I need a mnufacturer in the usa to make my clothingpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    430,063 i need a mnufacturer in the usa to make my clothing tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami bergerak dibidang clothing racing yang cukup terkenal di segmennya

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    6 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida
    Make a Video Tamat left

    Saya ingin mengapload video dan berita terbaru

    $250 - $750
    Tempatan
    $250 - $750
    0 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida
    SWEER -- 2 Tamat left

    SWEER adalah nama brand clothing. kami ingin membuat logo untuk mewakili brand kami

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    3 bida
    SWEER Tamat left

    SWEER adalah nama brand clothing. kami ingin membuat logo untuk mewakili brand kami

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Membuat berbagai macam Logo, spanduk, art design, clothing, banner promo

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida
    Design a Logo Tamat left

    saya ingin membuat logo? MOMO CLOTHING

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    23 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    Refigh to make Tamat left

    aaababad dfsds,l kll; m;smd; smd;l; sld;'a ;s,;paklkdlhsd lkhsdkhdj k;aepjdlkdhklshdl sdlkhslkhdskhdlskd

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $605 - $1210
    $605 - $1210
    0 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    2 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Sebenernya sudah lama tentang WPAP ini dibahas di beberapa blog atau website para sahabat bahkan berceceran di internet tutorial yang membahas tentang WPAP ini, berhubung ada pertanyaan dari salah seorang sahabat maka bagus juga kita bahas sekilas tentang WPAP dan sekalian cara membuatnya, begini pertanyaannya;rnrn mas ,tulung posting cara buat gambar wpap di corel y,,,rn & gimana...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    As discussed over skype. Compleated. wjnwhwkjehk;hlkjch;ha;fhf;lah;hf;lafhalfkh;alkhas;lfkhasf;lhsafl;khsfl;sakhflsakfhalsfkhaslfkhasflkhasfl;kahsflkahslfk

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida

    Toko online yang menyediakan produk make up, perawatan kulit, wewangian Dan toiletries untuk wanita, pria Dan anak-anak.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    See this website [log masuk untuk melihat URL] saya ingin punya website seperti itu.. Bantu saya.

    $1775 (Avg Bid)
    $1775 Avg Bida
    4 bida

    We are looking for a logo for our company and website. Or company is an e-learning company. Our website provides training courses. Our company name is: U-Smarty Our website is [log masuk untuk melihat URL] Please make the logo predominantly blue. The colour code is # 007CFF. It will need to look good when placed on our website in the logo area on the top left corner. We expect the finished fil...

    $30 (Avg Bid)
    Dijamin
    $30
    0 penyertaan

    I have a WP LMS Website using learndash plugin. I want to make an excel import plugin to import quiz questions from a worksheet. I will pay rs 2000 for this

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    1 bida

    Hello, We are looking for designers who can provide us hidden pictures design for kids to make them think, observe and identify. Academic touch is always good. The designs should match ith age levels of 7-11. Need 100 of these designs with source files.

    $693 (Avg Bid)
    $693 Avg Bida
    5 bida
    Make "KRK" Logo 6 hari left

    Concept like typography and suitable for clothing company

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    52 bida

    I find a reliable Umbraco expert who can work with me for the long term. This is a long term position, i donot care your prev feedback. High skilled, reliable, honest canddiate will be considered only. You will take a simple test project at first, but its paid test. You should work full time 40 hrs per week. Please include your hourly rate in the proposal. Thanks for seeing my job description.

    $1300 (Avg Bid)
    $1300 Avg Bida
    5 bida

    We need to check the links of one competitor for a month at least. He is used to publish on [log masuk untuk melihat URL] Someone to help to find more places where he is publising? How much would it cost? Thanks,

    SEO
    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    24 bida

    Hi The Ideal Experts, The attached assignment 1 needs to be completed by following the instructions within document carefully following font and border size instructions (Immigration Annual Report attached) and own research from material like the below: [log masuk untuk melihat URL] Input format --> Word doc Output format --> Word doc P.S. - THE WRITE-UP HAS TO BE IN A PROPER WRITE-UP FO...

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    I've asked Someone to create a biography about a famous person in retail industry for me, but it never gets public on Wikipedia. I will provide you the link of the Article and I want someone who has worked on Wikipedia articles before and can fix its problems and make it public for me. the article was longer than it is now but after a few tries he decided to make it shorter. Need you to make ...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    7 bida

    I want a panel (with buttons) on a workbook that is always at the same position. The Panel should be there when the user scroll the sheet, move to another sheet, move the workbook etc. If you change the workbook size the panel should never be larger than the workbook. It should stay on the sheet. The Buttons should not be resized. Make the panel without border and header and white so it will blend...

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    78 bida

    I need some one for 1 year job. I need someone to use planswift and rsmeans to do quantity take off and pricing for a construction company. please dont waiste time if you have not done with before. you must be experienced in estimating for USA construction projects

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    3 bida

    We want you to make a vector art illustration of a police officer restraining a person with their hands or legs tied behind them. Under the illustration should be the initials - "AOLRO" and/or the words "Arm Or Leg Restraints Only" You may use the photos enclosed or one of your own choice. It can be black and white or colorful. Purpose: To make a flag for a campaign agains...

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    2 penyertaan

    Design a logo for the company, the name is Ofoon,The main business is cosmetics, health food, health industry,

    $50 (Avg Bid)
    Segera Dijamin
    $50
    95 penyertaan

    I am starting a virtual assistant business. I need a logo. I am thinking a laptop, mouse or keyboard and a hand maybe? I am not sure what I want but I believe I will know it when I see it" Tag line: The Virtual Touch You Need To Help Your Business Succeed

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    60 bida

    Good Afternoon all, I am looking for a full time VA to do 1 day a week, You must be good at the below, if you are not please do not apply. If you do apply and you are not good I will cancel the job and leave negative reviews. - Website skills, you must understand how websites work and have good knowledge of WordPress and Elementor. - Good English writing skills. - Speedy work. If you have the a...

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    3 bida

    I want to make explanatory video of a smart watch that I have designed (voice over will be provided) . I have 3d model with step file , I want to to explain every feature in the video . Will provide clips of the product from real life also . So it will be mix up of animation and clips from real life . Almost all of the features have to demonstrated through animation because the sample we have does...

    $433 (Avg Bid)
    $433 Avg Bida
    23 bida

    Hello, I am looking for a cad designer to create a design for a portable charger that also holds the phone. I've attached the current version of the charger design that I'd like to be improved by making it look sleeker, making the arms foldable for easier storage, and making it so the height of the bottom or side arms are adjustable. Please let me know if you have questions! So to sum...

    $95 (Avg Bid)
    Segera Dijamin
    $95
    1 penyertaan

    We search for virtual and augmented reality experts. You have expertise in doing augmented clothing try on? Sounds a good fit. We need a proof of concept for the VR/AR try on of cloths like [log masuk untuk melihat URL] and like [log masuk untuk melihat URL] qualification for your bid to decide if you will be able to implement our solution, we need this details with your bid: - show a sample of ...

    $423 (Avg Bid)
    $423 Avg Bida
    16 bida

    this software can be similar to EMV Reader / Writer v8.6 or X2 EMV (Must have skill) Read / write / duplicate / delete any EMV protocol. More details on Personal Chat

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    2 bida
    FDA registration in USA 6 hari left
    DISAHKAN

    Services we require is FDA registration in USA for person resident in India.

    $466 (Avg Bid)
    $466 Avg Bida
    3 bida