I need to study mechanical engeneering ni dont have money to studypekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    434,024 i need to study mechanical engeneering ni dont have money to study tugasan ditemui, harga dalam USD

    Sempena PKP 3.0, kita sedang cari partner agent untuk tolong sebarkan pakej *“All Day Unlimited Entry Pass”* yang berharga RM130 sahaja untuk 2 orang! Murah gila ? (Harga biasa : ~RM1,800~) Agent boleh mendapatkan komisen sebanyak RM20 dengan setiap pembelian tiket. Kegunaan tiket ni valid selama 6 bulan selepas theme park kami buka. Jadi jangan lepaskan peluang menarik ini! ? Bermi...

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    4 bida

    I'm MOHD MUZAFFAR JILANI mechanical engineer

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    1 bida

    Nak animasi utk scenario berikut: 1. Suri rumah kepenatan buat kerja2 rumah dan lenguh2 - dialog sebelum dan selepas guna minyak ini 2. Sebelum senaman, sapu minyak ni utk cepat bakar Lemak. Boleh tunjuk effect turun berat badan selepas senaman 3. Penggunaan mintak urut amat berkesan terutama bahagian perut, boleh keluarkan angin dan bakar lemak - effect nya perut kempis 4. Lain2 kegunaan Minyak i...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Salam..sis,blh bg fon no x? Sy baru dlm platform ni..sis dh lame ke? byk technical isu yg sy xfaham sgt dlm freelancer.com ni..ingat nak mintak sis guide sikit..ni no fon sy, 0167255524, Nadirah..tq sis

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Ramai yang menyukai haiwan terutamanya seperti kucing, anjing, arnab dan sebagainya. Haiwan liar itu adalah haiwan yang sukar untuk memelihara seperti haiwan yang ganas. Seseorang jugak berasa stress dengan kerja-kerja dan banyak masalah yang dihadapi tetapi bila adanya haiwan peliharaan boleh menghilangkan stress dan rasa tenang dengan haiwan kesayangan. Mengapa haiwan ada di bumi ini? Kerana tu...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    I want a web page to present products, all the information on this website visit the site and send me a message thank you [log masuk untuk melihat URL]

    $2229 (Avg Bid)
    $2229 Avg Bida
    22 bida
    Analisa data Tamat left

    Menganalisa sejumlah data Mengumpulkan data valid, mengambil hipotesis dan study data, menarik kesimpulan dan peluang.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Single phase double stage photovoltaic inverter grid connected system. Benda yang diuji ialah 3 jenis maximum power point tracking: 1. Perturb and observe 2. Incremental conductance 3. Fuzzy logic Result berdasarkan mana mppt yg trbaik antara tiga ni. Dinilai berdasar value pv voltage, pv current, overshoot.

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    3 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org...

    $14 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Salam. Saya ada membeli template utk diguna bg majlis sekolah. Tp bila saya nak buka file tu ada popup kata ada references yg missing dan saya kena install. Saya baru nak belajar2 ae ni. Saya rasa mungkin sebab spec laptop yg x support cs6 ni. Jd kalo nak mintak tlg tuan buatkan, berapa kos dia ye. Ada 2 template

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Here is a link [log masuk untuk melihat URL] I need the all the company names and websites . dont need the company which doesnt have its own website. NO DUPLICATE RECORDS Prepare sample, your quote (flat rate not hourly) and time duration to complete this link. before bidding. I guess it is very small work for the expert scrapper. Thank you Thank you.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    2 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $617 - $1234
    $617 - $1234
    0 bida

    Membangun sebuah webiste adalah pekerjaan saya selama study, saya juga senang mempelajari hal-hal yang baru

    $657 (Avg Bid)
    $657 Avg Bida
    4 bida
    Logo Design Tamat left

    Bro, Lagi sibuk ga sekarang. Gw butuh logo ni, tp mesti beres hari ini juga. dalem brp jam doank, bisa ga? logonya utk aplikasi muslim gt. thx

