I need a proposal writerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    417,236 i need a proposal writer tugasan ditemui, harga dalam USD

    mencari freelancer untuk menyiapkan proposal kepada beberapa kementerian untuk mencadangkan pemasangan alat aed (automated external defibrillator)

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    10 bida

    Kajian teks hadis bukhari dan muslim

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida

    syarat : 1) Orang Malaysia 2) Muslim 3) Berpengalaman dalam penulisan proposal 4) Berkemahiran mengolah ayat supaya tidak plagiat

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    28 bida
    Content writer Tamat left

    Teknologi jaringan, perkembangan teknologi informasi,

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    4 bida

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran j...diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak RM800 atau 20 item untuk RM2000. 3) Task ini perlu dilakukan dalam masa 15 hari. 4) Berkemahiran menggunakan pelbagai jenis platform untuk tujuan promosi. 5) Menepati dan bersetuju dengan semua syarat yang dinyatakan diatas. Maklumat tambahan dan bahan-bahan bagi tujuan posting akan diberikan di whatsapp. Jika bersetuju sila hantar proposal dahulu untuk saya pilih. Maaf jika saya menggunakan bahasa Melayu sebab saya nak beri peluang untuk rakyat Malaysia sahaja ;) Salam maju jaya dari kami, Tiada halangan di ...

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    4 bida

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan bayar dalam USD5 - 50 untuk satu artikel berdasarkan kualiti. Berpeluang untuk menjadi penulis tetap freelancer kami sekiranya artikel-artikel dihantar SELALU BEST! Kriteria penulisan: 1. Menulis dengan gaya bahasa santai. 2. Menulis berkaitan isu semasa, viral, tips kerja, tips interview, gaya hidup dan sebagainya yang best untuk share. 3. Tidak menyentuh isu seks, agama, politik serta info yang palsu atau tidak sah. 4...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    20 bida

    Menulis sejumlah artikel Content writer

    $415 (Avg Bid)
    $415 Avg Bida
    7 bida

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Kami memerlukan content writer untuk menghasilkan content berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris. Hubungi kami jika anda fasih berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris serta mempunyai kualiti penulisan kreatif.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    10 bida
    $85 Avg Bida
    5 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $700 (Avg Bid)
    $700 Avg Bida
    8 bida

    artikel bebas tentang realita kehidupan.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    5 bida

    Website kami bergerak di bidang portal berita, dimana kami memerlukan content writer untuk menulis article-article berita terkini di beberapa kategory seperti berita nasional & internasional, sports, technology, lifestyle, dll. Per article min 350 kata - 500 kata, dilengkapi dengan foto-foto berkualitas dan harus lewat copyscape(bukan copy paste dari article berita existing).

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    5 bida

    Saya sedang membuat website untuk company dan service (2 websites), membutuhkan penulis content dalam bahasa inggris. Currently, I'm setting up 2 websites (company profile and service), need a content writer urgently.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Membuka jasa pemasukan data baik untuk individu atau organisasi yang sedang mengerjakan project atau analisa/penelitian.

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    8 bida

    Menulis artikel untuk media online, baik itu artikel umum, berita, atau tentang review tempat - tempat kuliner. Jasa mengedit foto baik itu foto produk, wedding magazine, dan sejenisnya.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    3 bida

    ...dikompilasi dengan sumber lain menggunakan bahasa sendiri dan ditambahkan dengan opini dan komentar pribadi. Namun tidak boleh copas atau hanya translate. Bagi anda yang memiliki passion dalam topik tersebut dan bisa membuat sekitar 5-6 artikel per harinya (@500-600 kata) silahkan ajukan proposal anda disertai 1 contoh artikel yang original dari salah satu topik artikel yang kami minta. No proposal no response! Kami akan pertimbangkan kualitas dan gaya bahasa yang digunakan dalam penulisan artikel dalam proposal tersebut. Untuk penawaran awal rate per artikel yang kami berikan adalah Rp. 12.500,- per artikel. Sehingga jika 6 artikel x 12.500 = 75.000,- / hari x 7 = 500.000/minggu. Akan kami coba lihat dulu hasil pekerjaan selama seminggu atau 2 minggu....

