I need a header image for the top of my website you can see the temporary attachedpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    463,201 i need a header image for the top of my website you can see the temporary attached tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran juga dibuat menerusi online transfer-Bank Islam,myBSN dan lain-lain (bukan Paypal) sekiranya anda berjaya melakukan task yang diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak R...

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    6 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida
    Agent top up Tamat left

    AQ nk kerja sebab AQ mls nk meyusahkan mak ayah aq

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    CA memo menggunakan penerbit aset liferay 6.2. Untuk memudahkan webmaster mengemaskini CA memo ke aset publisher fungsi-fungsi dan kemaskini ckeditor diperlukan

    $2020 (Avg Bid)
    $2020 Avg Bida
    1 bida
    image to html Tamat left

    Saya punya mockup image dan perlu dirubah untuk menjadi html dan berfungsi, dengan jquery, css, javascript.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    15 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel Membuat soft news untuk media web online

    $425 (Avg Bid)
    $425 Avg Bida
    3 bida

    saya ingin mencari siapapun yang bisa membuat script website temporary email atau disposable email, seperti contohnya : [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] saya sudah ada script yg lama tapi tidak bisa menampilkan email, silahkan di ajukan jika ingin membuat script nya dari awal atau edit punya saya.

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida
    I need You Tamat left

    tolong tio ef dia sedang teken kontrak di pertamini dumai bantu dia ef, kau telpon lah dia, tio kangen sama kamu ef.

    PHP
    $1500 - $1500
    $1500 - $1500
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    We are a organization group of people and we need a website developer now and we want him to give us the estimate

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida
    Ebay shop 6 hari left
    DISAHKAN

    HI I would like someone to list 3 products (gps tracking units ) with professional header and product description need to be able to promote my products on ebay also Thanks

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    10 bida

    We are looking for a Drupal / PHP expert for our website front-end development. We will provide the website design. Please kindly message for more details if you're interested. Thanks.

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    10 bida

    convert an image written to them into Word files

    $71 (Avg Bid)
    $71 Avg Bida
    43 bida
    clip image 6 hari left

    need to clip background out of 4 images of face masks for website then need to save as a clipped file and also with a whte background and save the image as a 737 X 958 pixels for website.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    28 bida

    Hi I have a png image of a polar bear that I'd like to animate and use as a gif on a website home page. The animation would be the bear walking across the screen. I also need this within 24hrs. Thanks.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    8 bida
    Twitter header & Profile pic 6 hari left
    DISAHKAN

    I'm looking for a header and profile pic for my twitter account not looking to pay more than $15. I've included examples of what I'm looking for. Further details will be discussed via chat. Please have a portfolio ready thanks!

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    10 bida

    The web page get stuck sometimes in iOS Safari browser. My partner has troubles in that site. The site is implemented with Woocommerce. More jobs will be given for the right candidate. No bid if you are not expert and does not have such experience with that. This job will be given to the independent developer not agent. The prev freelancers wasted my value time already. Thanks.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    I need repairs between the database and the site in PHP the file lost connectivity to the database and required that the professional has experience in , hosting networks Tor oniom,understand about security of websites,have knowledge in after bitcoin,php,java,mysql,ajax if you have telegram is better

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    19 bida

    Build a video streaming website. Can share the details personally

    $20 - $166
    $20 - $166
    0 bida

    I am looking for a vue.js developer with 6+years of experience in Vue.js. This should be similar to this site: [log masuk untuk melihat URL] This project is a very urgent project and should be completed within 6 hours. More details in private chat. thank.

    $328 (Avg Bid)
    $328 Avg Bida
    27 bida

    The website I would like to duplicate is [log masuk untuk melihat URL] So I am looking for someone to create a website that looks exactly like [log masuk untuk melihat URL] and that has the same copy/content. Please be available to suggest the estimated time with your hourly rate.

    $27 / hr (Avg Bid)
    $27 / hr Avg Bida
    15 bida
    Proposal for the Store 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello. We are delivering company with the web application. We are giving access to search for a local store's and deliver products to doorstep. We need help to write a professional proposal for the head office of the stores we are interesting to sigh contract with. a proposal to conclude a contract for the delivery of products from their stores. All supporting information will be provided u...

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    12 bida

    Any experienced developer who has worked on tictic source code. After recording video is not uploading with selected audio and filter. Need to fix ffmpeg.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    1 bida
    Who can help with keywords 6 hari left
    DISAHKAN

    I previously got banned by google with my adwords. I don’t know what for as I was not told but I’m assuming it has something to do with keywords or so. If anyone can help with what keywords are okay and what is not. It’ll help. Thanks

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida

    I am a bit rusty with VMware Horizon VDI technology. I need assistance creating an initial VDI image on VMware Horizon 7.1 with Windows 10 and configuring a linked desktop pool. I have created an image, and created a pool however the desktops that auto-provision never come online. I have reviewed documentation on line... VMware official shows to generalize the image, however many 3rd party do...

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    3 bida

    I need an existing website rebuilt. I need you to design it. Just copy all the layouts, widgets and design from a certain website. I need the images and text be editable like a normal wordpress.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    10 bida

    I need an existing website rebuilt. I need you to design it. Just copy all the layouts, widgets and design from a certain website. I need the images and text be editable like a normal wordpress.

    $164 (Avg Bid)
    $164 Avg Bida
    23 bida

    I am looking to change the design of the blog page (called "customer directory") to not show dates and to also include category images. I would also like the customer directory to display the customers in a better way. I want it to look more like a customer directory than a blog. The link to the page is here: [log masuk untuk melihat URL] I would like it to look a little more like this...

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    30 bida