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    1 bida
    Edit Something Tamat left

    Athre ne shounk,athri mundeeran de bn gye ne jatt zind jaan heeran de Aven Jhuthi Muthi att Niyo Krde/Aven Jhuthi Jehi Att niyo Krde Sherni Choo k Sonde Marn Mron wali glan krde fokke fair jattan nu krne ni onde Yaaran Nall Mera Sansaar preya "TAALIBAAN" group sadda nall khrreya Sadke javan yaaran to/Main Sadke Javan Avde Yaaran To Jehde sara din rehande chit prchonde Marn Mr...

    $8 - $21
    $8 - $21
    0 bida

    Mengerjakan pekerjaan teknik mekanik dan electrical

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    2 bida

    saya ingin berbagi tentang pemikiran teknologi teknologi yang saya pikirkan dan mungkin saja akan membawa masa depan yang luar biasa

    $41 / hr (Avg Bid)
    $41 / hr Avg Bida
    4 bida

    saya ingin berbagi tentang pemikiran teknologi teknologi yang saya pikirkan dan mungkin saja akan membawa masa depan yang luar biasa

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Pekerjaan jasa gambar yang bergerak dibidang civil engineering, piping, mechanical, instrument elektrical, Interior Design & Manufacturing Design dengan diiringi perencanaan, estimation, dan perhitungan anggaran biaya

    $1107 (Avg Bid)
    $1107 Avg Bida
    2 bida
    video tutorial Tamat left

    membuat video tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms...

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    1 bida
    Mind Hacker Tamat left

    ki tuhanu pta hai k mind v hack ho..janda hai... Mind os tra hack ni hunda jiwe facebook account and etc. eh tan jdo appa relax ho k koi chez read krni...ya kise kam nu mann lga k read

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    sy ingin mencari kepada sesiapa yang boleh tolong kan run project sy ni.. program da .exe tp, xleh nk run cleaner and restore. please, need some help. direct contact qaiyum 0176633924

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1279 (Avg Bid)
    $1279 Avg Bida
    1 bida

    See this website [log masuk untuk melihat URL] saya ingin punya website seperti itu.. Bantu saya.

    $1800 (Avg Bid)
    $1800 Avg Bida
    4 bida

    Kanan Park Technologies LLP is an agritech venture. We are developing robotic products for farmers to assist them in their day to day functions. We are looking for Mechanical Engineer specializing in Robotics domain that meets the following parameters - Hands on experience with Solid Works (Part Design, Assembly, Design for Manufacture, Design for Assembly, Simulation, Structural analysis, Motio...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Good afternoon Sir, Im from Hyderabad India, I have experience in drafting patent drawings on CorelDraw i can draft Utility text, mechanical, design patent drawings. Having three years of experience. Know im looking for part-time work. Kindly please let me know if you have any work for me. Thank you.

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Company Profile: Chongqing Rato Holding Group Co., Ltd. is a private company founded in 2007, with 5 main business divisions diversified in the industries of small gasoline engine and power equipment, motorcycle and ATV, diesel engines, mechanical components, intelligent equipment, new energy and financial service, etc. RATO group has about 10,000 employees and 2020 revenue reached 10.02 billion R...

    $5000 (Avg Bid)
    $5000 Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon fb posts and email marketing 2 hari left

    Looking for someone to help create 14 fb posts a month directing to product pages for FB, GMB and Instagram. Then we have email addresses of our customers that we would like a monthly news letter desined and showcasing products for sale and our blog on the email newsletter. It would require a little bit of creative writing on your part, and designing but would require approval prior to going live...

    $37 (Avg Bid)
    Dijamin
    $37
    1 penyertaan

    1. This project is strictly based on Results oriented payment. (Monthly Basis) 2. It’s an E-Commerce General family store just like any other E-Commerce store. 3. The target market is USA and then Europe and secondary market is KSA currently which will be increased with time as our goal is to cover maximum of the world we can. 4. It is high requirement that you have fully skilled WordPress k...

