I need power point on my computerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    341,893 i need power point on my computer tugasan ditemui, harga dalam USD

    buatkan design cover powerpoint dengan format A4 landscape tema warna merah dan putih, design tidak kaku, dan disertai gambar bendera merah putih

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    10 bida

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct ow...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida

    Saya Novin Triantonius , Jurusan Computer Science Universitas Bina Nusantara. Sedang menambah portofolio agar menjadi lulusan yang siap.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Di butuhkan seseorang yang sangat ahli dalam membuat presentasi power point atau sejenisnya mengenai project public transport digital advertisement. Saya akan memberikan materi dasar presentasi tersebut dan saya membutuhkan kalian mengubah materi dasar tersebut menjadi presentasi yang bagus. Latar belakang dalam bidang IT akan membantu.

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    7 bida

    Single phase double stage photovoltaic inverter grid connected system. Benda yang diuji ialah 3 jenis maximum power point tracking: 1. Perturb and observe 2. Incremental conductance 3. Fuzzy logic Result berdasarkan mana mppt yg trbaik antara tiga ni. Dinilai berdasar value pv voltage, pv current, overshoot.

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    3 bida

    Saya ada bahan untuk dibina power point y interaktif dan menarik

    $348 (Avg Bid)
    $348 Avg Bida
    9 bida

    Menjaga kawasan power plant. Port dickson power (p.d.p) 25 hari berkerja. Waktu kerja 12 jam. Shif pagi dan malam. Penal tiada. (mc) kerajaan sahaja.

    $206 - $617
    Tempatan
    $206 - $617
    0 bida

    Isi spreadsheet dengan Data Saya mampu mengoperasikan Word, Excel, Power Point, Email, Design

    $346 (Avg Bid)
    $346 Avg Bida
    7 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya seorang pengangguran punya keahlian mengoperasikan Microsoft office word,excel,power point,publisher dan punya keahlian dalam membuat artikel,brosur dan surat kantor.. saya ingin mencari lowongan kerja freelance barangkali ada lowongan untuk saya..

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    computer vision matlab

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    4 bida

    Tajuk : Minoriti orang Islam di selatan Thailand. ( kesan SELEPAS berlaku ) ** Point + Huraian **5 page ** Write in Malay language Antara Pointnya :

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Tajuk : Minoriti orang Islam di selatan Thailand. ( kesan selepas berlaku ) ** Point + Huraian **5 page ** Write in Malay language Antara Pointnya :

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    9 bida

    membuat design blog dan web sekreatif mungkin

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    2 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $920 (Avg Bid)
    Segera
    $920 Avg Bida
    4 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    waktu itu saya mengerjakan uas PKN materi saya ambil dari web dengan copy paste dan saya masukan ke word saya juga bisa membuat power point walaupun simple mungkin bisa membantu

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida
    Write a Book Tamat left

    I want to publish a book regarding Pelaburan Saham di Bursa Malaysia. Write in Bahasa Melayu. 200 muka surat. Content akan diberi melalui slide power point.

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    2 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    6 bida
    CmyLive.com VJ Tamat left

    Company On Connection Sdn.Bhd. ingin mewujudkan sebuah program terbaru CmyLive, iaitu sebuah online TV dan memerlukan VJ yg berpesonaliti dan mempunyai rupa paras yg menarik, petah berkata-kata serta mempunyai bakat tersendiri seperti menyanyi dll. Sebelum ini syarikat On Connection telah mewujudkan sebuah online TV MfaceLive/[log masuk untuk melihat URL] , tetapi hanya dalam versi bahasa Cina ...

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    saya menguasai microsoft word,excel,power point .saya juga menguasai beberapa hal tentang dunia IT dan jaringan .Saya lulusan Teknik [log masuk untuk melihat URL] sedang melanjutkan S1 Ilmu Hukum

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    2 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    8 bida

    95% finished website ([log masuk untuk melihat URL]) membutuhkan beberapa penyelesaian point revisi mudah. Download detailnya di : [log masuk untuk melihat URL] Jika menyanggupi dan penawaran di approve, saya akan memberikan link untuk mendowload website keseluruhan. Terimakasih Salam sejahtera

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 ...

    $10 - $37
    $10 - $37
    0 bida

    Hi everyone, I want you to create a 2 minutes explainer video about my website We are looking for up to two minutes focusing on brand, website, and its six major functionalities. search, directories, news, blog, shopping, Information Want to present it like a starting point or home page We are focusing more on >>>> [log masuk untuk melihat URL] >>>> [log masuk untuk m...

    $50 (Avg Bid)
    $50
    1 penyertaan
    Data entry 6 hari left

    We are working on our website page and trying to implement products. We have numerous amount of pages and all info comes from our webpage. So we need computer operator and typist

    $1021 (Avg Bid)
    $1021 Avg Bida
    20 bida

    I have an image script programmed in php and I want some modifications to it, which is: g - The first modification : When you upload images in gif format , i want it to be are converted to mp4 video format, and saved, and they are shown as a video without the play / pause button bar, like an image , and the video plays automatically - Fix a problem that the picture list is either on the first pa...

