I need a logo for a a niece site that sells items under 100 the logo should integrate the 100 bill an it will be displayed on apekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    992,564 i need a logo for a a niece site that sells items under 100 the logo should integrate the 100 bill an it will be displayed on a tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hai En Adnan. Saya bercadang utk buat mobile apps utk food delivery platform seperti food panda n grab. Apps ini integrate dgn lalamove n my speed. Android and IOS.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida
    $1776 Avg Bida
    21 bida

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran juga dibuat menerusi online transfer-Bank Islam,myBSN dan lain-lain (bukan Paypal) sekiranya anda berjaya melakukan task yang diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak R...

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    4 bida

    Perlu buat simple post-event report untuk dihantar kepada sponsor/funder kepada event/program tersebut. Satu report anggaran 5 ke 8 muka surat sahaja.

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    2 bida

    Migrate Site [log masuk untuk melihat URL] to WordPress

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    4 bida

    Membuat artikel tentang tema kampus sebanyak 100 artikel 1000 kata

    $247 (Avg Bid)
    $247 Avg Bida
    4 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    $24 / hr Avg Bida
    1 bida

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    1. Saya akan beri contoh komen yang akan digunakan. 2. Anda copy dan paste di ruangan komen2 post yang juga saya berikan dan anda cadangkan (yang relevan) 3. Copy link post yang telah dikomen tadi dan masukkan ke dalam Ms Excel 4. Email kepada kami laporan tersebut 5. Kami bayar RM30 untuk setiap 100 komen yg siap terus ke akaun anda!

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    18 bida

    Bulid site under typo3 , PSD disediakan pekerjaan dimulai dari slicing responsive dan integrate dengan CMS typo3 lebih dicari yg berpengalaman dengan typo3

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    10 bida

    Serah beberapa artikel Mengemaskini data-data harian seperti bill,resit harian ke dalam account pebelanjaan syarikat

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Translate Belarusian 1250 word stucture site

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    2 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Kami dari PT Teknologi Bahana Mega (TBM), bergerak di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (...

    $2600 (Avg Bid)
    $2600 Avg Bida
    1 bida

    Artikel ini berkisar tentang sebuah analisa yg berati kita tidak akan melakukan hal yang semena-mena..

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> [log masuk untuk melihat URL] if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP ...

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida
    Need Youtuber The whole world 6 hari left
    DISAHKAN

    I want some youtubers through which I want to promote my company. If anyone has youtuber then beat it minimum member 10k+

    $30 - $250
    Dimeterai
    $30 - $250
    0 bida
    payment api integration 6 hari left
    DISAHKAN

    integrate payment api to my website

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    13 bida
    Rayne Storm 6 hari left

    My name is La Quincia and I would like to start a business that sells lipgloss. Hoping that I can expand from not only doing lipgloss and do clothing @etc. what I was hoping for is drawing of characters based of my island home in the Caribbean, St. Croix U.S Virgin Islands. I was hoping to incorporate some natural hair, glasses, swimsuit, the cultural wear & etc. I would like the drawings base...

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    26 bida

    I have a website with AdLinkFly script installed I have a problem with preparing visits and calculating them in the statistics I want someone who is able to solve the problem and has experience in dealing with short links sites before that, or has worked on sites close to statistics and visitors And the picture contains information and languages ‚Äč‚Äčthat are required to be available in the person as...

    $146 (Avg Bid)
    $146 Avg Bida
    6 bida

    We are looking for a developer on ReactJS and AEM to give support for few months. We will give 20-24k per month Note: It's a remote job. You need to connect to the client system and work on his system. You need to give support 2 hrs a day from mon-fri

    $431 (Avg Bid)
    $431 Avg Bida
    3 bida

    ############## Please read well first ############### Please read well, I need a person with the following requirements, honest, hard-working and with a desire to earn a lot of money, stable long-term work ... if you do not have these requirements, I need a person who is a non-intermediary developer who can integrate our point of sale and web page all in one using the same database which is MySQL,...

    $508 (Avg Bid)
    $508 Avg Bida
    14 bida
    Site measurement in Bangalore 6 hari left
    DISAHKAN

    I want 4 floors of rooms to be measured with F & F and drawing to be given. Total 25 rooms Measurement of room cot and wardrobes

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    8 bida

    I have an excel list containing 1700 books. You need to open a Bookshop website, paste the book ID in the search field and copy paste the description of the books in the excel sheet. Also save the book picture in a folder. I had 30 minutes to fill the first 60 entries (Books) There are 1713 Entries in total (including the already done) Would mean that you would need around 856 Minutes, respective...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    92 bida

    I have a PDF that needs to be edited in Word/excel in order to replace/edit some text. I will need 2 files edited and i need it ASAP, meaning today.

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    38 bida

    I have a PDF that needs to be edited in Word/excel in order to replace/edit some text. I will need 2 files edited and i need it ASAP, meaning today.

    $290 (Avg Bid)
    $290 Avg Bida
    40 bida

    See requirements in attachment. Example theme: [log masuk untuk melihat URL]

    $652 (Avg Bid)
    $652 Avg Bida
    84 bida

    We are looking forward to connect a multi-faceted professional content writer, quite good with Pharma knowledge and skilled in blogging, article writing, monographs, social media post and other business related marketing content of Pharma specific software products in B2B. Generating new ideas and developing effective content for Websites and enterprise application which is unique, factually 100%...

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    8 bida

    I have a PDF that needs to be edited in Word/excel in order to replace/edit some text. I will need 2 files edited and i need it ASAP, meaning today.

    $266 (Avg Bid)
    $266 Avg Bida
    11 bida

    we are a fiber optic company looking for few corporate videos

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    10 bida

    I need to upload 100 products to my Shopify website. After it's all uploaded perfectly, I need to optimise 1000+ products of my Shopify store, because it was uploaded not very well previously. So, if you have a team of freelancers that can finish work fast and do things perfectly, then you are the freelancer I am looking for. I have an SOP here, you need to upload products 100% according t...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    57 bida

    I need a web application where all work will be done on backend. Its an small accounting application. 1. We can create sales or purchase order with multiple item. 2. create item 3. create multiple bank account, a cash account from where payment will be done 4. payment and receipt on purchase and sales 5. daybook report 6. profit loss report etc Need to make python and mysql database with django f...

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    8 bida

    Hi guys, I need help with add SSR support to a Vue website, to make it more SEO friendly. - Add SSR support. - Add meta tags (for ex. with the Vue-meta, vue-head npm package) - Add support for multi localization strings (vue-i18n npm). Everything at the webpage should be stringifyed. - Add support for showing the language that the user has as preferred in the browser. And also add support fo...

    $214 (Avg Bid)
    $214 Avg Bida
    7 bida