I need a personal assistant in the americapekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    489,611 i need a personal assistant in the america tugasan ditemui, harga dalam USD
    $31 Avg Bida
    24 bida

    Membuat dan mengedit video anda menjadi lebih istimewa.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    7 bida
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Assalamualaikum, ? Anda tercari-cari cara marketing yg sesuai untuk perniagaan anda? Modal...rendah & berpatutan . ? Lyezha tawarkan Pakej share Virall dari serendah RM10 sahaja . ? Boleh RUN pakej mengikut masa, jumlah share, & area target anda . ? Menggantikan FB Ads ? Free share link wsap ? Aktifkan post iklan ? Naikkan Engagement, social proof. ? Up Followers/Fanpage ☑️ Keutamaan share hanya ke pelbagai group² iklan yg ahlinya 15K - 100K keatas sahaja. [✓] Boleh buat untuk fb personal @ Page [✓] Manual Share /Warganera Malaysia ?. Berminat Nak tahu tentang Pakej lengkap Keseluruhan Lyezha , boleh pm @ wsap : P/S : _LAGI BYK SHARE KE GROUP², LAGI BYK ORG NAMPAK IKLAN ANDA, LAGI BESAR PELUANG BUAT CLOSE SALE ?_ Jemput Join

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database ( setiap hari perlu siapkan 5 listing lengkap - Membuat Copywriting dan mengemaskini database ke dalam Group Telegram dan whats app Group - Mengiklankan database di website , , - menyediakan draft tenancy agrement bagi transaksi yang telah berjaya - Update semula database secara bulanan dengan sms & whats app kepada database - menurunkan iklan yang telah expired pada website iproperty, , -

    $376 (Avg Bid)
    $376 Avg Bida
    4 bida

    Personal project for Usman....

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Necesito in experto en manejo de LinkedIn para potenciar mi marca personal.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    website dibangunkan untuk memudahkan pengguna yang lain , sama ada mencipta tentang diri sendiri atau perniagaan , website ini nampak seperti biasa tapi sangat memudahkan pengguna. Menulis tentang diri sendiri mungkin akan membuat Anda malu, tetapi ada beberapa trik tertentu dalam hal gaya dan konten untuk menulis surat lamaran, esai personal, dan biodata diri sehingga tidak terlalu menyulitkan. Website dibangunkan dengan menggunakan software Adobe Dreamweaver Segala pertanya boleh comment sahaja tq.

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    6 bida

    Pembuatan artikel dengan tema personal development

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    6 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    2 bida

    menghadap ke tiap-tiap prospek di kawasan saya dan megutipkan personal details mereka dan passing the promotion coupon.

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    1 bida

    Syarikat yang menjalankan khidmat pemasaean secara online untuk client business.

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    4 bida

    Research writing Saya seorang Research Assistant di salah satu kampus di Malaysia

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    5 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join! Free coaching dkt area McD Kuala Terengganu! Student mmg dialu-alukan sangat2. ini mungkin boleh mengubah hidup anda.

    $11 - $17 / hr
    $11 - $17 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Jasa Pembuatan Website Sekolah, harga terjangkau. minat ? Bbm : 7cd6b04b Hp : 089672374919

    $32 - $162
    $32 - $162
    0 bida

    saya membutuhkan asisten virtual pribadi yang siap mengurusi -sebuah blog portofolio kecil, berbasis wordpress -pengurusan pesanan (order) dari blog tersebut - kebutuhan personal saya sendiri seperti : pembelian online mencari informasi di internet pemesanan barang/taxi/hotel/transport dll. Saya mencari asisten yang mengerti dasar2 Wordpress, excel, word, dan terbiasa mengurusi bagian asistensi klien terima kasih

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    4 bida

    Mengedit personal CV menjadi lebih menarik

    $6 - $20
    $6 - $20
    0 bida

    Sistem SMS– Personal Event Remainder (PER) ini dibangunkan untuk melancarkan segala proses mengingati tentang perkara-perkara yang perlu dilakukan termasuklah musyuarat, tarikh penting dan lain-lain. Sistem ini dibangunkan khas untuk kegunaan para setiausaha dan dapat diakses melalui internet. Sistem ini juga boleh dilayari oleh sesiapa sahaja yang perlu memaklumkan sesuatu perkara atau peristiwa. Malah, sistem ini juga boleh digunakan di seluruh Malaysia.

