I need a logo for a a niece site that sells items under 100 the logo should integrate the 100 bill an it will be displayed onpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    962,650 i need a logo for a a niece site that sells items under 100 the logo should integrate the 100 bill an it will be displayed on tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hai En Adnan. Saya bercadang utk buat mobile apps utk food delivery platform seperti food panda n grab. Apps ini integrate dgn lalamove n my speed. Android and IOS.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida
    $1776 Avg Bida
    21 bida

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran juga dibuat menerusi online transfer-Bank Islam,myBSN dan lain-lain (bukan Paypal) sekiranya anda berjaya melakukan task yang diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak R...

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    4 bida

    Perlu buat simple post-event report untuk dihantar kepada sponsor/funder kepada event/program tersebut. Satu report anggaran 5 ke 8 muka surat sahaja.

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    2 bida

    Membuat artikel tentang tema kampus sebanyak 100 artikel 1000 kata

    $247 (Avg Bid)
    $247 Avg Bida
    4 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    $24 / hr Avg Bida
    1 bida

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    1. Saya akan beri contoh komen yang akan digunakan. 2. Anda copy dan paste di ruangan komen2 post yang juga saya berikan dan anda cadangkan (yang relevan) 3. Copy link post yang telah dikomen tadi dan masukkan ke dalam Ms Excel 4. Email kepada kami laporan tersebut 5. Kami bayar RM30 untuk setiap 100 komen yg siap terus ke akaun anda!

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    18 bida

    Bulid site under typo3 , PSD disediakan pekerjaan dimulai dari slicing responsive dan integrate dengan CMS typo3 lebih dicari yg berpengalaman dengan typo3

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    10 bida

    Serah beberapa artikel Mengemaskini data-data harian seperti bill,resit harian ke dalam account pebelanjaan syarikat

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Tolong bersihkan website saya dari Cracker, saya rasa website2 saya di masuki Trojan.

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Kami dari PT Teknologi Bahana Mega (TBM), bergerak di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (...

    $2600 (Avg Bid)
    $2600 Avg Bida
    1 bida

    Artikel ini berkisar tentang sebuah analisa yg berati kita tidak akan melakukan hal yang semena-mena..

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> [log masuk untuk melihat URL] if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP ...

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida

    need windows server expert to help me move my node.js site to another domain. currently chart app hosted on windows server, i want to change domain name.

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    11 bida

    Hello all, I am looking for a guy/Team who can design automotive website which has full list of repair/services we offer to all types of cars. We are looking for a website which has various types of services we offer and when a customer comes across our website he can simply crawl through our website and select the type of service and the time slots whenever we are available next and add them to...

    $1093 (Avg Bid)
    $1093 Avg Bida
    67 bida

    I want to switch from nodejs mysql to golang mysql.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    9 bida

    we need a big data architect to integrate multiple data sources in structured and unstructured data including SQL database of a CRM and social media analytics. We need the solution to process all the data to data warehouse for analytics purpose. Experience with data analytics, reporting dashboard and Cloud will be a plus.

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    3 bida

    I have an Html page that i need to integrate into my laravel project. I need an experienced laravel developer for this task. You should have a very good understanding of PHP HTML and laravel. No try and error I need the task completed with some hours so do not message if you are not ready

    $152 (Avg Bid)
    $152 Avg Bida
    42 bida

    We need to solve the problem to link correctly the site to Google Analytics, at the moment i am not able to see the data form the site. The site URL has a redirect to different server. Need to solve this problem

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    2 bida

    You will find instructions in the PDF attached and then please resolve each Excel file according to the instructions inside each of it and leave the solution in a separate tab/sheet created in the same excel file. The solving deadline is June 23rd 6.00 PM (GMT+1)

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    10 bida
    The Man Project 6 hari left
    DISAHKAN

    The Man Project will be a website and app-based platform that aims to assist men to access a range of mental health and related services. Men have historically been underrepresented when it comes to accessing various forms of support, so we have teamed up as a collective to create a one stop shop to break down the barriers and make seeking help easier. Barriers to help seeking include men’s...

    $110 (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $110 Avg Bida
    4 bida

    Hi, I need some 1000 word content to be written by next 24 hours. I will hire multiple writers. Payout is 5$ per 1000 words. The writers who will write well written unique engaging content will get more works in future.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    34 bida

    Instructions: 1. I'm in need of 20-50 or even 100 short videos. 2. These videos cannot be from youtube. 3. You can find old videos from: - your local library - videos from other sites - copyright free videos etc 3. Make sure the videos don't have youtube copyrights by uploading some of the videos to youtube, to see what youtube does to the videos. Leave the videos on youtube...

    $8 (Avg Bid)
    Dijamin
    $8
    2 penyertaan

    [CONFIRMIS SV RECRUITMENT - SITE VERIFIER JOB] Confirmis is a specialist in the business information industry based in Singapore, and we provide quality business and market insights to help our global clients decide with confidence when dealing with business partners in ASEAN and globally. Site Verifiers are responsible for verifying companies’ existence through visual data by conducti...

    $54 (Avg Bid)
    Tempatan
    $54 Avg Bida
    23 bida

    [CONFIRMIS SV RECRUITMENT - SITE VERIFIER JOB] Confirmis is a specialist in the business information industry based in Singapore, and we provide quality business and market insights to help our global clients decide with confidence when dealing with business partners in ASEAN and globally. Site Verifiers are responsible for verifying companies’ existence through visual data by conducti...

    $60 (Avg Bid)
    Tempatan
    $60 Avg Bida
    9 bida

    [CONFIRMIS SV RECRUITMENT - SITE VERIFIER JOB] Confirmis is a specialist in the business information industry based in Singapore, and we provide quality business and market insights to help our global clients decide with confidence when dealing with business partners in ASEAN and globally. Site Verifiers are responsible for verifying companies’ existence through visual data by conducti...

    $18 (Avg Bid)
    Tempatan
    $18 Avg Bida
    7 bida

    [CONFIRMIS SV RECRUITMENT - SITE VERIFIER JOB] Confirmis is a specialist in the business information industry based in Singapore, and we provide quality business and market insights to help our global clients decide with confidence when dealing with business partners in ASEAN and globally. Site Verifiers are responsible for verifying companies’ existence through visual data by conducti...

    $14 (Avg Bid)
    Tempatan
    $14 Avg Bida
    8 bida

    Looking for someone experienced with Wix to integrate Zippay to our site.

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    5 bida

    I have a pic of my house and ideas I want to do, colours, roof etc but can’t visualize it. Need someone that can do that for me

    $244 (Avg Bid)
    $244 Avg Bida
    8 bida

    Hi, Sleepy tree kids is an new online business. We sell both drop ship items, some made by myself and also sell the music we make. Therefore would like an eco natural and beautiful online site perfected to resonate with our calming and peaceful values. our site is to help new mums get what they need for bubs and help babies get to sleep. audience a natural and environmental minded woman mother. ...

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    36 bida