I need voice talents for 13 languagespekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    330,191 i need voice talents for 13 languages tugasan ditemui, harga dalam USD

    Sempena PKP 3.0, kita sedang cari partner agent untuk tolong sebarkan pakej *“All Day Unlimited Entry Pass”* yang berharga RM130 sahaja untuk 2 orang! Murah gila ? (Harga biasa : ~RM1,800~) Agent boleh mendapatkan komisen sebanyak RM20 dengan setiap pembelian tiket. Kegunaan tiket ni valid selama 6 bulan selepas theme park kami buka. Jadi jang...sebarkan pakej *“All Day Unlimited Entry Pass”* yang berharga RM130 sahaja untuk 2 orang! Murah gila ? (Harga biasa : ~RM1,800~) Agent boleh mendapatkan komisen sebanyak RM20 dengan setiap pembelian tiket. Kegunaan tiket ni valid selama 6 bulan selepas theme park kami buka. Jadi jangan lepaskan peluang menarik ini! ? Berminat? Apply sekarang [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section ...

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    4 bida

    ...name is Salehan Ahmad from Singapore. I am leading a Muslim charity group and we are having a project this forthcoming Ramadan. We intend to deliver dry goods to the poor in Singapore before Ramadan. I need a poster for our FB for that purpose and the contents read like this : (this is the main title) Projek Barangan Dapur Ramadan 2021 oleh Sahabat Masjid Singapura dengan kerjasama Kifayah Riders Singapura ~ untuk golongan keluarga yang kurang berkemampuan di Singapura ~ (2nd part) Set barangan dapur yang kami perlukan : - Beras 5kg - Gula 5kg - Minyak Masak 2 liter - Susu Pekat - Sardin - Mee Hoon - Korma - Milo - Kopi - Teh - Sirap Ros - Tepung Cucur - Biskut - Buah Dalam Tin. (3rd part) Mohon hantar barangan anda pada tarikh berikut ini : Sabtu ...

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    1 bida

    matlab code FFT ................

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    3 bida
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    1. Buat artikel sesuai content plan yg sdh dbuat 2. Jumlah 12 artikel per bulan. minimal 500kata. 3. Artikel source juga sudah disediakan 4. Tidak perlu mencari content visualnya (foto), cukup berikan textual dalam bentuk office word 5. Ada tiga kategori blog, masing2 buat 4 artikel tiap bulan (total 13/bln), yaitu : Leadership, Staff Development & management, self Development

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida

    ...Malaysia • Belum lagi menyertai projek ini untuk lebih dari satu jam, sama ada sebagai pemanggil atau penerima • Bersetuju untuk dirakam bagi tujuan projek ini • Memiliki telefon bimbit tersendiri Latar Belakang: Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelanggan dalam segala senario harian, seperti perbankan, hospitaliti, dan lain-lain lagi, tanpa input ataupun input yang minima. Anda boleh baca mengenai sistem IVR dengan lebih lanju...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    2 bida

    Website regarding Gambling/Casino online, Target GEO Malaysia only [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $2345 (Avg Bid)
    $2345 Avg Bida
    26 bida

    Salam Sejahtera, Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelanggan dalam segala senario harian, seperti perbankan, hospitaliti, dan lain-lain lagi, tanpa input ataupun input yang minima. Anda boleh baca mengenai sistem IVR dengan lebih lanjut di sini. Demi mencapai objektif ini, kami sedang mengumpul sampel pertuturan untuk perbualan umum orang ramai melalui perbualan telefon bagi tujuan penyelidikan dan latihan mesin. Pihak kami akan menyediakan se...

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    7 bida
    Penulis Cerpen Tamat left

    Dicari penulis cerpen. Garis besar cerita sudah ada, tinggal mengembangkan ceritanya. Font calibri, size 9. Margin 2 2 2 2. A4. 13 Halaman (6000 karakter)

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    22 bida

    translator untuk artikel artikel di perusahaan

    $374 (Avg Bid)
    $374 Avg Bida
    6 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    8 bida

    mengisi suara (dubber/voice over) video mengenai penjelasan tentang course digital marketing, membacakan script.

