I need a writer for my ebookpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    293,887 i need a writer for my ebook tugasan ditemui, harga dalam USD

    - Tertarik dengan dunia fashion beauty - 2 Topik artikel akan kami sediakan - Artikel original tidak plagiarism - Minimal 2000 karakter (tanpa spasi) - Bersedia melakukan revisi untuk artikel yang kurang sesuai dengan orderan kami - Deadline Senin 29 Juni - Fee $10 untuk 2 artikel

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    12 bida

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia [log masuk untuk melihat URL] Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    21 bida

    Menulis sejumlah artikel Content writer

    $415 (Avg Bid)
    $415 Avg Bida
    7 bida

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel menulis dan membuat ebook

    $433 (Avg Bid)
    $433 Avg Bida
    3 bida

    buat blog dengan isi kontent kurang lebih 4 halaman meliputi menu : contact, blog, rekomdansi,free ebook

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    15 bida

    Hi montaha007, Saya nak ebook berkaitan masalah resdung. Tajuk ebook "3 rahsia kurang masalah resdung dalam masa 5 hari". Maklumat lanjut kita bincang melalui chat.

    $25 - $25
    $25 - $25
    0 bida

    Kami memerlukan content writer untuk menghasilkan content berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris. Hubungi kami jika anda fasih berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris serta mempunyai kualiti penulisan kreatif.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    10 bida

    Kalau buat ebook berkenaan fesyen boleh?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Kalau buat ebook berkenaan fesyen boleh?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Kalau buat ebook berkenaan fesyen boleh?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org...

    $13 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $13 / hr Avg Bida
    6 bida
    $90 Avg Bida
    5 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $657 (Avg Bid)
    $657 Avg Bida
    8 bida

    Menulis min8 ebook panduan lengkap cara cepat melunasi hutang dalam waktu 30 [log masuk untuk melihat URL]:Gunakan paragraf singkat 1-3 kalimatSubheaders (H3).Bulleted atau numbered [log masuk untuk melihat URL] 20 halamanDisertai gambar yg mendukungTulisan bersifat how-to harus dijelaskan langkah-langkahnya sampai yang paling [log masuk untuk melihat URL] yg berpengalaman dengan topik a...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    artikel bebas tentang realita kehidupan.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    6 bida

    saya ingin membuat sebuah ebook store. seperti wayang force, inbook, qbaca dll.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Menuliskan sebuah laporan Menulis ebook, mengetik ulang dari pdf ke word, menulis artikel berdasarkan riset

    $823 (Avg Bid)
    $823 Avg Bida
    3 bida

    Saya sedang membuat website untuk company dan service (2 websites), membutuhkan penulis content dalam bahasa inggris. Currently, I'm setting up 2 websites (company profile and service), need a content writer urgently.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Membuka jasa pemasukan data baik untuk individu atau organisasi yang sedang mengerjakan project atau analisa/penelitian.

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    8 bida

    Menulis artikel untuk media online, baik itu artikel umum, berita, atau tentang review tempat - tempat kuliner. Jasa mengedit foto baik itu foto produk, wedding magazine, dan sejenisnya.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    Saya ingin membuat Aplikasi Ebook untuk Android saya berikan contoh " [log masuk untuk melihat URL] "

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Membuat kumpulan resep praktis masakan sea food dari bahan2 yg mudah di dapat

    $427 (Avg Bid)
    $427 Avg Bida
    1 bida

    Butuh Content Writer - Membuat 15 artikel terbaik untuk website - Tema artikel tentang pakaian & material pakaian - Ada 400-500 kata/artikel - Memahami kaidah SEO - Tulisan baru, bukan plagiat dan banyak mengutip - 15 artikel selesai dalam 7 hari

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    3 bida

    E-book tentang belajar bahasa jepang buat pemula

    $311 (Avg Bid)
    $311 Avg Bida
    2 bida

    authors, writer, novelist, reporter, sekretaris, pengarsip, ahli bicara, pembicara, pemeriksa, Strong in : Romance.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    1 bida

