I need a proposal writerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    443,852 i need a proposal writer tugasan ditemui, harga dalam USD

    membutuh kan jasa orang yang ahli dalam PHP, laravel carousel, html

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    9 bida

    mencari virtual assistant yang bersemangat dan bekerja keras. khusus pelajar atau freelancer baru. Ketik "pelajar" di awal proposal agar saya tahu anda membaca ini.

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    33 bida
    Copy writer Tamat left

    buat script writer utk youtube chanel, bahas ttg fenomena yg lg viral, di kemas secara jelas, ringan, ada unsur humornya

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    38 bida

    Malaysian Expert Writer Hubungan Etnik

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    17 bida

    Tamadun Islam Dan Tamadun Writer BM

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    12 bida

    mencari freelancer untuk menyiapkan proposal kepada beberapa kementerian untuk mencadangkan pemasangan alat aed (automated external defibrillator)

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    10 bida
    $20 Avg Bida
    5 bida

    syarat : 1) Orang Malaysia 2) Muslim 3) Berpengalaman dalam penulisan proposal 4) Berkemahiran mengolah ayat supaya tidak plagiat

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    27 bida
    Content writer Tamat left

    Teknologi jaringan, perkembangan teknologi informasi,

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    4 bida

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran j...diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak RM800 atau 20 item untuk RM2000. 3) Task ini perlu dilakukan dalam masa 15 hari. 4) Berkemahiran menggunakan pelbagai jenis platform untuk tujuan promosi. 5) Menepati dan bersetuju dengan semua syarat yang dinyatakan diatas. Maklumat tambahan dan bahan-bahan bagi tujuan posting akan diberikan di whatsapp. Jika bersetuju sila hantar proposal dahulu untuk saya pilih. Maaf jika saya menggunakan bahasa Melayu sebab saya nak beri peluang untuk rakyat Malaysia sahaja ;) Salam maju jaya dari kami, Tiada halangan di ...

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    4 bida

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan bayar dalam USD5 - 50 untuk satu artikel berdasarkan kualiti. Berpeluang untuk menjadi penulis tetap freelancer kami sekiranya artikel-artikel dihantar SELALU BEST! Kriteria penulisan: 1. Menulis dengan gaya bahasa santai. 2. Menulis berkaitan isu semasa, viral, tips kerja, tips interview, gaya hidup dan sebagainya yang best untuk share. 3. Tidak menyentuh isu seks, agama, politik serta info yang palsu atau tidak sah. 4...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    20 bida

    Menulis sejumlah artikel Content writer

    $435 (Avg Bid)
    $435 Avg Bida
    6 bida

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Kami memerlukan content writer untuk menghasilkan content berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris. Hubungi kami jika anda fasih berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris serta mempunyai kualiti penulisan kreatif.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    10 bida
    $76 Avg Bida
    5 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $598 (Avg Bid)
    $598 Avg Bida
    8 bida

    artikel bebas tentang realita kehidupan.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    5 bida

    Website kami bergerak di bidang portal berita, dimana kami memerlukan content writer untuk menulis article-article berita terkini di beberapa kategory seperti berita nasional & internasional, sports, technology, lifestyle, dll. Per article min 350 kata - 500 kata, dilengkapi dengan foto-foto berkualitas dan harus lewat copyscape(bukan copy paste dari article berita existing).

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    5 bida

    Saya sedang membuat website untuk company dan service (2 websites), membutuhkan penulis content dalam bahasa inggris. Currently, I'm setting up 2 websites (company profile and service), need a content writer urgently.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    1 bida

    Membuka jasa pemasukan data baik untuk individu atau organisasi yang sedang mengerjakan project atau analisa/penelitian.

