I need a mnufacturer in the usa to make my clothingpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    506,828 i need a mnufacturer in the usa to make my clothing tugasan ditemui, harga dalam USD
    $31 Avg Bida
    24 bida

    Membuat dan mengedit video anda menjadi lebih istimewa.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    8 bida
    $23 Avg Bida
    1 bida

    Kami bergerak dibidang clothing racing yang cukup terkenal di segmennya

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    6 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida
    Make a Video Tamat left

    Saya ingin mengapload video dan berita terbaru

    $250 - $750
    Tempatan
    $250 - $750
    0 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    2 bida
    SWEER -- 2 Tamat left

    SWEER adalah nama brand clothing. kami ingin membuat logo untuk mewakili brand kami

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    3 bida
    SWEER Tamat left

    SWEER adalah nama brand clothing. kami ingin membuat logo untuk mewakili brand kami

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Membuat berbagai macam Logo, spanduk, art design, clothing, banner promo

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join! Free coaching dkt area McD Kuala Terengganu! Student mmg dialu-alukan sangat2. ini mungkin boleh mengubah hidup anda.

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida
    Design a Logo Tamat left

    saya ingin membuat logo? MOMO CLOTHING

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    23 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    Refigh to make Tamat left

    aaababad dfsds,l kll; m;smd; smd;l; sld;'a ;s,;paklkdlhsd lkhsdkhdj k;aepjdlkdhklshdl sdlkhslkhdskhdlskd

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $617 - $1234
    $617 - $1234
    0 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    2 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    ... & gimana cara cetak di kaos_y. . .rn N makasih y sbelumyrnrnApa yang kita pikirkan ketika melihat berbagai foto orang-orang terkenal dengan potongan-potongan warna yang bervariasi dan artistik? Pastilah kita ingin tahu bagaimana cara membuatnya.rnrnYa, itulah jenis pop art foto wajah seseorang, yang tentunya harus dengan resolusi kuat sebagai medianya. Di luar negeri terutama di USA, kita kenal seniman pop art Andy Warhol yang terkenal. Tetapi jangan salah, ternyata di Indonesia pun kita punya tokoh pop art portrait yang sangat concern untuk mengembangkan komunitas pecinta jenis seni yang satu ini, yaitu Wedha Abdul Rasyid, sehingga jenis pop art yang diciptakannya pun diberi nama Wedha Pop Art Portrait (disingkat WPAP).rnrnSecara garis besar WPAP adalah g...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    As discussed over skype. Compleated. wjnwhwkjehk;hlkjch;ha;fhf;lah;hf;lafhalfkh;alkhas;lfkhasf;lhsafl;khsfl;sakhflsakfhalsfkhaslfkhasflkhasfl;kahsflkahslfk

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida

    Toko online yang menyediakan produk make up, perawatan kulit, wewangian Dan toiletries untuk wanita, pria Dan anak-anak.

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    See this website saya ingin punya website seperti itu.. Bantu saya.

    $1800 (Avg Bid)
    $1800 Avg Bida
    4 bida

    I am currently running a revolutionalised Nail Salon in Phnom Penh, Cambodia, which is in need for a website. The name is "Aurene Nail & Spa". Aurene offers products from EU, UK and USA, which are organic, began and cruelty-free. Those nail products, as well as spa, are safe for pregnant women; hence, we are proud to present ourselves as one of a kind salon in Phnom Penh. Our authentic product ranges are OPI, CND, Madam Glam, Gelish, , Orly, Kiara Sky, Deborah Lippmann and Essie. Hygiene is our top priority. All our equipments are properly sterilised with alcohol and UV lights before and after being used. Our services are offered in the most relaxing environment. This plays a...

    $231 (Avg Bid)
    $231 Avg Bida
    44 bida

    Hello Everyone I need experienced React Native Developer for more than 10+ projects and it will be long term probabaly for 1-2 years and it will be tasks based / project based depends on selected freelancer wish. Please bid only if you can start immediately Please mention as "REACT" in your bid to be considered a valid bid - others ignored

    $26 / hr (Avg Bid)
    $26 / hr Avg Bida
    57 bida

    !*BID TOTAL PRICE PER 35 HOURS*! You will need to be able to handle simple objections, I don't need anyone sounding like a robot, you should be able to come up with solutions on the spot and BE CONFIDENT. You will not be selling anything You will need be working in USA hours

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I am looking for a developer who can make a tool by which we can extract the email and phone numbers of LinkedIn members. You can make an extension by which we can find the email and phone number of LinkedIn members or you can make a software it is on you.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    MUST BE LOCATED IN USA OR CANADA I have 8 products I need photos for. Product is a magnetic eyelash For each product I need one photo of it on white background(1) One photo of packaging (1) One lifestyle photo(1) Please provide a quote for this If possible a photo of a models eye wearing the eyelash. If this is possible please provide a price for this also

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    17 bida

    I need to upload a container, to the top of the page just above the comments.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    24 bida

    I need to download a page from a website, when I download the html it doesn't work offline

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    18 bida

    Make eye opening look more equal (I had bell's palsy a week before the photo), move tie up to make neck line tidier, plus any other minor enhancements. I'm happy for it to look fairly natural.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    20 bida

    I need someone to research and import high-quality products from good should have experience on USA based dropshipping .Now ,our woocommerce site is almost complete. Here are some job requirements: Analysis product descriptions and editing images Fulfillment Shopify Stores Support 6.Co-work with google ads team and social media manager to launch our store and finally bring more sales.

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    13 bida
    IOS native app developer 6 hari left
    DISAHKAN

    ...erquired to check few points and fixed them quickly and live back on store. 1) Check payment gateway which is currently using Stripe . Check all flow from customer to hairstylist end al process of payment . Our payment works on easy way like...cusotmer pay to hairstylist and in that 15% app owner gets . 2) Check all Flow of both side customer / hairstylist regusteration /login and all .process. 3) Check all other issues like attached given by testing person. and fix those all issues. 4) Need to remove users from backend side whenever we want. 5) Currently app is tunning for users India and USA...we want to run this app for all countries.. 6) Migrate backend files to another server just because current server sometime dow...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida
    Make me a mobile app 6 hari left
    DISAHKAN

    I have an existing website i need to make it a mobile application

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    16 bida

    ...there was a shooting at a school in Texas this week. In the US, gun violence is a major problem. We have established and organization that wants to encourage our government to raise the minimum ages to purchase a gun from 18 to 21. Our organization is called 21 To Buy A Gun (website: www.21tobuyagun.org. We are looking for a web developer to help us build a word press website for our organization. The website should have the following sections: Home Page About Why Take Action News Support The website should allow for people to subscribe to get regular information by collecting email addresses. We should also ask if they are int...

    $240 (Avg Bid)
    $240 Avg Bida
    60 bida

    Make me a christmas tree with a picture of my face Make me a christmas tree with a picture of my face Make me a christmas tree with a picture of my face Make me a christmas tree with a picture of my face

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida

    Urgent and I am waiting to approve live the first person to do it right Ive got a past lyric video done but they need to line up as the original video is slower video ands track link attached

    $37 (Avg Bid)
    Dijamin
    $37
    6 penyertaan

    Hi I am a new to this platform while posting jobs so apologies for the typing errors. Here is the link to the video which I think is good to create something for kids . beside this I would like someone more interested and creative in generating the animations. Add your comments in the proposal regarding the video and how the end can be more creative. Thanks

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    4 bida