I need a personal assistant in the americapekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    395,113 i need a personal assistant in the america tugasan ditemui, harga dalam USD

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida

    Personal project for Usman....

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Necesito in experto en manejo de LinkedIn para potenciar mi marca personal.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    website dibangunkan untuk memudahkan pengguna yang lain , sama ada mencipta tentang diri sendiri atau perniagaan , website ini nampak seperti biasa tapi sangat memudahkan pengguna. Menulis tentang diri sendiri mungkin akan membuat Anda malu, tetapi ada beberapa trik tertentu dalam hal gaya dan konten untuk menulis surat lamaran, esai personal, dan biodata diri sehingga tidak terlalu menyulitkan. W...

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    7 bida

    Pembuatan artikel dengan tema personal development

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    6 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    menghadap ke tiap-tiap prospek di kawasan saya dan megutipkan personal details mereka dan passing the promotion coupon.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    1 bida

    Syarikat yang menjalankan khidmat pemasaean secara online untuk client business.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    4 bida

    Research writing Saya seorang Research Assistant di salah satu kampus di Malaysia

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    5 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Jasa Pembuatan Website Sekolah, harga terjangkau. minat ? Bbm : 7cd6b04b Hp : 089672374919

    $35 - $175
    $35 - $175
    0 bida

    saya membutuhkan asisten virtual pribadi yang siap mengurusi -sebuah blog portofolio kecil, berbasis wordpress -pengurusan pesanan (order) dari blog tersebut - kebutuhan personal saya sendiri seperti : pembelian online mencari informasi di internet pemesanan barang/taxi/hotel/transport dll. Saya mencari asisten yang mengerti dasar2 Wordpress, excel, word, dan terbiasa mengu...

    $86 (Avg Bid)
    $86 Avg Bida
    4 bida

    Mengedit personal CV menjadi lebih menarik

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Sistem SMS– Personal Event Remainder (PER) ini dibangunkan untuk melancarkan segala proses mengingati tentang perkara-perkara yang perlu dilakukan termasuklah musyuarat, tarikh penting dan lain-lain. Sistem ini dibangunkan khas untuk kegunaan para setiausaha dan dapat diakses melalui internet. Sistem ini juga boleh dilayari oleh sesiapa sahaja yang perlu memaklumkan sesuatu perkara atau peri...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    facebook likes Tamat left

    as discussed on skype and by email 8-visas Website: [log masuk untuk melihat URL] Facebook page: [log masuk untuk melihat URL] Target Countries: Cambodia, China, Hongkong, Indonesia, Israel, Japan, Korea South, Malaysia, Qatar, Russia, Saudi Arabia, Singapore, Taiwan, United Arab Emirates, Vietnam, Antigua & Barbuda, Bahamas, Barbados, Belize, Canada, Dominican Republic, El Salvador, Mexic...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya punya sebuah personal website [log masuk untuk melihat URL] dan ingin mendapatkan 30 orang yang mendaftar di bawah website saya tersebut sekaligus melakukan upgrade ke paid member baik bulanan maupun tahunan.

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> [log masuk untuk melihat URL] if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP ...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    Hello freelancer! Hope you are doing all great We are digital start-up more like Venture-business and would like to hire reliable and hard working assistant urgently. The candidate should be very fluent in English, detail oriented and have experience with digital team before. Requirement: - Fluent English - Part time availability like 5-25hr per week - Hourly rate - Proofreading, Translation, Co...

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    5 bida

    Logo is for business where people can submit personal information, school history, and job history =.

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    37 bida

    Take dictation and minutes Source office supplies Produce reports, presentations and briefs Devise and maintain office filing system Requirements: Proven work experience as a Personal Assistant Knowledge of office management systems and procedures MS Office and English proficiency Outstanding organisational and time management skills Up-to-date with latest office gadgets and applications Ability...

    $435 (Avg Bid)
    $435 Avg Bida
    3 bida

    #1 Beach in the world, No Taxes, Local Bank Financing

    $50000 (Avg Bid)
    $50000 Avg Bida
    1 bida

    I need some content for my personal finance blog. The audience is India based so the content should be accordingly. 1. The topic will be provided by me. 2. Initially I need 10 articles over next 2 months I.e. roughly one article per week. Depending on requirements, it can also be 2 or 3 articles in a week. 3. I expect the delivery of the content within 2 days of topic being given. 4. The languag...