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    8 bida

    Butuh Content Writer - Membuat 15 artikel terbaik untuk website - Tema artikel tentang pakaian & material pakaian - Ada 400-500 kata/artikel - Memahami kaidah SEO - Tulisan baru, bukan plagiat dan banyak mengutip - 15 artikel selesai dalam 7 hari

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    3 bida

    Membuat bahan presentasi proposal bisnis yang elegan dan menarik dengan berbagai macam tampilan sesuai maksud dan tujuan yang diharapkan klien. Dapat memahami yang diinginkan klien serta dapat mengembangkannya dengan baik. Menggunakan bahasa Inggris.

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    2 bida

    Halo, saya mencari freelancer dari Indonesia yang dapat menulis artikel dalam bahasa Inggris (terbuka bagi pemula selama punya dedikasi dan keinginan untuk belajar). Penulisan Bahasa Inggris bukan yang formal / menggunakan vocabulary tingkat tinggi. Tolong sebutkan di proposal apabila anda - Pernah / Sedang bekerja sebagai karyawan kantoran - Pernah menulis tentang ulasan suatu produk/jasa - Pernah /sedang berhubungan kegiatan Internet Marketing, Terima kasih.:

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    13 bida

    authors, writer, novelist, reporter, sekretaris, pengarsip, ahli bicara, pembicara, pemeriksa, Strong in : Romance.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    1 bida

    terima kasih saya ucapkan kepada saudara yang telah mempercayakan pekerjaan saudara kepada freelancer. disini kami akan melakukan pekerjaan yang anda berikan dengan teliti, jujur dan tepat waktu. seandainya saudara berkenan memberikan pekerjaan ini kepada saya, maka saudara sudah tidak salah d...tanpa ada kesalahan sedikitpun. hal tersebut sesuai dengan motto yang saya bagun "anda puas kami pun senang". dengan motto ini saya akan mengerjakan data saudara sebaik-baiknya sesuai dengan yang saudara butuhkan. apabila saudara tertarik dengan apa yang kami tawarkan, saudara bisa mengirimkan kembali balasan dari peawaran yang kami berikan. besar harapan saya kepada saudara agar dapat melihat proposal ini dan mempertimbangkan untuk memberikan nya kepada saya. atas perhatian saudar...

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $828 (Avg Bid)
    $828 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Hi semua, Memerlukan penulis untuk ebook berkenaan dengan pengurusan kewangan untuk penjawat awam di Malaysia. Ini bermakna, semua maklumat perlulah berasaskan kepada keperluan penjawat awam di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keu...di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keutamaan kepada pengurusan kewangan yang berkaitan dengan teknik/tip menyimpan, jenis-jenis pelaburan dan pelaburan terbaik, insurance dan lain-lain yang berkaitan. eBook perlulah mengandungi sekurang-kurangnya 250 mukasurat. Penulis boleh menghantar proposal ebook (termasuk cadangan isi kandungan). Teri...

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida

    menerima berbagai macam penulisan dari edit, penulisan ulang, awal,dan lain-lain dari berbagai macam jenis. novel, cerpen, proposal, artikeldan lain-lain.