    $509 (Avg Bid)
    $509 Avg Bida
    6 bida

    I'm new to this but I'm wanting to make a game. I want it to be a racing Manager game! I want it to be free but include ads and options to buy upgrade things like that! I want to start out with a good in-depth detail of things to do and things to upgrade all across the broad! I need a partner to help build this from the ground up! More or less a tycoon game! If someone would be able to h...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    12 bida

    Company Profile: Chongqing Rato Holding Group Co., Ltd. is a private company founded in 2007, with 5 main business divisions diversified in the industries of small gasoline engine and power equipment, motorcycle and ATV, diesel engines, mechanical components, intelligent equipment, new energy and financial service, etc. RATO group has about 10,000 employees and 2020 revenue reached 10.02 billion R...

    $8750 (Avg Bid)
    $8750 Avg Bida
    2 bida

    I need few banners made on topics I give, i will give base graphics and text, but need to be made into high definition banners that are in accordance with the specifics for google ads, propeller ands and facebook, ie three versions of each banner. DO NOT PLAGIARIZE! LOL And this is my budget please dont ask 'what is your real budget?'

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    32 bida
    Trophy icon Build my click funnel for my ebook 2 hari left

    I'm a 2x Olympian, Licensed Advisor and Life Coach. Over the last 10 years, I have been helping people with major life decisions, tax planning, business start up, mentoring and most important, teaching them how to leverage their credit to move forward in life. My slogan is, "It all starts with CREDIT!" I started Retire Rich Academy to facilitate my education principles of financial ...

    $200 (Avg Bid)
    Dijamin
    $200
    0 penyertaan

    Sila Dafter atau Log masuk untuk melihat butiran.

    Ditampilkan Dimeterai Peraduan Teratas Perjanjian Kerahsiaan

    Web Development Front End Development iOS Framework Overview We would like to commission a study contract to propose the conversion of an iOS app into a web app. Our biggest priority is speed. We have an iOS app that is based on a 3D revolving zoomable globe (not dissimilar to Google Earth). The app displays data floating over the globe depending on the position and zoom level of the globe. If y...

    $805 (Avg Bid)
    $805 Avg Bida
    6 bida

    hello i some experience I need money

    $336 / hr (Avg Bid)
    $336 / hr Avg Bida
    1 bida

    Web Development Front End Development iOS Framework Overview We would like to commission a study contract to propose the conversion of an iOS app into a web app. Our biggest priority is speed. We have an iOS app that is based on a 3D revolving zoomable globe (not dissimilar to Google Earth). The app displays data floating over the globe depending on the position and zoom level of the globe. If y...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    8 bida

    Web Development Front End Development iOS Framework Overview We would like to commission a study contract to propose the conversion of an iOS app into a web app. Our biggest priority is speed. We have an iOS app that is based on a 3D revolving zoomable globe (not dissimilar to Google Earth). The app displays data floating over the globe depending on the position and zoom level of the globe. If ...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    12 bida
    Run study -- 2 6 hari left

    Pdf to word an arjent am search tallent

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    5 bida

    With the aim of creating an eProcurement software, a computer analyst is sought for the realization of the technical analysis focused on: 1. Data structure 2. Software architecture 3. Interfaces (graphic or not) 4. Detail algorithms The project must include a study of the main 4 competitors with their users, choice of programming language, technical requirements of the platform, etc. The analysis ...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    10 bida
    Youtube Videos 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a few youtube videos made concerning Introverts and Introvert making money, Relationships and Health. The first one should be "What is an Introvert". Please do not respond if you are not serious or if you just want to overcharge. Please Also I will pay Per Video.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    28 bida

    PCB Layout Engineer has to layout a PCB according to the mechanical file provided in dxf format.

    $208 (Avg Bid)
    $208 Avg Bida
    18 bida