I need a map of the seven asia minor churchespekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    345,828 i need a map of the seven asia minor churches tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    viral my youtubevideo in malaysia ( Kuala Lumpur ), Singapore and Indonesia ( jakarta )

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    4 bida

    WORK SCOPE: To extract business data from Google Map (*Please zoom map up to 20m for larger data extraction) FORMAT TO SAVE LIST: CSV or EXCEL LIST OF DATA FIELDS REQUIRED: Business Name Address City State Zip Phone Fax (if available) Email id (if available) Website URL (if available) COUNTRY: Malaysia KEYWORDS/TARGET LOCATION: (The list below shows the industrial area name. Please extract th...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    19 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Saya membutuhkan jasa untuk membuat website Joomla tapi menggunakan HTML yang sudah jadi. Deskripsi pekerjaan: - Tidak ada pekerjaan medesign web, design sudah dibuat dalam bentuk HTML - Mengaplikasikan design yang sudah jadi ke dalam Joomla - Termasuk membuat form contact us dan google map menggunakan free plugin Joomla - Pekerjaan hanya mengkonvert HTML ke Joomla - Tidak termasuk p...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    3 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hello, saya membutuhkan jasa untuk menggambarkan cover, dan peta untuk novel fiksi fantasy saya. kalau bisa reply ASAP. urgent. thanks.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Menerjemahkan dari konsep design Interface (PSD) ke (HTML 5( Beberapa Feature yang akan di pakai sbb: - Parallax Design - Bootstraps - JavaScript - CSS3 - PHP - Responsive Mobile Device - Social Media Sharing - HTML 5 Video Player - Contact Form = Link to Google Map

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    I need 800 Facebook Likes from Singapore, Malaysia & Asia on one of my photos. I will award this project today! Bid only if you are up to the task. Please follow the schedule: Day 1 - 150 likes (20% payment will be made to you) Day 2 - 150 likes (20% payment will be made to you) Day 3 - 100 likes (20% payment will be made to you) Day 4 - 200 likes (20% payment will be made to you) Day ...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    facebook likes Tamat left

    as discussed on skype and by email 8-visas Website: [log masuk untuk melihat URL] Facebook page: [log masuk untuk melihat URL] Target Countries: Cambodia, China, Hongkong, Indonesia, Israel, Japan, Korea South, Malaysia, Qatar, Russia, Saudi Arabia, Singapore, Taiwan, United Arab Emirates, Vietnam, Antigua & Barbuda, Bahamas, Barbados, Belize, Canada, Dominican Republic, El Salvador, Mexic...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    skripsi mengenai hubungan antara indonesia vietnam malaysia dan negara sekitaran asia tenggara yang mebahas mengenai perubutan wilayah kekuasaan laut china selatan

    $140 - $140
    $140 - $140
    0 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    PT. PHOENIX JAYA MANDIRI Jakarta, bergerak di bidang Jasa Pengurusan barang Export dan Import di Pelabuhan Tg Priok Maupun Di Bandara Soekarno Hatta, Juga kami melayani jasa Domestics Pendistribusian barang ke seluruh Indonesia Khususnya ke Seluruh wilayah Sumatera, Aceh NAD, Jawa dan Bali Lintas Darat, Laut dan Udara . Melayani International Sea & Air Freight Forwarding, Customs Clearance, ...

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    1 bida

    I need a mobile site. I would like it designed and built.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    4 bida

    I need an Android app. I already have a design for it, I just need it to be built.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Have a reference website to create. Need a revamp. Modules required: 1. We are selling around 50 products 2. We need a warranty registration module that can notify and track the database 3. Some pages to showcase the technology 4. Form for inquiries 5. Location Map of where to buy the products with a list of dealers Please provide me with a timeline of the project.

    $364 (Avg Bid)
    $364 Avg Bida
    29 bida

    I am looking for someone who can write high quality, in depth bogs and reviews on the latest in pro audio and related technology. This person should be experienced enough to write for both the beginner reader as well as the more advanced readers. The products include mixing consoles, interfaces, some software and accessories like headphones. Products can be provided for review purposes if the free...

    $52 (Avg Bid)
    $52 Avg Bida
    21 bida

    I am looking for solar Appointments in Utah,New Jersey, California,Las vegas,IL,Arizona if you have ability to generate exclusive leads real time we can pay $70 on recording base for each lead and pay $1300 extra sale commission as well. We are looking for experience call centers to handle this project join us in our solar sales partnership only apply if you are having experience team and own cal...

