I need to study mechanical engeneering ni dont have money to studypekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    412,077 i need to study mechanical engeneering ni dont have money to study tugasan ditemui, harga dalam USD

    Ramai yang menyukai haiwan terutamanya seperti kucing, anjing, arnab dan sebagainya. Haiwan liar itu adalah haiwan yang sukar untuk memelihara seperti haiwan yang ganas. Seseorang jugak berasa stress dengan kerja-kerja dan banyak masalah yang dihadapi tetapi bila adanya haiwan peliharaan boleh menghilangkan stress dan rasa tenang dengan haiwan kesayangan. Mengapa haiwan ada di bumi ini? Kerana tu...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    I want a web page to present products, all the information on this website visit the site and send me a message thank you [log masuk untuk melihat URL]

    $2229 (Avg Bid)
    $2229 Avg Bida
    22 bida
    Analisa data Tamat left

    Menganalisa sejumlah data Mengumpulkan data valid, mengambil hipotesis dan study data, menarik kesimpulan dan peluang.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Single phase double stage photovoltaic inverter grid connected system. Benda yang diuji ialah 3 jenis maximum power point tracking: 1. Perturb and observe 2. Incremental conductance 3. Fuzzy logic Result berdasarkan mana mppt yg trbaik antara tiga ni. Dinilai berdasar value pv voltage, pv current, overshoot.

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    3 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org...

    $13 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $13 / hr Avg Bida
    6 bida
    Trophy icon Video Animation white board Tamat left

    Sebuah video untuk paparkan di FB, tujuan ialah mencari orang datang ke courses kami yang disediakan. kami menyediakan course mengenai new online shopping concept. Masa video ni hanya 30 saat. dua soalan kena buat di video ini, 1. Masih membeli di online platform tanpa untung apa apapun lagi? [log masuk untuk melihat URL] tak tahu apa itu database internet? Lepas itu, memberi kaedahnya iaitu join...

    $41 (Avg Bid)
    Dijamin
    $41
    1 penyertaan

    Salam. Saya ada membeli template utk diguna bg majlis sekolah. Tp bila saya nak buka file tu ada popup kata ada references yg missing dan saya kena install. Saya baru nak belajar2 ae ni. Saya rasa mungkin sebab spec laptop yg x support cs6 ni. Jd kalo nak mintak tlg tuan buatkan, berapa kos dia ye. Ada 2 template

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Here is a link [log masuk untuk melihat URL] I need the all the company names and websites . dont need the company which doesnt have its own website. NO DUPLICATE RECORDS Prepare sample, your quote (flat rate not hourly) and time duration to complete this link. before bidding. I guess it is very small work for the expert scrapper. Thank you Thank you.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    2 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $605 - $1210
    $605 - $1210
    0 bida

    Membangun sebuah webiste adalah pekerjaan saya selama study, saya juga senang mempelajari hal-hal yang baru

    $657 (Avg Bid)
    $657 Avg Bida
    4 bida
    Logo Design Tamat left

    Bro, Lagi sibuk ga sekarang. Gw butuh logo ni, tp mesti beres hari ini juga. dalem brp jam doank, bisa ga? logonya utk aplikasi muslim gt. thx

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    1 bida
    Edit Something Tamat left

    Athre ne shounk,athri mundeeran de bn gye ne jatt zind jaan heeran de Aven Jhuthi Muthi att Niyo Krde/Aven Jhuthi Jehi Att niyo Krde Sherni Choo k Sonde Marn Mron wali glan krde fokke fair jattan nu krne ni onde Yaaran Nall Mera Sansaar preya "TAALIBAAN" group sadda nall khrreya Sadke javan yaaran to/Main Sadke Javan Avde Yaaran To Jehde sara din rehande chit prchonde Marn Mr...

    $9 - $22
    $9 - $22
    0 bida

    Mengerjakan pekerjaan teknik mekanik dan electrical

    $383 (Avg Bid)
    $383 Avg Bida
    2 bida

    saya ingin berbagi tentang pemikiran teknologi teknologi yang saya pikirkan dan mungkin saja akan membawa masa depan yang luar biasa

    $41 / hr (Avg Bid)
    $41 / hr Avg Bida
    4 bida

    saya ingin berbagi tentang pemikiran teknologi teknologi yang saya pikirkan dan mungkin saja akan membawa masa depan yang luar biasa

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Pekerjaan jasa gambar yang bergerak dibidang civil engineering, piping, mechanical, instrument elektrical, Interior Design & Manufacturing Design dengan diiringi perencanaan, estimation, dan perhitungan anggaran biaya

    $1092 (Avg Bid)
    $1092 Avg Bida
    2 bida
    video tutorial Tamat left

    membuat video tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms...

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    1 bida
    Mind Hacker Tamat left

    ki tuhanu pta hai k mind v hack ho..janda hai... Mind os tra hack ni hunda jiwe facebook account and etc. eh tan jdo appa relax ho k koi chez read krni...ya kise kam nu mann lga k read

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    sy ingin mencari kepada sesiapa yang boleh tolong kan run project sy ni.. program da .exe tp, xleh nk run cleaner and restore. please, need some help. direct contact qaiyum 0176633924

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    See this website [log masuk untuk melihat URL] saya ingin punya website seperti itu.. Bantu saya.

    $1775 (Avg Bid)
    $1775 Avg Bida
    4 bida

    only bid if you know how to use " SPSS SOFTWARE" please bid your actual rates, later dont higher the price. write " I read " in your bid so I know you read all my requirements

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    10 bida

    Requerimos escritores por encargo (ghostwriters) que escriban cuentos en español dentro del género policíaca (FBI, detectives), misterio (asesinos en serie, asesinatos, crímenes por resolver) y suspense (thrillers psicológicos). Por favor lee atentamente los siguientes requerimientos de este trabajo: 1. Nosotros seremos los propietarios de todos los derechos de...

