I need a logo design for a newer company called divine scents aromatherapy using the science of aromatherapy i develop small batpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    774,230 i need a logo design for a newer company called divine scents aromatherapy using the science of aromatherapy i develop small bat tugasan ditemui, harga dalam USD

    Website untuk Design Agency, dan perlu di buat

    $421 (Avg Bid)
    $421 Avg Bida
    27 bida

    project ini merupakan fyp saya. saya perlu mencari error dalam sliding mode contoller dan PID controller dalam pre-sliding motion. sya perlukan sesorang yang boleh buat PID dan SMC simulink dan saya hanya perlu masukan nila transfer function nilai x untuk cari error. nilai transfer function sudah diberi.

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    2 bida
    $1776 Avg Bida
    21 bida

    Data processing dan visualization using python and matlab

    $450 (Avg Bid)
    $450 Avg Bida
    10 bida

    Saya Novin Triantonius , Jurusan Computer Science Universitas Bina Nusantara. Sedang menambah portofolio agar menjadi lulusan yang siap.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    running a IT support company in Malaysia

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    28 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Linkedin papper click specialist

    $23 - $194
    $23 - $194
    0 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $875 (Avg Bid)
    $875 Avg Bida
    25 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $653 (Avg Bid)
    $653 Avg Bida
    3 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    menyediakan Server elektrik dan mini server elektrik di area indonesia

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    bhi jan ma ap sa 2 minut bat karna chahta hu ap plz mujha msgh kar dana ma ap ko call kar lon ga ...........................................................................................

    $2500 (Avg Bid)
    $2500 Avg Bida
    1 bida

    bhi jan ma ap sa 2 minut bat karna chahta hu ap plz mujha msgh kar dana ma ap ko call kar lon ga ...........................................................................................

    $2550 (Avg Bid)
    $2550 Avg Bida
    1 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $938 (Avg Bid)
    $938 Avg Bida
    6 bida

    make a website ffor my business

    $514 (Avg Bid)
    $514 Avg Bida
    10 bida

    make a website ffor my business tufytkdftfjghjkhhjvzxlghdluhdfgculkhfsjahushdfuhsDfkhsakjdhfhsdflahfdlgkgfakgsdflkgsdkfgasdlkfggdfgjsDAFKGJagjksfkgafx

    $351 (Avg Bid)
    $351 Avg Bida
    1 bida

    Sistem informasi Akademik sebagai sarana informasi akademik untuk Perguruan Tinggi, dimana nilai perkuliahan bisa diakses oleh semua mahasiswa dengan ketentuan yang berlaku.

    $3855 (Avg Bid)
    $3855 Avg Bida
    4 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    saya ingin anda membuat logo untuk saya ,saya ingin logo dengan gaya flat and clean dan tanpa text pada logo ,apa anda dapat melakukan nya ,saya harap anda dapat melakukan nya untuk saya

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb per halaman. apakah anda berminat? kalau sekira...

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    membuat rekabentuk grafik ,membina laman web ,membina blog ,copying ,menaip ,microsoft office [log masuk untuk melihat URL], dan lain-lain..

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Necesito realizar un logo para una fotógrafa especializada en fotografía de preboda y fotografía de modelos. La marca se llama "Grandiflora Fotografía" es una mujer y describe que le gustaría tener un logo con letras cursivas, los colores que le llaman la atención son el negro y el dorado. Quiere un diseño sencillo, elegante y responsivo p...

    $30 (Avg Bid)
    Dijamin
    $30
    0 penyertaan

    The updater project is designed to allow users to be able to check for updated software versions for any software application (via file shortcut, shortcut in Start Menu or from the Help menu of your application). When built from source code, it should contain two files: [log masuk untuk melihat URL] and [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] is the main updater program to be...

    $520 (Avg Bid)
    $520 Avg Bida
    14 bida

    I need a new look for my business card here at the specifics.. Card must have a "silhouette" of a mermaid (not cartoonish) in the background!! nothing bold or that takes over the card.... here is a list of the information I need on the card.... my store colors are Gold and Royal Blue My name Debbie must be in a nice legible hand writing followed by The Property Girl is my company...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    20 bida

    Hi, I would like another summary article done. This time for a project called Unvest. Information to follow

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    1 bida

    Hello dear I’m working with a crypto currency trading company called NYSE and we’re currently giving out 1BTC to traders all over the globe for them to trade with and give back the company an agreed percentage…. Bid or message me to get full information about this…

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    4 bida

    Hello dear I’m working with a crypto currency trading company called NYSE and we’re currently giving out 1BTC to traders all over the globe for them to trade with and give back the company an agreed percentage…. Bid or message me to get full information about this…

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    5 bida

    We NEED a Logo done for a Furniture Business we are starting. The Business is called GERLYN Furniture. For this Logo we will need creativity and a unique look. We will be needing more of your services as well depending on how the logo looks like. This is where your passion will show through your work. The logo could be any color we just need it to be professional. For more details you can mes...

    $30 (Avg Bid)
    Dijamin
    $30
    15 penyertaan

    I would like someone to create me 3 different designs, the first 2 are simply designing the logo I attached for Apex Fitness ( I drew it by hand for reference) with red lettering on a black background for both. the font style I used to draw is how i would like the logo to be designed. On top of these 2 designs I am looking for a third design that you can create yourself that you think would be a ...

    $40 (Avg Bid)
    $40
    23 penyertaan
    Trophy icon PROJECT 718 MOTORS LLC .. 22 jam left

    I WILL NEED A LOGO DRAWING OF MOTOR WITH MY COMPANY NAME IN IT OR AROUNG ITS CALLED 718 MOTORS LLC..

    $50 (Avg Bid)
    Segera Dijamin
    $50
    36 penyertaan
    company website 6 hari left

    I need someone who can build a company website

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    15 bida

    We are looking for Self Kiosk app where Patient can go and Register their self and make payment for Doctor Consultations. We are Using a Hospital management Software called Insta powered by Practo. They will provide API's for Integration. App should integrate to Software. This is App only for Self Kiosk. Android

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    4 bida

    I need to open a mailbox at a UPS store in the Sacramento area for my business but I don't have the paperwork for it (they require two forms of ID). Please help me open one. We can meet up and I will cover all the costs involved with opening it (6-month fee and one-time setup fee). I will have sole access to this mailbox.

    $80 (Avg Bid)
    Tempatan
    $80 Avg Bida
    1 bida

    The updater project is designed to allow users to be able to check for updated software versions for any software application (via file shortcut, shortcut in Start Menu or from the Help menu of your application). When built from source code, it should contain two files: [log masuk untuk melihat URL] and [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] is the main updater program to b...

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    4 bida

    The requirements for this project are as follows. You will be need experience in helping to market a launch with a token on the bsc smart chain. Managing a telegram for a token and promoting it to a high number of people so the launch goes well. Experience with private sale and presale of bsc tokens. Someone who can get a high number of people in the telegram and promote it to groups. You will ...

    $629 (Avg Bid)
    $629 Avg Bida
    9 bida