    $21 - $176
    $21 - $176
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida
    facebook likes Tamat left

    ...United States of America, Argentina, Brazil, Chile, Colombia, Ecuador, Venezuela, Australia, New Zealand Audience Interests: Thailand, Bangkok, Phuket, Pattaya, Asia Goal: become best known Facebook Page for visa service in Thailand for all citizens from countries mentioned under ‘target countries’. 8-investigate Website: Facebook page: Target Countries: France, Spain, Sweden, Norway, Germany, Finland, Poland, Italy, United Kingdom, Greece, Bulgaria, Iceland, Hungary, Portugal, Ireland, Austria, Czech Republic, Republic of Ireland, Lithuania, Latvia, Estonia, Denmark, Netherlands, Switzerland, Belgium, Montenegro, Cyprus, Luxembourg, Andorra, Malta, Australia, New Zealand, United States of America, Hongkong, Singapore

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya punya sebuah personal website dan ingin mendapatkan 30 orang yang mendaftar di bawah website saya tersebut sekaligus melakukan upgrade ke paid member baik bulanan maupun tahunan.

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    ...superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP CASE ORI, 2600MH POWERBANK FREE, FREE Postage IN MALAYSIA ONLY!! RM870 FULL SET. Read maximize: √ Android 4.2.2 (Jelly Bean) √ Air Gesture √ Air Browser √ Air Launcher-accept √ Air call-accept √ Motion settings √ S-Voice √ HD SUPER AMOLED Screen Size √ Speed ​​Internet 4G (HSPA +) √ Video Call √ & Personal Wifi Hotsp...

    $21 - $176
    $21 - $176
    0 bida

    I have posted numerous jobs that continue to frustrate me. The job is SIMPLE. Please do not tell me how complex it is and how it will take days and days to complete. Even with my limited knowledge, even I can demonstrate something as simple as this. Your task. Give my site contrast and suitable colors as demonstrated in the video. If you are able to do this satisfactorily and not complain about what my budget is, how long it is going to take, and needing access to my database - we may have a long term job. If you are able to make theme modifications, even better. I am ready to hire and begin work right now.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    24 bida

    Only apply if you can post on these sites only. No any other sites. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    9 bida

    Hello we are hiring designers for a 3D design project, please bid with the necessary information

    $841 (Avg Bid)
    $841 Avg Bida
    24 bida

    Looking for a virtual assistant who can help us save time. Tasks will include general data entry, filling in forms and handling our accounts on various services - usually work will only take a few minutes but you will be required to check messages/emails every week for a number of months and keep us updated with progress via excel spreedsheets. Payment will be made on a per task basis.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    50 bida

    Utilize resemblencd ai, and deepfake to create a virtual chat companion that pops up on screen when called upon to speak.

    $4666 (Avg Bid)
    $4666 Avg Bida
    6 bida

    If you are expert in selenium web automation in pyhton so please let me know if you cloud solve this problem. type upwork in your bid. if you read and understand the work. please check the problem.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    9 bida
    Read the bio 6 hari left

    The aim of the exercise is to realise a parallel sorting algorithm thanks to PHTREAD. More informations in private.

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    8 bida

    It's a song based on rebirth, change of character. I used to be a singer using another artist name after some personal issues I stopped a quit the industry. I have done some travelling, changed lifestyle and started over. People started calling me by another nickname, ElGuiri which means Tourist in Spanish (Spain). I am looking for an artist to do some blender work for me.