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    13 bida

    0a full blown premade online school in Laravel. Lms educational system thats already built. I dont have specs. Send me what you have with the price. Serious people only!!!

    $2340 (Avg Bid)
    $2340 Avg Bida
    26 bida

    Hi to all animators out there, Im looking for a talented animator to animate a scene from Haikyu which has a missed oppurtunity. A jump serve by Miya atsumu in the latest episode: [log masuk untuk melihat URL] (the part i need to be animated starts at 0:19-0.21). The impact i want to be re-animated will look similar like the following 2 videos in order to bring the same impact on the jump serve:...

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    2 bida
    Build me a peer to peer app 6 hari left
    DISAHKAN

    Finance project looking for an experienced developers to create peer to peer money lending.

    $250 - $750
    Sulit Perjanjian Kerahsiaan
    $250 - $750
    10 bida

    Note: A XYZ company currently using M365, but not fully utilize it, so the management of XYZ plan to downgrade it to O365, so want to know what is the add on can have with O365. - pro and con of both. - users size - 100 - include price(USD) - save money.

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    12 bida

    i lost my project due ransom virus, i need to unpack my .net , no need of functionable just unpack and its codes show in dnspy

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    3 bida

    Estamos buscando a una persona energética, con muchas ganas de trabajar para ayudarnos a crecer nuestra startup mediante tareas diarias. Necesitamos le dedique mínimo 6hrs por día, las tareas a desarrollar son: 1) Búsqueda, Contacto y Seguimiento de Prospectos 2) Desarrollo de Contenido para Helpdesk/Blog 3) Análisis de Métricas y Planes de Mejora 4) Acti...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    It is a gaming channel and I need assistance with helping to get a somewhat new channel some traffic. I need words for SEO, thumbnails, descriptions, promotions. Possible long term channel manager. Complete channel SEO - skills inlcude Seo friendly attractive video Title Attractive thumbnails for click through rate Optimized Description Competitor research Keyword Research Low competitive key...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    12 bida

    Need a skilled person to copy and paste product name, description, images, SEO Links and other small information - Must have Good Internet speeds to download Pictures

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    41 bida

    - Write a 4000-word report suitable for presentation to an organisational board. This should highlight the main points of the research on the organisational leadership challenge that have been conducted. The work should demonstrate clear evidence of knowledge and comprehension of the research process. The report must discuss the challenges for leadership and link these to relevant theories, models...

    $311 (Avg Bid)
    $311 Avg Bida
    27 bida
    eBay developer 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello Freelancers, im looking for a experienced Coder who can create a Admin Panel where you can manage multiple accounts and Socks5 / UserAgent to advertise Products on ebay. unfortunately i dont have API all details will be shared on the chat

    $1198 (Avg Bid)
    $1198 Avg Bida
    17 bida

    Hello, everyone. We're Esvaqo, an NPO under 501c3 and an E-Commercial Company as well to fund our ventures. Together with 7 other certified business companies/npos, we're planning on starting a completely new setup, where all of our strengths will be combined to form a single venture with the same motive - helping behavioral economics grow with the help of sustainability and advocacy o...

    $3900 (Avg Bid)
    $3900 Avg Bida
    4 bida
    $50 / hr Avg Bida
    3 bida
    Build me a website 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi everyone I am very busy with my clients job, so I dont get time for my OWN website. I need help from a professionel web developer that can make me a very high tech viewed website, which exudes professionalism and strong confidence. In my every day I sell and make website and webshop in Wordpress. Therefor I need this website in Wordpress. Please send me your references, and I will show you som...

    $471 (Avg Bid)
    $471 Avg Bida
    50 bida

    two different case study both 1000 word limit answering questions directed to the case study and analysing data.

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    14 bida

    You are 16-22 years old. You must live in the Western Balkans, Eastern Europe, the Russian Federation, or North Africa, or South America. I will pay you 10 (ten) US dollars per hour to learn MicroPython on ESP32 (The ESP32 is a microcontroller similar to Arduino). Yes. Really. You are not dreaming. You do *not* need any experience. I want a very intelligent man to help me create an IoT project u...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    4 bida

    Hello, I have wordpress website: [log masuk untuk melihat URL] It's freelancer real estate website. I am owner of website and I need to make money of Agents which post properties on my website by taking percentage of sale. What is the problem? Communication between seller-me-agent. I need to have full control over their communication, which means I need to know what they are chatting, beca...

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    13 bida
    Build an expert advisor 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for quotes to build an ea, the ea should take previous high and low levels (support and resistance) and then recognise and trade a specific pattern if price breaks a level ( the level must not have been previously broken) this pattern will be described in more detail to the winning bidder The ea will auto detect stop loss size based on candle length in the pattern that is detected, take ...

    $742 (Avg Bid)
    $742 Avg Bida
    11 bida

    Required an experienced motivational Speaker who should be well knowing about Indian education system and also how to get success in life by getting admission into best colleges like IIT, IIM, other best state level medical and engineering colleges. Our institute is new in this coaching classes and we need speaker to attract the students with powerful speech and get them back on track to Study. 1....

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    9 bida

    this are existing brochures and I need edits and a "facelift" to be made the file format is photoshop

    $51 (Avg Bid)
    $51 Avg Bida
    22 bida

    *. You Must be from India. * 1. You need to receive call in Hindi and/or English and/or Local Language like Tamil/bengali etc. 2. You may use your phone number but you must inform your No, to us. We are a Social Community site. You have to talk with the person as you are the profile owner at our site. (Site name we will tell you later, once it is published.) Actually you need not to open your p...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    11 bida