I need a professional proposal grant writerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    501,392 i need a professional proposal grant writer tugasan ditemui, harga dalam USD

    membutuh kan jasa orang yang ahli dalam PHP, laravel carousel, html

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    9 bida

    mencari virtual assistant yang bersemangat dan bekerja keras. khusus pelajar atau freelancer baru. Ketik "pelajar" di awal proposal agar saya tahu anda membaca ini.

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    33 bida
    Copy writer Tamat left

    buat script writer utk youtube chanel, bahas ttg fenomena yg lg viral, di kemas secara jelas, ringan, ada unsur humornya

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    38 bida

    Malaysian Expert Writer Hubungan Etnik

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    17 bida

    Tamadun Islam Dan Tamadun Writer BM

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    12 bida

    mencari freelancer untuk menyiapkan proposal kepada beberapa kementerian untuk mencadangkan pemasangan alat aed (automated external defibrillator)

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    10 bida
    $20 Avg Bida
    5 bida

    syarat : 1) Orang Malaysia 2) Muslim 3) Berpengalaman dalam penulisan proposal 4) Berkemahiran mengolah ayat supaya tidak plagiat

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    27 bida
    Content writer Tamat left

    Teknologi jaringan, perkembangan teknologi informasi,

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    4 bida

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran j...diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak RM800 atau 20 item untuk RM2000. 3) Task ini perlu dilakukan dalam masa 15 hari. 4) Berkemahiran menggunakan pelbagai jenis platform untuk tujuan promosi. 5) Menepati dan bersetuju dengan semua syarat yang dinyatakan diatas. Maklumat tambahan dan bahan-bahan bagi tujuan posting akan diberikan di whatsapp. Jika bersetuju sila hantar proposal dahulu untuk saya pilih. Maaf jika saya menggunakan bahasa Melayu sebab saya nak beri peluang untuk rakyat Malaysia sahaja ;) Salam maju jaya dari kami, Tiada halangan di ...

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    4 bida

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan bayar dalam USD5 - 50 untuk satu artikel berdasarkan kualiti. Berpeluang untuk menjadi penulis tetap freelancer kami sekiranya artikel-artikel dihantar SELALU BEST! Kriteria penulisan: 1. Menulis dengan gaya bahasa santai. 2. Menulis berkaitan isu semasa, viral, tips kerja, tips interview, gaya hidup dan sebagainya yang best untuk share. 3. Tidak menyentuh isu seks, agama, politik serta info yang palsu atau tidak sah. 4...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    20 bida

    Menulis sejumlah artikel Content writer

    $435 (Avg Bid)
    $435 Avg Bida
    6 bida

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Kami memerlukan content writer untuk menghasilkan content berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris. Hubungi kami jika anda fasih berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris serta mempunyai kualiti penulisan kreatif.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    10 bida
    $76 Avg Bida
    5 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $598 (Avg Bid)
    $598 Avg Bida
    8 bida

    artikel bebas tentang realita kehidupan.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    5 bida

    Website kami bergerak di bidang portal berita, dimana kami memerlukan content writer untuk menulis article-article berita terkini di beberapa kategory seperti berita nasional & internasional, sports, technology, lifestyle, dll. Per article min 350 kata - 500 kata, dilengkapi dengan foto-foto berkualitas dan harus lewat copyscape(bukan copy paste dari article berita existing).

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    5 bida

    Saya sedang membuat website untuk company dan service (2 websites), membutuhkan penulis content dalam bahasa inggris. Currently, I'm setting up 2 websites (company profile and service), need a content writer urgently.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    1 bida

    Membuka jasa pemasukan data baik untuk individu atau organisasi yang sedang mengerjakan project atau analisa/penelitian.

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    8 bida

    Menulis artikel untuk media online, baik itu artikel umum, berita, atau tentang review tempat - tempat kuliner. Jasa mengedit foto baik itu foto produk, wedding magazine, dan sejenisnya.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    3 bida

    ...dikompilasi dengan sumber lain menggunakan bahasa sendiri dan ditambahkan dengan opini dan komentar pribadi. Namun tidak boleh copas atau hanya translate. Bagi anda yang memiliki passion dalam topik tersebut dan bisa membuat sekitar 5-6 artikel per harinya (@500-600 kata) silahkan ajukan proposal anda disertai 1 contoh artikel yang original dari salah satu topik artikel yang kami minta. No proposal no response! Kami akan pertimbangkan kualitas dan gaya bahasa yang digunakan dalam penulisan artikel dalam proposal tersebut. Untuk penawaran awal rate per artikel yang kami berikan adalah Rp. 12.500,- per artikel. Sehingga jika 6 artikel x 12.500 = 75.000,- / hari x 7 = 500.000/minggu. Akan kami coba lihat dulu hasil pekerjaan selama seminggu atau 2 minggu....