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    8 bida

    Menulis artikel untuk media online, baik itu artikel umum, berita, atau tentang review tempat - tempat kuliner. Jasa mengedit foto baik itu foto produk, wedding magazine, dan sejenisnya.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    3 bida

    ...dikompilasi dengan sumber lain menggunakan bahasa sendiri dan ditambahkan dengan opini dan komentar pribadi. Namun tidak boleh copas atau hanya translate. Bagi anda yang memiliki passion dalam topik tersebut dan bisa membuat sekitar 5-6 artikel per harinya (@500-600 kata) silahkan ajukan proposal anda disertai 1 contoh artikel yang original dari salah satu topik artikel yang kami minta. No proposal no response! Kami akan pertimbangkan kualitas dan gaya bahasa yang digunakan dalam penulisan artikel dalam proposal tersebut. Untuk penawaran awal rate per artikel yang kami berikan adalah Rp. 12.500,- per artikel. Sehingga jika 6 artikel x 12.500 = 75.000,- / hari x 7 = 500.000/minggu. Akan kami coba lihat dulu hasil pekerjaan selama seminggu atau 2 minggu....

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    8 bida

    Butuh Content Writer - Membuat 15 artikel terbaik untuk website - Tema artikel tentang pakaian & material pakaian - Ada 400-500 kata/artikel - Memahami kaidah SEO - Tulisan baru, bukan plagiat dan banyak mengutip - 15 artikel selesai dalam 7 hari

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    3 bida

    Membuat bahan presentasi proposal bisnis yang elegan dan menarik dengan berbagai macam tampilan sesuai maksud dan tujuan yang diharapkan klien. Dapat memahami yang diinginkan klien serta dapat mengembangkannya dengan baik. Menggunakan bahasa Inggris.

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    2 bida

    Halo, saya mencari freelancer dari Indonesia yang dapat menulis artikel dalam bahasa Inggris (terbuka bagi pemula selama punya dedikasi dan keinginan untuk belajar). Penulisan Bahasa Inggris bukan yang formal / menggunakan vocabulary tingkat tinggi. Tolong sebutkan di proposal apabila anda - Pernah / Sedang bekerja sebagai karyawan kantoran - Pernah menulis tentang ulasan suatu produk/jasa - Pernah /sedang berhubungan kegiatan Internet Marketing, Terima kasih.:

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    13 bida

    authors, writer, novelist, reporter, sekretaris, pengarsip, ahli bicara, pembicara, pemeriksa, Strong in : Romance.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    1 bida

    terima kasih saya ucapkan kepada saudara yang telah mempercayakan pekerjaan saudara kepada freelancer. disini kami akan melakukan pekerjaan yang anda berikan dengan teliti, jujur dan tepat waktu. seandainya saudara berkenan memberikan pekerjaan ini kepada saya, maka saudara sudah tidak salah d...tanpa ada kesalahan sedikitpun. hal tersebut sesuai dengan motto yang saya bagun "anda puas kami pun senang". dengan motto ini saya akan mengerjakan data saudara sebaik-baiknya sesuai dengan yang saudara butuhkan. apabila saudara tertarik dengan apa yang kami tawarkan, saudara bisa mengirimkan kembali balasan dari peawaran yang kami berikan. besar harapan saya kepada saudara agar dapat melihat proposal ini dan mempertimbangkan untuk memberikan nya kepada saya. atas perhatian saudar...

    $20 - $162
    $20 - $162
    0 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $748 (Avg Bid)
    $748 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $6 - $20
    $6 - $20
    0 bida

    Hi semua, Memerlukan penulis untuk ebook berkenaan dengan pengurusan kewangan untuk penjawat awam di Malaysia. Ini bermakna, semua maklumat perlulah berasaskan kepada keperluan penjawat awam di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keu...di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keutamaan kepada pengurusan kewangan yang berkaitan dengan teknik/tip menyimpan, jenis-jenis pelaburan dan pelaburan terbaik, insurance dan lain-lain yang berkaitan. eBook perlulah mengandungi sekurang-kurangnya 250 mukasurat. Penulis boleh menghantar proposal ebook (termasuk cadangan isi kandungan). Teri...

    $21 - $176
    $21 - $176
    0 bida

    menerima berbagai macam penulisan dari edit, penulisan ulang, awal,dan lain-lain dari berbagai macam jenis. novel, cerpen, proposal, artikeldan lain-lain.

