I need any website that i can design my jersey with my name at the backpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    349,482 i need any website that i can design my jersey with my name at the back tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1776 Avg Bida
    21 bida

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran juga dibuat menerusi online transfer-Bank Islam,myBSN dan lain-lain (bukan Paypal) sekiranya anda berjaya melakukan task yang diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak R...

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    4 bida
    Trophy icon Design Name Card Tamat left

    Design a creative name card for my MM2H company Comp Name : AG INFINITY MALAYSIA (MM2H) SDN. BHD. Comp no : MM2H0616(5) name : NUR SYAUQI ZHAFRAN tel : +6014.633.1777 designation : MM2H Consultant address : 44-01 , Jalan Kempas Indah 1/1 , Taman Kempas Indah 81300, Johor Bahru , Johor , malaysia office no : +607.556.8288 email : syauqi@[log masuk untuk melihat URL] web : [log masuk untuk ...

    $20 (Avg Bid)
    $20
    30 penyertaan

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Buat kerja dari rumah

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Buat kerja dari rumah

    $446 (Avg Bid)
    Tempatan
    $446 Avg Bida
    2 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Sebuah website sudah jalan, perlu di FACELIFT supaya menarik dan up to date.

    $391 (Avg Bid)
    $391 Avg Bida
    4 bida

    Halo, saya sudah memiliki design html nya dan saya memerlukan fungsi (PHP).. [log masuk untuk melihat URL]

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    3 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    What i need is really simple, but i don't have enought time to do that. I want a plugin Wordpress who use the wp-cron service (every "X" minutes) for post a new article by scraping content from a website (link on pm). This wordpress plugin, also need to do the basic stuff for SEO. (Images, description, title, meta). All of those parameters are into code. This wordpress plugin al...

    $575 (Avg Bid)
    $575 Avg Bida
    5 bida

    Grief Heroes Foundation needs our Mascot ZAM as a drawing with transparent background. This can be useful as a logo or as a poster on the bus campaign that we plan for 2022. We need high resolutions. Please at the attached file School TOur). Right now the image of zam shows a cloud and fence. We ONLY need HIM Important: New Drawing: 1. He needs to slightly look more straight. 2. Please colo...

    $25 (Avg Bid)
    Dijamin
    $25
    0 penyertaan

    I need 2 Android apps that work exactly like TeamViewer and QuickSupport. The first app is supposed to be installed in the target device and the second app will be installed in the manager device to control the target device's screen same as how TeamViewer work. The apps must be in Java created with Android Studio.

    $2570 (Avg Bid)
    $2570 Avg Bida
    6 bida

    I looking to design an ecommerce website selling adult oriented products I started thins project 2 years ago and already have my idea on paper, however, the something isn't quite right and I'm not happy with it. I'd like the woman in the silhouette to really aexy with emphasis on all the curves. Look forward to working with yiu

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    14 bida

    create an emulator that is able to execute a subset of the RISC-V ISA

    $8 - $46
    Dimeterai
    $8 - $46
    0 bida

    The text was written in good English but not from a native speaker. Few improvements should

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    14 bida

    The text was written in good English but not from a native speaker. Few improvements should

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    12 bida
    Trophy icon Jesus and The Starting 5 5 hari left

    The design is having Jesus standing in front of four men flanking him, two on the side with the ball kind of held in front of him with two hands and the ball is half world half basketball. I would like Jesus and the other members on the team to have on black and red uniforms with the hair long and curly with beards with dark skin. This concept I would like to be basketball style.

    $60 (Avg Bid)
    Dijamin
    $60
    0 penyertaan

    i need a way to run 500 chromes instances at once , rdp , vps , aws , i am not sure but i want to make these run smoothly and each one of them will be playing a video on it .

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    2 bida
    Trophy icon OTT/IPTV Player name 2 hari left

    Hi, i am looking for ideas for a OTT/IPTV Player name. The name should be unic in a way that there are no other similar app with that name on Google Play Store, Apple App Store and should have an available .com and .app domain name.

    $25 (Avg Bid)
    $25
    0 penyertaan

    Hello, I have some code, but it's not working well. I need help to complete this code. I will share the code only with candidate.

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    32 bida

    We are looking for a freelancer that has experience in designing graphics for marketing campaigns and a designer that is skilled in designing/revamping a document

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    34 bida

    Developing a brand around cryptocurrency. I am trying to achieve the OFFICIAL LOGO/SYMBOL, representing ALL of cryptocurrency. My goal is for this brand to become the face of cryptocurrencies. Must be original artwork entry, DO NOT SUBMIT MOCKUPS or COPIED LOGOS, you will be rejected.

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    42 penyertaan

    Place logo from the attachment on the doors (images door1 and door2). Below logo add also business information: (224) 348-7190 Monday - Saturday: 7 AM - 5 PM Sunday: Closed like on the mockup

    $15 (Avg Bid)
    Dijamin
    $15
    32 penyertaan

    Hi 1EasyEcommerce-New Jersey, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    I needs suggestions for name and logo design for new mobile and gedget sales amd repair showroom

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    22 bida

    Looking for a PDF form that I can place on a sharepoint site, or use external that will be encrypted, and send a copy of the completed form (with responses) to an email address. At the end I need to be able to alter the layout and look of the form and make minor adjustments to the fields.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    3 bida
    Some issues with the IOS app 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi , I want expert person not a company. I want to finish some easy issues in the Apple app, which are: 1- make 5 fields optional in edit ad page 2- optimize splash screen 3- Watch the video focus. : The problem is that when we choose the type of price, then the type of ad , and when we reach the description field, and as soon as we type the first letter, the choice changes in the field of ad ...

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    8 bida

    The logo should feature the "Seven SMART Steps" incription!!! NOT Learn Then Play!!! Sorry for the confusing title, I cannot change it. . The task is to design a logo for the Seven SMART Steps project, (which is a dissemination project for the Learn THEn Play app). The project is designed to promote the Learn, THEN Play application, focusing on the creation of a motivation tool for ...

    $70 (Avg Bid)
    Dijamin
    $70
    57 penyertaan

    i have an open cart websites and I want to create a new extension for my sites like [log masuk untuk melihat URL] this is one of my sites that i will start with the API docs throw postman is [log masuk untuk melihat URL] i want to make an extension to add it in open cart as I want to link my sites with that payment API services

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    6 bida