    $8000 (Avg Bid)
    $8000 Avg Bida
    2 bida
    re-type the blog 6 hari left

    we want to hire someone who can re-type the blog for us

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    44 bida

    I need a developer to do the following tasks for my Wordpress woocommerce dokan multi-vendor website. **** "Automated SMS notifications to be sent for following : 1. When an order is placed (Working). (Using xecurify plugin) 2. SMS to be sent with ETD (estimated time of delivery) 3. When the order status changes to InTransit, OFD (Out for delivery) and Delivered (customer feedback inside d...

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    20 bida

    Hey I am looking for solar Appointments in seven states pay for each solar lead

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    Require the front end and UI design of an app that includes photo wall , video wall , live streaming , broadcast etc

    $775 (Avg Bid)
    $775 Avg Bida
    19 bida

    Our solar company is looking for Solar Appointments in seven states pay for each lead $70 on recording base and extra sale commission. We are looking for single family Home owner,no shade,electric bill above $100,credit score above 660 points. only experience call centers contact no waste of time only apply if you can start asap.

    $1500 - $3000
    $1500 - $3000
    0 bida

    Hi All, we are looking for the people who can develop page for analytical platform to show different type of chart components, map integration with rich look (map box).

    $463 (Avg Bid)
    $463 Avg Bida
    61 bida

    . Hi I'm looking for someone to edit photos for me. I need the background removed and minor photo-retouching (just making it look consistent/nice) on some simple apparel product photos for my website. There will be about 75 images per order, and I hope to have consistent orders ever couple of months, so finding someone to work with long term is important to me. I've attached some exam...

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    62 bida

    Hello Guys If Anyone From You Is Experienced In Local Seo And Have Knowledge For List My Bussiness Of Packers And Movers On Map And Google Search THEN YOU CAN APPLY A BID YOU WILL GET PAID FOR EACH LISTING WORKING HOURS DOESN'T MATTER

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    2 bida

    I need artwork for the cover box of my jigsaw puzzle. The jigsaw puzzle is a map of Africa with various images on each country. I have attached some images that you should use in your illustration. I want to bring these characters to life!

    $20 (Avg Bid)
    $20
    5 penyertaan

    I need seven WORD documents reformatted and cleaned up. I will provide an example document of what I need them to look like. All font in the documents needs to be black and any highlighting needs to be removed. The last 3 columns in the tables in each document needs to be removed without affecting the other columns (those with headings; third party report, recognition of prior learning, logbook). ...

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    31 bida

    I need someone to search 1,000 cities on a map that I will give you and copy the emails that come up on that result to a spreadsheet. There are probably 5-20 emails per city. Looking for someone willing to work $2/hr.

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    62 bida

    Hi :-) The scope of work is to audit my website for organic SEO, the next task is to make the improvements so my website is more competitively ranked. The website is [log masuk untuk melihat URL] The website is [log masuk untuk melihat URL]

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    88 bida

    We are a manufacturing company of products used in the home and office. For one of our new products, and more to come, we want to consider regulations and challenges in installation of various objects used in construction of buildings and homes. You must have 10+ years of experience in architecture of Modern Luxury Homes, like homes of the rich and famous. If you have only worked on homes in th...

    $44 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $44 / hr Avg Bida
    3 bida

    I'm looking for people with experience in NodeJS/ReactJS/Django/APIs/Google Cloud/Python and who can understand Mathematics to document a simple minimalistic web app which can host a couple of python projects along with documentation (mostly involves Latex). The Python projects take some data files and settings as input and produces some metrics and graphs as output. In particular, the secon...

    $121 (Avg Bid)
    $121 Avg Bida
    2 bida

    Hi Ram, I need some minor updates on my website, are you available to help today?

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    1 bida

    Hi Yogesh, I need some minor updates on my website, are you available to help today?

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    1 bida
    the ps project 6 hari left
    DISAHKAN

    A job on laravel and codeigniter...... Maintainance , integration, design and security.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    23 bida

    We have a 2 page document, 584 words that needs to be translated to German. Most of the translation is complete so we need proofreading and then minor translation

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    17 bida

    Hi We want to make a Horizontal Slider based website in WordPress using 2 themes that we will purchase. These are the 2 themes - [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] ([log masuk untuk melihat URL]) We want to use both the themes to make the website and then we will keep the one that we like better. The above themes are like this website [log masuk untuk melihat URL]...

    $113 (Avg Bid)
    $113 Avg Bida
    25 bida

    Let me be clear. To apply for this position you must have the following. If you don't read this don't waste my time or yours. 1. You must have a facebook or Youtube account of your own with a significant following. If you don't have this do not try to convince you can help me with mine. You appply by sending me links to your accounts so I can view and then I will reply to you w...

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    7 bida