    $20 - $162
    $20 - $162
    0 bida

    Jasa Pembuatan Business Plans (Proposal Usaha) Jasa Pembuatan Kontrak Jasa Pembuatan Project Management Jasa Pengurusan Ijin Usaha (UD, CV, PT dan lainnya) Jasa Pengurusan Ijin Kontruksi Reklame/ Billboard Jasa Pengurusan Pajak Reklame ke PEMDA Jasa Pengurusan PPN, PPH dan SPT Tahunan Jasa Pengurusan Ijin Banjar/ Ijin Lingkungan Jasa Penyewaan Konstruksi Reklame Jasa Pengurusan Saluran Listrik Reklame Jasa Hukum Pengurusan Sengketa Reklame Jasa Pengurusan Asuransi Konstruksi Reklame Jasa Pengelasan Kontruksi Reklame Jasa Research Pasar Jasa Taxi & Bus Advertising Jasa Tourism Billboard Jasa Bustopads & Sidewalkads Jasa Frontshopads & Parkads Jasa Photography untuk Product Jasa Editing Photo Product Jasa Video Advertising

    $487 - $975
    $487 - $975
    0 bida

    We’re looking for a talented and creative writer to join our team and help us produce engaging articles about the latest and greatest in kitchenware and cookware. In this role, you’ll have the opportunity to research and write articles on a variety of kitchenware, cookware, and other tools that you’re familiar with sharing your insights and expertise with our readers. Whether you’re writing about the best non-stick pans for frying eggs, or the most durable cast iron searing steak, we want to hear your unique perspective and voice. If you have an attention to detail and love all things kitchenware and cookware, we encourage you to apply. About Us: We are a new start-up website seeking potential part-time and full-time writers to writ...

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    6 bida

    Hi there, I am looking for a professional Sales Copy Writer to write a 150 word Personal Profile of myself to be placed on a Corporate Website as well as in various Corporate Sales Documents. To help you write this Personal Profile I am happy to provide the following 3 items: 1. My Linkedin profile. 2. Website URL where the personal profile would be placed so that you can get an understanding of the profession & industry I work in. 3. A bullet point list of key facts about my professional background for you to consider intertwining into your sales copy. If you need any further questions, feel free to contact me. I will try to reply as quickly as I can. IMPORTANT NOTE: I am looking only for n...

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    32 bida
    Trophy icon Desarrollo de logo para arquitecto 6 hari left

    ...minimalista, pero que a su vez recoja todo el significado posible y si puede ser un juego de palabras con las siglas y la arquitectura o el espacio o que las letras de las siglas conversen en el papel entre ellas. Se premia sobre todo la originalidad. The idea is to design the logo of an architecture studio led by an individual. It is intended that the logo implicitly bears the name: Borja García Guillén, or the initials BGG or BG2. The study is of architecture and interior design and the logo must contain those words, architecture and interior design. The line of work is minimalist. The studio's current name is patio arquitectura, and its name on Instagram is @patio_arquitectura, in case the developer of the logo wants to look at the line of work for inspira...

    $54 (Avg Bid)
    Dijamin
    $54
    35 penyertaan

    ...etc Name of Shop: Call to Islam Coffee & Book Shop Business proposal: UK origin business with 20 years of Business experience establish an Islamic style coffee shop with a wide selection of books. Concept High end Coffee shop with Arabisque theme. Pleasing bookshelf's with a wide selection of books on the Islamic faith and related matter. The idea Customers will come to the venue to browse books whilst enjoying premium espresso based coffee. At the same time they can select there favourite faith based book in a comfortable and welcoming environment. The concept will create an amazing synergy. The market The coffee / book shop will appeal to all sectors of the market. Muslim customers will be a large part as they will want to buy Isl...