    Hi semua, Memerlukan penulis untuk ebook berkenaan dengan pengurusan kewangan untuk penjawat awam di Malaysia. Ini bermakna, semua maklumat perlulah berasaskan kepada keperluan penjawat awam di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keutamaan kepada pengurusan kewangan yang berkaitan dengan teknik/t...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida
    Write an eBook Tamat left

    memerlukan penaip kretif untuk sebuah novel genre keluarga

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    5 bida

    saya ingin menjadi penulis freelance. lebih ke menceritakan kehidupan seseorang. semacam biografi tetapi dalam bentuk novel.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    Looking Creative writer 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for Creative Writer to write emails , I will pay 6$ AUD per 1000 words, if you deliver excellent quality, i will give you 7$ Long term project, looking for someone who is available on daily basis , Native English Speakers are preferred

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    38 bida

    I need you to write, design, and format my ebook. The title and the style of design is attached.

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    13 bida

    Hello all, We create many technical online courses, which are consumed by learners. Our courses consist of video tutorials, exercises, challenges and quizzes. You would be working to produce 10 hours of online finished content. What are we looking for? We are looking for technical content writers who can work with us to create the content. Course name : Data structures and Algorithm using java ...

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    3 bida

    I need to hire some writer for my blog and website. I am looking to hire writers who are versatile and would be able to write on any topic. Currently I have a strict budget of 7 Bucks per 1000 words. So kindly only submit your bid if you agree to this.

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    22 bida

    Need a content writer to write a article for my blog page

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    19 bida
    the writer 6 hari left

    I need you to write some content for a website.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    15 bida

    copy an ebook to word and pdf without changes remember bidding is not allowed.

    $377 (Avg Bid)
    $377 Avg Bida
    46 bida

    Je fais des newsletters que j'alimente avec des produits marketing gratuits, tels que des Ebooks promotionnels (de 5 à 10 pages).

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    3 bida
    need a professional writer 6 hari left
    DISAHKAN

    I need you to write some articles.

    $71 (Avg Bid)
    $71 Avg Bida
    34 bida

    I want to start a new YouTube channel. Video editor script writer voice over artist These professionals are required.

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    21 bida
    data entry 6 hari left

    ebook data entry project typing work

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    110 bida
    Content Writting 6 hari left

    I need an experienced content writer. I will give the article topic and the focus keywords. I will pay $4 on completion of 1200 words article with 100% non-plagiarism.

    $333 (Avg Bid)
    $333 Avg Bida
    32 bida

    Looking for a professional resume writer to re-form and modify my resume.

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    50 bida

    copy an ebook to word and pdf without changes

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    110 bida
    4000 words Law Project 6 hari left
    DISAHKAN

    qualified & Experienced law writer to write 4000 words law paper thanks

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    12 bida

    *Please don't bid non native English or team* I'm looking a native English proofreader/ editor/ re-writer. I need track change and fresh version also. Bid for 7200 words, I need proofread, edit and flow the sentences better. Please explain about your previous experience in proposal. I'm looking someone reliable, native EN for long term. USA/ UK/ CANADA/ AUSTRALIA native ENGLISH fr...

    $7 - $21
    Sulit
    $7 - $21
    14 bida
    english writer 6 hari left
    DISAHKAN

    I want a guy who can write in English. I have a tech website I'm looking for a guy who can work for me if you are a god in English write then you can put a bid. for more work see attach file.

    $367 (Avg Bid)
    $367 Avg Bida
    46 bida

    Writer is required for Management and Marketing task ! Please place bid if you can start work right now. Thanks

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    26 bida

    I need someone who I can work with long term, someone who really understands content writing.

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    77 bida

    I am looking for a High-Quality Ghostwriter to write a Children’s Story with at least 1000 words, eBook for 3-7-year-old children and parents.

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    29 bida