I need power point on my computerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    318,628 i need power point on my computer tugasan ditemui, harga dalam USD

    buatkan design cover powerpoint dengan format A4 landscape tema warna merah dan putih, design tidak kaku, dan disertai gambar bendera merah putih

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    10 bida

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct ow...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida

    Saya Novin Triantonius , Jurusan Computer Science Universitas Bina Nusantara. Sedang menambah portofolio agar menjadi lulusan yang siap.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Di butuhkan seseorang yang sangat ahli dalam membuat presentasi power point atau sejenisnya mengenai project public transport digital advertisement. Saya akan memberikan materi dasar presentasi tersebut dan saya membutuhkan kalian mengubah materi dasar tersebut menjadi presentasi yang bagus. Latar belakang dalam bidang IT akan membantu.

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    7 bida

    Single phase double stage photovoltaic inverter grid connected system. Benda yang diuji ialah 3 jenis maximum power point tracking: 1. Perturb and observe 2. Incremental conductance 3. Fuzzy logic Result berdasarkan mana mppt yg trbaik antara tiga ni. Dinilai berdasar value pv voltage, pv current, overshoot.

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    3 bida

    Saya ada bahan untuk dibina power point y interaktif dan menarik

    $342 (Avg Bid)
    $342 Avg Bida
    9 bida

    Menjaga kawasan power plant. Port dickson power (p.d.p) 25 hari berkerja. Waktu kerja 12 jam. Shif pagi dan malam. Penal tiada. (mc) kerajaan sahaja.

    $202 - $607
    Tempatan
    $202 - $607
    0 bida

    Isi spreadsheet dengan Data Saya mampu mengoperasikan Word, Excel, Power Point, Email, Design

    $336 (Avg Bid)
    $336 Avg Bida
    7 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya seorang pengangguran punya keahlian mengoperasikan Microsoft office word,excel,power point,publisher dan punya keahlian dalam membuat artikel,brosur dan surat kantor.. saya ingin mencari lowongan kerja freelance barangkali ada lowongan untuk saya..

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida

    Tajuk : Minoriti orang Islam di selatan Thailand. ( kesan SELEPAS berlaku ) ** Point + Huraian **5 page ** Write in Malay language Antara Pointnya :

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Tajuk : Minoriti orang Islam di selatan Thailand. ( kesan selepas berlaku ) ** Point + Huraian **5 page ** Write in Malay language Antara Pointnya :

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    9 bida

    membuat design blog dan web sekreatif mungkin

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    2 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $894 (Avg Bid)
    Segera
    $894 Avg Bida
    4 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    waktu itu saya mengerjakan uas PKN materi saya ambil dari web dengan copy paste dan saya masukan ke word saya juga bisa membuat power point walaupun simple mungkin bisa membantu

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida
    Write a Book Tamat left

    I want to publish a book regarding Pelaburan Saham di Bursa Malaysia. Write in Bahasa Melayu. 200 muka surat. Content akan diberi melalui slide power point.

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    2 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida
    CmyLive.com VJ Tamat left

    Company On Connection Sdn.Bhd. ingin mewujudkan sebuah program terbaru CmyLive, iaitu sebuah online TV dan memerlukan VJ yg berpesonaliti dan mempunyai rupa paras yg menarik, petah berkata-kata serta mempunyai bakat tersendiri seperti menyanyi dll. Sebelum ini syarikat On Connection telah mewujudkan sebuah online TV MfaceLive/[log masuk untuk melihat URL] , tetapi hanya dalam versi bahasa Cina ...

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    saya menguasai microsoft word,excel,power point .saya juga menguasai beberapa hal tentang dunia IT dan jaringan .Saya lulusan Teknik [log masuk untuk melihat URL] sedang melanjutkan S1 Ilmu Hukum

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    2 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    95% finished website ([log masuk untuk melihat URL]) membutuhkan beberapa penyelesaian point revisi mudah. Download detailnya di : [log masuk untuk melihat URL] Jika menyanggupi dan penawaran di approve, saya akan memberikan link untuk mendowload website keseluruhan. Terimakasih Salam sejahtera

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    4 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 ...