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    53 bida

    Needs to hire 3 Freelancers This is a 1-2 month long project regarding the categorization of Sexual sentences in Korean! The purpose of this project is to moderate content in chatrooms, social media platforms, and other sources to categorize sexually explicit, sexual, suggestive, and benign content! Each category will have strictly defined rules that should be consistently followed! Over the course of this project, you will work on anywhere from 20,000-40,000 of these sentences and give judgments for each one. This project will pay $7/1,000 labeled tasks, and $50/200 translation + labeled tasks! Thus, you will need to be fluent in both Korean and English and feel confident translating Korean phrases/slang into English. We estimate that each task will take anywhere fro...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    3 bida

    I have Proposal, but need logos embedded ours and client

    $341 (Avg Bid)
    $341 Avg Bida
    26 bida
    Need a C# Web Scraping expert 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello Freelancers, we are looking for an experienced c# web scraping expert. You don't have to use C#, but from what we know C# is the fastest for a job like that, if you have a better solution in a different coding language that's ok as well. The purpose of this project is to fetch data from a website before anyone else scrapes it. We will provide you with further informations via chat. The scraping target will be Make sure to include the words "willhaben" and "web-scraping" in your proposal, else you will be ignored. Kind regards

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    14 bida

    I need someone to write responsive css, sass code for my application in long term. * Able to work min of 3 hrs per day * Should able to work in Angular application * Weekly payment sharp. * mention Tamil at the top of your proposal.

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    18 bida

    For background to understand what is required for this low budget task here is a link I am looking for the following tasks to be completed in a REALISTIC proposal of 3 equal milestones with a r to be complted in 2-3 days 1 }Integrate the following open source Chat GPT Generator App to an existing website that is currently being designed 2) Install this open source desktop app to the website 3) Integrate It is designed to provide an enhanced UX when working with prompts. With just a few clicks, you can easily edit and copy the prompts on the site to fit specific needs and preferences. The copy button will copy the prompt exactly

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    14 bida

    I need an English-speaking writer for 70 pages. Topic and details about the text will be provided by message.

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    24 bida
    I need a writer 6 hari left

    I need assistance with writing a request to IRS in preparation for abatement. I have a template to follow from tax attorney. I am not great with grammar and lack writing skills. The response needed is illustrating in words periods of time and situations in my life which impacted my financial outcome in 2017.

    $377 (Avg Bid)
    $377 Avg Bida
    43 bida
    Trophy icon I need a grant writer 18 jam left

    Want to apply for state and fed grants to build a pedestrian and biking trail between Holt and Kearney Mo. The old Burlington railroad that stopped running in 1960. Also known as the Cannon Ball trail. Project will need to lay roughly 7 miles of concrete and rebuild one bridge two walk ways including a few culverts. It will go from Jesse James park to Holt city park.

    $300 (Avg Bid)
    Ditampilkan Segera Dijamin Peraduan Teratas
    $300
    3 penyertaan

    We are a fast growing tech syndication content company produces 70+ articles per week and increasing looking for a freelance tech writer to join our team remotely. See attached.

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    34 bida
    i need a writer 6 hari left

    pet behavioural therapy and training

    $40 / hr (Avg Bid)
    $40 / hr Avg Bida
    21 bida
    Need Cover Page in 1 hr 6 hari left
    DISAHKAN

    I have Proposal, but need logos embedded ours and client

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    48 bida
    I need a writer 6 hari left

    I need assistance with writing a request to IRS in preparation for abatement. I have a template to follow from tax attorney. I am not great with grammar and lack writing skills. The response needed is illustrating in words periods of time and situations in my life which impacted my financial outcome in 2017.

    $450 (Avg Bid)
    $450 Avg Bida
    3 bida

    I need a professional report writer to write a report on an online horse race betting platform, the report must be in French and clear to understand. The following must be mentioned: Requirements analysis, Design, Implementation, Testing and Quality Assurance, Results and Evaluation, Conclusion and Recommendations, References When writing the report, it is important to be clear, concise, and objective, and to provide sufficient technical detail for the reader to understand the project.

    $1006 (Avg Bid)
    $1006 Avg Bida
    53 bida