    $121 (Avg Bid)
    $121 Avg Bida
    15 bida
    $10 Avg Bida
    2 bida

    I have pdf file with 196 pages but (low contents), However I cant make search on the sentense and when I convert the pdf to word still lot of letters and infomration is missing. - I need a clean words & sentence in word file that I can easily make the search for any questions without scrolling down to search for them - I need questions to be in BOLDED Black & Answers in Blue I need it by by today

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    46 bida

    I need someone who have Credit Card with 3D enable to test the checkout functionality .He/ She will use credit card to check whether its working on checkout or not. You must have own credit card for this.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    8 bida
    Create a poster for the show 6 hari left
    DISAHKAN

    Avatar Sports presents: ROCK'N'ROLL AERIAL SHOW MAY 28, 2023 time:TBA we need an image featuring aerial (silk,hoop: and as well image of rock band , GUITAR, OR DRUMS(could be silhouette)...Im open for ideas colorful and catchy. the format will be used to put on posters flyers and social media. must mention ROCK LIVE MUSIC AT:The Performing Arts Education Center (A-PAEC) Address: 28545 W Driver Ave, Agoura Hills, CA 91301 MORE DETAILS WILL BE ADDED. such a link to but tickets, phone number, QR code see our preivious flyer from last year, and some screenshots with the (style) id like to see

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    91 bida

    ...(Procurement) product sourcing Specialists to fill available positions. The role involves sourcing products/parts used in the Energy industry, from simple components like Fuses to pressure transmitters, valves, etc. The role involves sourcing from Europe and North America, which means candidates must work during those hours. The successful candidates must have the following: - Fluent in English (written and spoken) ** this is a must - Fluent in English (written and spoken) ** this is a must - Fluent in English (written and spoken) ** this is a must - Steady internet access and consistent and reliable electricity - Be available to work FOR 8 Hours a day - Flexible working hours starting f...

    $488 (Avg Bid)
    $488 Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon Home sauna start up company 6 hari left

    I’m starting a new retail sauna company in America I need a name for a sauna company that I could domain on Go Daddy not too many letters no more than 7 short and sweet . Would like It to relate to over all health and quietly of life it could be in another language like Solana sauna’s Or healthmate although those are both taken see pic of brochure that I’m attaching to understand this project To get inspired and make sure we can get the domain and it’s catchy and related to overall health The name is not sauna heath please read a new name for Sauna company that we can domain on net come on people remember I must be able to get the domain the .com

    $100 (Avg Bid)
    Dijamin
    $100
    38 penyertaan

    hi, we need 11 websites for our group company. TOP MODERN WEBSITES 1- Real estate brokerage 2- Real estate development 3- Real estate management 4- Interior design 5- Construction 6- Dental clinic 7- Group company 8- Personal website 9- News website 10- Online food delivery 11- Raffle Draw

    $1969 (Avg Bid)
    $1969 Avg Bida
    53 bida

    Looking for an experienced research assistant to help me pull and collate articles for a systematic academic literature review. The successful candidate will have documented experience working with academic literature in the business / management field more generally, have access to English-language academic journals across the field (likely through a university account), and the capability to find and extract summaries of findings and definitions. Ideal task for a master's or early PhD student. Given experience in previous tasks, I anticipate that this task will take about 80 hours to complete (putting c. 1000 articles in an excel spreadsheet), and I am looking for completion by 3 January. A...

    $960 (Avg Bid)
    $960 Avg Bida
    41 bida

    Search a good sounding "short brand name" for a schedule software tool. The corresponding .com url should be available for registration. Please send me the name and if necessary a short explanation from where you derived the word. It "has to be" an artificial word because otherwise you can`t register it in later process. Don`t write the word in your official entry, just your name. Send me your proposal as "personal message"!!!!

    $10 (Avg Bid)
    Dijamin
    $10
    1 penyertaan