I need an engineer to fix the problems of my computerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    836,958 i need an engineer to fix the problems of my computer tugasan ditemui, harga dalam USD
    $31 Avg Bida
    24 bida

    Membuat dan mengedit video anda menjadi lebih istimewa.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    7 bida
    $20 Avg Bida
    1 bida

    sandeep sil ugampur nagar, singapura village. jalahali east, 560014

    $8 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Mencari programmer untuk membuat scraper sosial media (facebook + linkedin) menggunakan python + selenium

    $617 (Avg Bid)
    $617 Avg Bida
    4 bida

    Hi Gb Titus E., kami dari Visicom brand, ingin membuat video animasi untuk iklan. Produk kami adalah elektronik, fokus nya di lampu. Untuk budget dan deadline, belum fix. Jika tertarik, boleh send previous works untuk kami bertimbangkan? Thank you.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hi Melitabud, kami dari Visicom brand, ingin membuat video animasi untuk iklan. Produk kami adalah elektronik, fokus nya di lampu. Untuk budget dan deadline, belum fix. Jika tertarik, boleh send previous works untuk kami bertimbangkan? Thank you.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    I'm MOHD MUZAFFAR JILANI mechanical engineer

    $27 / hr (Avg Bid)
    $27 / hr Avg Bida
    1 bida
    MPLAP Engineer Tamat left

    MPLAP

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database ( setiap hari perlu siapkan 5 listing lengkap - Membuat Copywriting dan mengemaskini database ke dalam Group Telegram dan whats app Group - Mengiklankan database di website , , - menyediakan draft tenancy agrement bagi transaksi yang telah berjaya - Update semula database secara bulanan dengan sms & whats app kepada

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database ( setiap hari perlu siapkan 5 listing lengkap - Membuat Copywriting dan mengemaskini database ke dalam Group Telegram dan whats app Group - Mengiklankan database di website , , - menyediakan draft tenancy agrement bagi transaksi yang telah berjaya - Update semula database secara bulanan dengan sms & whats app kepada database - menurunkan iklan yang telah expired pada website iproperty, , -

    $376 (Avg Bid)
    $376 Avg Bida
    4 bida

    Saya Novin Triantonius , Jurusan Computer Science Universitas Bina Nusantara. Sedang menambah portofolio agar menjadi lulusan yang siap.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    saya butuh sekitar 16ribu gambar dengan 4 jenis mobil ( sedan, suv, mpv, dan bus ). masing" kurang lebih 4000 tiap jenisnya. ukuran gambar harus fix 448 x 448. objek mobil tidak boleh terpotong, objek mobil minimal 50% dari keseluruhan gambar. setelah gambar buatkan annotationnya yang merupakan bounding box keberadaan object. format annotation mengikuti pasval voc. berbentuk xml. boleh menggunakan tools sendiri. atau menggunakan tools yg saya sediakan. cttn: jika tidak sanggup 16rb data bs nego, mungkin 4000 data saja per org yg mana berarti sy butuh 4 org. trims

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    2 bida

    1. Melakukan Perawatan dan perbaikan unit AC (AHU, Splitwall, Splitduct, Cassette, Standingfloor, Chillerr,Cooling Tower,dll) 2. Mengerti dan dapat membuat Preventive Maintenance System. 3. Kemampuan Leadership tinggi. 4. Mampu membuat dan menganalisa Progression Report Project. 5. Memilik pengalaman dibidang HVAC min. 3 Tahun

    $199 (Avg Bid)
    $199 Avg Bida
    6 bida

    computer vision matlab

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    4 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join! Free coaching dkt area McD Kuala Terengganu! Student mmg dialu-alukan sangat2. ini mungkin boleh mengubah hidup anda.

    $11 - $17 / hr
    $11 - $17 / hr
    0 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan terhadap tekanan • Mampu membuat metode transfer knowledge ( training ) kepada user • Memiliki pengalaman sebagai system analis atau programmer minimal 1 tahun/fresh graduate dipersilahkan melamar

    $20 - $162
    $20 - $162
    0 bida

    ...anda Apa yang membezakan perniagaan kami dengan perniagaan lain? Model perniagaan revolusi internet paling hebat dan paling sesuai untuk era ekonomi masa kini. Pendapatan dijanakan apabila anda menyertai jaringan kami. Modal anda hanyalah RM6060 seumur hidup. Berapakah nilai wang ini jika anda melabur di: - ASB @ 7% dividen = RM416 setahun - investment link @ 10% dividen = RM600 setahun - Fix Deposit @ 4% dividen = RM242 setahun Melalui #Projek100k pendapatan anda dijanakan setiap hari dan boleh dikeluarkan pada bila-bila masa. Ianya bukan di bayar pada bulan ke-8. Untuk pertanyaan lanjut sila whatsapp saya di +60166004697...

