I need a logo for a a niece site that sells items under 100 the logo should integrate the 100 bill an it will be displayed onpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    781,401 i need a logo for a a niece site that sells items under 100 the logo should integrate the 100 bill an it will be displayed on tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran juga dibuat menerusi online transfer-Bank Islam,myBSN dan lain-lain (bukan Paypal) sekiranya anda berjaya melakukan task yang diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak R...

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    6 bida

    Perlu buat simple post-event report untuk dihantar kepada sponsor/funder kepada event/program tersebut. Satu report anggaran 5 ke 8 muka surat sahaja.

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    2 bida

    Membuat artikel tentang tema kampus sebanyak 100 artikel 1000 kata

    $247 (Avg Bid)
    $247 Avg Bida
    4 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    $26 / hr Avg Bida
    1 bida

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    1. Saya akan beri contoh komen yang akan digunakan. 2. Anda copy dan paste di ruangan komen2 post yang juga saya berikan dan anda cadangkan (yang relevan) 3. Copy link post yang telah dikomen tadi dan masukkan ke dalam Ms Excel 4. Email kepada kami laporan tersebut 5. Kami bayar RM30 untuk setiap 100 komen yg siap terus ke akaun anda!

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    18 bida

    Bulid site under typo3 , PSD disediakan pekerjaan dimulai dari slicing responsive dan integrate dengan CMS typo3 lebih dicari yg berpengalaman dengan typo3

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    11 bida

    Serah beberapa artikel Mengemaskini data-data harian seperti bill,resit harian ke dalam account pebelanjaan syarikat

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Kami dari PT Teknologi Bahana Mega (TBM), bergerak di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (...

    $2563 (Avg Bid)
    $2563 Avg Bida
    1 bida

    Artikel ini berkisar tentang sebuah analisa yg berati kita tidak akan melakukan hal yang semena-mena..

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> [log masuk untuk melihat URL] if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP ...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    I need someone to write a website content and build the website. Very simple and direct. Business Concept: Promoting Canadian products and producers.

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    17 bida

    Hello, I want to make a dashboard with charts about the number of calls from a switchboard. Right now I have a way to obtain an excel every month with the line-by-line summary of each call that is made or received, and I would like to capture in visual statistics a summary of: - Total number of calls received, per day, week and month. - Total number of calls issued, per day, week and month. - Numb...

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    17 bida

    Hello, I have CentOS Linux 7.8.2003 (Core) using Plesk Obsidian, I just got a extra SSH drive installed on my server and I would like to mount it and use it as more web space Can this be done? Thanks!

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    3 bida

    I need someone to integrate bungeecord on my server and help me setting the plugins for that our someone to do my server economy (91 plugins)

    $34 - $281
    $34 - $281
    0 bida
    company profile 6 hari left
    DISAHKAN

    I want someone to make me full company profile I have logos ready we are an e-commerce website that sells healthy products here is our website the words there are demo [log masuk untuk melihat URL]

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    29 bida

    We need a front-end developer to help us fix a scrolling bug. Check this demo page [log masuk untuk melihat URL] scrolling down to the section which is called "Bytestyle"([log masuk untuk melihat URL]) this section will be locked on the screen. Now the issue is If you scroll down fast to the Bytestyle section, the page is shaking before the section is fixed. Need you help me improve a...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    3 bida

    This guy has written some functionality to open a webpage in a browser from multiple unique ip addresses. [log masuk untuk melihat URL] I want you to take this functionality, test it and write this in a python script. The Script should be written in Python3. The script should be run using command line and should accept the following parameters in command line arguments: 1. target_web_address -...

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    2 bida

    I am starting a fiberglass pool company. Initially, I will be working as the sales arm for American Fiberglass Pools and operating under my LLC ( Starlight Fiberglass Pools of DFW) [log masuk untuk melihat URL] We will exclusively market pools manufactured by American Fiberglass Pools [log masuk untuk melihat URL] Our target audience will be in the Dallas/ Fort Worth area with a specifically ...

    $428 (Avg Bid)
    $428 Avg Bida
    29 bida

    I need a react project created that we can use to import into our project where I we have to just replace the pool id and app id. requirements: working with react js forms available to be modified , translated and new fields added This is the pool we created, we need the form with this fields: Required attributes name, family_name, email, phone_number, updated_at Alias attributes no...

    $221 (Avg Bid)
    $221 Avg Bida
    5 bida

    It's a weight training program, and I would like to improve the design using the same colors / typo. I do not need illustrations or logo, it's just the apparence work to make it look more beautiful. The thing is, I need to insert google drive links after the design is done, so how can we do (I can't insert link with PDF then) ? This is at least 30 pages of program, using the same ...

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    20 bida

    I am finding talent python dev who can fix my script right now. Thanks.

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    6 bida
    An animated pet while it talk 6 hari left
    DISAHKAN

    I'm looking an animator that can provide to me an animation from one photo that i will upload, you must hand draw the bear peluche from the photo and animate it while it talk. My budget is 2$ for hour, i need at moment just one hour of work.

    $502 / hr (Avg Bid)
    $502 / hr Avg Bida
    2 bida

    1 - make the initial setup for my wave accounting account 2 - make the customization for the account as per my business (iptv) 3 - short traning on what should i be doing.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    5 bida

    Looking for professional video maker for IT services company I nee 30 second video , with full creativity

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    8 bida

    My Android phone doesn't root, so I need assistance from someone with a rooted phone. I want a copy of all the files and directories installed by an standard APK from the Google Play store. Just download the app, then zip up the installed files/subdirectories and upload those here.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    2 bida

    C# WPF as front end and ASP.net as backend , using DevExpress tools It's a document management system ( Similar to Docware) that use DevExpress, Rich Text editor If you are able to integrate: The system have : 1- Left banner to have all tabs 2- Users : Add/delete/Edit/search 3- Organization and Departments creation 5- Create/edit/delete search / Open Doc/docx files 6- Create/edit/del...

    $1170 (Avg Bid)
    $1170 Avg Bida
    22 bida

    I need 2 websites, one is a simple one while in other I need a chat function.

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    7 bida

    I am looking for a Facebook ad expert that has successfully sold art, tees and merch through FB Ads. I am interested in replicating what you have done in the past to cut the learning curve. I am serious, please do not just send me a cut and paste response.

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    12 bida

    C# WPF as front end and ASP.net as backend ) It's a document management system ( Similar to Docware) that use DevExpress, Rich Text editor If you are able to integrate: The system have : 1- Left banner to have all tabs 2- Users : Add/delete/Edit/search 3- Organization and Departments creation 5- Create/edit/delete search / Open Doc/docx files 6- Create/edit/delete search templates : ...

    $1173 (Avg Bid)
    $1173 Avg Bida
    20 bida

    We are a company that helps reunite former homeowners wit money owed to them after their home goes to tax foreclosure sale. After their home sells for more than what was due in back taxes it creates a "surplus or Excess" Funds which is due to the previous owner who was foreclosed on. These lists are usually held at the county level with the auditor or treasurer. We are ramping up the pro...

    $406 (Avg Bid)
    $406 Avg Bida
    14 bida

    Integrate Video Broadcasting; Add Video Log and Video Chat functions to an existing social media site Budget: $250

    $201 (Avg Bid)
    $201 Avg Bida
    16 bida