I need a logo for a a niece site that sells items under 100 the logo should integrate the 100 bill an it will be displayed on apekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    787,821 i need a logo for a a niece site that sells items under 100 the logo should integrate the 100 bill an it will be displayed on a tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1863 Avg Bida
    43 bida

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran juga dibuat menerusi online transfer-Bank Islam,myBSN dan lain-lain (bukan Paypal) sekiranya anda berjaya melakukan task yang diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak R...

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    6 bida

    Perlu buat simple post-event report untuk dihantar kepada sponsor/funder kepada event/program tersebut. Satu report anggaran 5 ke 8 muka surat sahaja.

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    2 bida

    Membuat artikel tentang tema kampus sebanyak 100 artikel 1000 kata

    $247 (Avg Bid)
    $247 Avg Bida
    4 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    $26 / hr Avg Bida
    1 bida

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    1. Saya akan beri contoh komen yang akan digunakan. 2. Anda copy dan paste di ruangan komen2 post yang juga saya berikan dan anda cadangkan (yang relevan) 3. Copy link post yang telah dikomen tadi dan masukkan ke dalam Ms Excel 4. Email kepada kami laporan tersebut 5. Kami bayar RM30 untuk setiap 100 komen yg siap terus ke akaun anda!

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    18 bida

    Bulid site under typo3 , PSD disediakan pekerjaan dimulai dari slicing responsive dan integrate dengan CMS typo3 lebih dicari yg berpengalaman dengan typo3

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    11 bida

    Serah beberapa artikel Mengemaskini data-data harian seperti bill,resit harian ke dalam account pebelanjaan syarikat

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Kami dari PT Teknologi Bahana Mega (TBM), bergerak di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (...

    $2563 (Avg Bid)
    $2563 Avg Bida
    1 bida

    Artikel ini berkisar tentang sebuah analisa yg berati kita tidak akan melakukan hal yang semena-mena..

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> [log masuk untuk melihat URL] if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP ...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    Below are list of logo for your reference. I don't want something very complicated, but a logo with a symbol and intricate layout to be studied. with business card design

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    22 bida

    I'm a fairly new content creator/streamer on Twitch/Facebook. We are a Dad and Son team that stream a variety of games. Me and my son battle and play together to beat games. I need a digital artist to work with me to help create an images for my brand. I currently use Facebook Gaming and Twitch for my stream platform. I utilize streamlabs obs to stream games and general chat. I need a custom ...

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    9 bida

    Basically i'm looking for a pure copy of: [log masuk untuk melihat URL] As you can see you can just write in a username and get his: - story (and download it) - highlights (and download it) - posts (and download it) I'd be glad to get a site that does all that. Thanks. P.S I know that IG's API changes every month so it's more difficult to keep the site working all the time, s...

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    3 bida

    I need an Android app. I would like it designed and bui̇lt. The domain name must have a property that can be registered and transferred. Manageable in the same way Examples include the NAMECHEAP app in Google play [log masuk untuk melihat URL]

    $1142 (Avg Bid)
    $1142 Avg Bida
    13 bida

    I need you to develop Facebook bot software for me which will be me to add viewers my live post on Facebook. the requriment is attached inbox me with your previous project.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hi Everyone , I have a dynamic table in an html table that has column headers that can be used to sort the data but it will not sort the data. [log masuk untuk melihat URL] If you look at the bottom it displays all data.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    22 bida

    Standard stand alone site that runs off aws S3. Must be well designed and implemented to my aws account. It will be 8 pages, home, about us, book online (must include calendar with dynamic dates, customer entry screen and notify via email a list of addresses once submitted) and client testimonials. Simple and [log masuk untuk melihat URL] is elegant.

    $308 (Avg Bid)
    $308 Avg Bida
    12 bida

    Ayushdsdeep Ayushdsdeep Public profile Download the App Dashboard My Projects Browse Projects Browse Freelancers Browse Local Jobs Inbox Deposit Funds Get Support Log Out Copyright 2020 Freelancer Technology Pty Limited Switch Account Smart parking management system in MATLAB DETAILS BIDS MANAGEMENT PROJECT BUDGET (CAD) $ 30 - 250 AVERAGE BID (CAD) $ 159 BIDS 11 PROJECT STATUS Closed PROJECT DES...

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    3 bida

    I think that this project will be inspiring, I only need a very simple storefront set up, even one page is OK for now. I can always come back for more work later. I do want the quality of the design, however, to be great. I have a lot of artwork that I'm happy to assist with providing. I am a UX designer, but I don't have the time to do this myself. Additionally, I'm interested in a...

    $408 (Avg Bid)
    $408 Avg Bida
    18 bida

    two different case study both 1000 word limit answering questions directed to the case study and analysing data.

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    14 bida

    I am Looking for a programmer that is familiar with Interactive brokers trader work station (TWS), who can create a trade copy program that will copy trades from one TWS platform to other TWS platforms.

    $164 (Avg Bid)
    $164 Avg Bida
    1 bida

    Web scraping expert needed for immediate project scraping products into excel sheet Requirements: Finish asap. Max 1 day Work on my computer through team viewer, I have visual studio installed Need to be able to talk Deliver perfect job with no errors or missing items n stuff That's it. Budget: $40 + feedback Good opportunity if yo're new to freelancer!

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    15 bida

    We are looking to create a custom application that will allow us to add special discounts applied to a Shopify Plus checkout. We have some specific criteria that must be met for discounts / combined discounts on our store. For this particular feature, we will also need to be able to easily adjust the values through the plugin on the 'Apps' tab of Shopify. Additionally, we would also like...

    $573 (Avg Bid)
    $573 Avg Bida
    11 bida

    Need to be able to integrate apple business chat on a website.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    1 bida

    I need digital marketing collateral done for our IT services business. Our business is in the IT and telecommunications space. We need professional digital material to market and promote our business.

    $121 (Avg Bid)
    $121 Avg Bida
    7 bida

    I need you to develop Facebook bot software for me which will be me to add viewers my live post on Facebook. the requriment is attached inbox me with your previous project.

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    1 bida

    business broker, looking for a solid and accurate spreadsheet calculator that I can enter variables with 2 or 3 multiple valuations. I a spread sheet I am using now. would like the new version to be based on this with improvements and enhancments. Main valuation based on relationship of EBIDTA to Revenue and Multiples of EBIDTA. Must be able to function whether certain variables are input or not....

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    6 bida

    Adding the remaining functionality on a Webtorrent based Webview Aplication written in Cordova with IONIC for Android

    $569 (Avg Bid)
    $569 Avg Bida
    8 bida

    READ CAREFULLY Apply for this job only if you have worked for the roofing industry before If you have not worked for the Roofing Industry before please don't apply I need a Facebook Marketing Expert who can help me get roofing leads from Facebook If you can help please bid on this job

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    6 bida

    I need a 4 second splash animation for a children's educational video. I will send you the logo file once you're hired. The logo consists of 5 stylized letters. The logo will appear on the first frame. The words "music by" will transition in above the logo. We can discuss ideas on transitions and some lighting effects. I do not need any audio effects for this project. Thank...

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    14 bida