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    8 bida

    Butuh Content Writer - Membuat 15 artikel terbaik untuk website - Tema artikel tentang pakaian & material pakaian - Ada 400-500 kata/artikel - Memahami kaidah SEO - Tulisan baru, bukan plagiat dan banyak mengutip - 15 artikel selesai dalam 7 hari

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    3 bida

    Membuat bahan presentasi proposal bisnis yang elegan dan menarik dengan berbagai macam tampilan sesuai maksud dan tujuan yang diharapkan klien. Dapat memahami yang diinginkan klien serta dapat mengembangkannya dengan baik. Menggunakan bahasa Inggris.

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    2 bida

    Halo, saya mencari freelancer dari Indonesia yang dapat menulis artikel dalam bahasa Inggris (terbuka bagi pemula selama punya dedikasi dan keinginan untuk belajar). Penulisan Bahasa Inggris bukan yang formal / menggunakan vocabulary tingkat tinggi. Tolong sebutkan di proposal apabila anda - Pernah / Sedang bekerja sebagai karyawan kantoran - Pernah menulis tentang ulasan suatu produk/jasa - Pernah /sedang berhubungan kegiatan Internet Marketing, Terima kasih.:

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    13 bida

    Dicari PROFESSIONAL di bidang Photoshop Prewedding Photos Job Description: - Memperindah foto (background, proporsional tubuh model, lighting, contrast, kemungkinan menghilangkan objek2 yg tidak perlu dll) secara NATURAL tanpa memberi kesan FAKE - Expectation untuk proyek ini sangat TINGGI dikarenakan ini adalah foto prewedding, jadi kami sangat berharap mendapat hasil photoshop yang professional - Hasil resolution photoshop harus diberikan sama dengan resolution yang asli - Hasil photoshop akan diserahkan melalui dropbox atau seperti kesepakatan diskusi - Ideally, foto boleh di retouch dua kali (kita boleh melihat hasil photoshop dan meminta retouch sekali lagi apabila retouch pertama kurang memuaskan) - ada sekitar 30 foto untuk diedit (photo diambil outdoor pad...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    5 bida

    authors, writer, novelist, reporter, sekretaris, pengarsip, ahli bicara, pembicara, pemeriksa, Strong in : Romance.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    1 bida

    terima kasih saya ucapkan kepada saudara yang telah mempercayakan pekerjaan saudara kepada freelancer. disini kami akan melakukan pekerjaan yang anda berikan dengan teliti, jujur dan tepat waktu. seandainya saudara berkenan memberikan pekerjaan ini kepada saya, maka saudara sudah tidak salah d...tanpa ada kesalahan sedikitpun. hal tersebut sesuai dengan motto yang saya bagun "anda puas kami pun senang". dengan motto ini saya akan mengerjakan data saudara sebaik-baiknya sesuai dengan yang saudara butuhkan. apabila saudara tertarik dengan apa yang kami tawarkan, saudara bisa mengirimkan kembali balasan dari peawaran yang kami berikan. besar harapan saya kepada saudara agar dapat melihat proposal ini dan mempertimbangkan untuk memberikan nya kepada saya. atas perhatian saudar...

    $20 - $162
    $20 - $162
    0 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $748 (Avg Bid)
    $748 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $6 - $20
    $6 - $20
    0 bida

    Hi semua, Memerlukan penulis untuk ebook berkenaan dengan pengurusan kewangan untuk penjawat awam di Malaysia. Ini bermakna, semua maklumat perlulah berasaskan kepada keperluan penjawat awam di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keu...di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keutamaan kepada pengurusan kewangan yang berkaitan dengan teknik/tip menyimpan, jenis-jenis pelaburan dan pelaburan terbaik, insurance dan lain-lain yang berkaitan. eBook perlulah mengandungi sekurang-kurangnya 250 mukasurat. Penulis boleh menghantar proposal ebook (termasuk cadangan isi kandungan). Teri...

    $21 - $176
    $21 - $176
    0 bida

    menerima berbagai macam penulisan dari edit, penulisan ulang, awal,dan lain-lain dari berbagai macam jenis. novel, cerpen, proposal, artikeldan lain-lain.

    $20 - $162
    $20 - $162
    0 bida

    Jasa Pembuatan Business Plans (Proposal Usaha) Jasa Pembuatan Kontrak Jasa Pembuatan Project Management Jasa Pengurusan Ijin Usaha (UD, CV, PT dan lainnya) Jasa Pengurusan Ijin Kontruksi Reklame/ Billboard Jasa Pengurusan Pajak Reklame ke PEMDA Jasa Pengurusan PPN, PPH dan SPT Tahunan Jasa Pengurusan Ijin Banjar/ Ijin Lingkungan Jasa Penyewaan Konstruksi Reklame Jasa Pengurusan Saluran Listrik Reklame Jasa Hukum Pengurusan Sengketa Reklame Jasa Pengurusan Asuransi Konstruksi Reklame Jasa Pengelasan Kontruksi Reklame Jasa Research Pasar Jasa Taxi & Bus Advertising Jasa Tourism Billboard Jasa Bustopads & Sidewalkads Jasa Frontshopads & Parkads Jasa Photography untuk Product Jasa Editing Photo Product Jasa Video Advertising