    $213 - $21315
    $213 - $21315
    0 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $236 (Avg Bid)
    $236 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    6 bida

    fix

    CSS
    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar menghasilkan satu project yang adalah satu faktor utama kerana saya seorang pelajar sepenuh masa dalam komputer berikan kerjasama supaya dapat berikan perkhidmatan yang baik.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak nya gak masalah yah, karna memang ini bukan karya tulisan ilmiah,..

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    8 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Create a Website Design 6 hari left
    DISAHKAN

    ...marketplace platform focused on building materials space. We empower retailers to source directly from the manufacturers. Currently, we are looking to hire a freelance professional with good experience in Graphics Design for the website. Follow the job responsibilities below and if you believe you have relevant skills and interest, then please do send us your proposal. You will: Execute all visual design stages from concept to final hand-off to engineering Conceptualize original website design ideas that bring simplicity and user-friendliness to complex roadblocks Create wireframes, storyboards, user flows, process flows and site maps to communicate interaction and design ideas Present and defend designs and key deliverabl...

    $304 (Avg Bid)
    $304 Avg Bida
    11 bida

    A PHP error occurred on my WordPress website (Image attached below). I need someone who can fix it. As It is a very small project so the budget will be also less and bid only if you can complete my work within a few hours.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    9 bida

    I am looking for an Irish or UK artist for a project (36 slide drawings) which will be expressed in a voiceover slide-series video). The project proposal is illustrated in PowerPoint (attached) using a range of material from the web. These ideas need to be interpreted, ensuring no copyright infringements. The final product may be carried out using different software (open to discussion). The plan is to have the project completed pre-Christmas. I would require full license to use the material in a range of sources (website, You Tube, etc, etc). Raymond M. Keogh

    $1577 - $3153
    Tempatan
    $1577 - $3153
    0 bida

    Hi Christine K., Am from Kenya and I noticed your profile, i joined recently and I have been having problems getting bids which need no payment of some fees before getting paid. Am certain it is because am a armature in the industry, would please give me your number so that maybe you can give me some tips on how to go with this. Thanks in advance

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Hi Christine K., Am from Kenya and I noticed your profile, i joined recently and I have been having problems getting bids which need no payment of some fees before getting paid. Am certain it is because am a armature in the industry, would please give me your number so that maybe you can give me some tips on how to go with this. Thanks in advance

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Needs to hire 2 Freelancers We are a startup company based in Cyprus seeking a representative to perform calls with the aim of educating users about the functions of our mobile application *Excellent communication skills in the Greek language *Knowledge of Hello, we have a program, we created it, we are looking for someone who can test the integrity of this software. Hello, my name is Christian, I am a native Spanish speaker but currently living in the Netherlands, I am a software engineer and I created a speech to text AI program, its algorithms are programmed to understand more than 12 languages ​​in the world, I am currently loo...

    $435 (Avg Bid)
    $435 Avg Bida
    12 bida

    Looking for candidate to successfully pass all evaluation and verification levels of prop firm challenge for 20K account and then trade the live funded account with consistent monthly profits. Would like to know the following information from potential candidates: What is your total fee for passing all levels of prop firm challenge? Which prop firm do you prefer to trade? How many prop firm challenges have you successfully passed and funded to live account? What is the typical amount of time it takes you to complete the evaluation and verification process to achieve the full funded account? What is your profit sharing percentage for management of the account once it is funded...

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    12 bida

    Needs to hire 2 Freelancers We are a startup company based in Cyprus seeking a representative to perform calls with the aim of educating users about the functions of our mobile application *Excellent communication skills in the Greek language *Knowledge of Hello, we have a program, we created it, we are looking for someone who can test the integrity of this software. Hello, my name is Christian, I am a native Spanish speaker but currently living in the Netherlands, I am a software engineer and I created a speech to text AI program, its algorithms are programmed to understand more than 12 languages ​​in the world, I am currently loo...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    11 bida