I need a logo for a a niece site that sells items under 100 the logo should integrate the 100 bill an it will be displayed on apekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    1,212,620 i need a logo for a a niece site that sells items under 100 the logo should integrate the 100 bill an it will be displayed on a tugasan ditemui, harga dalam USD
    $31 Avg Bida
    24 bida

    Membuat dan mengedit video anda menjadi lebih istimewa.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    8 bida
    $23 Avg Bida
    1 bida

    Hai En Adnan. Saya bercadang utk buat mobile apps utk food delivery platform seperti food panda n grab. Apps ini integrate dgn lalamove n my speed. Android and IOS.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran juga dibuat menerusi online transfer-Bank Islam,myBSN dan lain-lain (bukan Paypal) sekiranya anda berjaya melakukan task yang diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak RM800 atau 20 item untuk RM2000. 3) Task ini perlu dilakukan dalam masa 15 hari. 4) Berkemahiran menggunakan pelbagai jenis platform untuk tujuan promosi. 5) Menepati dan bersetuju dengan semua syarat yang dinyatakan diatas. Maklumat tambahan dan bahan-bahan bagi tujuan posting akan diberikan di whatsapp. Jika bersetuju sila hantar proposal dahulu untuk saya pilih. Maaf jika saya menggunakan bahas...

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    4 bida

    Perlu buat simple post-event report untuk dihantar kepada sponsor/funder kepada event/program tersebut. Satu report anggaran 5 ke 8 muka surat sahaja.

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    2 bida

    Migrate Site to WordPress

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    4 bida

    Membuat artikel tentang tema kampus sebanyak 100 artikel 1000 kata

    $247 (Avg Bid)
    $247 Avg Bida
    4 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    $24 / hr Avg Bida
    1 bida

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    1. Saya akan beri contoh komen yang akan digunakan. 2. Anda copy dan paste di ruangan komen2 post yang juga saya berikan dan anda cadangkan (yang relevan) 3. Copy link post yang telah dikomen tadi dan masukkan ke dalam Ms Excel 4. Email kepada kami laporan tersebut 5. Kami bayar RM30 untuk setiap 100 komen yg siap terus ke akaun anda!

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    18 bida

    Bulid site under typo3 , PSD disediakan pekerjaan dimulai dari slicing responsive dan integrate dengan CMS typo3 lebih dicari yg berpengalaman dengan typo3

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    10 bida

    Serah beberapa artikel Mengemaskini data-data harian seperti bill,resit harian ke dalam account pebelanjaan syarikat

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Tolong bersihkan website saya dari Cracker, saya rasa website2 saya di masuki Trojan.

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join! Free coaching dkt area McD Kuala Terengganu! Student mmg dialu-alukan sangat2. ini mungkin boleh mengubah hidup anda.

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Translate Belarusian 1250 word stucture site

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    2 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Kami dari PT Teknologi Bahana Mega (TBM), bergerak di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (Covering CISA Exam Outline) Training akan dimulai pada awal tahun 2015. Besar harapan kami untuk dapat bekerja sama dengan anda.

    $2600 (Avg Bid)
    $2600 Avg Bida
    1 bida

    Halo, saya sudah memiliki design html nya dan saya memerlukan fungsi (PHP)..

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    3 bida

    Artikel ini berkisar tentang sebuah analisa yg berati kita tidak akan melakukan hal yang semena-mena..

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya ingin mempunyai website seperti punya orang ini seperti di link ini Turbo Paypal Namun saya minta untuk dibuatkan ada member areanya.

    $931 (Avg Bid)
    $931 Avg Bida
    3 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP CASE ORI, 2600MH POWERBANK FREE, FREE Postage IN MALAYSIA ONLY!! RM870 FULL SET. Read maximize: √ Android 4.2.2 (Jelly Bean) √ Air Gesture √ Air Browser √ Air Launcher-accept √ Air call-accept √ Motion settings √ S-Voice √ HD SUPER AMOLED Screen Size √ Speed ‚Äč‚ÄčInternet 4G (HSPA +) √ Video Call √ & Personal Wi...

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida

    The Shop sells the Gadget Bookhoover, which is a 3D printed (Speed) Reading Tool for the finger to increase focus and read faster. In addition, it includes a ergonomic pen for classic and digital handwriting. An Online shop is already existent and working but needs more visibility. We are searching for a Email Marketer (Klaviyo) passioned about speedreading, reading, writing, learning etc.). Email Flows and strategies has to be set up. Languages German and English.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    11 bida
    Unity python 6 hari left
    DISAHKAN

    Integrate the following python package into unity 2019.2.5f

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    4 bida
    Trophy icon New logo to be made 2 hari left

    I am looking to make a new logo that will look exactly like the "BTS" attachment but replace the letters with "ATR". Change the orange background to the yellow/green color in JTS logo attached.

    $23 (Avg Bid)
    Dijamin
    $23
    16 penyertaan

    KPIs 1. Broadcast messages from Google sheet 2. Automated triggered/timed messages sent on an action 3. Autoresponse & chat flow 4. Integrate chat Dashboard available in gupshup Refer

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    1 bida

    Need an architect to work closely with the client to produce detailed designs and cost estimates while complying with building and safety regulations in Arkansas, 72901 on a 6 acre land.

    $954 (Avg Bid)
    $954 Avg Bida
    26 bida
    web site Devolop 6 hari left

    We need a wordpress website devoloper

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    7 bida
    Trophy icon OfficeSupply Logo Design 9 hari left

    I am looking for a logo containing the business name "OfficeSupply" with an icon like a paper pin, paper clip, push pin, or decide by yourself. you can choose anything from stationery items essential for the office table. I will need the selected design with the source file and the additional editing will be paid for separately. Design with the help of websites AI tools will not be considered

    $20 (Avg Bid)
    Dijamin
    $20
    16 penyertaan
    Photo editing 6 hari left

    Looking to remove items from a few pictures and I want it to look as natural as possible. Also a change of background.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    56 bida

    Need a very luxury modern looking website please if you are not qualified do t apply for it. Must have very good track record Home page with slides, video- work page to include subpages per project- profile page - contact page 4 main pages plus sub pages under the work

    $482 (Avg Bid)
    $482 Avg Bida
    115 bida

    O desenvolvimento deve ser desenvolvido utilizando PHP, Laravel, Blade e jQuery. O que precisa ser desenvolvido? -> Área de acesso externo ao portal (usuário final) e área administrativa (usuá...de acesso; -> Módulo de gestão de páginas e notícia, onde vai poder editar, cadastrar, desativar, ordenar ou excluir, além de informar o seu tipo, ordem e rota de exibição, grau de importancia e demais funções; -> Módulo de gestão de mídias, onde vai ser possível editar, cadastrar, desativar, ordenar ou excluir uma mídia, além de criar áreas dinâmicas no site para sua exibição; Integração e migraç&atild...

    $1088 (Avg Bid)
    $1088 Avg Bida
    32 bida

    Android app needed for delivery driver to take a photo, type an order number into a field and send to a pre configured email address. Email received to show order number in the title with attached photo Something very simple, quick and easy to use is prefered. Company logo in the app and start up would be good too.

    $652 (Avg Bid)
    $652 Avg Bida
    59 bida