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Jasa Pembuatan Business Plans (Proposal Usaha) Jasa Pembuatan Kontrak Jasa Pembuatan Project Management Jasa Pengurusan Ijin Usaha (UD, CV, PT dan lainnya) Jasa Pengurusan Ijin Kontruksi Reklame/ Billboard Jasa Pengurusan Pajak Reklame ke PEMDA Jasa Pengurusan PPN, PPH dan SPT Tahunan Jasa Pengurusan Ijin Banjar/ Ijin Lingkungan Jasa Penyewaan Konstruksi Reklame Jasa Pengurusan Saluran Listrik Reklame Jasa Hukum Pengurusan Sengketa Reklame Jasa Pengurusan Asuransi Konstruksi Reklame Jasa Pengelasan Kontruksi Reklame Jasa Research Pasar Jasa Taxi & Bus Advertising Jasa Tourism Billboard Jasa Bustopads & Sidewalkads Jasa Frontshopads & Parkads Jasa Photography untuk Product Jasa Editing Photo Product Jasa Video Advertising

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    We are a fast-growing software company that empowers large and small companies. We are a team with passion for solving the problem of how organizations share knowledge. We do this by building truly great products & delivering out-of-this-world customer service. In terms of our tech stack, you will need excellent familiarity with: Ruby on Rails Postgres SCSS Heroku When you submit proposal, ANSWER the QUESTIONS: 1. describe your experience with Rails(How long, largest project, do you write tests, etc) 2. Link to 1~2 controllers/models that you've written, so we can review your code. Ideally also include your Github so we can look at your open source repos 3. Do you have experience with a single Rails app utilizing multiple databases (for scale /...

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    1 bida
    Whitepaper Expert Writer 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for Expert white paper writer You must have knowledge and understandings on DEfi DAP NFTS, Smart contracts etc Blockchain Crypto Currencies

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    2 bida

    Proposals Blog article on pet rabbits $10.00 – 30.00 AUDBIDDING ENDS IN 6 DAYS, 23 HOURS Hi, I’m seeking an excellent English ...rabbits $10.00 – 30.00 AUDBIDDING ENDS IN 6 DAYS, 23 HOURS Hi, I’m seeking an excellent English speaker to write engaging, humorous, and fact checked blog articles on keeping pet rabbits. I am a responsible small scale pet rabbit breeder in Australia. The blog is designed to help educate people on the joys of keeping pet rabbits, especially indoors. We promote rabbits as part of the family, not “forget pets” kept out of sight. The writer I’m seeking will be able to write humorous articles, in keeping with our ethos. Articles will be between 500-1000 words depending on the topics. Topics will be pro...

    $239 (Avg Bid)
    $239 Avg Bida
    6 bida

    Hi Monicah Writer, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $282 (Avg Bid)
    $282 Avg Bida
    1 bida

    I want a technical research writer to help me in the field of management and HRM and statistical analysis.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    5 bida

    Hi there, I'm looking for someone who is immediately available to work on this project. Willing to pay Rs. 0.3p/word, so only bid if you can work in this budget. Don't waste my time discussing on this. Start your proposal with "Shivay"

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    8 bida

    Hey developers I need the widely known Bingo game built, for online players. A figma UI design is available but before checking that this are the requirements I need. 1. The app needs to be online so that players can play simultaneously. 2. They need a special coupon code to play each game which they can buy offline. (Printed ticket) 3. Once they win they will be rewarded "Points" And i will give them money & delete their points. If you can build such platform with admin panel i will hire you right away, and Tip: I will hire someone who gives a reasonable price. Just so I know you read this start your proposal with BINGO.

    $538 (Avg Bid)
    $538 Avg Bida
    4 bida

    I have an existing company deck that I would like an expert content writer to review and rewrite. There will be approx 15 slides.

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    18 bida

    Can actively write blogs for our company. We are into automotive accessories largely as well as car stereos.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    6 bida

    We are into real estate broking, look forward to have video shoots for apartments

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    4 bida

    I am looking for someone who can read a document I share, and write down points related to technology risks that are mentioned in that document. I am working on a tight deadline so looking for a professional writer who can work on this small document immediately,

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    33 bida

    We want to reach out to a Sports academy to provide regular Yoga sessions for Children to boost their mental ability, manage situations, and control anger through various meditation and relaxation techniques. We need a presentation to show the Academy Head that points out the importance of Yoga and meditation practice for kids in Sports activities. Though physical fitness plays an important role for children who actively participate in sports, mental fitness is often undervalued. Stressing the importance of free flow Yoga and practicing mental well-being aids them to mold as a true sport enabling them to handle both success and failures positively and face tough tournaments with a great spirit to stay focused and work toward the goals. The presentation...