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    6 bida

    At this point,we are really fustrated as we cannot meet up with the numerous amount of documents we have presently to be converted from a word file to PDF file with some other requirements needed. So we want expert computer operators,typists and pro writters to work for us

    $376 (Avg Bid)
    $376 Avg Bida
    26 bida

    An experienced computer web designer is urgently needed

    $416 (Avg Bid)
    $416 Avg Bida
    35 bida

    I need a purchasing module for Prestashop. My purchase orders are created in a external system but it's needed to import the information into Prestashop, mainly so that Prestashop can show expected delivery date for out of stock products. 1 Function to create purchase order with Order no, Expected delivery date, Part number(s) and Quantity. 2 Function to csv-import products to the purchase or...

    $222 (Avg Bid)
    $222 Avg Bida
    4 bida

    My company is evaluating the use of embedded SIMs. At this point, we need example data from the actual download of an eUICC profile. Using a rooted Android phone in your possession, we would be looking for the data transmitted here ([log masuk untuk melihat URL]) for either: 1. From EuiccCardManager to EuiccCardController (which may be difficult for the IPC/AIDL interface), or 2. From EuiccCard...

    $1115 (Avg Bid)
    Ditampilkan
    $1115 Avg Bida
    6 bida

    Provide an example of a hypothetical study that would use a one-way between-subjects ANOVA. Be sure to describe the different groups, conditions, and hypotheses involved. What would the null be and does successful rejection indicate a mean significantly different from every other mean? How would you decide on the necessary sample size (one which provides adequate statistical power)?State two com...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    3 bida

    About Sparcz: At Sparcz Engineering, we realize service goes beyond making quality products. It also means understanding our customer goals, adapting to changes in their business, and creating solutions they can depend on. That’s why, we at Sparcz Engineering believe service is the most important product that we develop. Our intention is to enter into a long-term relationship with our custo...

    $250 (Avg Bid)
    Dijamin
    $250
    1 penyertaan
    Dashboard and Visualization 6 hari left
    DISAHKAN

    create dashboard and visualization using Power Bi. format PVBIX,

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    7 bida

    hi, the text-based game must be in c++ I would like you to make a text-based game with these requirements - movement systems - combat systems - inventory and dropping system - enemies - shop system - menu - power-ups - difficulty modifier - save game - a basic map - ascii graphics - database - party system the game will be based on pokemon characters

    $14 - $28
    $14 - $28
    0 bida

    Well, this project is no rocket science. I have had working Vue powered website and it needed the redesign. The guy taking this task had no prior Vue knowledge. He refreshed the design but broken some vue dynamic expressions. The result is that some parts have static text instead of variables and other parts miss conditions. I do not have a time to merge his changes and review each line of code i...

    $175 (Avg Bid)
    $175 Avg Bida
    16 bida

    We are looking for: Transliterators to romanize given texts. You will be given a word in Odia and you have to write the same non latin word in English transcription. Like how the word is pronounced in Odia, the same pronunciation should be written in English. Expectations: - Expected time/word - 15 to 20seconds per word - Quality Expectation - 98%+ (Based on a sample of 3%) - Budget - Rs 1/...

    $27 - $30
    Sulit
    $27 - $30
    2 bida

    We are looking for: Transliterators to romanize given texts. You will be given a word in Marathi and you have to write the same non latin word in English transcription. Like how the word is pronounced in Marathi, the same pronunciation should be written in English. Expectations: - Expected time/word - 15 to 20seconds per word - Quality Expectation - 98%+ (Based on a sample of 3%) - Budget - Rs 1/...

    $27 - $30
    Sulit
    $27 - $30
    0 bida

    We are looking for: Transliterators to romanize given texts. You will be given a word in Tamil and you have to write the same non latin word in English transcription. Like how the word is pronounced in Tamil, the same pronunciation should be written in English. Expectations: - Expected time/word - 15 to 20seconds per word - Quality Expectation - 98%+ (Based on a sample of 3%) - Budget - Rs 1/word...

    $27 - $30
    Sulit
    $27 - $30
    2 bida

    We are looking for: Transliterators to romanize given texts. You will be given a word in Urdu and you have to write the same non latin word in English transcription. Like how the word is pronounced in Urdu, the same pronunciation should be written in English. Expectations: - Expected time/word - 15 to 20seconds per word - Quality Expectation - 98%+ (Based on a sample of 3%) - Budget - Rs 1/word o...

    $28 - $30
    Sulit
    $28 - $30
    3 bida
    Trophy icon Event flyer 3 hari left

    I've recently started a networking group that focuses on professionals who like to hunt. The name of the group is Executive Sportsman Association and we are hosting our first event on April 7th, 2021 at 6:00PM at Memorial Trail Ice House - 6202 Washington Ave I'm basically looking for an event flyer that I can use to post on social media that looks professional and includes all of the d...

    $20 (Avg Bid)
    Dijamin
    $20
    3 penyertaan

    Are you interested in my task of computer security

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida