I need a logo design for a newer company called divine scents aromatherapy using the science of aromatherapy i develop small batpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    703,721 i need a logo design for a newer company called divine scents aromatherapy using the science of aromatherapy i develop small bat tugasan ditemui, harga dalam USD

    Data processing dan visualization using python and matlab

    $454 (Avg Bid)
    $454 Avg Bida
    11 bida

    Saya Novin Triantonius , Jurusan Computer Science Universitas Bina Nusantara. Sedang menambah portofolio agar menjadi lulusan yang siap.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    running a IT support company in Malaysia

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    29 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Linkedin papper click specialist

    $21 - $177
    $21 - $177
    0 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $863 (Avg Bid)
    $863 Avg Bida
    25 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $635 (Avg Bid)
    $635 Avg Bida
    3 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    menyediakan Server elektrik dan mini server elektrik di area indonesia

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    bhi jan ma ap sa 2 minut bat karna chahta hu ap plz mujha msgh kar dana ma ap ko call kar lon ga ...........................................................................................

    $2500 (Avg Bid)
    $2500 Avg Bida
    1 bida

    bhi jan ma ap sa 2 minut bat karna chahta hu ap plz mujha msgh kar dana ma ap ko call kar lon ga ...........................................................................................

    $2550 (Avg Bid)
    $2550 Avg Bida
    1 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $952 (Avg Bid)
    $952 Avg Bida
    6 bida

    make a website ffor my business

    $514 (Avg Bid)
    $514 Avg Bida
    10 bida

    make a website ffor my business tufytkdftfjghjkhhjvzxlghdluhdfgculkhfsjahushdfuhsDfkhsakjdhfhsdflahfdlgkgfakgsdflkgsdkfgasdlkfggdfgjsDAFKGJagjksfkgafx

    $351 (Avg Bid)
    $351 Avg Bida
    1 bida

    Sistem informasi Akademik sebagai sarana informasi akademik untuk Perguruan Tinggi, dimana nilai perkuliahan bisa diakses oleh semua mahasiswa dengan ketentuan yang berlaku.

    $3748 (Avg Bid)
    $3748 Avg Bida
    4 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    saya ingin anda membuat logo untuk saya ,saya ingin logo dengan gaya flat and clean dan tanpa text pada logo ,apa anda dapat melakukan nya ,saya harap anda dapat melakukan nya untuk saya

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb per halaman. apakah anda berminat? kalau sekira...

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    membuat rekabentuk grafik ,membina laman web ,membina blog ,copying ,menaip ,microsoft office [log masuk untuk melihat URL], dan lain-lain..

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    I want to paint my car from black to military green, and want to photoshop color codes to see which shade fits best.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    10 bida

    Hi Looking for Someone to Develop Website for my Domain [log masuk untuk melihat URL] This Website will be a Spiritual based Website We use to give Teach Courses so that website should be subscription based where Videos can be embed from Youtube Private Videos for the Course & Content. Please Read carefully & Bid. Thanks

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida

    Hi The O., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. i need mail box with domain

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    it was Framework : PHP laravel Front end : java need high quality app fast loading high user management server optimized api module app concept is tiktok Login user posting video video swiping profile section discover chat vidoe upload video editor

    $5051 (Avg Bid)
    $5051 Avg Bida
    8 bida

    Important: Please read this description before you bid. I need a WordPress developer on monthly basis. Must have good experience on WordPress and PHP. I can pay $150 per month or $35 per week salary. If you don't have good knowledge or experience then please don't bid. And I need you to work with me full time. Not part-time. So if you are interested to work full time with the salary t...

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    2 bida

    I am starting a new business creating 100% natural playdough kits for children with a range of plant based colours and scents. The kits are designed to inspire creativity, imagination and fine motor skills. The playdough comes supplied with carefully curated natural wooden loose parts for children to explore. These loose parts could be wooden stamps, seed pods, dried beans, shells or any other non...

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    73 bida

    I need a logo designed. for.facebook.profile.and.cover.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    21 bida

    Requirement of Social media optimisation

    $252 (Avg Bid)
    $252 Avg Bida
    10 bida

    I'm applying for a eco lodge permit however, the previous location was not appropriate so i have to apply for a different location so i need someone to edit the current plan

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    6 bida
    Trophy icon Small Logo Design 4 hari left

    - I need a logo for my candle business called "Seven Wonders" - It needs to be clean and modern and not from a template - Keep it simple - Please put logo on the image attached

    $32 (Avg Bid)
    $32
    12 penyertaan

    Hi I am partner of a start-up and we are currently working on a new project that involves the development of a web app for our customers (companies). The app has already been developed on django by myself, but we would need to have support to complete the work (about 20%), optimize the code, manage the db (currently being tested on postgresql) and all the final settings.

    $653 (Avg Bid)
    $653 Avg Bida
    19 bida

    Scope of work is to understand if we can create (with a POC ) the necessary security credential management wrap around running AWS RDS instances in PKS( Pivotal Kubernetes service) to satisfy Security and to offer these as managed data services to our Customers running their application .

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    to use the ABBYY SDK to develop a ZonalOCR function that support .Net Core2 environment for the following: 1- It shall use Cloud SDK from ABBYY 2- It will read data from 3 types of documents, National ID, Passport, Driving License for same country and for total of 13 countries as mentioned in excel sheet. 3- We will provide multiple copies for each document for each country for this exercise. 4- ...

    $1243 (Avg Bid)
    $1243 Avg Bida
    7 bida

    details like cheque number, payee name, rupees, account number, date, signature, bank name.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    6 bida

    Looking for wordpress, css, js, performance expert who would help me fix the initial load screen of [log masuk untuk melihat URL] page and blog. Due to some css, slider js or loader the initial load of page shows white screen. Looking for someone to fix the same so that when any new user who does not have page cached can view some meaningful content to start with before the complete page loads. ...

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    4 bida