    $113 (Avg Bid)
    $113 Avg Bida
    11 bida

    Job Summary This posting is for a senior level position within a fresh and exciting startup. Cite Medical is a relatively new startup (3 years) that’s changing the way device manufacturers approach their Clinical Evaluation. Through a highly focused team and proprietary software platform, CiteMed can offer a depth of service that traditional ‘consulting firms’ can’t match. Working with us will bring you into a high paced and autonomous environment where creativity and innovation are valued, not stifled. You will have a significant amount of freedom to work with the team and craft solutions for our clients. Additionally, you will have substantial input in the new products and offerings CiteMed is continuously buildi...

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    1 bida

    We are a food factory selling Chinese spicy condiments based in Chongqing, China. We are planning to expand our sales market to the United States and the executive we are sending to set up a new office in Seattle needs a Business Plan for applying L1-A visa. We are looking for a professional business plan writer with market research capability and experience in creating business plans for the U.S immigration. We expect 15 days or less turnaround with a preferred fixed project price.

    $2367 (Avg Bid)
    $2367 Avg Bida
    31 bida
    $67 Avg Bida
    36 bida
    Proposal writing 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, This is proposal by an organization to request for grant from a federal commission to embark on a health campaign across all the sates of the country.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    23 bida
    Speech writer 6 hari left

    Persuasive speech on punishment for personal drug use

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    27 bida

    I need help in English writing An English writer Business articles You MUST be a native English speaker; i.e. English must be your FIRST language I need 100 articles

    $299 (Avg Bid)
    $299 Avg Bida
    38 bida

    I have multiple projects ongoing that require a number of artists and illustrators. I require artists and illustrators that are able to draw and illustrate mainly figures and landscapes however some abstract work will be available also. All styles will be considered, and work can be delivered in both vector or raster formats. Budget is flexible and rates negotiable. Please dont let the budget displayed put you off from putting forward a proposal. Each piece will be very different so some will be higher and some will be lower in price. Serious offers only please. This will be a project that is ongoing for an unlimited amount of time, so work will be available for successful bidders at their convenience.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    21 bida

    Hi EfficientMan, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. My name is Joyee, its introduce by Dominic Tay . Hi, I'm looking for a writer to research and write a 7,000 words eBook on various "how-to" topics. Budget: $70 USD Payment conditions: Full payment upon completion (No upfront fees) Deadline: 14 days upon project acceptance. The eBook must: * Contain original content (pass copyscape) * Be written in a positive, conversational tone * Be free from grammar/spelling errors And upon project completion, you agree to me having the full rights to the eBook and its content. To apply, please send me your work samples. Additional details of this project will be sent to you when you...

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    1 bida

    Hello Guys I Need a content writer expert for my blog for long term project Content Writer Requirement: - Must Have More Than 2+ Year Experience - Expert In Internet Marketing Niche - Articles Must Be SEO Friendly, Intent Full and 100% Unique Content -Content Must Be Plagiarism Free So If you are interested then please comment below or dm Thanks In Advance

    $261 (Avg Bid)
    $261 Avg Bida
    18 bida

    The work is to present a proposal for a simple application using binary search tree data structures. The second part is making a code and a video for this application (solution 1). The third part is building the solution using spray data structures (solution 2). The fourth part is preparing a report between the two solutions. I have already finished part 1 (the proposal) and part 2 (solution 1). Now I need Part 3 (Solution 2) and the rest of the details. If you agree, I will send you my proposal and the details file

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    16 bida

    Looking for someone to clear the meaning of a couple of English sentences. I am learning English and looking for a good native writer/speaker clear my doubts

    $1 / hr (Avg Bid)
    $1 / hr Avg Bida
    11 bida