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    9 bida

    Hello, we are a software development company with a bookmark manager service called WebCull. We are looking to hire someone with significant experience in Javascript and preferably with experience developing Firefox/Chrome extensions. We currently have a working Chrome and Firefox extension that we want to fix up with small changes. The project is on a public github repository so you will be able...

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    5 bida

    Looking for a professional Social Media / SEO Assistant to assist me in developing content for social media and to do SEO.

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    15 bida

    Fox Generation Arts is in need of a virtual assistant  to represent and work virtually for the gallery in handling customers services,invoice,data entry and also data processing .Biding freelancers should have an excellent customer service and must be outcome-oriented. The gallery needs an assistant that will help manage its data entry,customer,Ed services,reply to emails,handle data processi...

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida

    Fox Generation Arts is in need of a virtual assistant  to represent and work virtually for the gallery in handling customers services,invoice,data entry and also data processing .Biding freelancers should have an excellent customer service and must be outcome-oriented. The gallery needs an assistant that will help manage its data entry,customer,Ed services,reply to emails,handle data processi...

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida

    CHANGE SOME ASPECTS OF MY WEBSITE, SUCH AS HOMEPAGE, E-SHOP IN TERMS OF BACKGROUND FONTS AND COLORS, WOOCOMMERCE THEME, AND MODIFY SOME PHOTOS, TO GIVE A MORE GLAMOR AND ATTRACTIVE TOUCH

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    16 bida

    Fox Generation Arts is in need of a virtual assistant  to represent and work virtually for the gallery in handling customers services,invoice,data entry and also data processing .Biding freelancers should have an excellent customer service and must be outcome-oriented. The gallery needs an assistant that will help manage its data entry,customer,Ed services,reply to emails,handle data processi...

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida

    I need some help with finding some leads. I am selling health products personal protective equipment, supplements, organic foods, etc in South America, South East Asia, & West Africa

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    4 bida

    This tool will enter the keyword, the tool will automatically search for related YouTube channels by keyword, filter out channels without facebook page, group, personal facebook page, generally what is related to facebook and channels with facebook page and related links. Export channel links to txt files of those two types. Can use the API to filter a large number of Youtube channels.

    $225 (Avg Bid)
    $225 Avg Bida
    2 bida

    Fox Generation Arts is in need of a virtual assistant  to represent and work virtually for the gallery in handling customers services,invoice,data entry and also data processing .Biding freelancers should have an excellent customer service and must be outcome-oriented. The gallery needs an assistant that will help manage its data entry,customer,Ed services,reply to emails,handle data processi...

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida

    Fox Generation Arts is in need of a virtual assistant  to represent and work virtually for the gallery in handling customers services,invoice,data entry and also data processing .Biding freelancers should have an excellent customer service and must be outcome-oriented. The gallery needs an assistant that will help manage its data entry,customer,Ed services,reply to emails,handle data processi...

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida

    I need to rank an ebook in the first two pages of amazon and keep it there!

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    6 bida

    Make 1 small change to the existing wordpress website and upload to the server. its a 5 min job and i'd want someone to do it for me asap and make lunch money for it. thank you

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    26 bida

    Fox Generation Arts is in need of a virtual assistant  to represent and work virtually for the gallery in handling customers services,invoice,data entry and also data processing .Biding freelancers should have an excellent customer service and must be outcome-oriented. The gallery needs an assistant that will help manage its data entry,customer,Ed services,reply to emails,handle data processi...

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida

    Fox Generation Arts is in need of a virtual assistant  to represent and work virtually for the gallery in handling customers services,invoice,data entry and also data processing .Biding freelancers should have an excellent customer service and must be outcome-oriented. The gallery needs an assistant that will help manage its data entry,customer,Ed services,reply to emails,handle data processi...

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida

    Fox Generation Arts is in need of a virtual assistant  to represent and work virtually for the gallery in handling customers services,invoice,data entry and also data processing .Biding freelancers should have an excellent customer service and must be outcome-oriented. The gallery needs an assistant that will help manage its data entry,customer,Ed services,reply to emails,handle data processi...

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida

    Fox Generation Arts is in need of a virtual assistant  to represent and work virtually for the gallery in handling customers services,invoice,data entry and also data processing .Biding freelancers should have an excellent customer service and must be outcome-oriented. The gallery needs an assistant that will help manage its data entry,customer,Ed services,reply to emails,handle data processi...

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida