I need to come and meet you there because i love you so much translation in spanishpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    1,132,413 i need to come and meet you there because i love you so much translation in spanish tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya membutuhkan data mengenai donasi yang dilakukan pada 1 bidang (akan dijelaskan lebih lanjut) yang terlaksana selama 2018-2021 di Indonesia. Data berupa profil penyumbang, penerima, lokasi, jumlah, perusahaan, sumber dana, dll. Projek akan terlaksana dalam 1 bulan. Output Data berupa tabel .csv atau .xlsx excel document. Ideally you are indonesian, because the web scraping job is scraping ...

    $308 (Avg Bid)
    $308 Avg Bida
    12 bida

    Kami memerlukan seseorang untuk menterjemahkan dokumen kami dari Bahasa Melayu ke Bahasa Inggeris. Hanya orang asli bahasa yang dibenarkan untuk membuat tawaran

    $296 (Avg Bid)
    $296 Avg Bida
    27 bida

    Takaful penting kerana boleh melindungi income dari terjejas

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    3 bida

    traducir menus de restaurante a chino y coreano

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    23 bida

    I need a translation. Sedang memerlukan pekerjaan yg lepas

    $1583 (Avg Bid)
    $1583 Avg Bida
    2 bida
    $2 / hr Avg Bida
    1 bida
    Proyek desain Tamat left

    Buat beberapa model 3D Pemodelan 3d adalah suatu yang melekat pada diri saya,because i like it saya dulu sekolah di jurusan animasi dan itu menjadi sesuatu untuk saya mencari penghasilan dari hobi dan memang saya udah menyukainya

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    malayalam to tamil , kanada, telegu , hindi.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    23 bida
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Menulis sejumlah artikel Come on join

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    1 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel Membuat soft news untuk media web online

    $425 (Avg Bid)
    $425 Avg Bida
    3 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $315 (Avg Bid)
    $315 Avg Bida
    21 bida

    I need a translation. Translate secara tertulis atau dengarkan suatu percakapan.

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    2 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around t...

    $693 (Avg Bid)
    $693 Avg Bida
    5 bida

    I need a translation. Nama saya Mega Oktavia Sari dan saya bisa membantu perkejaan ada dengan sebaik-baiknya

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida
    Design a Logo Tamat left

    it is OK, Did you mean: logo ini cukup lumayan saya sangat menyukainya,aku harap anda juga menyukainya logo is pretty good I like it very much, I hope you also liked

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    1 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida

    saya ingin dibuatkan design web, & grafik, untuk web saya. web saya bergerak di bidang pengiriman manakan, dengan filosofi mengantarkan makanan yang diiinginkan dengan pelayanan sepenuh hati. judul web saya adalah EAT AND LOVE. di dalam web saya ingin ada tulisan EAT And love di design Simple & ice catching. juga dibuatkan tokoh yang akan menjadi ICON dalam web tersebut.

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Mampu menjadi translator untuk menerjemahkan dokumen ringan, movie subtitle, email translation. Mampu mengerjakan legal research, membuat kontrak/perjanjian khususnya perjanjian kredit dan jual beli

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    3 bida

    es - Spanish nl - Dutch pt - Portuguese cs - Czech de - German fr - French it - Italian hu - Hungarian no - Norwegian - pl - Polish - sv - Swedish - tr - Turkish - el - Greek ar - Arabic hi - Hindi vi - Vietnamese sr - Serbian iw - Hebrew ko - Korean zh - Chinese

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    17 bida
    Translation Tamat left

    We are going to do a large translation project, which will require translators in many languages. I NEED THREE TRANSLATORS PER EACH LANGUAGE (Translation will be mostly English to "language"). If you see the language that you speak on the list, please email me a short message with your rates and your name, like this: Albanian -- John Doe -- .05 per word SEND TO: Helena@quicktransla...

    $437 (Avg Bid)
    $437 Avg Bida
    4 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Need you to go on website for a certain geographic area and then find e-mail addresses and mailing addresses (where there isn't an e-mail address) from websites associated with the main website. Have done this myself before and will pay up to $8 for each 50 that I am looking for. I will give you the size of the area and have video to show you how. Not much more than going to main site, clicki...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    1 bida
    I need You Tamat left

    tolong tio ef dia sedang teken kontrak di pertamini dumai bantu dia ef, kau telpon lah dia, tio kangen sama kamu ef.

    PHP
    $1500 - $1500
    $1500 - $1500
    0 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the inf...

    $858 (Avg Bid)
    $858 Avg Bida
    4 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1279 (Avg Bid)
    $1279 Avg Bida
    1 bida

    This project was initiated by a user of the Photo Anywhere app. The user would like a minimum of ten photos of: 999 Beaudesert Road, Archerfield QLD, Australia It is located at: -27.56858, 153.02308 Before you place your bid, please review the following guidelines for Photo Anywhere projects. In our experience this helps the project go smoothly for both you and the user requesting the ...

    $20 - $30
    Tempatan
    $20 - $30
    0 bida

    Hi Daniel, I am working on an NFT project on solana. How much would it cost to develop a simple website with a few NFTs being shown + FAQ + roadmap + team + a mint page using this code: [log masuk untuk melihat URL] ? An example of such website, although mine can be simpler, and this one has already sold so there's no mint page: [log masuk untuk melihat URL] Regards, Sébastien

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    1 bida

    esperando un traductor bueno y confiable

    $333 (Avg Bid)
    $333 Avg Bida
    3 bida
    c++ program 6 hari left

    You will be working as Part of a programming team to write a Scientific Calculator Program. You will not be allowed to use any of the files or functions in the <math.h> file in the C++ Library, essentially you will be writing these codes from scratch. Your program will be graded on Functionality, absence of bugs, readability and all the rules and etiquette of C programming. You will have the...

    $146 (Avg Bid)
    $146 Avg Bida
    5 bida

    You must be at least 16 years old. You do *not* need an ESP32. You do *not* need any experience. You must live in one of the countries in the Western Balkans, Eastern Europe, or Latin America indicated below. You will normally work 1 hour/day (20 days/month). I will pay you each day, for every hour you work with me. ✻ THE PROJECT ✻ You will help me build a consumer IoT (Internet of Th...

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    2 bida

    Im looking for a 2022 weekly and monthly agenda in spanish, in AI format. Just the template, Iwill do the design.

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    4 bida

    Hello there I will be needing a expert and realible translator most know for arabic translation I will need this person in the nearest 1hour please we need only native and new freelancers

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    The person is to write about what you experienced during the pandemic

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    22 bida

    Create an app that works with our multiple retail stores POS system through API key to pull certain bits of information to calculate automatically how much inventory we need to restock our stores from our central warehouse. We would want to be able to quickly make lists and possibly even auto send these lists through email on a periodic basis. We would need the app to be able to have us set param...

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    1 bida

    Sila Dafter atau Log masuk untuk melihat butiran.

    Ditampilkan Dimeterai Peraduan Teratas

    Need a native Czech translator for our long term project from English to Czech Please bid only native bidders New bids are expected to bid on this project

    $440 (Avg Bid)
    $440 Avg Bida
    2 bida

    Logo Name is "Mentl" Tag Line "Mountains Everywhere, nothing to loose" Sport logo, for mountain biking, snowboarding. Design can have mountains, mountain scape, mountain bikes, snow design, extreme look, adventurous Design must look very much like a brand or logo, something that can be produced for clothing or other products.

    $44 (Avg Bid)
    Dijamin
    $44
    1 penyertaan

    HI We are a furniture retail online store using Magento 2. We require a whole new fresh look for our home page, new banners, and changes to current items and add one new items to existing items on our webpage, plus completely new banners. We require the right candidate to be able to meet all above requirements and to come up with unique banners and changes to our home webpage based on the furni...

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    10 bida

    ***THE TWO COMPANIES CHOSEN FOR THIS PROJECT ARE***: 1. AMAZON (US) 2. KOGAN (AUSTRALIA) - Minimum of 4,000 words (DO NOT including the cover page, table of content, and reference page in your word count) - Given all the items you need to include in this project, you will find it easy to meet the word requirement. - Must be single spaced - Use 12-point Times New Roman font for the body of the pr...

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    22 bida

    Job details Service Store build or redesign What type of solution are you looking for? Full custom setup, including theme customizations, visual design, and non-standard features What store setup tasks do you need to be done? Select and set up store theme Add or edit pages Set up a custom domain Configure settings (shipping, payments) Add sales channels (e.g. Facebook, Amazon, etc....

    $2011 (Avg Bid)
    $2011 Avg Bida
    18 bida