mega best seller yanhbertujauan agar semua lapisan rakyat bisa mempelajari jurus strategybyang beliau ajarkan dibberbagei seminarvyangbselalundiadakan di berbagei kotavbesarvdi indonesia

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    kami mencari pembeli CPO yang serius dengan spesifikasi produk sebagai berikut;rn1. Asam lemak bebas (aci lemak bebas) 4,5% maksimum dengan contoh dalam tangkirn2. Tingkat kelembaban dan kotoran (kelembaban dan kotoran) Maksimum 0,5%rn3. pengiriman mel...dengan spesifikasi produk sebagai berikut;rn1. Asam lemak bebas (aci lemak bebas) 4,5% maksimum dengan contoh dalam tangkirn2. Tingkat kelembaban dan kotoran (kelembaban dan kotoran) Maksimum 0,5%rn3. pengiriman melalui dumai dan Belawanrn4. pembelian minimum 20.000MT / bulanrn5. masa kontrak 12 bulanrn6. price IDR 9.400/kgrnbagi yang berminat atau mempunyai kenaln buyer CPO silahkan hubungi saya:rnHadiyonornponsel: [Removed by Freelancer.com Admin]rnemail: [Removed by Freelancer....

    $750 - $1500
    $750 - $1500
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    facebook likes Tamat left

    ...Hongkong, Singapore, Audience Interests: Dating Thai Women or Men, Dating Asian Women or Men, Private Investigator Goal: To become a known Facebook page for people who keep long distance relationships with Thai women or man or are interested in dating Thai women or man. 8-real estate Website: Facebook page: Target Countries: Japan, Germany, France, United Kingdom, Russia, Australia, South Korea, Indonesia, Saudi Arabia, Switzerland, Sweden, Norway, Taiwan, United Arab Emirates, Malaysia, Singapore, Hong Kong, Luxembourg, Thailand Audience Interests: Property Investments, Land for sale, Commercial Properties, Hotels for sale, Thailand Thai visa fast Website:

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    We are looking for a React Js Developer Who can do the changes on the website as per the SEO requirements. -- Use of Helmet Library -- Change Meta Tags For different React Pages, -- Who Can do the Keyword Research -- Keyword Research, SiteMap, , etc.

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    10 bida

    I need someone to take three lists of names and create the pdf document in an excel booklet with a tab for each location. We need to be able to add checkmarks for each day a person eats and the list to auto calculate by day and person. I also want a front page that combines all three tanks and gives overall totals. The 2 meals option needs to have a drop-down option that says Yes or No for each lineThe list needs to be created from scanned PDFs. I need to be able to add new people to each tab as needed. I need this completed by Monday- today preferably

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    13 bida
    Redesign the website 6 hari left
    DISAHKAN

    We want a fresh UI and UX which should adapt accordingly to mobile and laptop

    $314 (Avg Bid)
    $314 Avg Bida
    104 bida

    I need an eloquently written 15000 word document on 'how employee engagement is related to performance and how to improve it' following all the instructions given in the handbook. The person also has to go through the marking criteria, and the attached sample dissertation to get a better idea before starting. I have time till the end of this month to submit my final copy. I expect the writer to be in touch regularly and ask me if they have any doubt regarding anything. File names in order : 1. Handbook 2. Marking rubric Dissertation file 4. Front page 5. Declaration form

    $513 (Avg Bid)
    $513 Avg Bida
    45 bida
    The design of filter 6 hari left
    DISAHKAN

    I need expert of filter design.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    2 bida

    ...do this 2 basic things. Tetris game of 2 players who are in the game logged in. Here are the basic functions that I want to have on this first stage. 1./ Account signup/login page 2./ Home page. This could show account name, wallet balance, game stats etc. 2./ One Playable game with 2 player mode 3./ A game wallet (not crypto yet) that can send and receive ‘gbp/usd’ when you win or lose. Once this basic MVP working good, then I will definitely keep going with the right freelance developer on this project. For interview process, there will be 3 questions that you are gonna cover on your proposal. 1. can you show me the 2 player mode Tetris game working for the signed users on you...

    $30 - $250
    Dimeterai
    $30 - $250
    0 bida

    write a function that traverses a tree data structure and prints the contents in the specified format (javascript or typescript) I have this these data { "name": "my-project", "children": [ { "name": "node_modules", "children": [ { "name": "react", "children": [ { "name": "docs", "children": [] }, { "name": "node_modules", "children": [ { "name": "webpack", "children": [ { "name": "docs...

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    6 bida

    It is part time job (monthly pay 300 ~ 500usd) Your roles are - You need to have a call with us daily or weekly. - Perfect English - If you have experiences with programming (HTML, JS, Python), it would be helpful.

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    20 bida

    Hello there, I have some text which is around 5000 words (English). This needs to be proofread in UK English. Thank you!

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida