I need a buyer so that i can rent the propertypekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    408,072 i need a buyer so that i can rent the property tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi Nurkhalida M., Awak Boleh buat website macam propertyguru, starproperty etc? Saya nak buat satu webiste utk property. Awak guna medium apa utk buat website? Thank you.

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    1 bida
    $1810 Avg Bida
    31 bida

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran juga dibuat menerusi online transfer-Bank Islam,myBSN dan lain-lain (bukan Paypal) sekiranya anda berjaya melakukan task yang diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak R...

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    4 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin mempunyai website property seperti website di bawah ini: [log masuk untuk melihat URL]

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    12 bida
    website lelang Tamat left

    saya ingin membuat website lelang property seperti [log masuk untuk melihat URL]

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    8 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Saya seorang sales executive di property

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Pusat latihan masakan

    min $48135
    min $48135
    0 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    3 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya seorang marketing property, cita cita saya dari dulu adalah sebagai penulis

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya seorang marketing property, cita cita saya dari dulu adalah sebagai penulis

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    dicari buyer untuk elektrik panel low voltage & medium voltage, trafo, pju solar cell

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    saya ingin membuat sebuah website untuk property consulting dan refinancing

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Seorang tokoh yang punya keahlian khusus di bidang property sengan segudang pengalaman yang bisa dijadikan guru untuk semua kalangan masarakatbyang ingin belajar berbisnis yang benar dan [log masuk untuk melihat URL] itu beliau juga adalah seorang penulis buku di gramedia mega best seller yanhbertujauan agar semua lapisan rakyat bisa mempelajari jurus strategybyang beliau ajarkan dibberbagei semin...

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    kami mencari pembeli CPO yang serius dengan spesifikasi produk sebagai berikut;rn1. Asam lemak bebas (aci lemak bebas) 4,5% maksimum dengan contoh dalam tangkirn2. Tingkat kelembaban dan kotoran (kelembaban dan kotoran) Maksimum 0,5%rn3. pengiriman melalui dumai dan Belawanrn4. pembelian minimum 20.000MT / bulanrn5. masa kontrak 12 bulanrn6. price IDR 9.400/kgrnbagi ya...

    $750 - $1500
    $750 - $1500
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida
    facebook likes Tamat left

    as discussed on skype and by email 8-visas Website: [log masuk untuk melihat URL] Facebook page: [log masuk untuk melihat URL] Target Countries: Cambodia, China, Hongkong, Indonesia, Israel, Japan, Korea South, Malaysia, Qatar, Russia, Saudi Arabia, Singapore, Taiwan, United Arab Emirates, Vietnam, Antigua & Barbuda, Bahamas, Barbados, Belize, Canada, Dominican Republic, El Salvador, Mexic...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    CAN YOU BUILD 6 hari left

    Who can creative web designer & developer dorathywilliams*33*@/gmail/dot

    $1500 - $3000
    $1500 - $3000
    0 bida

    due to lack of time i have a recources that i want to use it to write a review article about the climate impact on the timber structures.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    38 bida

    I want to change the database of my ecommerce script from MySQL to MS SQL server. I have an ecommerce script purchased from itechscript. The script is developed using Core PHP/ MySQL. I have my own Windows server with MySQL. Now I want to migrate the database into MS SQL Server. So, I need to change the PHP script and make it compatible for MS SQL. Also I want to transfer all the data to my new da...

    $1383 (Avg Bid)
    $1383 Avg Bida
    3 bida

    We are looking for a person who will help complete the layout of the site for finding a job on bubble. Project Description Landing page + personal account with filling out a resume + html page with a completed resume and saving it in pdf + a page with vacancies and a response form. Has already A clear specification, html + css form, page layouts in the bubble itself, data and workflow. Need Lay...

    $250 - $750
    Sulit
    $250 - $750
    1 bida

    a lead generation , lead cultivation, CRM, marketing, IDX ,property valuation tool, SMS texting feature, market report, automated email drip, face book marketing tool,

    $541 (Avg Bid)
    $541 Avg Bida
    54 bida

    Hello folks I am looking for creative graphic designer, 3D modeling who can design the creative banner for these below indicated bottles. Roles and responsibilities should able to design, 12 to 15 soft drinks bottle with banner, along With its respective flavors, with attractive color Designer has to first design different kinds of design for different flavors Along with he/she has to design ...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    8 bida

    You will have 15 days (fifteen days) to complete this project. ✻ THE EASY PART (THE BORING PART) ✻ You will install a technical support ticketing application ([log masuk untuk melihat URL]). [log masuk untuk melihat URL] You will install a forum application ([log masuk untuk melihat URL]). [log masuk untuk melihat URL] You will install Nginx, PHP, and MariaDB (LEMP stack). ✻ THE CHALLENGING PA...

    $121 (Avg Bid)
    $121 Avg Bida
    7 bida

    We are looking for some to design a menu based on the harry potter marauders map. Please look at the link below for inspiration. 4.25"W x 11" H [log masuk untuk melihat URL]

    $357 (Avg Bid)
    $357 Avg Bida
    48 bida

    We need someone expert in assembling and soldering the electronic components on PCB. We will provide them with PCB, electronic components and Schematic. They just need to solder it properly.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    2 bida

    Development of Android based Application to “recognize the Lens frame family/category” & “measuring and B” in offline by using Android device camera & image recognition. 23 type of frame family/category, which are all visually different from each other. These frames types to be pre fed into an application. This master data to be used to recognize the type of the fr...

    $206 (Avg Bid)
    $206 Avg Bida
    2 bida

    I got a few website and I really love their design. I want to isolate 3 section from 3 different websites. I'll combine them together in a same page and they shell be able to funcion and work just as what I saw when they're in the original website.

    $231 (Avg Bid)
    $231 Avg Bida
    19 bida

    I need an internet researcher to research a celebrity on the cover of a magazine. In particular, I need a copy of every magazine the celebrity appears in. Or at least the issue numbers, so I can purchase the magazine from Amazon. (e.g. Rolling Stone issue 830/831.) I would also need an estimate on how much this is going to cost.

    $351 (Avg Bid)
    $351 Avg Bida
    14 bida

    2 things so have to know the ins and out of Facebook and coding

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    7 bida