    $487 - $975
    $487 - $975
    0 bida

    ...AI startup, Tobu, as a Content Writer and have the opportunity to work directly with the CEO. We are looking for a talented and motivated individual to play a crucial role in creating and curating high-quality written content for our website and social media platforms. Main qualities required: 1. Self starter 2. Good at googling 3. Fast learner 4. Do what you say you will do/ meeing deadlines 5. Knowing your limitations 6. Great English, Great Grammar 7. knowing SEO is a bonus Responsibilities: Conduct research on various topics related to the recruitment and AI industry Generate ideas and concepts for new content pieces Write and edit well-written, engaging articles, blog posts, and social media content Proofread and fact-check all content before ...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    13 bida

    We are seeking a skilled freelance contractor to create a professional logo and website for our Australian home renovation business. Our business provides step by step lists and guides for consumers who are renovating their homes or apartments. The website should be visually appealing and feature Australian-based renovation imagery. It should also include clear calls to action and intuitive navigation to guide consumers to sign up for our free lists and guides. We are looking for a contractor who has experience in logo design and website development, and who can create a website that accurately reflects our brand and effectively communicates our value proposition to potential customers. Please provide a quote for this project, along with example...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    28 bida

    This project is related to data that I export from that website which I would like to automate into templatized, highly engaging graphics. I don't necessarily care too much about the how it gets done, I just want the automation based on a CSV file which I could provide. My personal thoughts on how this could be done: - Adobe Photoshop Actions script that runs through a directory full of files and compiles them together - Some sort of standalone web app I can install on my server - Windows application with a very simple GUI Down below I have attached several examples of these graphics, which I have done by hand. You can see that the data that changes is the color of the background, the main photo, the sta...

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    17 bida
    Website Content Writer 6 hari left
    DISAHKAN

    Require a website content writer for a spiritual organization, we required a minimum of 800 to 1300 unique words per topic. 1. About Us 2. Our Vision 3. Our Mission 4. Our Presence 6. Religion 5. Who Are We 6. Karmas 7, Next Birth 8. Correct Path 9. Solutions & Remedies 11. Welfare 12. Events - ( Special Events, Annual Events )

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    24 bida

    I need you to write some content for a , Looking for a good and experienced one who can write an article for Blogs. - the article should be SEO optimized - Affiliate based - checked by Plagiarism Requirement for 100+ articles looking... Read More

    $366 (Avg Bid)
    $366 Avg Bida
    23 bida

    Urgent Need New freelancer Need a python script how outloook email moniterning. When we run the script it should generate excel sheet, if we get mails from specific users only like for example. Thanks.

    $1844 (Avg Bid)
    $1844 Avg Bida
    18 bida
    Grant Reviewer 6 hari left
    DISAHKAN

    I have several grants I need someone to hire someone to edit and give feedback on the content given. My goal is to hire this person continuously and have strict deadlines.

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    42 bida

    I run a SaaS company that allows my users to build online webpages. I need someone that can convert Blog Posts into written scripts with flair and humour then record a voice-over for a YT video. The voice-over will need to have a personality and CANNOT be AI.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    8 bida

    professional graphics designer need to start work now Need design our website products

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    33 bida

    Dear Designers, We are looking for someone creative who can design a professional editable invoice. it should be based on our theme

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    48 bida

    ...ideal cleaning time. I have designed a device that I think will be useful in helping identify when to clean condensors. A previous Freelancer has developed the PCB design and I am now seeking a Freelancer to help with the next phase of the project, building the PCB, developing the Firmware and testing the device. The design uses Sigfox, specifically the STM32WL chip as well as a number of different I/O's for example NTC temperature probes and kWh logging using HLW8012. If you are familiar with PCB design/testing and have a working knowledge of Sigfox/STM32WL then please get in touch. Thank you for taking the time to read through my proposal. After you have read through it, you will probably have some questi...

    $1531 - $3062
    Ditampilkan Dimeterai
    $1531 - $3062
    0 bida

    Hi Raguraman G., I noticed your profile and would like to discuss. I need a persuasive writer to copyedit a 2 page letter to approve sponsorship. It will take less than an hour based on previous expert's similar job. That person is not available so we are looking for another.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    HI, Looking for a good and experienced one who can write an article for Blogs. - the article should be SEO optimized - Affiliate based - checked by Plagiarism Requirement for 100+ articles looking for minimum cost The payout for 5 articles in a week.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    40 bida

    I am looking for content writers who can research and write me articles on a daily. The payment fee will be about Rupees 5000 per month. Please do not apply if you are not okay with the amount. Citizens from India will only be accepted and must be good at the English language. I will leave a review once completed.

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    31 bida

    Need an experienced hindi cricket news script writer. Work from home.

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    12 bida