I need a powerpoint presentation and the contentpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    443,555 i need a powerpoint presentation and the content tugasan ditemui, harga dalam USD

    buatkan design cover powerpoint dengan format A4 landscape tema warna merah dan putih, design tidak kaku, dan disertai gambar bendera merah putih

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    10 bida

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia [log masuk untuk melihat URL] Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    21 bida

    Di butuhkan seseorang yang sangat ahli dalam membuat presentasi power point atau sejenisnya mengenai project public transport digital advertisement. Saya akan memberikan materi dasar presentasi tersebut dan saya membutuhkan kalian mengubah materi dasar tersebut menjadi presentasi yang bagus. Latar belakang dalam bidang IT akan membantu.

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    7 bida

    malayalam to tamil , kanada, telegu , hindi.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    23 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Membuat CV seseorang atau disebut data diri

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    23 bida

    Kami memerlukan content writer untuk menghasilkan content berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris. Hubungi kami jika anda fasih berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris serta mempunyai kualiti penulisan kreatif.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    10 bida

    Tolong perbaiki lay out dan design dari content presentasi saya (kira-kira 9 halaman). Template background presentasi tidak boleh dirubah.

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    10 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    1. Perbaikan Footer pada salah 1 Halaman 2. Perbaikan Spasi pada beberapa halaman 3. Perubahan Logo 4. Penambahan Image Content pada CMS (CMS menggunakan Wordpress)

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    3 bida
    $90 Avg Bida
    5 bida

    merancang dan membuat presentase

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    4 bida

    saya mencari penulis berbahasa melayu, yang tahu & mampu menulis untuk 5 konten berunsur kesihatan (ada background medical field lg bgus), yang juga wajib tahu pasal search engine optimization (SEO). konten anda akan saya periksa utk mengelak plagiarism menggunakan copyscape & yg seumpama dgnnya. Saya mempunyai byk job tergendala atas urusan masa & khidmat professional anda amat ...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Perlu membina tulisan untuk laman baru.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    5 bida

    Membuat bahan presentasi proposal bisnis yang elegan dan menarik dengan berbagai macam tampilan sesuai maksud dan tujuan yang diharapkan klien. Dapat memahami yang diinginkan klien serta dapat mengembangkannya dengan baik. Menggunakan bahasa Inggris.

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    2 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    membantu mengisikan data data word excel, dan membuatkan presentasi untuk powerpoint adar lebih menarik

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    9 bida

    Content Writing in bangala for UnlockliveRetail

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    5 bida

    Mengubah atau mengetik ke dalam Program Ms. Word yang berawal dari PDF, PowerPoint, dll. Segala hal tentang mengetik saya suka

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Mengetik data di ms word/excel ,mengarsip data di word, menjalakan powerpoint,word,excel

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    penguasaan rumus excel baik, pemahaman tentang powerpoint baik, penguasaan word baik

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Di cari ahli script PHP dan mengerti tenta API Search Engine

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Membuuat acara tahlil an yang baik

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    kami memerlukan jasa untuk membuat konsep berupa content/materi untuk sebuah website yang bergerak di bidang IT, yang akan terlihat mampu menangani project IT secara professional dan menarik untuk dibaca dan dilihat secara detail selain itu kami juga memerlukan jasa untuk membuat konsep berupa content/materi yang mereferensi kepada situs website diatas yang akan di publikasikan di beberapa blog

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    He should know about [log masuk untuk melihat URL] It's because we need to check the accuracy of the open source model before starting main work. The knowledge of sound processing is plus. The best.

    $616 (Avg Bid)
    $616 Avg Bida
    3 bida

    Hi, The requirement is to update the content location for list of applications provided in input file. Input file consists of application name, current content location & new content location. Script should work for all types of deployment types of applications.

    $9 - $22
    $9 - $22
    0 bida

    Hi. I have a fun project for everyone! I am looking for people to playtest my two card game (which both use the same deck of cards). All you have to do is print the cards and play the games from your home (print-and-play PNP), and then provide me with some feedback. The game is easy to learn and play, and you only have to print out 67 cards (just 9 sheets of paper). Previous board game experience ...

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    3 bida

    [log masuk untuk melihat URL] Transformer-XL Model, get it to connect to a directory train on a bunch of text files and output text. Find various models and set up a couple that works for this task. Also walk me through the steps, and teach how to use it basically. [log masuk untuk melihat URL]

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    7 bida

    have a large pdf that needs extracting in to an excel document. Please see the attached examples. The PDF has 700 records, each with 1313 or 14 items to extract

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    56 bida

    The project for my own personal work, That the project need to find the ambiguous word in marathi language. (Words sense disambiguation) And the target is to disambiguate the words. ( Choose exact meaning of the words suitable meaning) For example. "Ram var ahe" This example has "var" is ambiguous word. Because this word has multiple meaning. So, choose the exact meaning of wor...

    $269 (Avg Bid)
    $269 Avg Bida
    21 bida

    Need a content writer for a virtual rehab clinic, Role write content for the website

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    16 bida
    Write the Titles of Books 6 hari left
    DISAHKAN

    I want a freelancer to do a very simple task of writing out the titles of up to 500 pdf books for me. I will send you a link where you can download all the PDF files in a zip file. HERE IS HOW IT WORKS. STEP 1. Open a PDF book STEP 2. Copy out the title of the PDF book in a spreadsheet. STEP 3. Change the file name of the PDF book to the exact title of the book. STEP 4. To complete your work, sen...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    119 bida

    im wanting the customer data capture like [log masuk untuk melihat URL] does. I only need this one page website with only this feature and some content below.

    $344 (Avg Bid)
    $344 Avg Bida
    46 bida

    I love this cover, but it has a fiverr watermark on it. I either need the watermark removed on this or this to be duplicated without the watermark. At minimum, I'd like to keep the text identical and the color scheme the same.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    23 bida

    Looking for someone who can assist with the feedbacks and presentation flow via zoom call every now then. We do presentations a few times in months so need someone to check the flow and rehearsal the content before it happens in reality. If you into project management or anything close management seen many presentations and did it by yourself then you are the right person for this gig. Let us ...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    11 bida

    Hi, We're looking for a professional, on-point, no-fluff, and engaging Italian content writer. We are searching for someone who can write. -Blog articles - Creative writing - Product reviews etc. A SEO knowledge is required to fill in the needs. We need you to send these as a part of your application: • Samples of your work • Your rates per 1000 words • Applications tha...

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    1 bida