    $8 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $8 / hr Avg Bida
    4 bida

    Record Malay voice over sync with animation speed. Total lenght 1.19mins, around 210words. Here is the animation in english version: Attached is the malay scripts.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    3 bida

    Looking for translators for below languages Rajastani / Devanagari Marathi Telugu Gujrati Bengali Malayalam Oriya Kannada Kurdish-Kurmanji Kurdish- Sorani Kazakh Azerbaijani

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    8 bida

    Saya ingin mencari orang yang bisa membuat gambar kata-kata dp bbm terbaru. Disini saya ingin orang yang sekalian bisa memposting gambar-nya di Dalam memposting gambar tidak usah memakai banyak artikel/tulisan. Cukup sedikit penjelasan tentang gambar yang sesuai SEO. Di http://dp-bbmterb...memakai banyak artikel/tulisan. Cukup sedikit penjelasan tentang gambar yang sesuai SEO. Di sudah ada contoh yang bisa dilihat terlebih dahulu Minimal bisa update 2 gambar/hari Maximal update 15 gambar/hari Saya akan beri ganti Rp.50k/15 gambar Jika berminat silahkan hubungi [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.]

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    Mobile app Tamat left

    Halo Albert, mau tanya secara garis besar, kamu bs buat app yg ada voice verificationnya ga? jd kl misal bukan suara si owner, maka tdk akan ke next stepnya? Kl bs nanti kita akan diskusi lebih lanjut dan harga pembuatannya. Terima kasih

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    I need a native arabic speaker who can record the following words as mp3 with his own voice. Bismillahir rahmanir rahim La ilaha illalah muhammadan rasulullah allhamdullilah subhanallah allahu akbar la hawla wa la quwwata illa billah astaghfirullah ONLY BID IF YOU CAN DO IT!

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    4 bida

    Barev dzez, mer kazmakerputyuny norastexc e, zbaxvum e multeri nkarahanumov, mez masnagetner en harkavor, kxndrey zangaharel [The administrator removed this message for encouraging communication outside Freelancer.com, which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.]Lilit kam grel keyanimationyerevan@ karajarkey handipel ev handipman jamanak manramasnery qnnarkel

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    es - Spanish nl - Dutch pt - Portuguese cs - Czech de - German fr - French it - Italian hu - Hungarian no - Norwegian - pl - Polish - sv - Swedish - tr - Turkish - el - Greek ar - Arabic hi - Hindi vi - Vietnamese sr - Serbian iw - Hebrew ko - Korean zh - Chinese

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    16 bida
    video tutorial Tamat left

    membuat video tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.] / junaidi

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    1 bida
    Translation Tamat left

    We are going to do a large translation project, which will require translators in many languages. I NEED THREE TRANSLATORS PER EACH LANGUAGE (Translation will be mostly English to "language"). If you see the language that you speak on the list, please email me a short message with your rates and your name, like this: Albanian -- John Doe -- .05 per word SEND TO: Helena@quicktranslationsolutions FIRST COME FIRST SERVED, so don’’t wait: the three first translators will be evaluated first--I will be contacting you next week. There is still a selection process involved (your credential, rates, etc.), but we'll start with the first three. LANGUAGES: Albanian Amharic Arabic Burmese Farsi (Persian, Dari) French Hi...

    $437 (Avg Bid)
    $437 Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. 12. Portuguese 13. Danish Thai 24. Czech 31. Gujarati 33. Hebrew 34. Mogaliya

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. 12. Portuguese 13. Danish Thai 24. Czech 31. Gujarati 33. Hebrew 34. Mogaliya

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Cara R...menunjukkan printer MP258 dalam keadaan SERVICE MODE dan siap direset. 8. Exctract File Resetter MP258 untuk error 5B00 atau P07 9. Siapkan 2 kertas di printer (ini untuk print pada waktu proses reset) 10. Jalankan program Resetter MP258 untuk error 5B00 atau P07 11. Klik "MAIN", maka printer akan berproses, kemudian MP258 akan print satu halaman dengan tulisan " D=000.0 " 12. Klik " EEPROM Clear ". 13. Kemudian klik " EEPROM ", dan printer akan print hasil Resetter MP258. Salah satu barisnya tulisannya sbb: "TPAGE(TTL=00000 COPY=00000)" 14. Matikan Printer dengan menekan tombol POWER. 15. Dan Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 sudah siap digunakan kembali . Selesai... Sekian dari artikel Cara Reset Canon MP2...

    $10 - $37
    $10 - $37
    0 bida

    Samsung Galaxy s4...90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP CASE ORI, 2600MH POWERBANK FREE, FREE Postage IN MALAYSIA ONLY!! RM870 FULL SET. Read maximize: √ Android 4.2.2 (Jelly Bean) √ Air Gesture √ Air Browser √ Air Launcher-accept √ Air call-accept √ Motion settings √ S-Voice √ HD SUPER AMOLED Screen Size √ Speed ‚Äč‚ÄčInternet 4G (HSPA +) √ Video Call √ & Personal Wifi Hotspot √ Bluetooth √ Quad Core Processor √ Original Fit Ca...

