I need any website that i can design my jersey with my name at the backpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    318,491 i need any website that i can design my jersey with my name at the back tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran juga dibuat menerusi online transfer-Bank Islam,myBSN dan lain-lain (bukan Paypal) sekiranya anda berjaya melakukan task yang diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak R...

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    6 bida
    Trophy icon Design Name Card Tamat left

    Design a creative name card for my MM2H company Comp Name : AG INFINITY MALAYSIA (MM2H) SDN. BHD. Comp no : MM2H0616(5) name : NUR SYAUQI ZHAFRAN tel : +6014.633.1777 designation : MM2H Consultant address : 44-01 , Jalan Kempas Indah 1/1 , Taman Kempas Indah 81300, Johor Bahru , Johor , malaysia office no : +607.556.8288 email : syauqi@[log masuk untuk melihat URL] web : [log masuk untuk ...

    $20 (Avg Bid)
    $20
    30 penyertaan

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Buat kerja dari rumah

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Buat kerja dari rumah

    $446 (Avg Bid)
    Tempatan
    $446 Avg Bida
    2 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Sebuah website sudah jalan, perlu di FACELIFT supaya menarik dan up to date.

    $391 (Avg Bid)
    $391 Avg Bida
    4 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Halo, saya sudah memiliki design html nya dan saya memerlukan fungsi (PHP).. [log masuk untuk melihat URL]

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    3 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Fill in excel spreadsheets with student matks and sum up the marks for each student Skills Required

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    66 bida

    Fill in excel spreadsheets with student matks and sum up the marks for each student Skills Required

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    55 bida

    Hello I work in selling carpets for mosques , so some of my clients want to see the mosque how it will be after we put our carpets into it [log masuk untuk melihat URL] same this website but the important thing for me that I will be able to change some details like 1- The carpet design 2- How many rows of the carpet and I can put space between them 3- I will be able to put some coulms betw...

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    11 bida

    Hey Freelancers, Im looking for someone who can make a landing page Design which has good conversions. The landing page will be for the following project: We Prutvi ParkSquare is Glad to Announce the Launch of "Prutvi Blossoms " A Residential Premium Semi Furnished Flats in the serenity of Bannergatta road " Prutvi Blossoms " Apartment Salient Features: * Close to Nice Road...

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    1 bida

    I want website like this [log masuk untuk melihat URL] if you can make website like this pleases contact me.

    $1827 (Avg Bid)
    $1827 Avg Bida
    11 bida
    Trophy icon Generate name for company 6 hari left

    I am planning to run a web development company. We focus on web design and developement. So, I am searching name for the company. My name is Mithun Kumar. The company name should contain my initial "MK". I planned to name the company as "MKODE". But it doesn't have .com extension I want a name with .com extension. It should be short and easy to pronounce. If the ...

    $6 (Avg Bid)
    $6
    4 penyertaan

    I am looking for a developer for the change of the editor of the products in a CRM application on the admin side and on the client side - Laravel technologie

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    34 bida

    Experienced FinTech programmer, that understands Forex Trading and can make/port indicators from ninjatrader, and work with canvas charts built with node.js, react, D3, ccxt api and typescript. [log masuk untuk melihat URL] I had a previous programmer working on my aurlix trading platform before covid-19 suddenly came along and we lost contact. There are lots of bug fixing and performance tunin...

    $28 / hr (Avg Bid)
    $28 / hr Avg Bida
    16 bida

    I have this issue to set up mobile proxy so pc can capture mobile web request. And the thing is when I try to enter my laptop pc ip and port, my mobile lost its internet connection. I already try to enable my app through pc firewall and it doesn't work. Can anyone help me with this?

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    make the backend of my software.

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    13 bida

    Hey, I have four ideas for difficulties for a website and I want to implement one if you can The site allows you to book an appointment and you must pass 3 steps to reach the reservation page Idea 1: Pass the first page with an otp or verification code that sends to the phone number and directly access page 2 or 3 Idea 2: The website opens once a week and when it opens, it gets pressed "504 g...

    $520 (Avg Bid)
    $520 Avg Bida
    12 bida

    Front end design only For a web site You don't need to design the backend - You will be provided with the design in the adobe xd file> if pages are missing, you must complete them To complete the site professionally. - You are performing a complete project analysis and correcting errors after returning to us. Until this is approved. - Site performance should be very fast and will not delay...

    $369 (Avg Bid)
    $369 Avg Bida
    56 bida

    Need someone who can bid on IT projects on freelance market and can bring IT project to us or use any social media platform for bringing leads to the company payment will be released once get advance from client to start development process.

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    1 bida

    I'm looking for expert Android App developer to create an android app using flutter or react native or anything better you suggest. The app need to open chrome or any mobile browser with an given url. Then do some click event using selenium or any other technology. The app must not depends on any external server. Type "Auto20" on top of your proposal otherwise your bid will be ig...

    $572 (Avg Bid)
    $572 Avg Bida
    10 bida

    I would like to have a character based animated logo/image created for a (technical support) team consisting of 6 people of different countries. Each person in the image will be representing one country. These are the countries (representatives): Belgium, Netherlands, France, Ireland, Sweden & Norway. The job is to show an image/logo of a group of happy people together (the 6 persons), with...

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    45 bida

    I need a logo designed for a YouTube channel based on car reviews. The car attached is the main car that will be used for the channel.

    $62 (Avg Bid)
    $62
    1 penyertaan

    i got website same like freelancer i was able to fix the paypal but it was not working well., i need to submit paypal signature

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    6 bida

    Hello, I already have the logo and it's a very simple logo, we need to trace the logo in Illustrator format and need large format so we can change the colors of the logo. You also need to tell me how to change the colors of the logo using screenshare of screenshot when done. BUDGET: $10 PLEASE STICK TO THE BUDGET. ANYTHING ABOVE WILL BE IGNORED.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    48 bida

    can someone develope for me a discord bot in python

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    5 bida

    I am looking for some one who can scrap around 500 details from a website. Happy Bidding

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    46 bida

    I am looking for someone who can design a flyer and logo for a new cleaning company. as proffesional as possible. the logo must therefore be incorporated in the flyer. it is mainly about the front. prices and contact are given on the back of the flyer.

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    59 bida