    $9 - $34
    $9 - $34
    0 bida

    online form filling work in your laptop or computer no experience needed

    $347 (Avg Bid)
    $347 Avg Bida
    1 bida

    I am following this link to setup OpenCV on my Android Studio but failed: I want someone to quick help to setup and run small example of code below on my PC via remote. [log masuk untuk melihat URL] PS: This project can lead to a big project if develop have good experience on computer vision

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Module 06: Interactive Lecture Discussion Board Module 06: Discussion Forum Review AirAsia: The World’s Lowest Cost Airline and discuss the concept of cost advantage. Review the Harley-Davidson Inc., 2018, Case 7 in your textbook and discuss the concept of differentiation advantage. A case study is a puzzle to be solved, so before reading and answering the specific questions, develop your...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    ///. Scope of Job . . /// Working as a team player or independently; Responsible for the planning, development and maintenance of websites, web graphics and other digital content strictly adhering to the standards and best practices established by Information Technology. Involve information architecture, programming, user experience, responsive web design, accessibility and usability in creat...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    7 bida

    Simulate computer with io bus, memory bus

    $20 - $25
    $20 - $25
    0 bida

    We are an acadeic writing firm. We are looking forward to hire a large number of freelancers in our team. Our preferred subjects are Bio, Phy, Finance, Higher Maths, Economics, Management, English, Nursing, Statistics and Computer Sciences. We are offering INR 450-550 per 1000 words. The compensation may rise depending upon the complexity and/or on technical writings. This a long term project. Bi...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    8 bida

    I'm currently developing a boardgame, well more of a card game. It needs a unifying illustration for the back of the cards and several different illustrations for the fronts. There's about 108 cards. All wont be different, as I'd like to recycle the images as much as possible to keep costs down. As far as aesthetics, I'm looking for a cross between something really overly brig...

    $365 (Avg Bid)
    $365 Avg Bida
    24 bida

    I work for a fire department and need a logo made for our Live Fire Cadre. The Live Fire Cadre is the name of our live fire training instructors for the fire department. I am looking for a design with flames, maltese, fire service related. I want a logo that can be used on a hat and t-shirt with Live Fire Cadre in it. Also, one for our power points. Open for any options. The top of the logo needs...

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    43 bida

    I need to make a real-time AI face replacement program. This is the link to the project website [log masuk untuk melihat URL] I will post three video cases below. Real-time AI face replacement procedure. AI face capture can use different technologies to achieve this project.      [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] Please use Google to get Deepfake....

    $684 (Avg Bid)
    $684 Avg Bida
    2 bida
    Google Listing Rank Up 6 hari left
    DISAHKAN

    I want someone to get google listing up on google search and google maps. This is for our mobile and computer repair business.

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    16 bida

    I have a Laravel Project within our cpanel that i have to install and have it load onto a domain ASAP I will give remote access to my computer

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    12 bida

    I am looking for a Business plan to be presented to a Company who is struggling to run their business professionally & i would like to pitch in my skills & experience and bring them back to business. I would like to send this proposal to the CEO & look for a senior position in the company. I have experience of 20 years in the field of Telecom Business ( mobile handset & Accessorie...

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    5 bida
    Content Writing 6 hari left

    I have 30 article rewrites to be completed in 3 different niches, beards, law of attraction and grow your own food. Each niche has 10 articles. Article length from 500 to 700 words. I need the articles to look different than the originals but with the same message. I like the articles to get straight to the point with little to no filler. The are informational and educational. If one writer can do...

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    29 bida

    Simple project - 1 day Job, I was able to deserialized an XML object but unable to get some values past some point. Goal to get the all the xml values using the existing vb.net code. Rule: 1 day job. Use existing code, a code sample is included. No payment will be made until a successful run has been shown to work. Please understand the project before apply, see images and code.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    4 bida

    I would like the following blank template documents. 1. Company letter (word) [log masuk untuk melihat URL] statement (word) 3. power point presentation (power point) 4. agenda (word) 5. minutes (word) using the attached logo

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    12 bida
    Virtual Assistant 6 hari left
    DISAHKAN

    Job Summary Interested in expanding your skills beyond administrative tasks to enhance your market value? We are looking for a highly engaged, responsible, and resourceful virtual assistant (VA) to join our team. Ideally, this candidate is looking to grow their capabilities and learn new skills outside the typical VA role. Looking to expand their knowledge in SM Advertising, Relationship Managem...

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    13 bida

    Acting as the point of contact between the executives and internal/external clients , Undertake the tasks of receiving calls, take messages and routing correspondence Handle requests and queries appropriately Maintain diary, arrange meetings and appointments and provide reminders

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    14 bida

    Sila Dafter atau Log masuk untuk melihat butiran.

    Sulit Perjanjian Kerahsiaan