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida
    Phone Setup 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello - I need someone to assist me in setting up a free phone service to acquire US-based for numbers via an app such as TextNow or another service. I will be needing multiple numbers and voice mail boxes set up for each number.

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    2 bida

    Looking for a male voice that can bring this project to life. we have a script that takes roughly 90 seconds to read and we are looking for a fun vibrant voice to read the script and make it their own. Here are some notable voice samples below that I really like. So if you have a unique voice or great radio voice please hit me up so we can work on this project together. also would be nice to know how long you would need to voice over this and your going rate. Thanks so much in advance and I cant wait to work with you :)

    $71 (Avg Bid)
    $71 Avg Bida
    12 bida

    hello dear need someone to voice over for 250 words for our website, will be for video explainer

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    17 bida
    Native Tigrinya Speaker 6 hari left
    DISAHKAN

    ...QUESTIONS or GIVEN SITUATIONS where you just need to answer them as if you're talking with someone or leaving a Voicemail / Voice Massage for a given situation. Each sentence should be about 15 seconds, not too short or too long. Sentences or Texts will appear on the APP screen 1 by 1. All a person needs to do is Read & Record those sentences. The recording process is very simple and easy. ***** The total task work will take around 1 hour to complete. ***** The payment for the task is $15 (USD). ***** We will pay by Milestone Payment not hourly, After the recording is checked and passed. Participants must meet the following requirements: * You must be a Native Tigrinya Speaker. * You must use a quiet and noise-free place for...

    $13 (Avg Bid)
    Tempatan
    $13 Avg Bida
    15 bida

    Job Brief We are looking for a Full Stack Developer to produce scalable software solutions. You'll be part of a cross-functional team that's responsible for the full software development life cycle, from conception to deployment. As a Full Stack Developer, you should be comfortable around both front-end and back-end coding languages, development frameworks and third-party libraries. You should also be a team player with a knack for visual design and utility. If you're also familiar with Agile methodologies, we'd like to meet you. Responsibilities: - Work with development teams and product managers to ideate software solutions - Design client-side and server-side architecture - Build the front-end of applications through appealing visual de...

    $322 / hr (Avg Bid)
    $322 / hr Avg Bida
    94 bida
    Voice Over 6 hari left

    We as Transtutors provide customized study help to the students studying in the international universities. And for the same, we are looking for a voice who can promote us globally. Thereby, looking for an enthusiastic voice for a voiceover of around 140 words. We'll provide you with the script too.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    9 bida

    Hi, I have approx 3.5 hours of voice recording needing to be transcribed into word document please. It is interview format , one person asking question two people female& male answering questions. Needed within 4 hours of accepting job. Urgent request more work available if good job is achieved.

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    49 bida

    I have an uncompleted porject with Xcode 13 and I need to add some features to it + link the notes forum to firebase

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    20 bida
    SOCIAL MEDIA CONTENT WRITER 6 hari left
    DISAHKAN

    SOCIAL MEDIA CONTENT WRITER Field: Woman empowerment and sensuality Must be: Female Native English Speaker and Writer Work between hours of 9 am and 8 pm EST (New York time zone) Must have experience with video and photo editing and social media Preffered but not required: access to video, voice and photo edititng softwares Pay $3+ hr Flexible, part time, Mon - fri when needed General Description:   Passion for empowering women Newletter writing, Blogging, Caption writing, Podcast guest pitching

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    30 bida
    SOCIAL MEDIA CONTENT EDITOR 6 hari left
    DISAHKAN

    SOCIAL MEDIA CONTENT EDITOR Field: Woman empowerment and sensuality Must be: Female Native English Speaker and Writer Work between hours of 9 am and 8 pm EST (New York time zone) Must have experience with video and photo editing and social media Preffered but not required: access to video, voice and photo edititng softwares Pay $3+ hr Flexible, part time, Mon - fri when needed General Description:   Using provided Video and Photo Material provided oversee basic video editing, reel creation, podcast edititng, and posting the prepared content into the social media feed. Organize prepared materials, sort into dropbox folders, computer and admin work with creted materials.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    20 bida

    Hi there, We need a voice-over in a French accent for our project. The script is ready. It has around 150 words. Timeline - Maximum 2 days (the single day will be preferred). Budget - $10 to $15. Revision included - At least 3 times. Please share your previous work so that we can discuss it with our team. Thanks

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    2 bida