I need a mnufacturer in the usa to make my clothingpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    469,662 i need a mnufacturer in the usa to make my clothing tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1776 Avg Bida
    21 bida

    Kami bergerak dibidang clothing racing yang cukup terkenal di segmennya

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    6 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida
    Make a Video Tamat left

    Saya ingin mengapload video dan berita terbaru

    $250 - $750
    Tempatan
    $250 - $750
    0 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    2 bida
    SWEER -- 2 Tamat left

    SWEER adalah nama brand clothing. kami ingin membuat logo untuk mewakili brand kami

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    3 bida
    SWEER Tamat left

    SWEER adalah nama brand clothing. kami ingin membuat logo untuk mewakili brand kami

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Membuat berbagai macam Logo, spanduk, art design, clothing, banner promo

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida
    Design a Logo Tamat left

    saya ingin membuat logo? MOMO CLOTHING

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    23 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    Refigh to make Tamat left

    aaababad dfsds,l kll; m;smd; smd;l; sld;'a ;s,;paklkdlhsd lkhsdkhdj k;aepjdlkdhklshdl sdlkhslkhdskhdlskd

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $617 - $1234
    $617 - $1234
    0 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    2 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Sebenernya sudah lama tentang WPAP ini dibahas di beberapa blog atau website para sahabat bahkan berceceran di internet tutorial yang membahas tentang WPAP ini, berhubung ada pertanyaan dari salah seorang sahabat maka bagus juga kita bahas sekilas tentang WPAP dan sekalian cara membuatnya, begini pertanyaannya;rnrn mas ,tulung posting cara buat gambar wpap di corel y,,,rn & gimana...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    As discussed over skype. Compleated. wjnwhwkjehk;hlkjch;ha;fhf;lah;hf;lafhalfkh;alkhas;lfkhasf;lhsafl;khsfl;sakhflsakfhalsfkhaslfkhasflkhasfl;kahsflkahslfk

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida

    Toko online yang menyediakan produk make up, perawatan kulit, wewangian Dan toiletries untuk wanita, pria Dan anak-anak.

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    See this website [log masuk untuk melihat URL] saya ingin punya website seperti itu.. Bantu saya.

    $1800 (Avg Bid)
    $1800 Avg Bida
    4 bida

    there are 2 website that i want them to be 95 on google and A grade GTmetrix

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    24 bida

    I need a photoshop artist who helps us the getting a picture done. We are fine with the picture but are not happy with the laser beam in the pcture. What we have is the photoshop file with quite some layers. This has to be cleaned up and we want a really cool looking beam and the picture to look cool. The layout of the picture has to stay the same as this is needed for some advertisings to have th...

    $28 / hr (Avg Bid)
    $28 / hr Avg Bida
    28 bida

    Hi, I am looking for someone to carry out my freelance project, basically I am so busy doing this project, the project is to build a custom web browser, for that I chose the embedded framework CHROMIUM, developed with C# WPF, I already have all the code for another project, I created custom arrow buttons and context menu, and the browser is working, you can open any website you want. I will help ...

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    1 bida

    I need an experienced developer and a Python and javascript expert. Details in the personal correspondence. We will also discuss the payment. Preference for Russian-speaking freelancers.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Hi I need help turning a single PDO query to use sub queries to get around this error message... "Uncaught PDOException: SQLSTATE[HY000]: General error: 1390 Prepared statement contains too many placeholders" Should be 10mins work for someone that knows what they're doing.

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    3 bida
    Simple task -- 2 6 hari left

    I need some peoples from the USA and Europe for an easy task.....

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    25 bida
    Need data of USA Hotels 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I need some one who has data of USA hotels. I need company name, 3-4 team members name, address, phone number, company team member role in company, fax number and company address. Please only bid if you have ready data.

    $2 - $8 / hr
    Dimeterai Perjanjian Kerahsiaan
    $2 - $8 / hr
    7 bida

    Looking for a Vietnamese Person who can manage online stores, as well as arrange inbound with warehouse and make calls

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon Make EPS format 6 hari left

    Need to create an EPS format of our logo

    $10 (Avg Bid)
    Dijamin
    $10
    41 penyertaan

    This is an image recognition / data extraction project -- from scratch: Stage 1 :: The script should run within the web browser (see [log masuk untuk melihat URL]) it should automatically recognize an image/video of a card, be it ID, Driver's License, or Business Card, and extract the words out of it.. Stage 2: We train the model to recognize specific (documents, and allow it to extract spec...

    $2425 (Avg Bid)
    $2425 Avg Bida
    25 bida

    Hey Freelancers! Im Gabriel and im looking for some help with my side project. I've developed a Web app to manage clients, payments and control access to sport clubs. What am I looking for? A sales/account manager profile that would be up to contact gyms and introduce them to the platform and be their first point of contact for the onboarding. Marketing background is a plus since investin...

    $226 (Avg Bid)
    $226 Avg Bida
    3 bida

    I need a logo design for a plastering & painting company The company is called Stuc Voordeel I want the letter V to be some sort of checkmark which looks like it is painted We use the following colors in our style EAB654 and black The logo needs to be a very clean look with a nice font like Poppins or Montserrat

    $48 (Avg Bid)
    $48
    21 penyertaan

    I want to make a sniper game with ninjas Snow dog ninjas with fun levels and maybe even spaceships hostages and all sorts of fun stuff

    $460 (Avg Bid)
    $460 Avg Bida
    6 bida

    Sila Dafter atau Log masuk untuk melihat butiran.

    Segera Perjanjian Kerahsiaan

    make me a python script experienced developers please (NO SELENIUM!!)

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    18 bida

    Please vectorize the logo attached in vector format

    $8 (Avg Bid)
    $8
    29 penyertaan
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida